WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Uwell Crown 5(well crown v (5) Kit) Review en Instructie.- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 65 | Danielle Alhiraki

De Uwell Crown 5 is een compact apparaat dat geeft je veel mogelijkheden met vaping. Het kan gebruikt worden met elke batterij, wat betekent dat je de mogelijkheid van het gebruik met een enkele batterij of een die speciaal is LiCo beoordeeld. Het heeft ook een unieke clamshell ontwerp dat het mogelijk maakt voor het eenvoudig vullen en verwijderen.

Niet alleen dat, maar het heeft een gemakkelijke wijzerplaat voor navigatie en beschikt over een groot displaypaneel dat u in staat zal stellen om te fietsen door instellingen, waaronder wattage, temperatuurregeling, droogtijd, en nog veel meer, zonder dat u uw ogen af te nemen van de actie-specs en het ontwerp van Crown 5.

De Uwell Crown 5 kit is een fenomenaal apparaat als u op zoek bent naar een geavanceerd apparaat dat zal je vaping elke dag. Als u nog nooit geprobeerd een elektronische sigaret of sub-ohm tank, dan is mijn aanbeveling zou zijn om pick-up een voordat u verder leest, want het is een van de meest complexe apparaten te beheersen en te begrijpen.

Ontwerp en kenmerken van Uwell Crown 5

De Uwell Crown 5 heeft alles wat u nodig heeft voor vaping on the go. Het wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan, inclusief batterijen, een opgewaardeerde batterijhouder, glazen coils, een beschermkap, en een bevestigingsschijf. De meegeleverde handleiding biedt stap-voor-stap instructies, terwijl de gebruikershandleiding ook een waardevol referentiedocument is dat technische informatie biedt die essentieel is voor het gebruik van e-sigaretten en CE5 kits. Het heeft veel nuttige informatie, waaronder het gebruik van e-sigaretten met waterfiltratie en andere methoden.

De Uwell Crown 5 is een uitstekend apparaat voor degenen die willen upgraden of een nieuw apparaat willen maken voor gebruik met variabele wattage apparaten. Met een typische levensduur van de batterij van ongeveer 10 uur, biedt dit apparaat voldoende kracht voor vele diensten, zelfs bij het vaping onderweg.

De mogelijkheid om batterijen te verwisselen in enkele seconden zorgt voor mobiel gebruik en geeft u de mogelijkheid van het hebben van een klaar bron van energie wanneer dat nodig is. Met behulp van een carb dop kan de gebruiker het meeste uit het apparaat te krijgen voor het toevoegen van een bulk en naar beneden.

De Uwell is gebouwd voor vapers op zoek naar de beste upgrade nog. Met functies zoals variabele wattage-modus, temperatuurregeling modus, en 2ml sub-ohm tank, de Uwell Crown 5 (goed kroon v (5) kit biedt veel flexibiliteit voor degenen die op zoek zijn naar hun vaping stijl te veranderen zonder de uitgaven een fortuin. Het is ook een zeer betaalbare manier om een soortgelijk apparaat aan populaire apparaten zoals de Aspire Nautilus of Subtank Nano te krijgen.

Het enige nadeel is dat het een replica is van een ander apparaat, dus het mist de extra functies die te vinden zijn op premium apparaten. Toch, over het algemeen is dit een apparaat dat je zal helpen je vaping proces te verbeteren.

Het apparaat is voorzien van een grote glazen tank uit één stuk met temperatuurregeling, waarin zich een isolerende dampcondensator en dubbele 18650 batterijen met lage weerstand bevinden.

De Uwell Crown 5 kit

Nu de wereld van e-sigaretten steeds populairder wordt, moeten mensen weten welke batterijen ze gebruiken. Het is moeilijk te onderscheiden van het ene merk naar het andere, vooral als je geen ervaring hebt met het gebruik ervan. De Uwell Crown 5 kit bevat het apparaat zelf, evenals alle accessoires die je nodig zult hebben.

Dit omvat de glazen tank, druppeltip, USB-oplaadkabel, en reserve schroeven. Het apparaat zelf heeft een slanke vormgeving die past bij de meeste vaping gevallen beschikbaar vandaag. De meegeleverde instructies lopen u door het instellen van uw apparaat en het aansluiten van het op uw computer of mobiele apparaat

Gebruiksgemak van Uwell Crown 5

De Uwell Crown 5(well crown) is een van de beste-vaping apparaten gemaakt. Het is slank, compact, lichtgewicht, en zeer functioneel. Het wordt geleverd met een hoge kwaliteit glazen tank die de wind kan vasthouden voor een langere periode. De druppeltip is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken, omdat het niet snel vies wordt zoals andere vloeibare druppeltips doen. De algehele prestaties van dit apparaat is uitstekend, en er zijn geen klachten over na het enige tijd gebruikt te hebben.

