WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vape Pen Review en Instructiegids 2021- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 91 | william wang

Wat is een vape pen

V vape pennen zijn in de vaping scène voor een tijdje nu, en ze hebben een naam voor zichzelf als gevolg van de lijn van producten die zij hebben voortgebracht in de markt. Ze hebben ervoor gezorgd dat ze de betrouwbaarheid van hun vape pen te handhaven door het beschikbaar voor beginners en gevorderde vape gebruikers.

Hun ontwerpen zijn prachtig, met goed gemaakte verpakking ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor het oog. Zorg ervoor dat u het beste van hun vape pen te krijgen.

V Vape pen zou een ondergewaardeerde vape pen kunnen zijn gezien de vele merken die de afgelopen jaren zijn opgedoken, maar dat heeft nog steeds niet het feit veranderd dat v vape pennen op de markt kwamen met een doel.

Op sociale media en in vape shops zijn er overweldigende hoeveelheden positieve recensies en goede feedback. Met dit gezegd, willen we je graag meenemen door de vape pen.

Vape ontwerp en bouw

Op het eerste gezicht lijkt de V Vape op een normale pen-stijl batterij waar u overal vapers mee ziet rondlopen, maar als u goed kijkt, zult u het verschil zien.

De doorzichtige miser tanks komen u misschien bekend voor omdat mensen de neiging hebben hun cartridges af en toe te verwisselen. U weet heel goed dat een standaard e-cig kit meestal bovenop de batterij zit, wat u een reden geeft om de stukken te scheiden.

De v vape is ook een tweedelig apparaat, maar zijn tank glijdt in de bovenkant van de batterij, zodat het lijkt alsof het één complete gebonden buis is. De 510 draad technologie zorgt ervoor dat uw apparaat compatibel is met de meeste 510 draad ringen.

De v vape pen is ook eenvoudig van bouw, en de tanks zijn verborgen in het naadloze ontwerp dat veel mensen leuk vinden. De capaciteit van de tank is van grote zorg geweest voor gebruikers en de kwaliteit van cartridges. De v vape is uitsluitend bekend als een essentiële olie vape, en dit is een sector die het zo goed heeft geperfectioneerd.

De vape geeft u een klein venster aan beide zijden waar u het niveau van de vloeistof die u nog over hebt kunt volgen.

Prestaties van de vape

Het spreekt voor zich hoe goed de vape pen presteert. De 650 mAh batterij zorgt voor een uitzonderlijke werking van het apparaat, verwarmt de elementen sensationeel en geeft je die zachte damp die je ziel tot rust brengt.

Wanneer u het apparaat volledig oplaadt, kunt u moeiteloos tot 7 uur van vaping activiteit die je niet wilt laten gaan, maar oeps! Je moet voorzichtig zijn niet te laten een lege batterij stelen van uw geluk.

Zorg ervoor dat u de batterij van uw pen volledig leeg te laten lopen voordat u de stekker in het stopcontact voor een recharge, dit klinkt misschien gek, maar dit is de beste manier om er zeker van te zijn dat je een sterkere volledige lading wanneer je het terug te nemen voor recharge. Er kunnen een paar problemen te benadrukken over de vape, een van hen is dat je niet kunt uw voltage of wattage-instellingen controleren, omdat het apparaat alleen op gespecificeerde macht draait.

De tweede kwestie is dat ondanks het hebben van de 510 draad, deze apparaten nog steeds niet in slagen om het te snijden met andere cartridges en werkt alleen goed met hun voorbestemd essentiële olie vaporizers.

Voordelen

  • Het is gemakkelijk voor nieuwe vape gebruikers om het op te zetten en te gaan gebruiken
  • De kleine schroef houdt de cartridge stevig aan de batterij vast zonder dat er lekkage optreedt
  • U kunt elk 510 draad apparaat gebruiken op deze vape pen en nog steeds de beste resultaten krijgen
  • De 650 mAh batterij bewaart genoeg energie om je door een sessie of twee heen te helpen
  • Er zijn geen lekkages van de cartridge, dus je krijgt een goede smaak

Nadelen

  • Sommige gevorderde vapers hebben het gevoel dat de batterijcapaciteit te klein is naar hun zin
  • Er zijn geen reservebatterijen voor de vape die je kunt kopen, dus je moet een nieuwe kit kopen in geval van schade.
  • De vape kan prijzig zijn om te gebruiken, tenzij het alleen voor het vapen van THC en CBD is.

