WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Variabele volt vape. Een beoordeling en instructiegids van de Variabele Volt Vape-groothandel wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 77 | william wang

Wat is een variabele volt vape

De variabele volt vape pen geeft u de rechten om het voltage te configureren dat u wilt dat uw batterijen werken. Ondanks de hoeveelheid stroom die overblijft, biedt het nog steeds een consistente toevoer van stroom en temperatuurregeling. Dit geeft u zoveel controle over smaak en ervaring.

Inzicht in het voltage vape pen is essentieel om op te merken dat het instellen van een hoger voltage geeft hogere hoeveelheden warmte, het verhogen of verlagen van verschillende aspecten van uw vape.

Lage voltage instellingen geven meer subtiele smaken te bewegen door omdat sommige niveaus van de hit kan niet worden bereikt door hogere warmte. De lagere voltages geven ook glad en zachter tevredenheid, omdat je nodig hebt om hit na hit op lage warmte-instellingen om de gewenste THC-niveaus te krijgen. Aan de andere kant, de hogere voltages geven een meer verrijkte en zwaardere smaak dan instant effecten.

Uw vaping ervaring bij het gebruik van een Variabele volt vape hangt grotendeels af van uw vaping voorkeuren. Een paar volt bereiken zijn aanbevolen voor starters. Zodra je comfortabel met hoe de apparaten werken en hun tevredenheid niveaus, zal het gemakkelijk zijn om dienovereenkomstig aan te passen.

Het is van belang te onthouden dat verschillende cannabinoïden en terpenen geactiveerd worden bij verschillende temperaturen. Dit betekent dat je bij optimale temperaturen de optimale smaken en effecten van verschillende soorten krijgt.

Hoe gebruik je een vape pen met variabel voltage?

De variabele volt vape pennen zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Sommige merken kunnen automatisch geactiveerd worden bij het puffen, terwijl je bij anderen op een knop of krachtsensor moet drukken tijdens het puffen.

Wanneer u de variabele Volt vape pen koopt, komt hij gedeeltelijk opgeladen en klaar om te werken zodra u hem uit de doos haalt.

Op de punt van de pen vind je een stylusknop die je vijf keer aanklikt om hem aan te zetten. De indicatielampjes op de styluspunt geven aan dat de pen klaar is voor gebruik. Inhaleer, en de O.pen zal automatisch het verwarmingsapparaat starten.

Het wijzigen van de voltage-instellingen vereist ook verschillende mechanismen voor verschillende pennen. Om de voltage-instellingen van uw voorkeur te selecteren, klikt u tweemaal op de stylusknop. De verschillende kleuren op de indicator geven de huidige volt-instellingen weer.

Variabele voltage pennen vs variabele wattage pennen

De batterijspanning schommelt van tijd tot tijd, en veel mensen kiezen voor variabele wattage-instellingen omdat die zich automatisch aanpassen om de schommelingen op te vangen. Dus wat je ohm-waarde ook is, je apparaat blijft soepel werken. Aan de andere kant moeten spanningspennen handmatig worden aangepast, afhankelijk van de weerstand van de coil. Het gebruik ervan is dus een kwestie van persoonlijke voorkeur en kiezen wat voor jou werkt.

Hoe stelt u de juiste spanning in voor uw vape pen

Meestal is het bereik voor een variabele volt vape pen is 3,3-4,8 volt. Hoewel de beste instelling voor u varieert. U moet begrijpen dat de volts zijn noodzakelijk voor temperatuurregeling die vervolgens regelt smaak en intensiteit. Dus we zouden u vragen om te gaan met uw persoonlijke voorkeur op basis van de gegeven factoren om te weten wat je nodig hebt.

Als je net wordt ingevoerd om vaping, moet je beginnen met de laagste gegeven spanning. Voor beginners, de zoete smaken met zachtere effecten zijn goed voor je, en dit is omdat lagere spanning zorgt voor een lagere cannabinoïde intensiteit op elke hit. Mensen die doen lage doseringen zou ook de voorkeur aan een lage volt.

Voor een volle smaak en intensiteit van de effecten, vapers gaan voor hogere voltage-instellingen. De belangrijkste reden voor een variabele volt vape is om de gebruiker meer controle om persoonlijke voorkeuren te passen.

Hoe een voltage vape pen batterij te vervangen

Voor vape pennen die geïntegreerde batterijen hebben, plugin met behulp van de meegeleverde kabel. U wordt geadviseerd om een geschikte kabel te gebruiken om op te laden, die schade aan de vape pen vermijdt.

Voor een variabele volt vape pen die verwijderbare batterijen gebruiken, gelieve de batterijen eruit te halen zodra ze leeg zijn. Vervang ze door nieuw opgeladen batterijen en stop uw lege batterijen in de oplaadkit om ze op te laden.

