WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

UNI Vape Pen. Een 2021 beoordeling van de Yocan UNI Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 45 | Danielle Alhiraki

Wat is Yocan UNI vape?

UNI vape is een vaping apparaat gemaakt door de Yocan Company die vaping producten maakt. Als u graag genieten van vaping droge kruiden, etherische oliën, en wassen, moet je jezelf een aantal van de beste Yocan producten. Yocan is consequent in het bouwen van haar producten met de beste kwaliteit materialen.

De producten zijn gebruiksvriendelijk, dat is een van de redenen waarom je een van de miljoenen Yocan merken zou kunnen zijn. Met hun lange lijst van beschikbare producten, zijn we geïnteresseerd in de Yocan UNI vape die een go-to vape voor iedereen is geweest.

Met de Yocan UNI vape zult u genieten van een verstelbare en compatibele 510n draad verstuiver. U kunt er zeker van zijn dat de UNI vape is ontwikkeld om te passen op elke verstuiver die u kunt vinden. Het heeft een aantrekkelijk strak en compact ontwerp waardoor het een van de meest draagbare vape apparaten is. Het zou het beste zijn als we u vertellen dat de UNI vape ook goedkoop is, dus het is zeer toegankelijk vandaag.

De meeste mensen zullen u vertellen dat de Yocan UNI vape waardevol is in het werken met atomizers, vandaar een paar beperkingen over dit apparaat. We hebben de universele compatibiliteit van de Yocan UNI vape genoemd. We moeten toevoegen dat het ook bijna alle functies bezit die u zou verwachten in een groot merk vaping product. Deze functies zijn vooraf ingestelde wattage, supersnelle voorverwarming, en een venster om uw olie niveaus te bekijken om ervoor te zorgen dat u op tijd bijvult. U zult ook kunnen genieten van uw droge kruid en wax cartridges op de Yocan UNI vape.

Yocan UNI vape specificaties

Laat je niet verrassen door het eenvoudige ontwerp van de UNI vape, en het apparaat is geladen met een heleboel functies die het een uitstekende vape maken. Je krijgt te maken met de verstelbare hoogte functie en een gepatenteerd verstelbare diameter ontwerp. Deze twee zijn genoeg om u ervan te verzekeren dat uw 510 draad tank een perfecte pasvorm zal zijn.

Ik moet ook vermelden dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vermogen, want de Yocan UNI vape wordt geleverd met een 650 mAh batterij met drie wattage instellingen. Met een dergelijk vermogen, weet je zeker dat de UNI vape moeiteloos je oliën, kruiden en was zal verdampen.

Andere opvallende kenmerken zijn een afvuurknop, een OLED-kleurenscherm en drie-licht-indicatoren die je laten zien hoeveel lading er nog in je mod zit. We hebben het al gehad over het zichtbare vloeistofvenster waarmee je je verbruik kunt bijhouden en dat je laat weten wanneer je moet bijvullen om te voorkomen dat je je vaping-sessie afbreekt. Net als bij elke andere mod op de markt, ben je verzekerd van een USB-oplaadpoort.

Hoe gebruik je je Yocan UNI vape

Oke, je hebt al een Yocan UNI vape gekocht, maar je weet niet wat je moet doen met de mod, tanks, en cartridges in je kit. Nou, ik ga je vertellen dat deze mod zeer eenvoudig te gebruiken is, en je zult verrast zijn als je het zelf probeert. Dus hier is een kleine gids over hoe je je UNI vape kunt repareren om klaar te zijn voor het werk.

Ten eerste, pak je 510 magnetische ringen en duw ze in het apparaat; dit is nodig voor het bevestigen van je verstuiver. Ga verder met het installeren van je verstuiver, en je kunt de lengte en breedte aanpassen om een perfecte pasvorm te krijgen voor de mod die je gebruikt.

Nu zit je atomizer op zijn plaats, met zijn e-liquids, oliën of kruiden op zijn plaats. Klik twee keer op de activeringsknop om de voorverwarmingsfunctie te starten. Dit zou niet meer dan 10 seconden moeten duren. Als je het gevoel hebt dat je meer vermogen nodig hebt in de mod, klik dan drie keer op de knop om te navigeren naar variabele wattage pre-sets. Je leest de indicatielampjes als volgt af om te weten met welk wattage je werkt. Drie lampjes aan=hoogspanning

  • Twee lampjes aan= middenspanning
  • Eén lichtje aan = laagspanning

En dat is alles wat je nodig hebt om te genieten van een goede UNI vape uniciteit. Houd de afvuurknop ingedrukt en inhaleer vervolgens langzaam en consequent. Om het apparaat snel uit te schakelen, druk je tweemaal op de aan/uit-knop.

