WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vfire Pods in de buurt van mij: smaken, prijs, batterij, beoordeling, hoeveel hits, en hoe te hervullen.- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 132 | Danielle Alhiraki

  1. Vape shops vinden die Vfire pods verkopen in mijn buurt

    Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Vfire pods vape winkels in mijn buurt (mijn locatie).

2. Wat is een Vfire pod? Hoeveel kost een Vfire pod?

De Vfire pods zijn pods ontworpen door het bedrijf iKrusher. De Vfire pod zijn ontworpen met PCTG, en ze hebben een karakteristieke vierkante vorm. Ze zijn er in pods van 1mL en 0.5mL.

Het ontwerp van de Vfire pod is voorzien van een plastic mondstuk, en een iKONIC keramische verstuiver van 1,3Ohm die een afmeting heeft van 2 x 1,8mm.

De technologie die gebruikt wordt bij het ontwikkelen van deze vape pod zorgt ervoor dat de oliën een gelijkmatige oppervlakte tot coil dekking krijgen, wat op zijn beurt de damp en smaak productie maximaliseert. De technologie is ontworpen met de veiligste lab geteste hardware beschikbaar, en is gebouwd volgens de industrie standaard.

De afmeting van het gehele apparaat is 42.5mm x 16.5mm x 8.5mm. Het wordt geactiveerd op de druk van een knoop, kenmerkt het een geanodiseerde aluminiumlegering batterijomhulsel, heeft het ook een magnetische verbinding om goede greep te verzekeren wanneer het gebruiken van de pod. De centrumpost wordt ontworpen met loodvrij koper.

Extra kenmerken van de Vfire vape pod omvatten; een Premium magnetische druppelpoort, Haptic Feedback Connection, ikonic Ceramic technologie die een veilige verwarming van het materiaal in de loop van de tijd kan toestaan zonder schadelijke elementen aan het milieu vrij te geven of de integriteit van het materiaal aan te tasten, een Roestvrij-Steel middenstaafpost, Aanpasbaar Pod Systeem beschikbaar in 0.5mL en 1.0mL.

De pods, verpakt in een pak van 100 kosten $269,95

3. Vfire pods review

De Vfire pods van de iKrusher zijn speciaal gemaakt om aan de industriestandaard te voldoen. De podsystemen zijn ontworpen om de laagste lekkage/failure in de industrie te bieden.

U kunt de pod ook aanpassen door uw logo op de pod te drukken wanneer u uw bestellingen plaatst. Deze aanpassingen gelden voor zowel de 0,5mL als de 1,0mL pods.

4. Vfire pod batterij: hoe lang gaat een Vfire pod mee?

De Vfire-batterij heeft een capaciteit van 500mAh. Het apparaat wordt opgeladen met een micro-USB-lader waardoor het een hoger vermogen heeft en volledig kan worden opgeladen, afhankelijk van het vorige batterijniveau, in ongeveer 30 minuten tot 2 uur.

  • Hoeveel trekjes zitten er in een Vfire pod?

De Vfire pod heeft een geschat aantal trekjes van 700 na volledig opgeladen te zijn.

5. Een Vfire pod openen

Om de Vfire pod te openen, volgt u deze instructies:

  1. Haal de pod uit het apparaat.
  2. Haal het mondstuk van de pod af
  3. En uw pod is open.

6. Vfire pod bijvullen

U kunt uw Vfire pod hervullen door het volgende te doen;

  1. Haal de pod uit het apparaat.
  2. Draai de basis in de richting van de pijl onder de pod, of wip het mondstuk van de pod er gewoon helemaal af.
  3. Gebruik een stompe injectiespuit om uw nieuwe e-juice in de pod te injecteren.
  4. Plaats het mondstuk terug, en plaats de pod terug in het apparaat.

Hier is een link naar de volledige video over het bijvullen van de Vfire pod:

7. Waarom slaat mijn Vfire-pod niet aan (werkt niet)?

Het is mogelijk dat de Vfire pod niet aanslaat om de volgende redenen, en er zijn ook manieren om ze te verhelpen;

  1. Als uw toestel 3 maal knippert, 3 maal trilt en dan uitschakelt, wijst dit op een kortsluiting. Leg het toestel even in de zon om te drogen aangezien de kortsluiting te wijten kan zijn aan vocht.
  2. Als het apparaat 5 keer knippert, 2 keer trilt en dan uitschakelt, duidt dit op een te lange inhalatiebescherming. Probeer niet te lang te inhaleren.

8. Waar kan ik Vfire in mijn buurt kopen?

De Vfire producten van overal ter wereld.

Het product kan rechtstreeks in de winkel gekocht worden met de gebruikelijke betaalmiddelen zoals kaarten en bankoverschrijvingen.

De link naar de online winkel ishttps://www.ikrusher.com/shop/vape-pods/vfire-pods/

Op zoek naar een groothandelsleverancier van Vfire: probeer UPENDS

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)