WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

UNO Vape. Alles over UNO Vape Bar en instructies- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 70 | william wang

Wat is UNO vape

UNO vape zijn wegwerp pods vervaardigd door Skol, die zich heeft gespecialiseerd in het maken van wegwerp vape apparaten met cutting-edge technologie. Wegwerp producten zoals UNO werden ontwikkeld om mensen die vape genieten van een puff overal zonder het dragen van een pen overal.

Hoe UNO vape te gebruiken

De UNO vape is een niet-hervulbare voorgevulde en wegwerp vape. In plaats van het hele apparaat weg te doen bij het weggooien, doe je alleen de bijgevoegde pods weg. Voor een vape als de UNO vape krijg je slechts twee componenten: de vape batterij en een kleine pod gevuld met e-juice en klaar voor gebruik.

U krijgt gevarieerde element sterkte in deze UNO vape, en de selectie hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en smaak.

Net als de andere wegwerp vaping kits, heb je starter packs die kunnen worden afgegeven aan mensen die nieuw zijn om te vaping en vereisen minder geconcentreerde e-vloeistoffen. Je krijgt een verscheidenheid aan smaken om uw ervaring met de UNO wegwerp vape te verbeteren.

Dergelijke wegwerp vaping apparaten zijn beschouwd als een van de meest betaalbare vormen van vaping toegankelijk voor mensen van alle kaliber.

Een single-use niet-hervulbare pod van UNO vape zal duren u door middel van een dag of woo, afhankelijk van hoe zwaar je vape. Je krijgt ook niet langdurige levensduur van de batterij als je zou op dagelijks gebruik pods.

Het goede is dat de batterijcapaciteit niet zo groot is, dus je bent in minder dan 50 minuten volledig opgeladen.

Specificaties van UNO vape

  • Ontwerp voor eenmalig gebruik
  • Vereist geen onderhoud
  • Klassieke automatische stijl
  • Een compact en super licht ontwerp
  • Uitgerust met een 1,2 ml capaciteit niet hervulbaar ontwerp
  • 60mg verkochte nicotine smaken
  • U krijgt bijna 270 trekjes

Voordelen van de UNO vape

Gemakkelijk te gebruiken

Er zijn geen cartridges, tanks en coils die in een UNO vape passen; alles wat u hoeft te doen is uw e-liquid pod in de batterij te plaatsen en uw zachte trekjes te nemen zoals u dat wenst. U heeft geen ingewikkeld menu om door instellingen en power shifts te navigeren, alles wat u nodig heeft is al voor u ingesteld, en u heeft maar één taak, en dat is hits nemen. Als uw mod zonder liquid komt te zitten, haalt u hem eruit en plaatst u een nieuwe

Consistente trekjes

De UNO vape is gevuld met bijna 1200 trekjes, dus je moet controleren hoeveel je nodig hebt voor de dag om verspilling te voorkomen. De temperatuur controle systemen zijn al op zijn plaats om u te helpen bij het krijgen door middel van uw vaping sessie zonder zorgen te maken over oververhitting, verdamping, of droge trekjes. Een prijzenswaardig ding over UNO vape is dat het mensen heeft gered van het krijgen van verbrande hits, zoals gezien in de high-end merk vape.

De hits kunnen voelen alsof je een sigaret rookt. Dit komt omdat je een directe mond-tot-long draw krijgt, en het is relatief ongecompliceerd. Dit maakt het perfect voor mensen om te stoppen met roken, omdat het voelt alsof ze een sigaret aan het roken zijn.

Hij is klein en discreet

De UNO vape is licht, en je zou kunnen voelen dat het gewicht gelijk is aan dat van een typische pen met een pod die iets meer dan 14 gram weegt. Wanneer vastgezet, kun je zien dat de UNO vape een beetje langer wordt dan normaal. Het kleine formaat en het gewicht voelen goed aan omdat de meeste rokers niet willen rondlopen met omvangrijke vape-apparaten in hun handen en zakken.

Het kleine formaat van de UNO vape maakt het ook discreet tijdens het gebruik omdat het die mensen begunstigt die niet de aandacht op zichzelf willen vestigen. Dit kan in open plaatsen of openbare plaatsen zoals bars, restaurants, of om het even welke andere plaatsen zijn zolang vaping is toegestaan

Nauwkeurige smaken

De UNO vape biedt u een lange lijn van smaken die u verwend kunnen worden met de keuze. Het is niet gemakkelijk om deze smaken in eenvoudige termen te beschrijven, maar ze werken perfect. Gebruikers krijgen te voelen waar ze om gevraagd hebben, en daar zijn geen klachten over geweest. Het verschil tussen de UNO smaken is dat ze niet te zoet zijn zoals u zou verwachten in een gewone vape e-juice.

