WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vaporesso XROS review en instructies. De bouwkwaliteit, ontwerp, batterij, hoe te gebruiken, XROS Pods, en prestaties- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 196 | Danielle Alhiraki

De XROS is een pod systeem ontworpen en gebouwd door de Vaporesso Company. Het lijkt op de onlangs geïntroduceerde apparaten van Caliburn Company. Het enige verschil is dat het een roestvrijstalen behuizing gebruikt, waardoor het er robuuster en moderner uitziet.

Het loopt op een interne batterij die een capaciteit heeft van 800mAh batterij die kan functioneren als een draw-activated en knop-bediende eenheid. De pods kunnen maximaal 2ml vloeistof bevatten en gebruiken coils met 0,8-1,2 mesh coils weerstanden.

Het belangrijkste dat de XROS onderscheidt van de rest zijn de uitstekende functies, zoals instelbare luchtstroom, en de pods stellen de gebruiker in staat om de vloeistofniveaus in de gaten te houden.

De pods worden op hun plaats gehouden met behulp van een magneet en kunnen worden gezien, zelfs als ze in het apparaat zitten. En tot slot wordt het geleverd met een type C snellaad USB-functie.

Qua functies heeft het apparaat nog veel te doen, maar de prestaties en het gebruiksgemak maken het tot een goed apparaat.

Bouwkwaliteit en ontwerp van de Vaporesso

De Vaporesso XROS weegt bijna 45 gram wanneer de pod is geïnstalleerd. Hij meet ongeveer 112 mm in hoogte en een breedte van 12mm en 23mm lang. Als je de afmetingen vergelijkt met de Uwell Caliburn, lijkt hij iets groter en zwaarder met bijna 20 gram. Maar dat neemt niet het compacte ontwerp van de Uwell weg, waardoor hij gemakkelijk in elke zak past.

Het algehele ontwerp is indrukwekkend, en wanneer u de roestvrijstalen editie krijgt, zult u de goede esthetiek opmerken. Het is zeer aantrekkelijk voor het oog, ondanks dat het een kale kleurcode heeft. Het Vaporesso-logo is ingebed aan de onderkant, en de zwarte editie ziet er beter uit met het logo erop.

De USB-C oplaadpoort is aan de onderkant van het apparaat te vinden, en de pods lijken vanaf de bovenkant gelijk te lopen. Het is dus gemakkelijk om de vloeistofniveaus bij te houden, en de trekactivering, waar de drukknop bij kan helpen, lijkt gemakkelijk te gebruiken. Het heeft ook een Axon-chip die met tal van veiligheidsmaatregelen wordt geleverd.

Tenslotte is de luchtstroom instelbaar vanaf de achterkant van het apparaat door de toggle optie te verschuiven. Maar het verslepen van de stopper vereist dat je er met je nagels op drukt om het te laten reageren. Het afstellen is geen moeilijke taak. Als het eenmaal is ingesteld, houdt het zijn positie heel goed vast. Met de AFC navigatie kun je direct long vaping verkennen, wat veel lichter en beperkter is.

Batterij en opladen van de Vaporesso

De batterij heeft een capaciteit van 800mAh, wat beter werkt dan de 520mAh apparaten. Dit is indrukwekkend, gezien het feit dat het apparaat niet zwaar is. Het geleverde vermogen is genoeg om je de dag door te krijgen.

Het werkt beter met 30-50mg nicotinezouten op 1.2ohm coils. Wanneer u de 0.8ohm coils gebruikt met 3mg nicotine, kan het niet een volledige dag duren. Het nemen van grotere en frequentere trekjes bij gebruik van lage nicotine en de 0.8 ohms zijn meer stroomvretend.

Het bedrijf beweert dat het ongeveer 45 minuten duurt om dit apparaat op te laden, maar het zal u verbazen dat het nog minder tijd kost om het volledig op te laden.

Het biedt ook pass-through opladen, zodat u kunt vapen zelfs wanneer uw apparaat wordt opgeladen. Wanneer het apparaat wordt opgeladen, knippert een LED-lampje in het rood, en na voltooiing wordt het groen.

Hoe gebruik je de Vaporesso XROS

De XROS is zeer eenvoudig na te vullen, en om dit te doen moet u eerst het mondstuk verwijderen dat stevig aan de pod vastzit. U zult echter iets meer kracht moeten gebruiken om het eruit te halen. Maar dit zou waarschijnlijk uw pod vernietigen na een opeenvolging van verwijderen en terugplaatsen.

Omdat de Vaporesso XROS coil niet verwijderd kan worden, hoeft deze niet lang mee te gaan. Maar het is aan te raden om een paar extra mondstukjes te hebben voor het geval je er een beschadigd. Als je het mondstukje hebt verwijderd, is er een kleine poort en een luchtuitlaatopening die je helpt te zien. De kleine afdichting op de opening voorkomt dat de vloeistof uit de pod ontsnapt.

