WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vape Pen Globes. Een overzicht en instructiegids over Vape Pen Globes- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 70 | william wang

Wat is een glazen bol vape pen

De glazen globe wax pen is een vape apparaat dat gebruikt wordt door vape gebruikers om wax concentraten te inhaleren. Het is ontworpen om te werken als een wax verstuiver. De glazen globe wax pen is ontworpen om mensen die van wax houden van dienst te zijn.

Het is uitgerust met industrie-standaard 510 schroefdraad, wat betekent dat u gemakkelijk accessoires zoals batterijen en verstuivers kunt verwisselen.

De 510n schroefdraad is van hoge kwaliteit en echt betrouwbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het strippen van draden. Met dit apparaat kun je je waxen verdampen en ze laten afkoelen in de glazen bol voordat je ze opruimt voor extra scheuren.

Waarom een globe gebruiken

De ronde vorm en de grote kamer vergroten de mogelijkheid om een goede hoeveelheid wax te verdampen en op te bouwen in de kamer. Je kunt de damp laten afkoelen in de kamer voordat je een hit geeft, zodat je een super gladde en smakelijke hit kunt krijgen.

Het probleem met deze waxbollen is echter dat ze aanzienlijk hogere temperaturen vereisen om wax te verdampen. Het inademen van dergelijke damp kan gevaarlijk zijn voor je longen, keel en zelfs mond.

Behalve dat het een goede vaporizer is, is dit apparaat ook eenvoudig te installeren en aan te passen. De 510 schroefdraad betekent dat je de glazen bol eenvoudig kunt verwisselen met vele opties om uit te kiezen.

Hoe gebruikt u uw glazen bol

  • Onmiddellijk krijgt u uw kit, en u moet de batterij op te laden tot vol
  • Schroef de batterij in de USB-kabel totdat deze vast komt te zitten, sluit vervolgens uw lader in uw oplader of bron van energie
Het laden van de bol
  • Zodra uw batterij volledig is opgeladen, koppelt u de kabel los van uw apparaat en opent u de verstuiver met behulp van een dab kit. Laat wat wax op de pannenkoek vallen en zet vervolgens de verstuiver vast.
  • Schroef je verstuiver op de batterij, duw dan voorzichtig de glazen bol met mondstuk op de verstuiver en draai hem lichtjes om hem op zijn plaats te krijgen.

De glazen bol gebruiken

Nu is je vape klaar voor gebruik, druk 5 keer snel op de aan/uit-knop om hem aan te zetten. Wanneer hij aan staat, houd de aan/uit-knop ingedrukt om de verstuiver te starten en de wax te laten verdampen.

Verzorging en onderhoud van uw Glass Globe Vape

Er is niets ingewikkelds aan het onderhoud; het enige wat je hoeft te doen is ze rechtop te houden na gebruik om te voorkomen dat de wax eruit lekt als je de pen op zijn kant laat liggen. Na verloop van tijd zul je misschien merken dat er zich wat opbouw begint te vormen, en dat kun je eenvoudig van je glazen bol afkrabben en terugzetten.

De vape pen Globe is een glazen verstuiver waarmee je kunt vaporizen

ECT Glazen Globe Wax verstuiver tank

Als u een vape gebruiker bent en een manier probeert te vinden om de uitstekende smaken uit uw favoriete wax concentraten te krijgen, hoeft u niet verder te gaan dan de ECT Glas Globe Wax verstuiver tank.

De introductie van de globe stijl was het begin van het elimineren van de vele problemen die werden geconfronteerd met het gebruik van wax pennen en toch nog steeds eenvoudig, discreet, en presteert buitengewoon.

Het grootste pluspunt van de globe-style vaporizer is dat hij stabiel is en grote hoeveelheden dampwolken kan vasthouden en meer uitgebreide en goede hits kan geven die je alleen zou vinden in standaard was vaporizers.

Dit soort glazen bol verstuiver tank is voorzien van een ontwerp van hoge kwaliteit en wordt ook verkocht tegen een betaalbare prijs, zodat u niet zou moeten breken de bank de beste wax concentraat te krijgen. Dit is de perfecte keuze voor u als u op een begroting.

Ontwerp van de glazen bol

De ECT glazen bol was verstuiver tank is ontworpen om een goedkopere optie te zijn om elke 510 schroefdraad om te zetten van een e-juice verstuiver naar een was concentraat verstuiver. Dit betekent dat het gebruikt kan worden met was, shatter concentraten, of dikke hasj olie.

