WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top Vape groothandelaars en dealers in Mexico- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 110 | Danielle Alhiraki

Als u in Mexico bent en van plan bent om een vape shop te beginnen, bent u op de juiste plaats. U moet echter op een paar dingen letten bij het starten van een smoke shop. Bijvoorbeeld, vaping producten zijn verbonden aan leeftijdsbeperkingen. Een smoke shop verkoopt producten met leeftijdsbeperkingen, dat is waarom u moet voldoen aan licentie-eisen en vergunningsvereisten voordat u zich in de business verdiept.

Maar ondanks deze beperkingen, blijft het starten van een vape shop een van de meest lucratieve zakelijke ideeën die u kunt benutten voor snelle winsten. Met zo veel mensen die stoppen met traditioneel roken, is dit het juiste moment om uw vape shop te openen en te proberen de gezondheidsproblemen die het traditionele roken met zich meebrengt op te lossen. De meeste mensen zijn bang om zich in deze business te wagen, omdat er een gebrek aan betrouwbare leveranciers van vape producten is. Als u dergelijke zorgen had, dan is dit artikel hier om u te helpen ze weg te vagen. Hieronder vindt u enkele van de meest prominente vape producten distributeurs en groothandelaren waar u gebruik van kunt maken als u in Mexico bent.

Naam van groothandelaar

Belangrijkste producten

Locatie

Vaping 365

als e-liquids, Pod systemen, tanks, accessoires, disposables, onder anderen

Wereldwijde distributeur

Vape Groothandel Mexico

o.a. e-vloeistoffen, E-sigaretten, MOD's, Tanks, accessoires, disposables

Wereldwijde verdeler

VS Vape E-sap Groothandel Mexico

Premium e-juices, huis e-juices, wegwerp vapes, accessoires, coils, tanks, enz.

Wereldwijde verdeler

Het wereldwijde distributienetwerk

verstuivers, vapers, vloeistoffen, accessoires, diversen en vele anderen

Wereldwijde verdeler

AVTX groothandel

Premium e-juices, huis e-juices, wegwerp vapes, accessoires, coils, tanks, enz.

Wereldwijde verdeler

1.Vaping 365:Mexico groothandel e-liquid- Premium kwaliteit e liquids en vaping apparaten

Vaping365 is een van de beste leverancier opties om voor te gaan als je in Mexico. De groothandel is altijd gepassioneerd over de producten die zij aanbieden aan hun klanten in Mexico. Vaping 365 biedt niets anders dan top-notch e-vloeistoffen tegen uitstekende prijzen.

Vaping 365 stelt klanten in staat om hun e-liquids proeven voordat ze uiteindelijk kopen voor hun rookshop. Deze aanpak stelt klanten in staat om te weten wat het beste is voor hen en wat niet. Maar laat het bekend zijn dat de meeste van deze producten zijn van top-kwaliteit, die eigenlijk zou kunnen brengen een zoete probleem wanneer klanten in de war raken over wat te kiezen en wat weg te laten. Maar dit weer moet je geen zorgen te maken, want met hun kwaliteit ondersteunend personeel en goed geïnformeerde teamleden die u begeleiden tijdens uw shopping reis, zult u zeker krijgen wat het beste is voor jou.

Bij vaping 365, krijgt u allerlei vape producten zoals e-liquids, Pod-systemen, tanks, accessoires, disposables, onder anderen. U kunt een bezoek brengen aan hun website vandaag nog om te controleren of een aantal van hun producten. De website link is hieronder bijgevoegd.

Website:https://www.vaping365.com/mexico-wholesale-e-liquid/

Contact: +353 1 4507478

E-mail:info@vaping365.com

2.Vape groothandel MexicoTot 80% korting op uw aankopen

Vape groothandel Mexico is een uitstekende optie als u wilt beschikken over uitstekende producten tegen uitstekende kortingen. De groothandel is bekend voor het aanbieden van enorme kortingen van upto 80% op aankopen. In aanvulling op dat, de groothandel geeft ook gratis monsters voor de meeste van haar producten. U wilt een dergelijke groothandel, vooral als je een newbie in de business. Kortingen zijn een geweldige manier om uw bedrijf te laten groeien snel.