Hoe gebruik je een vape pen

Eerst moet u controleren of uw schroefdraad cartridge compatibel is met de vape pen om schade te voorkomen.

Verwijder de rubberen afdichting aan de onderkant van de vape pen en steek hem in de batterij. Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen en ingeschakeld. Omdat het een vape pen met drukknop is, hoeft u niet op de knop te drukken omdat deze heet kan worden en uw lippen kan verbranden, en dat is wat we hier proberen te vermijden,

Als je eenmaal klaar bent met instellen, begin dan met een klein trekje en wacht even om te voelen hoe de effecten je raken, dat wil zeggen, als je een beginner bent, moet je een kleine hoeveelheid THC verwerken terwijl je je een weg omhoog werkt.

U wordt geadviseerd om te beginnen op een laag voltage en werk je weg omhoog als je voelt de verschillende niveaus van de hit die je ervaart.

Als uw cartridge is keramische coating, kan het veel meer warmte nodig hebben om het perfect werken. U kunt altijd rond te kijken voor de beste 510 cartridges te vinden wat het beste werkt voor uw vape pen.

Als u klaar bent met vaping, lease om ervoor te zorgen dat u hebt uitgeschakeld uw vape pen om te voorkomen dat het verbranden van de coils

Hoe de vape-pen op te laden

Het opladen van je vape pen is de sleutel en weten hoe je de vape pen goed oplaadt is van vitaal belang; het is zo gemakkelijk om dit te doen, maar er zijn een paar belangrijke punten om op te letten als je wilt dat je batterijen goed worden opgeladen.

Uw vape kit wordt geleverd met een oplaadkabel en een lader die in het stopcontact gaat. U moet ervoor zorgen dat de USB-kabel is aangesloten op de standaard USB en sluit vervolgens uw micro-USB aan op uw voedingsingangspoort op de vape pen.

Wanneer de verbinding succesvol is, zullen de drie led-lampjes gelijktijdig oplichten om de stroomopname na te bootsen, en de enige keer dat je moet bevestigen of je batterij volledig is opgeladen is wanneer de knipperende lampjes uitgaan.

Belangrijke oplaadpunten om te onthouden

Niet overladen

Vape-pennen zijn niet beveiligd met technologie zoals in mobiele telefoons die hen beschermen tegen overladen. U moet uw apparaat altijd uitnemen na het opladen om te voorkomen dat het beschadigd raakt

Laat vape-pennen niet onbeheerd opladen

Deze tip is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw Vape wordt bijgewoond om overladen of ontladen te voorkomen wanneer de stroombron een kortsluiting ervaart.

Vermijd veelvuldig opladen

De beste manier om uw vape-pen te beschermen is te voorkomen dat u hem te vaak oplaadt en uw batterij leeg laat lopen voordat u hem weer gaat opladen. Minuut na minuut opladen verkort de levensduur van uw batterij.

Gebruik altijd de bijgeleverde lader

Vape pennen zijn ingewikkeld, en soms kunnen ze niet goed worden opgeladen met andere soorten laders; dit komt omdat de laders zijn geconfigureerd voor bepaalde oplaadfrequenties die gemakkelijk kunnen worden verstoord bij het gebruik van andere laders

Blijf uit de buurt van water

Vape-pennen zijn niet ontworpen om waterdicht te zijn en lichte onderdompelingen in het water kunnen kleine tot ernstige schade veroorzaken, afhankelijk van de mate van blootstelling

Alternatief Vaping: UPENDS

Upcott

Dit nieuwste Upcott model van UPENDS blijkt zeer betaalbaar te zijn in vergelijking met de anderen in de UPENDS collectie. Het heeft alle overbodige functies die het apparaat prijzig zouden maken, geschrapt.

De met organisch katoen gevulde patronen zijn goed om veelvuldig lekken en morsen te voorkomen.

Het katoen voorkomt condensatie van de vloeistof, waardoor u een soepele en spannende vape ervaring bevredigend als nooit tevoren.

Conclusie

De V vape heeft nog steeds uitstekende eigenschappen wanneer hij wordt opgesomd tussen andere vape pennen. De olie cartridge werkt perfect met vape pennen, en men is van mening dat hij zeer effectief is in het werken met wiet extracten en alle 510 draad cartridges.

Misschien wilt u wat vape pen plezier proberen, en ik verzeker u dat u niet teleurgesteld zult worden.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)