WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

VooPoo Argus GT review en instructies. De functies, specificaties, Build, Design kwaliteit, en prestaties- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 108 | Danielle Alhiraki

De Argus GT is een van de meest populaire product series van de VooPoo Company. VooPoo kwam in de schijnwerpers met de VooPoo drag mode, vooral voor zijn betaalbare prijs, verbeterde prestaties, en duurzame bouw.

Hoewel ze enkele producten hebben die niet aan de drag normen konden voldoen, kwamen ze met de Argus, die lijkt te dekken wat de voorgangers niet konden bereiken.

De Argus GT wordt geleverd met de Argus GT mod, die dual-18650 batterijen met een 160mAh rating gebruikt. De PNP tank werkt in een pod die een adapterfunctie heeft vergelijkbaar met een standaard sub-ohm tank. Veel apparaten hebben deze pod gebruikt, zoals de VooPoo Vinci en het Argus air pod systeem.

Kenmerken en specificaties van de VooPoo Argus GT

  • Gebouwd van zinklegering en lederen bekleding
  • Heeft een maximaal uitgangsvermogen van 160W
  • Spanningsuitgang varieert van 6,4-8,4 volt
  • Werkt op dubbele 18650 batterijen
  • De tankinhoud is 4,5ml, en de TPD is 2ml

Bouw en ontwerpkwaliteit

De Argus GT is een goed ontworpen mod en heeft een uiterlijk dat lijkt op dat van de geekvape aegis lijn. Het apparaat voelt solide aan in de hand en komt niet over als flimsy of goedkoop. Het standaard gewicht is 105 gram en 197 gram wanneer de twee batterijen zijn geplaatst. Je weet dus zeker dat hij helemaal niet zwaar is.

De vuurknop is een rechthoekige inkeping en is geplaatst aan de voorkant van de mod. Onder het scherm heb je de op en neer knoppen, en de USB-C poort is te vinden op de rubberen plug aan de zijkant. Het kleurenscherm is goed af te lezen en ook erg helder. Dit is een verbetering ten opzichte van wat de drag serie had.

Een apparaat dat werkt op dubbele batterijen lijkt kleiner te zijn, net als de VooPoo drag 2. De 510 pin is goed, en je zult geen problemen krijgen ongeacht de atomizer die je gebruikt. De mod is 26mm, maar de 510 schroefdraad zit niet in het midden en is meer naar achteren gericht. De tank ziet er goed uit, en er zijn geen klachten over hoe het eruit ziet.

Dit apparaat is verkrijgbaar in vijf kleurvariaties, met het lederen materiaal ook. De mod ziet er erg mooi uit. Het heeft een schone en eenvoudige branding die aantrekkelijk is voor elke gebruiker. De batterij is een bodemvergrendelingssysteem dat het gemakkelijk maakt om te openen, en het werkt geweldig zonder problemen, zelfs als het heel lang wordt gebruikt.

Hoe de VooPoo Argus GT te gebruiken

Aan het bedieningsmenu van dit apparaat moet nog gewerkt worden. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt volgen om dit apparaat zonder zorgen te gebruiken.

  • Om het apparaat aan te zetten, klikt u vijf keer op de vuurknop, herhaal dit proces wanneer u het wilt uitschakelen.
  • Klik drie keer op de vuurknop om de modi van de RBA-TC-SMART in te schakelen.
  • De TC-modus geeft je nog drie opties, de SS, Ni, en Ti
  • Gebruik vervolgens de omhoog en omlaag knop om de gewenste selectie te selecteren en druk op de vuurknop om in te stellen.
  • Door tegelijkertijd op de vuurknop en de omlaag-knop te drukken, wordt de puff-teller gewist
  • Als u op de vuurknop en de omhoog-knop drukt, wordt de chip-ID weergegeven

Het hele proces van het gebruik van dit apparaat is eenvoudig, en het is een algemene verbetering ten opzichte van de mods die eerder bestonden. Maar het zou veel beter zijn geweest met het volledige menu.

Hoe de PNP tank bij te vullen

Als je al door het vullen van een stijl vape apparaat, dit proces is niet anders. Als u nog nooit gebruik gemaakt van de pod-stijl apparaat, maak je geen zorgen omdat de procedure eenvoudig en snel is. Trek de pod uit te nemen van de 510-adapters, opent u de rubberen plug op de bodem van de pod en vul het met je sap.

