WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vaporesso Osmall review en instructies. Een complete review van de Vaporesso Osmall Vape Pen-groothandel wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 72 | Danielle Alhiraki

Vaporesso introduceert ons een ander simplistisch en hervulbaar pod systeem dat goed zou zijn voor vape liefhebbers. Het apparaat heet Osmall omdat het alleen wordt geleverd met één drop-in design pod die magneten gebruikt om de pods erin te houden. de pods hebben een 1.2ohm coil die is gelaagd door vlasvezel katoen.

Het apparaat is zeer licht met een totaal gewicht van 26 gram, en het omhulsel is gemaakt van plastic waarin de 350mAh batterij zit. De batterij geeft slechts een maximaal vermogen van 11 watt. Het is goedkoper en gaat voor ruwweg $14.

Het apparaat lijkt duur en goedkoop tegelijk, en er zijn zo veel prestaties perks die kunnen maken dit apparaat een beter item om te gebruiken voor de dagelijkse vaping.

Bouw en ontwerpkwaliteit

De Osmall is gebouwd met een rechthoekig ontwerp dat tegelijkertijd plat en afgerond lijkt. Dit maakt het gemakkelijk en comfortabel om in uw zakken te steken. De buitenkant van de behuizing is gebouwd met behulp van een geribbeld ontwerppatroon waardoor het grip in de hand heeft wanneer het wordt vastgehouden, en de uitvoering is prachtig. In het algemeen is het ontwerp minimalistisch en eenvoudig.

De oplaadpoort is aan de onderkant van het toestel geplaatst en maakt gebruik van een micro USB. Het zou beter zijn geweest als het een type-C lader was, maar dat maakt in dit geval niet uit. De afmetingen van het toestel zijn 84 mm hoog, 26,5 mm lang en 13,4 mm breed.

Dit is gemaakt van plastic materiaal en heeft een variatie aan kleuren waaruit iemand kan kiezen. Zoals u al dacht, is dit systeem licht en compact, waardoor het een zeer uitstekende pod is.

De design elementen zijn niet uniek, en het lijkt een standaard vape pen te zijn. De LED indicator is veel kleiner en geeft de batterij niveaus aan terwijl u uw apparaat gebruikt. De pods zijn ook ergonomisch en passen gemakkelijk tussen uw lippen, met een lichte kanteling naar hen toe.

Vaporesso Osmall kenmerken

Hoewel een aantal van deze functies basis zijn voor een pod kit, heeft dit juweeltje een paar unieke dingen.

  • Het apparaat maakt gebruik van een auto-draw functie om te activeren.
  • De nicotine afgifte van de pod is zeer indrukwekkend
  • De getextureerde afwerking op het apparaat geeft het een goede en betere grip
  • Het katoenen mondstuk element is gemaakt van niet-geweven stof en vlas katoen.
  • Een volledig functionerende kortsluitingsbeveiliging
  • Actieve laagspanningsbeveiliging
  • Overlaadbeveiliging met cut off
  • Beschermt u tegen overmatig vaping

Vaporesso Osmall pods

De pods met magnetisch ontwerp worden steviger op hun plaats gehouden dan in andere kleine Vaporesso pods. De grootte van de pod is de standaard 2ml die u in andere vloeistoffen zou vinden, maar hij zit goed in de pod met de ronde magneten voor een gedefinieerde verbinding. De lichtgewicht functie is ook goed, en zelfs als u uw apparaat laat vallen, springt het er helemaal niet uit.

Wanneer u het apparaat bijvult, moet u niet de hele pod eruit halen, en er is een pijl die de punten aangeeft waar u hem eruit moet trekken. Het kan moeilijk zijn om hem terug te zetten als u hem er helemaal uittrekt vanwege het verzwakte en kleine anker. De enige keer dat u hem terug kunt zetten nadat u hem er helemaal uit hebt gehaald, is met kleinere handen; als u grotere handen hebt, zult u een moeilijke tijd hebben.

Batterij en opladen van de Vaporesso Osmall

Het opladen van dit apparaat van een lege cel tot een volle lading duurt ongeveer 45 minuten, maar als u uw vaping sessie niet wilt onderbreken, kunt u gebruik maken van de pass-through functie. De kortere oplaadtijd wordt bijgedragen door de 350mAH batterij die we veel kleiner en lichter vonden.

Om het apparaat op te laden, maakt het gebruik van een micro USB-poort die kan worden gevonden aan de onderkant van de batterij. Een veel kleinere LED is geplaatst op de voorkant van de pod, en het lijkt te zijn solide wit op elk moment dat u een hit te nemen van het.

