WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Voodoo vape. Een beoordeling en instructie over Voodoo Vaporizers-groothandel wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 65 | william wang

Wat is voodoo vape

Voodoo vape is een bedrijf dat vaping producten zoals vape mods, vape pods, e-liquids, cartridges en essentiële oliën fabriceert. Ze zijn goed geweest met hun vak en winnen de harten van veel mensen met hun producten.

Voodoo houdt zich al tien jaar bezig met het maken van vape-pennen, waardoor ze de beste zijn in de vape-scene. Voodoo is een betrouwbaar bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van innovatieve vape-pennen en -mods van topkwaliteit.

Hun productie is top-notch met cutting edge functies die perfect zijn tot in het detail. Sinds de introductie van hun chipset, zijn ze erin geslaagd om de vape markt te grijpen door zijn betrouwbaarheid, stabiliteit, veiligheid en super-snelle respons.

Hun ongelooflijke lijn van vape mods is wereldwijd erkend en zijn de meest gewilde vandaag. Voodoo blijft voorop lopen door het creëren van enkele van de beste kwaliteit vape mods en systemen die compatibel zijn met vloeistoffen, nicotinezouten en hun enorme collectie coils die de unieke smaak en aroma leveren die men ooit in een vape pen zou vinden.

Voodoo vape mods

Voodoos Drag serie is een lijn van mods en zijn zeer gebruikelijk onder mensen die vape. Het begon met de eerste Drag die kon doen tot 157W branden. Mensen hielden van het voor zijn uiterlijk, output en een hele collectie van mods.

Voodoo Drag S pod vape kit

Kenmerken van de Drag S

  • Het airflow systeem is instelbaar naar de voorkeur van de gebruiker
  • Het ergonomische ontwerp ligt perfect in de hand
  • Een lichtgewicht vape apparaat dat volumineus lijkt te zijn
  • Snel opladen modus is beschikbaar
  • U kunt de luchtstroom en het wattage aanpassen
  • Compatibiliteit met de voodoo pnp coils

Als de leidende kracht achter het populariseren van vape apparaten genaamd Pod mods, heeft Voodoo hun meest verkopende Dragline van box mods opnieuw ontworpen en opnieuw uitgevonden om een slanke pod mod te worden. De pod heeft nog steeds hetzelfde vermogen en dezelfde werking, met een boosted creatieve ergonomie en een lange lijst van geavanceerde functies.

De Drag S pod heeft een goede afwerking ondergaan met de beste kwaliteit materialen, waaronder legering en glad leer, waardoor het een goed gevoel geeft wanneer het in je hand ligt. Deze materialen zijn selectief gebruikt om een subtiele ruige look te bereiken met een vleugje elegantie. De schoonheid wordt verder versterkt door de rondingen van de magnetische pod top.

De Drag S is ook uitgerust met een voodoo uitstekend airflow systeem, waardoor je een soepele draw kunt krijgen door de schakelaar zachtjes in de gewenste positie te schuiven. Gecombineerd met de gedetailleerde beste PNPZ coils uit de industrie, geeft de Drag S je onbeperkte kracht om je vape naar eigen wens te personaliseren.

Daarnaast zijn de VM 1 0,3 ohm coils en de VM 0,2 ohm coils innovatieve toevoegingen die gegarandeerd de productie van smaak verbeteren om u een complete vape hit te geven.

Pros

  • De vapes zijn stijlvol en aantrekkelijk
  • Discreet en niet gemakkelijk op te merken wanneer ze openlijk worden geplaatst
  • U krijgt een draagtas voor uw vape pen
  • Heeft de beste smaken op de markt

Nadelen

  • Een vape-pen wordt als enigszins lomp beschouwd.

Voodoo Sleep Max

Kenmerken van een Voodoo Drag max

  • Uitgerust met een GENE.FAN 2.0 chipset
  • Aangedreven door twee afzonderlijk bevestigde batterijen
  • Heeft de Smart-modus en RBA-modus
  • Geïnstalleerd met voodoo pnp coils
  • Voorkomt over-ontlading
  • Heeft een goede temperatuurregeling systeem
  • Een uitstekende magnetische aansluiting voor de pods
  • USB oplaadpoort met lader
  • Voorkomt overmatig gebruik door het hebben van een overwerkfunctie

Deze specifieke pod mod is slank l, ziet er goed uit en voelt comfortabel aan terwijl het in uw hand is. De Drag max voegt toe om een zeer lichte mod te zijn ondanks het feit dat het een dubbele batterij wagen is.