Naast het aanbieden van lucratieve prikkels en kortingen, de groothandel biedt ook enkele van de beste vape producten op de markt. Kwaliteit is hun belangrijkste doel, en ze hebben gedaan zo groot om ervoor te zorgen dat ze hun doel te bereiken. Met een breed scala aan productlijnen, kunt u er zeker van zijn om elk product dat u zoekt te krijgen. De groothandel heeft ook veel geïnvesteerd in onderzoek om ervoor te zorgen dat het gelijke tred houdt met de veranderende behoeften van de klant. Met deskundig personeel die altijd bereid zijn om te helpen, kunt u er zeker van zijn om de hulp die u nodig hebt binnen de kortst mogelijke tijd te ontvangen.

Enkele van de populaire producten die u bij vape groothandel Mexico kunt krijgen zijn E-liquids, E-sigaretten, MODs, Tanks, accessoires, disposables. Houd er rekening mee dat de groothandel alleen een online winkel heeft, geen fysieke winkel. U kunt de website bezoeken om door enkele van de producten te bladeren. De website link is bijgevoegd.

Website:https://www.vapewholesalen.com/vape-wholesale-mexico/

3.USA Vape Ejuice Groothandel Mexico

USA Vape Ejuice groothandel, soms aangeduid als JuiceMan, is een andere grote leverancier. Zijn primaire doelstelling is om maximale tevredenheid te bieden aan alle consumenten van vape-producten. De winkel streeft er ook naar om een professionele en gastvrije omgeving te bieden aan zijn consumenten. Dankzij zijn hardwerkende en goed geïnformeerde ondersteunend personeel is de winkel in staat geweest om zijn kerndoelstellingen te bereiken. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende wereldwijde distributeurs van vape-producten.

De geloofwaardigheid van deze groothandelaar is voornamelijk gebaseerd op zijn uitstekende reputatie bij zijn werknemers, klanten en franchisenemers. De winkel opereert voornamelijk als een online winkel. Enkele van de populaire producten die u bij de winkel kunt krijgen zijn Premium e-juices, huis e-juices, wegwerp vapes, accessoires, coils, tanks, etc.

Website:https://www.juicemanusa.com/pages/usa-vape-ejuice-wholesale-mexico

Contact:+1-909-210-4195

Email:Sales@JuiceManUSA.com

4. WERELDWIJD DISTRIBUTIENETWERK

Het wereldwijde distributienetwerk is grotendeels een distributeur die zich bezighoudt met een verscheidenheid aan producten. Het is een partnerschap aangegaan met vier andere bedrijven om vape distributiediensten in Mexico te leveren. De bedrijven zijn Smoking Guru, Vape Mex, CEN, en psycodella distributie. Het goede van het omgaan met een dergelijk distributiekanaal is dat u verschillende producten van verschillende dealers krijgt. Het enige wat u hoeft te doen is de producten van de dealer te selecteren, en het wereldwijde distributiebedrijf zal de producten bij u thuis laten bezorgen. Sommige van de producten die u zult ontvangen zijn verstuivers, vapers, eliquids, accessoires, diversen en vele anderen.

Website:https://blvk.com/pages/global-distribution-network

Contact:1-888-392-2585

5. AVTX Groothandel

AXTX groothandel werd opgericht in 2013 in Dallas. Het was een van de eerste cash and carry-winkels in Texas. De vape-winkel werkte later samen met industrieleiders zoals Space Jam, Cue Vapor, VRK power Inc, onder vele anderen. Het is nu een van de toonaangevende distributeurs in Texas en bedient andere steden en landen zoals Mexico en Zuid-Amerika.

AVTX wordt gekenmerkt door een uitstekende klantenservice en producten die gericht zijn op het verbeteren van de tevredenheid van de gebruiker. Dit is de reden waarom de groothandel veel positieve recensies heeft ontvangen van zijn vorige klanten. Met een breed scala aan vape-producten tegen gunstige prijzen, kunnen detailhandelaren er zeker van zijn dat ze veel besparen en winst maken, wat ze nodig hebben voor hun winkels. Als u in Mexico bent en op zoek bent naar een vape-groothandel, zou u AVTX eens moeten proberen. U zou zijn website moeten bezoeken om meer details over het bedrijf en enkele van zijn producten te bekijken. De websitelink is hieronder bijgevoegd.

Website:https://www.avtxwholesale.com/aboutus

Contact: (501) 682-9756

6. UPENDS is wereldwijd exclusief distributeur

Ben je op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS eens uit! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven ter wereld. Je zult zeker goede winsten maken door een Vape franchise te beginnen met UPENDS. UPENDS is een geweldige optie omdat het je alles biedt waar je naar op zoek bent. Van disposables, pod systemen, Pod Mods, en accessoire vape artikelen, dit alles vind je onder een dak.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)