WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top Vape Groothandelaren en Distributeurs In Nederland- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 325 | Danielle Alhiraki

Vaping in Nederland wordt steeds populairder. Misschien verklaart dit waarom de meeste mensen ernaar streven vape shops op te richten om aan de steeds veranderende behoeften van vapers te voldoen. Als u in Nederland bent en een vape shop wilt beginnen of een bestaande shop wilt bevoorraden, zijn hier enkele van de beste groothandelaren en distributeurs die u moet overwegen.

Naam van groothandelaar/distributeur

Belangrijkste Producten

Locatie

Vape Groothandel Nederland

E-liquids, E-sigaretten, MOD's, Tanks, accessoires, disposables

Wereldwijde distributeur

TGC Handel

startersets, e-liquids, clearomizers, tanks, coils, disposables, MODs, batterijen, MOD batterijen, accessoires, cartridges en cartomizers

Tilburg, Nederland

Rook Markt

E-liquids, E-sigaretten

Frankrijk gevestigde wereldwijde distributeur

Dragon Vape

E-liquids, E-sigaretten, MOD's, Tanks, accessoires, disposables

Nederland

Verenigde Tabak Damp Groep

Navulverpakkingen, Startersets, Batterijen, Accessoires, E-liquids, E-sigaretten

Wereldwijde distributeur

ADNS groothandel

Vloeistoffen, E-sigaretten, hardware, wegwerp POD's, accessoires

Wereldwijde distributeur

Greenlane Groothandel

Vloeistoffen, E-sigaretten, MOD's, Tanks, accessoires, wegwerpartikelen

Amsterdam, Nederland

RVG Distributie

Navulling Cartridges, Starter Kits, Batterijen, Accessoires, E-liquids, E-sigaretten

UK-gebaseerde wereldwijde vape distributeur

E-Wolk Groothandel

Starterkits, POD, Tanks, RDA/RTA, MOD's, Accessoires, E-juices

Heinenoord, Nederland

Joyetech Distributie Bedrijf

Kits, Pods, Tanks, Mods, en coils, e-juices, e-sigaretten

In China gevestigde wereldwijde distributeur

Magische Groothandel

Kits, Pods, Tanks, Mods, en coils, e-sapjes, e-sigaretten

Zweedse wereldwijde distributeur

1.Vape Groothandel Nederland: een premium wereldwijde distributeur van E-Juices

Bovenaan onze lijst van de beste vape distributeurs en groothandels in Nederland staat Vape Wholesale Nederland. Vape Wholesale is een van de meest populaire wereldwijde distributeurs van elektronische sigaretten en andere gerelateerde producten. Uit eerdere beoordelingen en feedback van klanten blijkt dat de groothandel zijn producten tegen extreem lage prijzen aanbiedt. Ondanks de aanhoudende pandemie kunnen klanten er zeker van zijn dat ze hun producten binnen de kortst mogelijke tijd ontvangen. Hun ondersteuningsteam blijft tijdens het winkelproces in contact om klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestellingen.

De winkel staat ook bekend om het leveren van een verscheidenheid aan vape producten met uitstekende kwaliteiten. Enkele van de belangrijkste producten die zij aanbieden zijn e-liquids, pods, tanks, accessoires, disposables, onder anderen. Als u een detailhandelaar gevestigd in Nederland bent en een groothandel voor uw winkel overweegt, is dit een uitstekende keuze voor u.

Website:https://www.vapewholesalen.com/vape-wholesale-netherlands/

2.TGC Trading: Een alles-in-één wereldwijde distributeur voor alle vape-producten

TCG Trading is een wereldwijde distributeur van rook- en vape-producten. In Nederland heeft het bedrijf zich gevestigd als een van de toonaangevende distributeurs van elektronische sigaretten en vaping-producten. Het bedrijf biedt bijna twaalfduizend artikelen en drieduizend artikelen, die gebruikers kunnen benutten om hun bedrijf tot een succes te maken. Als detailhandelaar streeft u ernaar om kwaliteitsproducten aan uw klanten te leveren tegen de beste prijzen en de beste marges. TCG Trading bedrijf is beschikbaar om u deskundig advies en kwaliteitsproducten tegen gunstige prijzen te bieden om u te laten slagen.