Het witte licht geeft aan dat het apparaat volledig is opgeladen, en wanneer de lading op is, zal het gelijktijdig knipperen, en dat is wanneer u een oplaadpoort moet vinden en uw apparaat moet aansluiten.

Prestaties van de Osmall

Er zijn vele redenen waarom u de Osmall vape pen zo leuk zou vinden. Ten eerste heeft het superieure lontjes die elke e-vloeistof aankunnen. U kunt de dunste PG sappen gebruiken en ook alle VG sappen. Het heeft ook een goede prestatie met gezoete sappen, waardoor het een zeer veelzijdige eenheid is voor vaping. Het kan niet knoeien met de smaak en de damp output.

De Osmall produceert een goede hoeveelheid damp. Hij is ongelooflijk warm en wordt niet heet of lager van temperatuur. U kunt alle smaken van een hoge nicotine vloeistof voelen, wat de meeste voorkeur heeft van vape gebruikers.

Op een normale basis zou het zinvol zijn om dikkere sappen te gebruiken op sub-ohm tanks. Je hebt de variatie tussen MTL voor dampproductie en DTL voor volle smaken. Je zult een goede tijd hebben om een mix van goede hits en verzadigde smaak te krijgen.

De trekkingen zijn strak, en alles wat je hoeft te doen is je lippen op het mondstuk zetten en eraan trekken. Maar het is gemakkelijk om het apparaat te gebruiken omdat het alleen een lichtere trek nodig heeft om het te activeren. Wanneer je een hoog nicotinegehalte gebruikt, zul je verrast zijn door hoe snel het brand. Trek echter niet hard, want dan zul je uiteindelijk je ingewanden eruit hoesten.

Tot nu toe zijn er geen klachten geweest over lekken, spugen en overstroming zonder verbrande of droge trekjes. De prestaties zijn opmerkelijk en bevredigend.

Voor- en nadelen van de Vaporesso Osmall

Voordelen

  • Het apparaat heeft een getextureerde buitenkant die goed in de hand ligt
  • Heeft een ergonomisch mondstuk ontwerp dat makkelijk in gebruik is
  • Het drop-in pod systeem is eenvoudig te gebruiken, en het apparaat blijft lang zitten
  • Kan hoge VG en PG vloeistoffen aan met behulp van een betere wick
  • De vape is stil en produceert geen geluiden

Nadelen

  • Het ontwerp van het mondstuk zal niet iedereen bevallen
  • Het kan meestal te maken krijgen met lekkage problemen

FAQs over Vaporesso Osmall

Is de Vaporesso Osmall de moeite waard?

Ja, dat is het zeker. Dit apparaat is een aanrader voor alle vape gebruikers die graag een betere mouth to lung vaping hebben. Het is zeer zeldzaam om een apparaat tegen te komen dat werkt met hogere VG en PG verhoudingen en niet de wick of het mondstuk verslijt. Dit maakt het dus een apparaat dat de moeite waard is om te hebben.

Vaporesso Osmall vs Juul

De Vaporesso Osmall is in vele opzichten beter dan de Juul. Ten eerste is de Juul een wegwerppod die moet worden weggegooid wanneer hij volledig is gebruikt. De Vaporesso daarentegen kan na verloop van tijd worden gebruikt, aangezien hij een navulbare pod heeft. U zult ook merken dat de Vaporesso met alle soorten vloeistof werkt. Dit in tegenstelling tot wat u kunt verwachten van de Juul, die wordt geleverd met kleinere voorgevulde pods. De grootte en de bouw zijn ook verbazingwekkend.

Mijn Vaporesso Osmall werkt niet.

Er kunnen vele redenen zijn waarom uw Vaporesso niet werkt. Het meest voorkomende probleem is minder lading. Zorg er dus voor dat u uw batterij oplaadt voordat u begint met vaping.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen plus

De Uppen plus is voorzien van de etchip coil die voor het eerst werd gebruikt op de Uppen pod. De chip is innovatief en heeft een verbeterd verwarmingsoppervlak dat zorgt voor de juiste verwarming van elementen. Hierdoor krijg je een volle smaak vanaf het eerste trekje.

Conclusie

De Osmall is een prachtig apparaat, en voor MTL liefhebbers zul je er veel plezier aan beleven. De meest indrukwekkende functie van het apparaat is hoe het naadloos alle soorten vloeistoffen brandt, van die met een hogere VG tot de andere met een hogere PG. alle verhoudingen zijn beheersbaar met dit apparaat, en niet te vergeten zelfs de zoetere vloeistoffen. In veel gevallen worden de meeste van deze vape sappen gebruikt op omgebouwde mods en verbeterde vape apparaten die ruimte voor maatwerk hebben.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)