WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Versierde Vape Pens. Onderdelen gebruikt om Vape Pens te versieren- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 62 | Danielle Alhiraki

Eén ding over vaping is dat het leuk is. Dit is de voornaamste reden dat we een aanzienlijk aantal mensen zien overstappen van het roken van sigaretten naar dit nieuwere alternatief. Daarnaast stelt vaping zijn gebruikers in staat om zeer creatief te zijn met hoe ze hun damp produceren en hoe goed ze zijn in het vormen van verschillende vormen en maten.

Daarnaast kunnen vape gebruikers zich bezighouden met meer leuke activiteiten door het versieren en ontwerpen van hun mods en pennen. Er zijn vele manieren waarop een gebruiker hun pennen kan aanpassen om hun verbeelding en originaliteit te tonen. Door het ontwikkelen en versieren van hun apparaten, kunnen ze ook het apparaat identificeren en onderscheiden van andere vape mods om de kans op verlies van hun vape pennen te verminderen. Het versieren van een vape pen zal deze ook uniek en identificeerbaar maken tussen de vele merkloze en generieke vape pennen in de markt.

Als u niet houdt van wat u in de winkels koopt, of als uw vastgestelde budget niet overeenkomt met de vape pen die u wilt, kunt u uit uw dak gaan en er een voor uzelf bouwen. U kunt zelfs wat extra componenten toevoegen om u de pen te geven die u wenst.

U kunt snel door het internet gaan en zoeken naar video's die tutorials geven over hoe u een vape-pen kunt versieren. Neem echter geen genoegen met video's die vereisen dat u materialen zoals haardrogers, zaklampen en warmtepistolen gebruikt. Deze hulpmiddelen kunnen gemakkelijk schade aan uw pen veroorzaken en kunnen ook leiden tot brand.

Je moet professioneel advies opvolgen als je je pen wilt versieren met de juiste onderdelen vanaf nul.

Decoratie onderdelen die gebruikt kunnen worden voor een vape pen

Bedels

Bedels zijn een zeer effectieve manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan uw vape pen of e-sigaret. Er zijn vele manieren om een bedel te krijgen, voornamelijk kopen in een winkel of zelf bouwen. Dit geeft u de vrijheid om iets te ontwikkelen dat bij uw persoonlijkheid past en uw hunkering naar schoonheid bevredigt.

Om uw bedel te maken, kunt u kiezen uit een selectie van kralen of edelstenen die langzaam kunnen worden toegevoegd om een persoonlijkheid of een concept op te bouwen. Dit zal uw pen meer uitstekende bijlagen geven die u niet wilt loslaten.

U kunt bedels uit een juwelierszaak kiezen of zelfs een oud sieraad gebruiken dat u al heel lang hebt. Het sieraad kan een erfenis zijn of een geschenk dat u misschien van kinds af aan hebt gekregen. Vervolgens kunt u enkele eenvoudige kralen toevoegen om ze langer te maken. Nadat u de bedel hebt verlengd, kunt u een clip aan het uiteinde toevoegen om de bedel op zijn plaats te houden.

Deze clip is degene die u de charme haak om uw vape pen als ze een haak op hen.

Kristallen

Hoogstwaarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van een bedazzling vape pen. Dit komt vooral voor bij vrouwelijke vape gebruikers die wat kristallen op hun vapes plakken om ze te versieren. Dit is een manier om de pen meer glimmend en glitterig te maken voor het oog met een andere kijk dan het origineel tijdens de aankoop.

De kristallen kunnen van nep blings tot zelfs de meest legitieme kristallen zijn. Wanneer u deze edelstenen aan uw pen of mods toevoegt, zullen ze zich onderscheiden van de rest van de menigte. U kunt ervoor kiezen om kristallen van elke kleur van uw voorkeuren te hebben. Sommige mensen geven de voorkeur aan het hebben van enkele kleur kristallen, en anderen houden ervan om alles te mengen op hun vape pen.

U kunt ook kiezen om meerdere kleuren opties voor kristallen, en u kunt ook kiezen voor enkele grootte kristallen. Er is zo veel flexibiliteit in het gebruik van kristallen, en je kunt niet volledig verkennen alle beschikbare opties bij het proberen om iets dat zou werken voor u te vinden.

Skins

De andere optie en misschien wel de meest voorkomende manier om een vape-pen te versieren zijn skins. U kunt dit doen door een ontworpen of bedrukt materiaal over de schacht van de pen aan te brengen. Dit proces verschilt niet van het versieren van een mobiele telefoon of een laptop. Verschillende skins zijn expliciet gemaakt voor vape mods.