De oplaadtijd is afhankelijk van de grootte en leeftijd van uw apparaat. Kleinere vape pennen kunnen slechts dertig minuten nodig hebben, terwijl de oudere pennen meer dan twee uur nodig hebben.

De O.pen variabele voltage batterij is uitgerust met een unieke snellaadfunctie. Je hoeft alleen maar met je vinger over het logo op de lader te vegen, en de aanraaksensor activeert de snellaadfunctie. Dit kan een lege batterij een heel leven geven in slechts 20 minuten of minder.

Welke vape pen u ook gebruikt, het beste is om de vape 's nachts op te laden zodat u hem 's ochtends weer fris kunt gebruiken.

Wanneer uw batterij volledig is opgeladen, kan het indicatielampje van kleur veranderen. Voor vapes met een LCD scherm, zal het scherm een 100% lading weergeven.

Voor de O.pen vape pennen kunt u de status van uw batterij bevestigen door drie keer op de knop te klikken. De indicatielampjes geven groen, geel, oranje of rood weer.

Verschil tussen variabele wattage pennen en variabele spanning vape

Beide apparaten werken door het regelen van de batterij om het gewenste effect te creëren tijdens het vapen. De wattage pennen regelen de energie-output in een apparaat, terwijl de volts de energie-input in een vaping apparaat meten. Het gebruik van een variabel voltage apparaat betekent het instellen van de benodigde volts om een bepaald temperatuurbereik te bereiken; het instellen van de watts betekent dat het apparaat zijn voltage aanpast.

Kenmerken van een variabele volt vape pen

  • USB pass-through functie stelt u in staat om te vapen, zelfs tijdens het opladen van uw apparaat
  • De puff-teller geeft aan hoeveel puffs u heeft genomen om bij te houden hoeveel puffs u nog over heeft
  • Met de vergrendel- en ontgrendelfuncties kunt u voorkomen dat u de vape-pen per ongeluk aansteekt en dat de coils verbranden
  • Temperatuurregelaars passen de temperatuur van de coils aan door veranderingen in de weerstand van de verstuiver te detecteren
  • Real-time spanningsweergave laat u de spanningsbelasting in real-time zien en stelt u in staat te bepalen hoeveel spanning u wilt

Pros

  • Bescherming tegen omgekeerde polariteit beschermt gebruiker en apparaten wanneer de batterijen niet correct zijn geïnstalleerd
  • Het apparaat heeft bescherming tegen kortsluiting, en het betekenisapparaat brandt niet bij kortsluiting
  • De bestendige bescherming voorkomt dat uw spanningsmod een verstuiver afvuurt
  • De ontlaadbeveiliging voorkomt het afvuren wanneer uw batterijen overladen zijn
  • Wanneer de pen te heet wordt, schakelt hij zichzelf uit om verbranding te voorkomen

Nadelen

  • Het gebruik van LED-displays, microprocessoren en aanraaksensoren betekent dat de elektrische onderdelen beschadigd kunnen raken na langdurig gebruik
  • Mods zijn belangrijker omdat ze ruimte voor bedrading en complexe circuits vereisen.

FAQs over variabele voltage vape pennen

Is de variabele voltage pen de moeite waard?

Ja, de variabele spanningspen is de moeite waard; veel vape gebruikers zouden liever een apparaat hebben om hun zin te regelen en te werken volgens hoe ze het instellen. De variabele spanningspennen bieden dergelijke functies om gebruikers in staat te stellen de hoeveelheid stroom te regelen die ze willen gebruiken op hun vape.

Alternatieve vape: UPENDS

Upcott

De UPENDS Upcott heeft een nieuwe manier van het introduceren van eenvoudige, innovatieve functies en geeft je toch het fantastische alternatief voor vaping tegen een betaalbare prijs. De Upcott verlaagt de kosten voor wegwerp en voorgevulde vape pod gebruikers. Dit betekent dat UPENDS vaping betaalbaar heeft gemaakt voor iedereen.

UPENDS heeft het probleem van lekkende cartridges en pods opgelost door de organische katoenen vulling zoon de Upcott te introduceren. Je geniet van naadloze puffs zonder zorgen over lekkages, pops en spuug.

Haal UPENDS vape alternatieven in huis en verken de wereld van geweldige puffs en goede damp.

Conclusie

Variabele spanning vape pennen hebben gezien een uitstekende track record in de vaping industrie sinds de inductie van de technologie in de creatie van vaping pods, mods en coils. Er is een enorme toename van het aantal apparaten die ervoor kiezen om variabele technologie te gebruiken in hun apparaten.

Inderdaad, je kunt nooit verkeerd gaan met een variabele spanning pen; een reden mensen houden van het is dat het geeft hen de kans om de volt instellingen van hoe ze willen dat hun pen te werken te regelen. Dit heeft geleid tot veel industrieën afwikkeling voor de variabele spanning functie om hun producten te ontwikkelen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)