U kunt bestellingen doen via e-mail, telefoon, of u kunt hun website bezoeken om bestellingen te doen. Met de website optie, moet u een gebruikersaccount aanmaken, wat u slechts enkele minuten kost, en u kunt aan de slag. Enkele van de populaire producten die u van TCG Trading company krijgt zijn startersets, e-liquids, clearomizers, tanks, coils, disposables, MODs, batterijen, MOD batterijen, accessoires, cartridges, en cartomizers.

Website:https://www.tgctrading.com/b2b_en/

Contact:+31 (0) 13 57 22 959

Email:info@tgctrading.com

3. Smoke Market: uw nummer een vape groothandel in Nederland

Smoke Market is een vape en elektronische sigaret distributeur die is gevestigd in Frankrijk. Het bedrijf levert een aantal van de meest populaire vape producten in heel Europa, waaronder Nederland. Als groothandelaar, het beschikt over een verscheidenheid aan producten tegen enkele van de beste prijzen. Het bedrijf is ook toegewijd om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Bovendien, de groothandelaar schept op over onverslaanbare leveringstermijnen. De groothandelaar biedt een breed scala van pakken die uw klanten zullen houden. Bijvoorbeeld, e-liquid smaken zoals AlfaLiquid, D'Lice, Flavors kunst, Tjuice, vampier vape, onder anderen, zijn allemaal beschikbaar. Er is iets voor alle klanten bij Smoke Market. U moet contact met hen vandaag voor uw benodigdheden behoeften.

Website:https://www.smoke-market.com/en/

Contact:09 72 09 51 87

contact@smoke-market.com

4. Dragon Vape: Nederland's Toonaangevende Vape Leverancier en Groothandelaar

Dragon Vape verkoopt E-liquids in Nederland, geproduceerd met de beste smaken. Alle producten die ze verkopen zijn TPD compliant, wat betekent dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Als retailer moet u streven naar een aantal kwaliteitsproducten voor uw klanten, en dit is waarom het werken met een groothandel die kwaliteitsproducten aanbiedt cruciaal is voor het succes van uw vape winkel. Dragon Vape is zo'n soort groothandel. Met hun budgetvriendelijke producten, moet u er zeker van zijn dat u een aantal van de beste e-liquid smaken van Dragon Vape krijgt. U moet hun groothandelspagina bezoeken om meer te weten te komen over hun producten en wat ze aanbieden.

Website:https://www.dragonvape.eu/wholesale/

5. United Tobacco Vapor Group: toonaangevend leverancier van topmerken vape-producten

United Tobacco Vapor Group is een samenwerking van vijf unieke en top elektronische sigaret merken die samenwerken om klanten een aantal van de beste kwaliteit producten. United Tobacco Vapor Group levert haar producten in meer dan 22 landen, waaronder Nederland. Als u een detailhandelaar in Nederland, er zeker van zijn om een aantal van de top-notch online te vinden. De top elektronische sigaret merken die de United Tobacco Vapor Group vormen zijn vape master, flavor vapes, premium vapes, wannavape, en Ehitter.

U wordt gevraagd om dit formulier in te vullen voor groothandel en distributie diensten, en hun support team zal beschikbaar zijn om zo snel mogelijk te helpen.

Website:http://www.wannavape.com/?___store=wannavape_com_english

Contact:800-516-1779

6.ADNS groothandel: Top-Notch Vape Producten Wereldwijde Distributeur

ADNS groothandel is een toonaangevende dealer en distributeur van elektronische sigaretten en e-liquids in meer dan vijftig landen, waaronder Nederland. Meer dan vijfduizend fysieke en online vape winkels hebben eerder met deze groothandel gewerkt en zijn tevreden over hun diensten. Een van de kenmerken die ADNS de leider in de vape distributie-industrie maken, is dat ze een ruime keuze aan producten bieden. ADNS is ook succesvol geweest in het waarborgen van klanttevredenheid door kwalitatieve en authentieke producten te leveren. Met zijn enorme voorraad belooft ADNS een gestage aanvoer van producten, zodat uw winkel nooit zonder broodnodige vape producten kan komen te zitten. Het is een uitstekende link tussen premium vape fabrikanten en retailers, wat de reden is dat u het zou moeten overwegen als u in Nederland bent.