Na een volledige assemblage, bestaat de ECT glazen bol wax verstuiver uit de eetkop, de ronde koepel van glas, en het mondstuk. Het apparaat wordt meestal gemonteerd op een 510 schroefdraad basis, en het is compatibel met alle tien schroefdraad batterijen, zoals de eGO-T 1100mAh batterij en de eGo-Twist 1300mAh batterij.

Hoe de ECT glazen bol wax verstuiver op te zetten

  • Kies uw batterij en bevestig deze aan de verstuiver door schroeven te gebruiken om de twee stukken stevig samen te houden
  • Neem uw wax en vul de juiste hoeveelheid direct op het platte oppervlak in het midden van de verstuiver met behulp van een dab tool. Wees voorzichtig dat u geen overtollige wax plaatst die kan overlopen
  • plaats de glazen bol over de gloeispiraal en zorg ervoor dat deze goed geplaatst is
  • zodra alles is ingesteld, zet het aan, en u bent goed te gaan

Deze verstuiver heeft vervangbare spoelen, en uit de verpakking, krijgt u een keramische-receptacle topped spoel die al is geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Met de tank meegeleverd, krijg je 2 extra vervangende spoelen met verschillende doeleinden die zal helpen wanneer een reserve nodig is

Het apparaat wordt beschouwd als zeer duurzaam, wat betekent dat u lange tijd zult genieten van veel wasconcentraten voordat u overgaat tot een verandering. Het zou helpen als u ook onthoudt dat het apparaat gemakkelijk te hervullen en te onderhouden is.

Het vermindert in hoge mate de hoeveelheid tijd die u zou besteden aan het schoonmaken van uw vape pen, en het beschikt ook over een lekvrij vermogen wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het morsen van uw concentraat.

Tijdens het vapen zul je niet de verbrande element geur voelen waar je mee te maken zou kunnen krijgen bij het gebruik van lage kwaliteit verstuivers. De bol is ontworpen om ruimte te geven voor meer warmte om af te voeren, dus je krijgt het niet als je vape.

Het is belangrijk om te onthouden dat munten niet eeuwig meegaan, en dat ze aan het eind zullen doorbranden, wat de smaak beïnvloedt, daarom heeft de globe vape pen kit twee extra verstuivers.

De dab rig vs. de dab pen

De glazen bol pen komt het dichtst in de buurt van een dab rig; hoewel ze nog steeds verschillend zijn, verschillen de meeste van hun functies niet veel. De glazen bol houdt damp vast zoals een dab rig dat zou doen en laat het stevig worden, maar het snijdt nog steeds niet zoals een echte dab rig dat zou doen.

Het belangrijkste verschil tussen de glazen bol en de dab rig is dat bij de vape pen de wax op de coil wordt geladen voordat hij in een vape wordt verwarmd, en in een dab rig is het de wax die eerst wordt verwarmd

Alternatief Vaping: UPENDS

UPENDS is een groeiend merk dat zich bezighoudt met vape mods en pods. Je moet ze controleren om te genieten van een aantal hoogwaardige elektronische sigaret producten. Hun unieke ontwerpen en cutting-edge technologie hebben ervoor gezorgd dat UPENDS wereldwijde erkenning heeft gekregen, en ze hebben de markt stormenderhand veroverd door hun partnerships met groothandelaren die hun producten distribueren.

Uppen plus

MTL Open Pod Systeem

De Etchip coil is gebruikt op deze specifieke pod om de fijne smaak ervaring van een Uppen Pod te behouden. Met een unieke, legitieme, en frisse smaak, de Uppen plus bevredigt u met elk trekje dat u neemt, en net als in de Uppen pod, de Uppen plus is ook veelzijdig.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betaalbare wax vape pen, ga dan voor degene die u een betere smaak, gladde hits, en nog steeds aanpasbaar zal geven. Het zou helpen als je jezelf een glazen bol vape.

Deze functie zal van goed belang zijn voor de liefhebbers die het niet erg vinden om de kamer te vullen. Hoewel de kamer misschien niet zo groot is als mensen zouden verwachten, is hij geschikt om mee te nemen. Voor de vele vape gebruikers die graag mixen en matchen, kan dit apparaat net zo goed gemixt en gematched worden.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)