Bekijk deze video om meer te leren over Yocan UNI vape

Hoe maak je de Yocan UNI vape schoon?

Een ding om op te merken is dat uw Yocan UNI vape verdient met zorg te worden behandeld. Daarom zult u ervoor zorgen dat uw mondstuk houdt geen vuil in het of de 510 draad ring heeft geen vuil ophopen.

Hoe laadt ik de Yocan UNI op?

Bij aankoop van een Yocan UNI kit, krijgt u een USB oplaadkabel om op de oplaadpoort te plaatsen. De oplaadpoort werd strategisch geplaatst, en u kunt opladen wanneer het toestel recht op tafel staat om vloeistoflekken te vermijden. Om een gezonde batterij te behouden, moet u alle beschikbare ladingen gebruiken tot ze volledig leeg zijn en dan opnieuw opladen, zodat uw 650 mAh batterij u lang van dienst kan zijn.

Pros

  • Goed ontworpen lichtgewicht apparaat
  • Compact ontwerp voorzien van exclusieve functies
  • Het voelt goed aan wanneer het in de hand wordt gehouden
  • De cartridge is goed weggewerkt in de mod
  • De 510 schroefdraad is compatibel met vele soorten verstuivers
  • Het heeft een verstelbare hoogte en diameter functie die is gepatenteerd
  • Langdurige 650 mAh batterij die lang meegaat
  • De wattage-instellingen maken verdamping van olie, e-vloeistof en kruiden mogelijk

Nadelen

  • De Yocan UNI vape is omvangrijker en

FAQs over Yocan UNI vape pen

Hoe lang gaat een Yocan UNI mee?

Van de UNI wordt gezegd dat hij een kortere batterijduur heeft in vergelijking met andere vape apparaten. Je krijgt slechts bijna 30 minuten gebruik als je een gevorderde vape gebruiker bent die veel huts op een dag doet. Het voordeel hiervan is dat je kunt vapen terwijl je oplaadt, en het zal je minder dan 80 minuten kosten om volledig op te laden.

Hoe laad je een Yocan UNI vape op?

De Yocan UNI maakt gebruik van een normale USB-oplaadkabel die u bevestigt aan de poort aan de zijkant van de pod. Sluit de kabel aan op een oplaadblok aan uw muur of auto, en u bent klaar. Zorg ervoor dat uw batterij volledig leeg is voordat u deze volledig oplaadt om de levensduur van uw batterij te helpen verlengen.

Hoeveel kost een UNI vape?

De UNI vape mods zijn prijsvriendelijk, en voor $40, kunt u uzelf een van deze prachtige apparaten. Het goedkoopste apparaat in de collectie komt alleen met de e-vloeistof cartridge, en voor wax en droge kruid eenheden, moet u de cartridges te kopen op hun eigen

Hoeveel hits zitten er in een UNI vape?

De UNI vape pen cartridge bevat ongeveer 1 millimeter e-juice, wat betekent dat je ongeveer 300 trekjes krijgt van een enkele cartridge.

Is de Yocan UNI vape de moeite waard?

Ja, de Yocan UNI is geïdentificeerd een s een mod batterij, maar het is ook goed voor vape cartridges. Dit apparaat ontwerp is goed voor THC en CBD cartridges. De veelzijdigheid van de Yocan UNI vape is ongeëvenaard, en met zijn huidige marktprijs, kunt u er zeker van zijn dat u betrouwbare kwaliteit krijgt.

UPENDS

UpcottVoorgevuld pod systeem van grote waarde

De innovatieve en eenvoudige structuur van de Upcott maakt een einde aan onnodige kosten en biedt u aangename vaping opties tegen een goede prijs. De organische katoenen fittingen helpen lekkages, spugen en pop problemen te voorkomen.

De dikke organisch katoenen fittingen geven ruimte voor de levering van de originele smaakvolle en bevredigende damp wolk. U krijgt verder een verzekerde kwaliteit van de GMP farmaceutische productie-omgeving. Het is ervoor te zorgen dat u betrouwbare kwaliteit te krijgen.

Conclusie

Als je er niet van houdt om meerdere batterijen mee te nemen voor het vapen, dan is de Yocan UNI de beste optie voor jou. Naast het verminderen van bulking, krijg je een aantal van de hardste hits die een vape kan geven. Het apparaat dient je over het algemeen goed, en de 510 thread batterijen hebben een extra voordeel en aantrekkingskracht.

Er zijn een paar UNI producten waaruit u kunt kiezen, maar u bent verzekerd dat elk van deze u de beste vape ervaring zal geven. U bent verzekerd van het krijgen van discretie, draagbaarheid, en betrouwbaarheid. De verstelbare wattage instellingen geven u ook zoveel controle over uw vape.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)