z

Search

  z
  z

  Top Vape groothandelaars/dealers in de Verenigde Staten- Groothandel Wegwerp Vape

  Top Vape groothandelaars/dealers in de Verenigde Staten- Groothandel Wegwerp Vape

  Vape groothandel is een zeldzame kans die de meeste mensen vaak niet benutten. Vape groothandel bedrijven verkopen meestal grote hoeveelheden vaping producten tegen relatief lagere prijzen. De VS heeft tonnen van groothandelaren en distributeurs. Echter, het vinden van de beste deals kan moeilijk zijn, vooral als je een newbie in de vaping industrie. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden bij het zoeken naar een vape groothandel in de VS. Bijvoorbeeld, moet u rekening houden met de minimale bestelling eisen, de prijsstelling modellen, de scheepvaart en import belastingen, onder vele andere factoren.

  Zoals altijd, wilt u niet elke bekende groothandelaar gaan onderzoeken omdat dit een tijdrovende en uitdagende taak kan zijn. Om uw werk gemakkelijk te maken, heb ik een lijst samengesteld van enkele van de meest opmerkelijke vape groothandelaars en distributeurs van de VS. Hier is een samenvatting;

  Naam van dealer

  Hoofd Vape Producten

  Plaats

  Damp Beest

  apparaten, e-liquids, CBD producten, accessoires, en disposables.

   

  Californië, Verenigde Staten.

  Directe Damp

  E-liquids, CBD's, MOD's, starterkits, tanks, en accessoires.

  Kentucky, Verenigde Staten.

  Migvapor

  wegwerpartikelen, sappen, starterkits, POD's, MOD's, Tanks, ATTY's, en accessoires.

  Newyork, Verenigde Staten.

  NicoPure

  apparaten, e-liquids, CBD-producten, accessoires, en disposables

  Florida, Verenigde Staten

  VapeWord/Damp.com

  Disposables, e-liquids, accessoires, CBD-producten, en nog veel meer

  Illinois, Verenigde Staten

  VapeRanger

  E-juices, disposables, en Pods, TFN Vape producten, apparaten, vape hardware, enz.

  Newyork, Verenigde Staten.

  Lightfire Distributie, Kanger Groothandel

  Starter Kits, Synthetische NIC, E-juices, Tanks, Coils Pods, batterijen en laders, disposables, accessoires

  Florida, Verenigde Staten

  VGI. Distributie - Vape en Smoke Shop Groothandel Leverancier

  E-liquids, Salt Nic E-liquids, Wegwerp nicotine apparaten, synthetische nicotine. CBD, Vaporizers, etc

  Virginia, Verenigde Staten

  Pyramiden Groothandel & Distributie

  Disposables, e-liquids, accessoires, CBD-producten, en nog veel meer

  Nashville, Tennessee, Verenigde Staten

  Wereld Wijd Vape Distributie

  E-liquids, Salt Nic, hardware, wegwerpartikelen, en accessoires

  Dallas, Texas, Verenigde Staten

  G&A Distributie (Vape Plus)

  Disposables, open pod systemen, voorgevulde pods, vape kits en Mods, tanks, coils, vape accessoires, e-liquids, etc

  New York, Verenigde Staten

  Cacuq E-Cig U.S.A. - Vape Distributeur/Groothandel

   

   

  1.Vapor Beast: Groothandel Vape Supplies & Online Vape Shop

  Gelegen in Californië, USA, Vapor Beast is een one-stop groothandel met een groot aantal vape producten om uit te kiezen. De winkel is vastbesloten om retailers een meer flexibele groothandel ervaring door het aanbieden van uitstekende producten tegen pocket-vriendelijke prijzen, snelle levertijden, en geen minimum order-eisen.

  Voor detailhandelaren om te kopen van Vapor Beast, moeten ze een groothandel klant aanvraag in te voeren, en de aanvraag moet worden geaccepteerd. De winkel heeft geen minimum order beperkingen, en bestellingen boven de $ 1.000 zijn gratis en met snelle levertijden van tussen de 1 tot 5 dagen. De winkel biedt een breed scala van vaping producten, zoals apparaten, e-liquids, CBD-producten, accessoires en disposables.

  Website:https://www.vaporbeast.com/

  Adres:1900 Wright Pl #250, Carlsbad, CA 92008, Verenigde Staten

  Contact:+1 877-821-6062

  2.Direct Vapor: een uitstekende E-juice groothandel met verschillende E-liquid smaken

  Direct vapor is een andere geweldige leverancier die aanzienlijke flexibiliteit biedt aan retailers en een verscheidenheid aan vape producten. De winkel heeft als doel om lange termijn oplossingen te bieden aan vape retailers en bedrijven. Retailers zullen genieten van hoge minimale bestellingen tegen uitzonderlijk gunstige prijzen. Bovendien biedt Direct vapor ook een loyaliteitssysteem dat als doel heeft terugkerende klanten te belonen. Met een verscheidenheid aan E-liquid smaken zoals fruitsmaken, aardbeien Vape Juice, bessen Flavorsors, en Nicotine Salts E-liquid, onder anderen, kunnen retailers er zeker van zijn om alles te vinden wat ze zoeken voor hun klanten. Populaire vape producten die de winkel aanbiedt zijn onder andere E-liquids, CBD's, MOD's, starter kits, tanks, en accessoires.