Ongeacht uw kleur selectie, krijg je een mooie mat zwarte afwerking op het frame, en de knoppen die een aantal lichte chroom gemaakt ring hebben. Wanneer u de Drag Max vasthoudt, voel je de comfortabele, kussen-achtige lederen grip die voelt is van hoge kwaliteit.

De Drag Max maakt gebruik van de beroemde superieure GENE.FAN 2.0 chipset, maar heeft nog steeds geen extra modi, waardoor het een nadelige keuze is voor gevorderde vapers die gewend zijn om veel opties te hebben. Dit maakt de Drag Max een perfecte kit voor beginners.

De Drag Max mod heeft slechts twee beschikbare modi, de Smart en RBA modi. Op de drag modus kan de drag max tot 177w vuren, maar wanneer op de intelligente modus. Het vuren kan beperkt worden door de max limiet van de beschikbare pnp coils. Een automatische wattage instelling beschermt je coil tegen verbranden wanneer je van een coil met een hogere weerstand naar een lagere coil gaat.

Voordelen

  • Het lijkt misschien volumineus, maar het is een lichtgewicht
  • Gemaakt met een geweldig ontwerp en het ziet er goed uit
  • Verf van hoge kwaliteit die niet lijkt te vervagen
  • Het is gemakkelijk om het apparaat met verzekerde kwaliteitslevering te werken
  • Het is compatibel met een brede waaier van spoelen

Nadelen

  • De pod ziet er aanzienlijker uit in vergelijking met de kleinere die momenteel worden uitgebracht
  • Er is geen 510 schroefdraad voor voodoo vape
  • De opties en modi zijn beperkt, niet passend bij de verwachtingen van de gebruiker

Kijk meer over Voodoo vapes

FAQs over Voodoo vape pennen

Hoe laadt u uw Voodoo vape pen op?

De voodoo lijn van vapes wordt opgeladen via een USB type C poort. U wordt aangeraden om een externe lader te gebruiken voor 1 uur 20 minuten. Dit is gegarandeerd om uw 2000mAh batterij volledig op te laden en u langer mee te laten gaan in uw vaping.

Waar kan ik een Voodoo Vape pen kopen?

Voodoo vape pennen zijn voornamelijk verkrijgbaar op de website van het bedrijf. U kunt ook kijken bij uw plaatselijke winkel of andere online winkels die vaping producten verkopen. Zorg ervoor dat u andere Voodoo producten te controleren, omdat ze ook op voorraad kwaliteit e-liquids, cartridges en wassen die compatibel zijn met uw Voodoo Vape Pen

Voodoo vs JUUL

JUUL is een pod-apparaat dat wegwerpbaar is en wordt geleverd met niet-hervulbare tanks. Voodoo daarentegen is een vape mod met een tank en een aparte batterij die je moet aansluiten om te kunnen vapen.

Waarom werkt mijn vape pen niet

Er kunnen vele radons zijn waarom uw vape pen niet werkt. De eerste reden zou kunnen zijn, dat uw Vape pen geen lading meer heeft na gebruik. De tweede reden zou kunnen zijn dat uw Vape pen een beschadigde batterij heeft die vervangen moet worden. Om er zeker van te zijn dat de batterij van uw Vape pen echt defect is, probeert u hem een paar uur in de lader te steken en hem te testen.

Alternatieve Vape: UPENDS

Uppen

Uw onmisbare MTL open pod systeem

Deze pod geeft u een bevredigende damp vanaf de eerste trek, en dit is te danken aan de innovatieve Etchip coil met een groot verwarmingsgebied en een beter verwarmingsvermogen. De hoge weerstand mesh geeft u een bevredigende damp vanaf het eerste trekje.

De coil is getest en bevestigd om goed te werken met de meeste mainstream e-liquids over de hele wereld. Dit is gemaakt om gebruikers een all-round prestatie te geven met vape sappen die ze willen proberen

De Uppen cap beschermt het vape sap effectief tegen blootstelling aan lucht wanneer het niet wordt gebruikt. Dit mechanisme blijkt ook goed in het voorkomen van oxidatie van de e-vloeistof van het behoud van een originele verse damp smaak.

Conclusie

De Drag Max is een kit die probeert te voldoen aan vapers die willen genieten van lage weerstand PnP coils en geen problemen hebben om rond te lopen met aanzienlijke vape apparaten.

Gezien het feit dat je zoveel batterijduur krijgt met deze pod, moet je ook onthouden dat het een go-to vape is voor mensen die veel verwachten van een vape zonder dingen echt ingewikkeld te maken.

De voodoo vape pennen zijn getest en bevestigd dat het goede keuzes zijn voor beginners die willen proberen te vapen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)