WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Uncle Ike's Vape Pen. Een volledige review van Uncle Ike's Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 65 | Danielle Alhiraki

Wat is een Uncle Ike vape pen

Als je een beetje weet van Seattle geschiedenis en vape winkels, dan zou je niet afvragen wie Oom Ike is. In eenvoudige bewoordingen, Ian Karl Eisenberg opende een wiet winkel in Seattle, Washington, en het etablissement heeft zo goed gepresteerd in de verkoop van wiet en vaping producten. Het is niet verwonderlijk om een vape merk te vinden met de meest beroemde man in de settles vaping scene.

Deze vape pen apparaat is vrij nieuw voor veel mensen. Maar het blijkt een fantastische vape apparaat. Uncle Ike's vape pen is beladen met tal van functies bedoeld om uw vaping ervaring te stimuleren tot het maximum. Deze vape pen heeft veel instelbare functies, compatibele sub-ohm cartridges, en een mini-geboorde LED-display aan te geven oplaadniveau en vermogen output.

Uncle Ike's vape pen zou kunnen maken van een geschikte voetafdruk in de markt als ze ervoor kiezen om hun merk en klantbereik uit te breiden. Een ding dat dit apparaat uniek maakt ten opzichte van de rest is warmte e-liquids, droge kruiden, en wassen. Deze vape pen is goedkoop verkrijgbaar voor zelfs zo laag als $ 45 rechtstreeks uit de pot winkel in Seattle.

Uncle Ike's Starter kits voor beginners

Dit apparaat is gemaakt met beginners in het achterhoofd, velen van hen weten niet hoe ze de vaping ervaring moeten aanpakken, en ze zijn gewoon naïef en wachten om het te ervaren.

Wanneer u een Uncle Ike's vape kit koopt, krijgt u een aantal gepersonaliseerde spullen zoals vaporizers, sappen, CBD, en THC waxen. U krijgt ook een sub-ohm e-juice cartridge met verstuivers die herschikt kunnen worden. U krijgt ook een USB lader om u op een constante aanvoer van vape te houden.

Uncle Ike's vape pen uiterlijk

Door het uiterlijk en het gevoel van dit fantastische apparaat, kun je niet anders dan je verbazen over het slanke ontwerp dat draagbaar, soepel en gemakkelijk te gebruiken is. De nieuwste technologie die aan dit apparaat is toegevoegd omvat een temperatuurregelingsmechanisme, variabele voltage-instelling, en meer waarmee je het apparaat kunt personaliseren om op jouw voorwaarden te werken.

Je krijgt een aangepast ontwerp dat je een gevoel van eigendom en authenticiteit geeft. Het unieke aan de temperatuurinstelling is dat het automatisch zijn voltage aanpast aan de cartridge die in de batterij is geplaatst.

Ome Ike's vape pen specs

13 mm in diameter en 150,5 mm in hoogte. De Wight is ongeveer 1,9 pond en wordt geleverd met een vloeibare cartridge capaciteit van 1,6 ml. een 750 mAh batterij drijft de pen.

De batterij is sterk genoeg omdat het kan doen tot 12 vaping sessies voordat het opnieuw wordt opgeladen. De tank schacht ontwerp is mooi en onvergelijkbaar met apparaten die lekken. Gebruikers krijgen om te genieten van een warme damp levering in plaats van de uitgestrekte wolken.

Uncle Ike's vape heeft een revolutionaire benadering van hoe dingen te doen. De product compatibiliteit functie is verbeterd om droge kruiden, vloeistoffen, en wax-alles in een enkele batterij op te nemen.

De meest fantastische eigenschap hier is hoe je een enkele knop hebt die de meeste aspecten van het apparaat commandeert en controleert. Dit wordt mogelijk gemaakt door een intelligente chipset die zich in de mod bevindt, en het kan automatisch het type cartridge identificeren dat is geplaatst en zich dienovereenkomstig aanpassen.

Uncle Ike's vape pen is uniek in vele opzichten. Ten eerste kan de gebruiker er de wax, droge kruiden en sappen mee verwarmen. De pen komt in slechts één ontwerp dat een zwarte gebrandmerkte schacht is met de namen Uncle Ike's

Het apparaat is voldoende aanpasbaar aan de mate van voorkeur van de gebruiker. U kunt temperaturen instellen die passen bij uw vaping wensen en keramische cartridges die een volledige en consistente smaak geven.