Het hervulproces;

  • Verwijder het mondstuk
  • Vul de gewenste hoeveelheid e-liquid
  • Plaats het mondstuk terug

U hoeft de pod niet uit het apparaat te halen omdat het problemen zou hebben met morsen als het een bottom fill ontwerp zou gebruiken.

XROS Pods

De interne batterij van het apparaat is ontworpen om bijna een dag mee te gaan, en hoewel de pods een variërende levensduur hebben, is de 1.2ohm beter, zelfs bij gebruik van een 50/50 VG/PG verhouding. Terwijl een paar pods standaard e-liquids met hogere VG/PG niveaus aankunnen. De pods zijn zeer ongecompliceerd, vooral met het vulontwerp.

Gebruikers moeten het mondstuk uitnemen om bij de vulpoort te komen, die stoppers heeft om ze te beschermen. Ze hebben een capaciteit van 2ml, en ze zijn van kwaliteit. Er zijn geen gemelde lekkende problemen, vooral tijdens het gebruik. Deze worden bijgestaan door lagen van rode siliconen, die helpen lekken te stoppen.

De kit wordt geleverd met twee pods die zijn voorzien van een katoenen wick en mesh coils. De 1,2 ohm pods werken beter voor mond-tot-long vaping met een luchtstroom ingesteld op de laagste bereiken. De o. 8 pods kan van pas komen wanneer u gaat voor direct-to-lung vaping, vooral in open instellingen.

Prestaties

De trekkracht kan worden aangepast met de luchtstroomregelaar. Het heeft drie wijd open sleuven, en je ervaart een veel restrictieve direct-to-lung trekkracht. Wanneer twee gaten open zijn, is de restrictiviteit nog steeds gelijk, maar niet veel anders.

Bij de geringste instellingen kun je nu de Mouthy-to-lung vaping gaan voelen, die enigszins luchtig is. Stel dat je het apparaat verkeerd vasthoudt, dan kunnen de gaatjes afgedekt worden. Denk eraan om op te letten bij het gebruik van dit apparaat, want het is niet zoals de andere apparaten.

De damp productie is mooi en zet een enorme wolk helemaal. Dat zou komen door de lage weerstand mesh coils, die de luchtstroom te verbeteren. De damp productie is boven het gemiddelde, en de temperatuur is koel op hetzelfde moment. Bovendien, de pods koelen sneller af bij gebruik van een bredere luchtstroom.

Voor- en nadelen van de Vaporesso XROS

Voordelen

  • Robuust maar goed gebouwd ontwerp
  • Strak en modern ontwerp
  • Compact en ergonomisch apparaat
  • Luchtstroom kan aangepast worden
  • Vloeistofniveaus zijn gemakkelijk te controleren
  • Geen lekkage problemen

Nadelen

  • De vloeistof raakt snel op
  • De throat hit is niet sterk
  • De vervanging van de luchtstroomschakelaar is niet beter

FAQs over de Vaporesso XROS

Is de Vaporesso XROS het waard?

Ja, dat is het zeker. De XROS is een van de meest spectaculaire apparaten van Vaporesso, en hun prestaties zijn prijzenswaardig. U kunt het belang van de prestaties niet over het hoofd zien.

Hoe laad je de Vaporesso XROS op?

De Vaporesso XROS wordt geleverd met een USB oplaadpoort aan de onderkant van de pen, en u kunt hem aansluiten op een stroombron wanneer de stroom op is. Het duurt minder dan een uur om hem op te laden.

Hoeveel kost de Vaporesso XROS?

De Vaporesso is niet duur. Hij heeft een prijsklasse van $19,99-$39,90, waardoor hij zeer betaalbaar is voor alle soorten vape-gebruikers. Zowel beginners als doorgewinterde gebruikers.

ALTERNATIEVE VAPE: UPS

Upcott

De Upcott is een one-of-a-kind pod unit die is gevuld met organisch katoen om lekkages te helpen voorkomen. U zult geen last hebben van spugen of knallen wanneer u dit apparaat gebruikt.

Het heeft een eenvoudige structuur die innovatief en attent is. Het elimineert alle waardeloze uitgaven en geeft een vaping keuze tegen een zeer betaalbare prijs.

Conclusie

De Vaporesso XROS is een ander soort apparaat met ergonomische en uitzonderlijke prestaties. De veelzijdige airflow opties maken het een apparaat om altijd te overwegen wanneer je wilt vapen. Vaporesso heeft zoveel aandacht besteed aan de bouwkwaliteit, beginnend bij de kit tot de pod zelf. De pods zijn gebouwd met siliconen lagen aan de onderkant om lekkages te voorkomen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)