Hoewel sommige vachten in vellen komen, moeten de vellen worden gesneden afhankelijk van de grootte en vorm van de mod. De meeste mensen worden creatiever, en kunnen washi tape gebruiken om het apparaat te versieren zodat het op een huid lijkt. Eerlijk is eerlijk, het is betaalbaar en overal verkrijgbaar. De tape is semi-transparant en heeft zijn oorsprong in Japan.

Hoewel ze vooral worden gebruikt voor papercrafts, huisdecoratie en verpakkingen, kan washi tape van pas komen als je je vape-pen wilt versieren.

Verwisselbare batterijen

Een van de meest haalbare manieren waarop u uw vape pen kunt aanpassen is door verwisselbare batterijen te kopen. De batterijen komen in een groot assortiment van kleuren en kunnen een aantal gepersonaliseerde ontwerpen en afbeeldingen hebben. Veel grafische ontwerpers kunnen ervoor kiezen om een ontwerp van uw gezicht of een afbeelding van uw keuze af te drukken.

Deze afbeelding kan dan worden gepubliceerd op uw batterij of geplakt er voor een beter zicht. Je krijgt zo veel vrijheid om te kiezen wat je wilt om ervoor te zorgen dat de look geselecteerd voor uw batterij pen is de meest opvallende onder alle. Vinden dat het proces is complex. U kunt een bezoek brengen aan de lokale winkels binnen uw locatie die u zullen helpen gaan door het vinden van goede ontwerpen en de vaststelling ervan op uw batterijen.

Lanyards

Veel mensen willen niet per se zo veel versieringen op hun vape pennen. In plaats daarvan kunnen ze kiezen voor een klein sieraad of item dat kan worden gebruikt als een identificatiemiddel. De eerste keuze voor een dergelijke stap is het gebruik van Lanyards. De lanyards zijn ideaal geweest voor veel mensen.

Ze worden meestal de voorkeur van mensen die voortdurend rondlopen met hun vape pennen. Met de lanyard beveiligd op zijn plaats, ze zijn er zeker van dat hun pen niet kan verdwalen, en ze kunnen gemakkelijk de pen rond. De lanyard, dus, is de ultieme decoratie die u nodig hebt wanneer u wilt uw pen rond te houden voor lang.

Vape kits en accessoires die kunnen worden versierd zijn onder andere

  1. De batterij van de vape-pen
  2. De vape mod
  3. De cartridge van de vape-pen

Alternatieve vape: UPENDS

UPENDS is een snel groeiend vape merk dat vape mods en vape mods verkoopt. Je moet hun catalogus eens bekijken en de hoge kwaliteit elektronische sigaretten zien die ze in hun selectie hebben.

Het unieke ontwerp en de vooruitstrevende technologie heeft ervoor gezorgd dat de pen populariteit heeft gewonnen van over de hele wereld, en ze schuiven hoog op in de vape markt. Ze proberen hun bereik te vergroten door samen te werken met groothandels die hun producten zullen distribueren.

Uppen plus

MTL Open Pod Systeem

De Etchip coil is gebruikt op deze specifieke pod om de fijne smaakervaring van een Upper Pod te behouden. De Upper plus bevredigt u bij elk trekje dat u neemt met een unieke, legitieme en frisse smaak. Maar, net als de Upper pod, is de Upper plus ook veelzijdig.

Slotwoorden over de versierde vape pennen

Vaping is zeer vrij om te beoefenen, en de industrie biedt haar klanten zo veel opties. In tegenstelling tot sigaretten en marihuana roken, krijg je gevarieerde vape pennen, mods en mods die u kunt gebruiken om te vapen. Deze producten zijn goed ontworpen om unieke functies te bieden aan elke gebruiker.

Dit betekent dat elke vape-liefhebber de vape-pen kan gebruiken zoals hij ze in de winkel heeft gekocht of een paar onderdelen kan aanpassen. Een vape-pen versieren betekent dat een gebruiker meer zoekt dan alleen het mooie uiterlijk van de vape-pen. Ze hebben behoefte aan een meer gepersonaliseerd uiterlijk dat past bij hun persoonlijkheid en voorkeuren.

Sommige mensen voegen bijvoorbeeld bedeltjes toe die vriendschap, liefde of de herinnering aan een geliefde betekenen. Daarom moeten veel winkels altijd bereid zijn hun klanten dergelijke flexibiliteit te bieden om meer te hebben dan alleen een standaard vape-pen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)