Website:https://adns-grossiste.fr/en/

Contact:+33 1 64 80 54 42

E-mail: contact@adns-grossiste.fr

7. Greenlane Groothandel: uw nummer één vape groothandel in Nederland

Greenlane Wholesale is sinds 2005 actief. Het heeft zijn reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare vape-distributeurs in Nederland en de wereld in het algemeen. Het heeft zich ertoe verbonden om aan de behoeften van klanten te voldoen door enkele van de meest innovatieve vape-producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Greenlane heeft op1 oktober 2019 een groothandelstak opgericht. Sindsdien is het een toegewijde distributeur op de Europese markt. Als u op zoek bent naar enkele van de beste e-juices, elektronische sigaretten of andere vape-producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Greenlane. Meer details over haar website en contact zijn hieronder bijgevoegd.

Website:https://wholesale.gnln.eu/vaporizers/

Contact:+31 (0)20 4707744

Adres:Greenlane Groothandel, Van Slingelandtplein 13A, 1051 DD Amsterdam, Nederland

8.RVG distributie:de E-Liquid & Vaping accessoire distributie bedrijf

RVG distributie is een van de meest betrouwbare E-liquid en vape producten groothandel en distributie bedrijven. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor zowel retailers als eindgebruikers. Het bedient retailers en klanten in alle Europese landen, waaronder Nederland. RVG distributie bedrijf is van mening dat alle klanten het hoogste niveau van klantenservice en tevredenheid verdienen.

Website:https://www.rvgdistribution.com/

Contact: +44) 023 92 175070

E-mail:Info@rvgdistribution.com

9. E-Wolk Groothandel: Een groothandel voor al uw E-juices benodigdheden in Nederland

E-wolks commerciële vape verkoop was zo succesvol dat het management besloot hun operatie uit te breiden om groothandel diensten aan te bieden aan Nederland en de Europese gemeenschap. E-wolk verkoopt duizenden producten, waaronder Starter Kits, POD, Tanks, RDA/RTA, MODs, Accessoires, E-juices. Hun Elektronische sigaret groothandel programma zal u voorzien van een schouder om op te leunen bij het starten van een vape winkel of het uitbreiden van een.

Website:https://www.e-wolk.nl/nl/service/payment-methods/

Adres:Nijverheidsweg 27, 3274KJ Heinenoord, Nederland

Contact:06 - 185 86 613

10.Joyetech Distribution Company: Top-Notch Vape Products wereldwijde distributeur

Joyetech distributiebedrijf werd opgericht in 2017 in Shenzhen, China. Het is een van de toonaangevende wereldwijde vape fabrikanten en distributeurs. Het biedt distributiediensten aan China, de VS, en een goederen aantal Europese landen, waaronder Nederland. Als u in Nederland bent en u overweegt een vape winkel te beginnen, zal Joyetech distributiebedrijf u een groot deel helpen. Enkele van de producten die het bedrijf aanbiedt zijn Kits, Pods, Tanks, Mods, en coils.

Website:https://www.joyetech.com/brand-story/

Contact:0086 755 81737161

Email:info@joyetech.com

11.Magic Groothandelaren: een alles-in-één wereldwijde distributeur voor alle vape-producten

Magic Vaporoizotrs werd in 2013 opgericht met een nieuwe visie voor de industrie. Het is uitgegroeid tot een van de toonaangevende distributeurs van vape-producten in Europa. Het heeft een concurrerend prijsmodel op al zijn topproducten, waardoor het een uitstekende optie is voor retailers. Als u in Nederland bent en op zoek bent naar een distributeur, moet u overwegen om met Magic Vaporisers te werken.

Website:https://magicvaporizers.com/vaporizer-wholesale-europe

Contact: +46(54) 2410154

12.UPENDS werft exclusieve wereldwijde distributeur

Bent u op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven in de wereld. U zult zeker goede winsten maken door het starten van een Vape franchise met UPENDS.

Klik hier om onze partner te worden

Klik hier om contact met ons op te nemen en meer Nieuwste Producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel kosteneffectiever is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)