Prestaties van Uwell crown 5

De Uwell Crown 5(well crown v (5) kit is een complete sub-ohm vaping apparaat. Het herbouwt uw coils op hetzelfde moment dat je inhaleert, het creëren van een gladdere, meer plezierige vape in tegenstelling tot alle andere. Deze kit doet alles wat je zou verwachten van een budget-apparaat en meer.

Het beschikt over een luxe glazen tank met een grofkorrelig oppervlak gemaakt om de coil schoon te houden, terwijl het ook gemakkelijk schoon te maken is met Liquitex of aluminiumfolie.

Het apparaat zelf heeft drie verschillende instellingen voor voltage: 1.0 Ohm, 3.0 Ohm, en 6.0 Ohm, wat maximale veelzijdigheid oplevert in het gebruik met een enkele of dubbele coil. Het meegeleverde fiber mesh hulpstuk biedt voldoende ruimte tussen de verwarmingselementen voor consistente en gelijkmatige verwarming zonder brandend of gorgelend geluid.

De uwell crown 5(well crown v(5) kit is de beste starter kit voor iedereen die op zoek is naar vaping. Het apparaat wordt geleverd met alles wat je nodig hebt in een compact pakket. De meegeleverde items zijn van hoge kwaliteit en performant. De meegeleverde coils zijn gemaakt van roestvrij staal en glas materialen, waardoor ze duurzaam en lekbestendig.

De temperatuur controle functionaliteit op dit apparaat is ook uitstekend en kan worden gebruikt met zowel droge bladeren en vloeibare concentraten. U kunt er de voorkeur aan geven om uw e-liquid benodigdheden thuis te laten en de meegeleverde oplaadkabel te gebruiken om direct stroom toe te voegen aan uw apparaat tijdens het gebruik.

Voordelen van Uwell Crown 5

De Uwell Crown 5(well crown v (5) kit is een zeer goed ontworpen apparaat voor het uitvoeren van geavanceerde coil gebouw met gemak. De toevoeging van de kroon in het apparaat zorgt voor variabele wattage modus, waardoor de gebruiker de mogelijkheid om verschillende resultaten te bereiken in variërende wattage-instellingen.

De door de auteur gebruikte variabele wattage modus produceert een vrij indrukwekkende damp productie snelheid voor een dergelijk klein apparaat. Met een capaciteit van 2ml, biedt de Uwell Crown 5(well crown v (5) kit voldoende ruimte voor het toevoegen van e-liquid en het selecteren van weerstandsniveaus voor zijn apparaten.

Review en instructies

De Uwell crown 5 (goed kroon v (5) kit is een van de beste producten die kunnen helpen volwassen rokers die proberen te bezuinigen of stoppen met roken. Het is zwaar belegd met technologie en functies die uw vaping ervaring beter zal maken. Het heeft een innovatief ontwerp dat het gebruik ervan handig en gemakkelijk zal maken.

Het wordt geleverd met een oplaadkabel die u toelaat om het snel te gebruiken, zelfs zonder een stopcontact. Het product levert de kwaliteit en functionaliteit die men mag verwachten van een top-tier merk als dit.

UPPEN ADS

Uppen pod

Een doorbraak in e-liquid technologie, de Etchip is speciaal ontworpen voor high-performance, high-precision vaping. Met behulp van eigen technologie ontwikkeld door Onyx Technology, maakt dit unieke materiaal het mogelijk om een stuwend oppervlak aan te brengen op alle e-liquids.

FAQs van Uwell Crown 5

Hoe laadt u uw Uwell Crown 5 op?

Het is moeiteloos. In de rechterbovenhoek van uw scherm, zal er een kleine weergave zijn van het huidige oplaadniveau. Klik erop, en de LED zal veranderen van vast naar knipperend groen. Dit betekent dat uw apparaat aan het opladen is en maximaal 10 minuten zal duren om het oplaadproces te voltooien.

Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, houdt u de knop aan de zijkant ongeveer een minuut ingedrukt om het uit te schakelen. De Uwell Crown 5(gezonde kroon v (5) Kit) kan worden opgeladen via de USB-poort van uw computer of via een stopcontact.

Laatste gedachten

De Uwell Crown 5(well crown v (5) kit is een uitzonderlijk apparaat voor wolken. Het combineert de beste eigenschappen van 3 verschillende tanks in één unit. De basisunit is voorzien van een variabele wattage topping setup waarmee je je gewenste vaping niveau kunt instellen zonder je vingers te verbranden.

Vervolgens is er het temperatuur gecontroleerde top-fill systeem dat de inhoud vers houdt voor langere sessies. Tenslotte is er een ultra stille werkingsmodus die het apparaat ruim binnen de grenzen van de wettelijke richtlijnen houdt, terwijl het nog steeds indrukwekkende smaakexplosies in full blast mogelijk maakt,

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)