  Website:https://www.directvapor.com/wholesale/

  Adres:Turning Point Brands, Inc, 5201 Interchange Way, Louisville, KY 40229

  3. MigVapor Groothandel: Uw nummer Vape Shop leverancier in NY, USA.

  Mig Vapor is een van de grootste namen in de vape distributie-industrie. Ze zijn bekend dat een breed scala van e-vloeistof smaken en vaping spullen benodigdheden. De winkel staat bekend om een aantal van de nieuwste vaping benodigdheden te leveren aan retailers over de hele wereld. Momenteel is de winkel biedt gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 450, verzonden in de VS. Als u een retailer op zoek naar een sap smaak, zij het verse boerderijen e-liquids, Citroen dood smaak, vers geperst HighNic zouten, enz. Migvapor is de plek om te gaan. Andere producten die u zult vinden op MigVapor zijn; disposables, sappen, starter kits, PODs, MODs, Tanks, ATTYs, en accessoires.

  Website:https://wholesalevapor.com/collections/mig-vapor-wholesale

  Adres: DBA -WholesaleVapor.com, 279 Front Street, Binghamton, NY 13905

  Contact:1-800-332-0916

  4.NicoPure: Bulk E-vloeistof Groothandelaren en Dealer in de VS

  NicoPure is een uitstekende wholesale-optie voor retailers op zoek naar een brede oplossing die groot is in alle elementen. Met een neiging van het ontwerpen van innovatieve vaping hardware en het produceren van premium, Amerikaans gemaakte e-juices, heeft NicoPure zich gevestigd als de leider in de vaping industrie. Veiligheid en klanttevredenheid zijn een van hun primaire doelen. Enkele van de topproducten van NicoPure zijn; apparaten, e-liquids, CBD-producten, accessoires en disposables.

  Website:https://www.nicopure.com/wholesale-eliquid/

  Adres:5909 NW 18th Dr., Gainesville, FL. 32653 USA

  Contact:(888) 270-2449

  5.VapeWorld: Chicago's nummer één Cash and Carry Vape Groothandel

  VapeWorld werd opgericht in 2005. Het is een van de meest betrouwbare leveranciers in Chicago. Het streeft ernaar om verschillende ervaringen te bieden met een veel meer klantgerichte focus. De winkel heeft een extreem snelle turnaround op zaken zoals bestellingen en productvervangingen. Hun snelle en efficiënte diensten zijn wat de winkel nog uitzonderlijker maken. High Nic Salt E-liquids, pop hit e-liquid, big bottle juice, candy king, coastal clouds, Khali vapors, twist-eliquids, en innevape zijn enkele van de vele e-liquid variëteiten die u bij VapeWord zult vinden.

  Website:https://worldvapeusa.com/

  Adres: 845 N. Larch Ave, Suite 3, Elmhurst IL 60126, Verenigde Staten van Amerika

  Contact:(630) 359-3788

  6. VapeRanger:eJuice/eLiquid Distributeur: 2500+ Merken

  VapeRanger is aantoonbaar een van de grootste online vape groothandels in de VS. De winkel distribueert zijn producten naar retailers in meer dan 86 landen, en de winkel staat erom bekend producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen budgetvriendelijke prijzen. Bij Vaperanger kunt u er zeker van zijn dat u verschillende vape sappen, wegwerpvapes en een eindeloze lijst van e-liquid smaken kunt vinden. U moet zich aanmelden bij Vape Ranger door een gratis groothandelaccount aan te maken en beginnen met het verkennen van de line-up van groothandelmerken.

  Website:https://vaperanger.com/

  Adres:40 Melville Park Rd, Melville, NY 11747, Verenigde Staten

  Contact: +1 631-777-3487

  7. Lichtvuur Distributie,Kanger Groothandel

  LightFire distributie's belangrijkste doel is om klanten te voorzien van de beste vape producten en diensten, terwijl een verantwoord en veilig productgebruik wordt gegarandeerd. Sinds 2014 heeft het bedrijf ernaar gestreefd om vape winkels te voorzien van de beste authentieke e-sigaretten en vape producten. Het bedrijf heeft twee goed gevulde distributie magazijnen, waardoor het bedrijf genoeg capaciteit heeft om een van de grootste e-liquid voorraden in de industrie te onderhouden. Enkele van de E-juice smaken die het bedrijf aanbiedt zijn onder andere air factory salt, Aqual salt, bad drip, Bam's cannoli, coastal clouds, candy king, glass salt, innavape salt, lemon twist, Pachamama, ripe collections.