Ze zijn niet rommelig

De UNO vape zal je niet in de war brengen met problemen van lekkages en morsen van vloeistof. De eerdere versies van de vape hadden een paar lekkageproblemen, maar sinds de problemen aan de orde werden gesteld, zijn er veranderingen aangebracht in de recente releases. Het mondstuk is nu voorzien van katoenen pads die voorkomen dat er vloeistof in je mond terechtkomt. En het onderste gedeelte is gemaakt om eventuele lekkage van je batterij te weerstaan.

Productgarantie

Garantie is een essentieel kenmerk in elke aankoop. Deze producten zijn delicaat, en ze kunnen beschadigd raken of zelfs stoppen met werken als gevolg van enkele kleine problemen. De garantie geeft u de ruimte om uw producten gerepareerd of vervangen te krijgen, en UNO vape heeft uitstekend werk verricht in het tevreden houden van hun klanten met een goede garantie

Nadelen van de UNO vape

Beperkte smaakopties

Een centraal verkoopargument van de UNO vape pennen is de smaak selectie, maar er is een klein probleem. Veel gebruikers vinden dat de smaak secties te beperkt of te bekend zijn, wat niets nieuws is voor de markt.

Nauwelijks verkrijgbaar buiten de VS

Vaping is wereldwijd een veel beoefende activiteit, en veel mensen zouden de verschillende soorten vape producten die beschikbaar zijn willen proberen. Daarom is het nodig dat de UNO vape producten wereldwijd gedistribueerd worden om hun potentiële klanten te bereiken. Een dergelijke beperking kan een merk het etiket discriminerend opleveren.

Smaken van UNO vape

  • Cool mint om je energiek te houden met verfrissende, zachte menthol hits
  • Tobacco verandert de smaak met wat fijne melange tabak smaak en een 6% zout-gebaseerde nicotine
  • Iced mango; u kunt genieten van een vape op smaak gebracht met de meest populaire vrucht
  • Cushman; deze is gemaakt van pure mango voor een rijke zoete smaak
  • Druif; deze smaak geeft je de smaak van heerlijke grapefruit
  • Iced blueberry; als u van de smaak van bosbes houdt, pak dan een van deze
  • Iced watermelon; een mix van watermeloen en ijzige menthol die u de zomer vibe hit geeft
  • Iced lychee; krijg een sappige punch smaak die is gezoet met een hit van ijzige menthol
  • Pinna colada; een cocktailsmaak die je in de feeststemming brengt
  • Lush ice; een combinatie van watermeloen met aardbeien en een zachte ijzige sensatie
  • Strawberry yogurt; deze zachte mix van aardbei en romige yoghurt zorgt voor opvallende hits
  • Strawberry lemonade; dit is je explosieve smaak van zoet en zuur vape
  • Pink lemonade; krijg jezelf de zure smaak van citroen vergezeld van een zoetheid die geeft

Dagelijks verse hits

Alternatief vaping: UPENDS

Upone

Wegwerpvape van grote waarde

Wie wist dat we een wegwerp vape konden hebben waar je lang plezier van hebt? De Upone van UPENDS wordt geleverd met een 850 mAh batterij en een 4,5 ml vloeistof capaciteit. Dit apparaat mag dan wegwerp zijn, maar het is ontwikkeld voor langdurige doeleinden.

Wanneer je één Upone kit aanschaft, heb je een equivalent van 3 tanks met een capaciteit van 1, 5 ml. Wanneer je de rekensom maakt, besef je dat je veel bespaart door UPENDS producten te gebruiken, dus is het beter vandaag nog over te stappen naar UPENDS Upone en te genieten van premium kwaliteit.

Conclusie

UNO vape heeft goed gepresteerd in de verkoop van hun wegwerp pods. Dit toont aan dat veel mensen hebben gekozen om de e-sigaret weg te gaan. De UNO disposables hebben zich aangesloten bij de bedrijven die vape producten ontwikkelen voor individuen die willen breken met hun rookgewoonten.

We hebben gezien dat veel mensen stoppen met het roken van brandbare sigaretten door dergelijke innovatie en in plaats daarvan gaan om plezier te zoeken in de moderne wegwerp systemen. Deze systemen komen van pas, vooral wanneer een individu niet wil dragen rond een apparaat dat zal blijven herinneren hem om te roken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)