Wanneer je klaar bent met het bijvullen, duw je de rubberen plug terug op zijn plaats en houdt hem strak. Duw je pod terug in de 510 adapters, en de magneet zal ze op zijn plaats houden en geef het een paar minuten om tot rust te komen voordat je het afvuurt. Dit zorgt ervoor dat je wick volledig verzadigd is en vermijd dat je droge hits krijgt.

Dampproductie en kwaliteit

De 0.15 ohm en de 0.2-ohm coils die bij de kit worden geleverd leveren een goede smaak en een onberispelijke smaakproductie. Je kunt een 50/50 PG/VG e-juice gebruiken, en je zult merken hoe de smaak anders is. De PG is een smaakdrager, en je krijgt elk beetje ervan te voelen.

De smaak die door beide coils wordt geproduceerd is helder en scherp. Er worden enorme hoeveelheden warme damp gevormd bij het vapen op 40-60W voor de 0.2ohm en de 60-80W voor de 0.15-ohm tank.

Batterij en opladen

De VooPoo Argus GT werkt op dual-18650 batterijen die verwijderbaar zijn, en om deze reden is het moeilijk om de levensduur van de batterij vast te pinnen. Dit hangt meestal af van het apparaat dat u gebruikt en de wattage niveaus waarop u werkt. Bij gebruik van de 0,15ohm coils op 65w, kunt u tussen de 5-6 uur van zware vaping krijgen.

Om het apparaat op te laden heeft het een USB-C oplaadpoort en kabel. Het enige wat u hoeft te doen is de kabel in de USB-poort aan de zijkant van de Argus GT te steken en deze aan te sluiten op een geschikte stroombron. Het resterende batterijniveau wordt aangegeven op het scherm, en tijdens het opladen zal de indicator knipperen totdat het apparaat volledig is opgeladen.

Prestaties

De PNP tank op dit apparaat werkt perfect met allerlei PG/VG verhoudingen variërend van 60-80VG. Dit is vooral het geval wanneer je 6mg nicotine sterkte e-juice gebruikt met alle coil opties. De 0.2ohm coils zijn bevredigend in gebruik. Ze hebben een goede smaak, en ze zijn erg warm, vooral bij 50W.

Door de airflow op de helft of een derde te houden wordt het een erg lekkere vape. Als je de airflow nog meer dichtdraait, wordt de luchtstroom heter. Als je liever warmer vape, draai dan de airflow dicht om een lekkere vape te krijgen.

De 0.15-ohm coils zijn tot nu toe de beste van de coil opties. Het heeft een indrukwekkende en merkbare smaak in vergelijking met de 0.2-ohm variant. Het is een rating tussen 60-80w levert het beste bij 50-60W, beter als je het op 50-55W houdt. Houd de airflow volledig open of iets gesloten, en je krijgt nog steeds een warmere vape. Dit is het beste voor het leveren van de beste smaak en wolken.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • De bouwkwaliteit ziet er goed uit
  • De leren achterkant is geweldig
  • Comfortabel en licht in de hand
  • Geschikt voor dubbele 18650 batterijen
  • Enorm groot kleurenscherm
  • Stevige en goed werkende batterij deuren
  • Kruis compatibele tank voor VooPoo producten

Nadelen

  • Door de gespikkelde verf ziet hij er vuil uit
  • De TC modus is niet goed presterend
  • De watts en volts zijn niet indrukwekkend
  • Er zijn geen extra pods inbegrepen bij de kit
  • Slechte levensduur van de coil en de smaak is gewoon oké

ALTERNATIEVE VAPE: UPS

Upcott

De Upcott introduceert een innovatieve en eenvoudige structuur die afrekent met de extra kosten. Het geeft een goed alternatief voor vaping tegen een lagere prijs. Als u gewone wegwerppods gebruikt, kunt u meer dan 50% van uw geld besparen omdat de tank meer kan bevatten.

De organische katoenen fittingen voorkomen alle problemen met lekken, knallen en spugen. Het katoen in het mondstuk is verantwoordelijk voor al deze problemen, en u bent verzekerd van de beste ervaring.

Conclusie

De Argus GT is een goede mod en behoort tot de kleinste en lichtste units ondanks het feit dat hij dubbele batterijen heeft. Hij ziet er ook goed uit en je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het enige waar mensen over klagen zijn de verfvlekken waardoor hij er wat vuil en roestig uitziet. Je kunt erop vertrouwen dat het apparaat er altijd voor je zal zijn, en je zult geen problemen hebben met het testen van de beschikbare modi.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)