Kenmerken van Uncle Ike's vape pen

  • Een magnetische cartridge kamer om de cartridges in te bewaren
  • LED-lampjes om de activerings- en oplaadstatus aan te geven
  • Beschikbare activeringsknop om de hoeveelheid geproduceerde damp te regelen.
  • Het heeft een LED scherm dat de temperatuur van het apparaat kan weergeven

Hoe gebruik je Uncle Ike's vape pen

Nu dit apparaat drie verschillende cartridges gebruikt, moet u het apparaat op de juiste manier aansluiten op de bevestigingspunten.

De vape pen kan het gebruikte hulpstuk detecteren en zich dienovereenkomstig aanpassen om de specifieke functie te ondersteunen. Als u de droge kruidenfunctie wilt proberen, houdt u de knop ongeveer drie seconden ingedrukt en start u de voorverwarming in de kamer om een geschikte temperatuur te handhaven totdat u de knop ingedrukt houdt om hem weer uit te schakelen.

Wanneer u de vape-pen koopt, wordt deze voorgeladen geleverd, maar het is belangrijk om hem opnieuw op te laden om er zeker van te zijn dat hij volledig is ingesteld voordat u hem gaat gebruiken. Dit is ook nodig om de levensduur van de batterij te behouden.

Wanneer u uw apparaat op de oplaadpoort aansluit, zult u drie lampjes tegelijk zien knipperen om aan te geven dat er stroom door het apparaat gaat.

Om te vapen met Uncle Ike's vape pen druk je drie keer op de aan/uit knop, en je kunt direct beginnen met vapen door een trekje te nemen. Zorg ervoor dat je vinger constant op de aan/uit knop drukt zodat je een trekje uit het apparaat krijgt.

Elke vape gebruiker weet dat het essentieel is om je apparaat schoon te houden om zijn smaak, aroma en authenticiteit te behouden. Maak de vape juice cartridge schoon met een absorberende handdoek en maak de schroefdraad schoon om stofophoping te voorkomen.

Voordelen van Uncle Ike's vape pen

  • Het heeft zijn best gedaan om aan de huidige marktbehoeften te voldoen door de juiste soort technologie te kiezen
  • De schroefdraad maakt het gemakkelijk compatibel met een veelheid van mods die de 510 schroefdraad hebben
  • Een elegant ontwerp met de merknaam om zijn zwart-witte vooruitzichten weer te geven

Nadelen van Uncle Ike's vape pen

  • Het ontwerp is zo gepersonaliseerd dat het in een algemene markt past
  • Er zijn een paar negatieve beoordelingen over het apparaat gegeven
  • Sommige cartridges zijn klein, en het vullen ervan uur na uur is vermoeiend

Alternatief vaping: UPENDS

UPENDS heeft zich ontpopt als een opmerkelijke verkoper van vaping producten zoals pods, mods, en disposable. Ze bieden een alternatief voor vaping door de introductie van hun collectie van UPENDS producten.

Uppen

Heb je ooit een vape pod gezien die kan verdampen bij de eerste trek? Wel, we stellen je voor aan de UPENDS Uppen. De Etchip coil op het apparaat past zichzelf aan om een breder verwarmingsoppervlak te creëren om de efficiëntie bij het verwarmen van elementen te verbeteren.

UPENDS heeft zijn coils getest met een breed scala aan mainstream e-liquids, en u bent verzekerd van het krijgen van een mod die compatibel is met uw Uppen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat het apparaat wordt beschermd tegen bacteriën en stof, waardoor zowel de gebruiker als het apparaat worden beschermd.

UpOX

De UPENDS UpOX is voorzien van de beste Etchip 2.0 flavor master coil, en hij is ontworpen om compatibel te zijn met veel van de wereldwijd bekende en geaccepteerde vape sappen. Het gaas geeft je de smaak van de originele damp vanaf het eerste trekje.

U kunt de batterij magnetisch omgekeerd aansluiten wanneer deze niet in gebruik is om te voorkomen dat stof en stofvezels in de luchtwegen terechtkomen en verstoppingen veroorzaken

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de batterijdeksel is gemaakt van aluminium van ruimtevaartkwaliteit, lichter en steviger.

Conclusie

Is het niet verbazingwekkend wanneer je grote mensen de markt ziet uitdagen door hun merken te introduceren? Het gaat om hoe een grote naam kan verkopen en individu. Oom Ike zit al een tijdje in de wietbusiness, en de hoeveelheid invloed die hij heeft gecreëerd door zijn bedrijf is aanzienlijk genoeg om hem tot zulke uitstekende hoogten van succes te stuwen.

De vape pen is goed voor persoonlijke consumptie pen, en met een beetje fine-tuning, zal het apparaat een grote verkoper in de markt. U kunt lopen in de wiet winkel van oom Ike en krijgen om het apparaat zelf te proberen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)