WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top Vape groothandelaars en distributeurs in Pakistan voor uw detailhandel behoeften- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 108 | william wang

In het recente verleden heeft vaping in Pakistan veel aan populariteit gewonnen. Er is een algemene toename van het aantal vapers, zelfs als de meeste rokers ernaar streven om af te rekenen met de slechte gewoonten van het traditionele roken. Om tegemoet te komen aan het grote aantal vapers, blijven er meer en meer vape winkels en winkels komen. De meeste retailers hebben echter een probleem met vape benodigdheden. De meesten weten niet waar ze hun benodigdheden vandaan moeten halen, wat een uitdaging is, vooral voor de nieuwe retailers. Als u een retailer of wederverkoper bent die op zoek is naar een betrouwbare e-sigaret groothandel of distributeur, voel u dan vrij om contact op te nemen met een van de volgende.

Naam van groothandelaar

Producten

locatie

Vaping 365

Pakistan- een wereldwijde leverancier

Cloud9 vaping bedrijf

High-end RDAs, starterkits, Sub-ohm tanks, premium box Mods, een grote selectie van e-juices

Lahore, Pakistan

Vape Groothandel Pakistan

Vape kits, vape pods, RDAs, starter kits, Sub-ohm tanks, premium box Mods, een grote selectie van e-juices

Online winkel

Vape360 Islamabad Groothandelaar

Vape kits, e-vloeistoffen, vape pods, tanks, coils, accessoires, wegwerp pods

Islamabad, Pakistan

Vapebazaar.pk

Vape, e-vloeistoffen, NIC zout, tanks, disposables, accessoires, Heets

Pakistan

Vapes Direct

Apparaat, E-juice, wegwerpartikelen, accessoires

Islamabad, Pakistan

1Esap

Nic-zouten, Disposables, Pod Systemen, E-juices

Online wereldwijde distributeur

Alibaba

Vape kits, E-vloeistoffen, vape pods, tanks, coils, accessoires, wegwerp pods tot alles met betrekking tot vapes

Online wereldwijde distributeur

Damp 92 Pakistan

E-sigaretten, E-vloeistoffen smaken, nicotinezouten, pods, tanks, plus vele andere producten van verschillende merken

Pakistan

1.Vaping365:Pakistan groothandel e-liquidGroothandelaar en distributeur

Vaping 365 is een van de belangrijkste distributeurs van e-liquids in Pakistan. De groothandel is vooral populair omdat het kwaliteitsproducten biedt tegen uitstekende prijzen. Hun klanten zijn voornamelijk vape shops gevestigd in heel Pakistan. Vaping 365 heeft zich gewijd aan het waarborgen van de grootst mogelijke klanttevredenheid, en dit verklaart de reden voor de positieve recensies die de winkel heeft ontvangen. Als u een groothandelaar bent die op zoek is naar een aantal van de beste producten waar uw klanten van zullen houden, aarzel dan niet om Vaping 365 te bezoeken. Enkele van de populaire producten die u zult vinden zijn cakes en desserts, vaping honden, accessoires, disposables, onder vele anderen. Het enige wat u hoeft te doen isregistreer een groothandel account, en u zult klaar zijn om te gaan.

Website:http://www.vaping365.com/pakistan-wholesale-e-liquid/

Adres:921 Knockmitten Close, Western Industrial Estate, Dublin 12.

Contact:+353 1 4507478

2. Cloud9 Vaping bedrijf: premium leverancier van e-sigaretten in Pakistan

Cloud9 Vaping bedrijf is een vape groothandel gevestigd in Pakistan. Het bedrijf heeft een grote rol gespeeld in het helpen van retailers het opzetten van hun vape winkels. Het bedrijf biedt kwaliteit selecties in elektronische sigaretten, e-juices, e-liquids, en andere vape accessoires.

Het bedrijf is ook bekend om een vriendelijke en deskundige ondersteunend personeel dat retailers helpt te krijgen wat ze nodig hebben voor hun winkels. Al hun producten zijn 100% echt, en ze komen op zak-vriendelijke prijzen.