  Website:https://www.kangerwholesaleusa.com/

  Contact:+1 866-375-0541

  Adres:10601 State St Suite # 5, Tamarac, FL 33321, Verenigde Staten

  8.Distribution - Vape And Smoke Shop Groothandel Leverancier

  Gelegen in Virginia, USA, Vape Guys Inc is een belangrijke speler in de VS vaping industrie. VGL biedt alles en alles met betrekking tot vape producten. Eliquids smaken zoals Suicide Bunny, alt zero E-liquid, kilo, aqua e-liquid, bomb sauce e-liquid, burst e-liquid, driplicious, excision, fruitia, en onder vele anderen. Afgezien van e-liquids, zeker te vinden andere vape producten zoals disposables, vaporizers, hand pijpen, batterijen, supplementen, en andere accessoires.

  Website:https://vapeguysinc.com/

  Contact:804-431-4299

  Adres: 930 South Ave Suite 7, colonial heights, Virginia 23834

  9.Pyramids Groothandel & Distributie: BBB AgeaccrediteerdDistributeur van vape-producten

  Pyramids groothandel en distributie is een geaccrediteerde distributeur van vape-producten. De groothandel voert alles wat een serieuze groothandelaar zou moeten voeren. Het biedt bijvoorbeeld rookpijpen, grinders, zacht glas, bibblers en vele andere rookaccessoires. Wat nog spannender is, is dat het deze kwaliteitsproducten aanbiedt tegen gebruiksvriendelijke prijzen. Hun primaire doel is om kwaliteit vape-producten en superieure klantenserviceniveaus aan te bieden. Als u een detailhandelaar of wederverkoper bent op zoek naar een betrouwbare groothandelaar, aarzel dan niet om contact op te nemen met Pyramid-groothandel.

  Website:http://www.pyramidswholesale.com/

  Contact: 615-333-3320

  Adres:5026 Harding Pl, Nashville, TN 37211, Verenigde Staten

  10.World Wide Vape distributie

  Opgericht in 2017, World Wide Vape distributie had als doel om uitstekende kwaliteit en gemakkelijk toegankelijke oplossingen te bieden om om te gaan met de bedreigingen die het traditionele roken met zich meebrengt. De groothandel begon met het bereiken van zijn doelen, en jaren verder heeft het deze doelen bereikt door te zorgen voor uitstekende kwaliteit en betrouwbare klantenservice. E-liquids, Salt Nic, hardware, disposables en accessoires zijn enkele van de vele producten die u bij World Wide Vape distributie zult vinden.

  Website:https://www.wwvape.com/

  Adres:10601 King William Dr, Dallas, TX 75220, Verenigde Staten

  Contact:+1 469-906-2860

  11. G&A Distributie (Vape Plus):

  G&A Distribution werd opgericht in Brooklyn op een moment dat vaping booming was. Het heeft een positieve reputatie verdiend als een van de snelst groeiende distributeurs van vape producten. Vape Plus kan bogen op meer dan een decennium ervaring in de vaping industrie. Het is gewijd aan het verstrekken van enkele van de meest gerenommeerde en geweldige kwaliteit vaping producten die men kan bedenken. Met zijn inzet voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice, zal Vape Plus altijd ver en verder gaan om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

  Website: https://nyvapeplus.com/

  Contact:+1 347-627-7267

  Adres:2578 Atlantic Avenue ENTRANCE, 74 Georgia Ave, Brooklyn, NY 11207, Verenigde Staten

  12.Cacuq E-Cig U.S.A. - Vape Distributeur/Groothandelin Verenigde Staten

  Cacuq is een van de grootste e-liquid websites. Het streeft ernaar om klanten een ideale winkelervaring te bieden. De winkel is ook toegewijd aan het leveren van echte vape producten tegen de meest vriendelijke prijzen. Hun 24-uurs online winkelplatform stelt winkeliers in staat om op elk moment van de dag bestellingen te plaatsen. Enkele van de populaire producten die u bij Cacuq vindt zijn kits, Mods, E-liquids, accessoires, vervangende coils, rebuildable, onder andere.

  Website: http://www.cacuq.com/

  Contact:+1 626-333-2105

  Adres:14750 E Nelson Ave E STE F, Stad van Industrie, CA 91744, Verenigde Staten

  UPENDS is wereldwijd exclusief distributeur

  Bent u op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven in de wereld. U zult zeker goede winsten maken door het starten van een Vape franchise met UPENDS.

  Klik hier om onze partner te worden:

  Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

  UpBar Air

  Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

  Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

   

  UEG (https://www.uegholland.com/)

  UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

  UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

  UpBar RS Disposable Vape(Newest)

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.