Cloud9 vaping bedrijf is ongetwijfeld de thuisbasis van de meest populaire vaping producten zoals Aspire, eLeaf, joyetech, smoke, UD, Sigilei, GeekVape, en nog veel meer. Je moet contact met hen voor meer informatie over hun wholesale-pakketten.

Website:https://cloud9vaping.co/

Telefoon:03219235412

E-mail:sales@cloud9vaping.co

3.Vape Groothandel Pakistan: All in One One-Stop E-Juice Leverancier in Pakistan

Vape groothandel is een wereldwijde distributeur van e-sigaretten en andere vaping producten. De winkel opereert alleen als groothandel en distributeur en niet als retailer. Dus, of u nu in het Verenigd Koninkrijk, Pakistan, of de VS bent, Vape groothandel zal een geweldige optie zijn om uw retail producten te kopen.

Vape Wholesale opereert zowel als een online winkel en een fysieke winkel. Elke locatie heeft zijn eigen website domein. Retailers in Pakistan kunnen hun producten bestellen via de link hieronder. Het goede aan deze winkel is dat het een breed scala aan vape producten aanbiedt, van de oudste e-juices die men kan bedenken tot de nieuwste vape producten in de industrie. Al hun producten komen tegen gebruiksvriendelijke prijzen. Gebruikers kunnen tot 80% korting krijgen plus gratis monsters. U zult blij zijn met hoe deskundig en vriendelijk hun ondersteunend personeel is. U zult zeker vinden wat u zoekt en de hulp die u wenst bij het selecteren van voorraden voor uw vape retail winkel.

Website:https://www.vapewholesalen.com/vape-wholesale-pakistan/

4.Vape360 Islamabad Groothandel: Een toonaangevende Vape winkel / dealer in Pakistan

Vape 360 Pakistan is de thuisbasis van populaire en kwaliteit vape merken en elektronische sappen. Met hun deskundige kennis in de vaping-industrie, heeft de vape winkel in staat geweest om enkele van de beste selecties van e-liquids, hardware en andere vape producten te creëren. Hun belangrijkste missie is om rokers te helpen over te schakelen naar gezondere vaping gewoonten in plaats van ongezonde en schadelijke traditionele rookgewoonten. Al hun producten worden geleverd tegen concurrerende prijzen. Voor bestellingen boven 2000 PKR, zullen gebruikers genieten van gratis verzending. U kunt hun website bezoeken om enkele van hun top vape merken, zoals Aspire, vaporesso, VGOD, VooPoo, en nog veel meer te verkennen.

Website:https://www.facebook.com/Vape360Pakistan/

Adres:Shop no 18 eerste verdieping liberty square plaza, F-11 Markaz F-11, Islamabad, Islamabad Capital Territory, Pakistan

5.Vapebazaar.pk:PreOrder en hele Amerikaanse Premium Flavor in Pakistan

Vapebazaar.pk werkt op een unieke manier. Winkeliers en gebruikers kunnen hun vape producten bestellen bij elke Amerikaanse online vape winkel, dan zal vapebazaar.pk de producten laten leveren aan hun deur. Het is zo simpel als dat. Vapebazaar is in de eerste plaats een distributeur die onlangs zijn diensten uitgebreid naar Pakistan. De winkel schept meer dan 1500 premium e-liquid merken op, zoals cosmic fog, vaporfi, dinner lady, cuttwood, kilo, en nog veel meer. Klanten in Pakistan kunnen deze smaken binnen 7 tot 14 werkdagen bij hen laten leveren. Gebruikers krijgen gegarandeerd 100% originele producten en uiterste tevredenheid. Degenen die groothandel deals nodig hebben, kunnen hun website bezoeken om een formulier in te vullen en hun producten binnen een paar dagen bij hen te laten leveren.

Website:https://vapebazaar.pk/preorder-wholesale/

Contact:0346-0082902

E-mail:info@vapebazaar.pk

6.Vapes Direct: directe distributeur en betrouwbare groothandel in Pakistan

Vape Direct is een van de beste keuzes voor online vape groothandel deals. Het is een perfecte bestemming voor retailers die alles willen kopen wat met vape te maken heeft. De winkel werd opgericht in 2015 en verkocht voornamelijk vape producten aan klanten in het Verenigd Koninkrijk. De winkel breidde zich snel uit om filialen in Duitsland en Pakistan te vormen. Vapes Direct opende zijn filiaal in Pakistan in 2020 toen het zijn eerste filiaal in Islamabad opende.

Vapes Direct gelooft in het leveren van alles aan haar klanten, dat is de reden dat het veel heeft geïnvesteerd in onderzoek om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de veranderende behoeften van de gebruiker. Het staat bekend om het leveren van enkele van de beste kwaliteit vaping hardware, vape tanks, coils, mods, ejuices. Haar belangrijkste missie is om een gezondere vaping levensstijl te bieden door consumenten te helpen weg te doen met de slechte traditionele rookgewoonten. U kunt hungroothandel paginabezoeken om u aan te melden en te beginnen met het maken van bestellingen voor uw winkel.

Website:https://vapesdirect.pk/wholesale/

Locatie:14-O, begane grond, Ateeq Plaza, naast Bank of Punjab, F-8 Markaz Islamabad, 44000

Contact:0307-0085555

7.1Ejuice: Betrouwbare wereldwijde distributeur van kwaliteit ejuices

1Ejuice is een volledig compliant distributeur en groothandelaar van vape producten. Het is een online wereldwijde E-juice distributeur die zijn vleugels heeft uitgebreid met diensten aan Pakistaanse klanten. 1Ejuice staat bekend om het leveren van een breed scala aan vape producten en e-juice productlijnen zoals Pachamama, naked 100, cosmic vapors, baard, rond. Vape. Cp, burst e-liquids, space jam e juice, kilo e-liquid, charlie's krijt stof. Umoet dit formulierinvullenvoor de groothandel aanvraag.

Website:https://www.1ejuice.com/pages/wholesale-e-liquid-distribution-pakistan

8. E-Lite Cig's & Vaporizer'sViaWERELDWIJD DISTRIBUTIENETWERK

E-Lite Cig's & Vaporizer'sis een andere geweldige optie voor retailers. Het distribueert zijn producten via hetGlobal distributienetwerk. Van vape tanks, vaporizers, coils, e-liquids, pod systemen, accessoires, disposables, wees er zeker van al deze producten op één plek gestapeld te vinden.

Website:E-Lite Cig's & Vaporizer's

Contact:0309-8881851

E-mail:customerservice@e-litecigs.com

9. Alibaba - wereldwijde distributeur

Alibabais een Chinese e-commerce handelaar die alles en nog wat levert. Zeker genoeg biedt het vape producten aan zijn wereldwijde klanten, behalve de VS, waar zorgen over minderjarige vaping waren opgedoken. Als u in Pakistan bent en overweegt een vape detailhandel te beginnen, zult u de diensten van Alibaba betrouwbaar vinden voor al uw voorraadbehoeften. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken en beginnen met het maken van bestellingen.

10. Vapor 92 Pakistan

Vapor 92 Pakistan opereert zowel als een retailer, distributeur en groothandel. Bovendien, de winkel exploiteert een fysieke en online winkel. De website link voor de online winkel is bijgevoegd. Vapor 92 Pakistan is een geweldige retailers optie vanwege het brede scala van producten die het biedt. E-sigaretten, E-liquids smaken, nicotinezouten, pods, tanks, plus vele andere producten van verschillende merken zijn allemaal te vinden in de winkel. Al deze producten komen op zak-vriendelijke prijzen, dat is waarom je zou moeten overwegen hen. U moet eerst een account openen en vul een formulier in om wholesale-diensten te krijgen.

Website:https://vapor92.com/product-category/e-cigarette-kits/disposable-e-cigarette-kits/

Contact:+92-300-6621453

UPENDS is wereldwijd exclusief distributeur

Bent u op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven in de wereld. U zult zeker goede winsten maken door het starten van een Vape franchise met UPENDS.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)