WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top 5 wegwerp vape groothandel Leveranciers - Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 338 | upends v

De meeste van uw consumenten willen iets dat hen een goede nic hit geeft, voelt als een trekje van een sigaret, en neemt niet veel ruimte in hun zak. Een wegwerp vape kit is een oplossing ze kunnen niet verkeerd gaan met het controleren van al deze criteria. In dit artikel zullen we gaan over de meest kritische en hoogwaardige merken om rekening te houden bij het aanbieden van wegwerp vape groothandel, evenals waar ze te krijgen voor de beste deals.

Deze pittige en eenvoudig te gebruiken kits zijn zo populair geworden onder nieuwere vapers dat je verwend bent met opties. Dus, om u te helpen selecteren welke (of degenen!) u wilt proberen, hebben we een lijst samengesteld van onze top vijf wegwerp vape merken en wegwerp vape groothandel leverancier.

Top 5 wegwerp vape merken

Geek Bar Wegwerp Nic Salt Vape Pen
De 500mAh batterij in deze MTL wegwerp kit biedt een equivalent van 575 puffs per bar. Het heeft een ingebouwde 1,4-1,5ohm coil en organisch katoen om u te voorzien van een zuiverder vape sap smaak. Het wordt ook geleverd met 18mg nicotine, waardoor het een fantastisch alternatief voor mensen op zoek naar de overgang overgang van mainstream roken en in vaping. Uw klanten hoeven geen vuurknop te gebruiken om de inhalatie op de Geek Bar te starten omdat het een handmatige trekactivering heeft. Een indicator van het LEIDENE batterijleven is ook toegevoegd door Geek Bar om u te helpen bij het bijhouden van uw batterijleven.

Qis Bar Wegwerp Vape Pod
Het is een wegwerp vape die ongeveer 300 trekjes levert en wordt geleverd voorgevuld met 1,3ml e-vloeistof, waardoor het een van de goedkoopste op de lijst is. Het feit dat de QIS bar beschikbaar is in twee nic zout concentraties is een van zijn meest delicate kenmerken. Het wordt geleverd in twee sterktes: 10mg en 20mg, waardoor het een uitstekende keuze is voor ervaren vapers die op zoek zijn naar iets toegankelijks dat niet zo intens is als 20mg.

Hyppe Max Wegwerpartikelen
Ze hebben een 650mAh batterij en een enorme 5ml e-liquid voorgevuld. Een enkele Hyppe Max kan tot 1500 trekjes duren. Elke Hyppe Max wegwerp e-cig is voorgevuld met nicotine zout sterkte ejuice dat 5% (50mg) is. Ze vapen op dezelfde manier als de traditionele Hyppe Bars, dus je krijgt dezelfde bevredigende throat hit en soepele trek. Ze hebben ook een zacht aanvoelende rubberen omhulsel dat uitstekend in de hand ligt.

Moti Piin Wegwerp vape
MOTI's PIIN wegwerpartikelen kunnen precies zijn wat je nodig hebt. Mung Bean, Blueberry Parfait, Blackcurrant Soda, en Cola zijn enkele van de beschikbare smaken in MOTI's PIIN disposables. Elk wordt geleverd met 1,6ml nicotinezout e-juice met een dosering van 50mg. Dit heeft een aangenaam gevoel in de mond, en een goede MTL draw. Het is erg leuk om te vapen! MOTI PIINs zijn eenvoudig te bedienen en hebben weinig onderhoud nodig. Ze gaan elk tussen de 250 en 300 trekjes mee.

Sirius Wegwerp
Sirius disposables worden geleverd voorgevuld met 10ml ejuice en zijn verkrijgbaar in nicotinezoutsterktes van 50mg (5%) en 100mg (10%). Deze bieden een uitstekende throat hit die glad, krachtig, en leuk voor een wegwerpartikel. Elk exemplaar gaat maar liefst 2200 trekjes of meer mee. Er zijn 18 verschillende smaken om uit te kiezen, het grootste deel daarvan zijn fruitsmaken, maar er zijn ook fruit/menthol combinaties, dranksmaken, en dessertsmaken. Strawberry Banana, Icy Fruits, en Tropical Punch zijn allemaal must-have smaken. De merk disposables hebben de meeste ejuice, echt duren, beste, en komen in een grote verscheidenheid van smaken; ze zijn het dichtst ding aan een ideale disposable je nu kunt krijgen.

Top 10 Groothandel wegwerp vape Leverancier

UPENDS
UPENDS zou de eerste prioriteit moeten zijn bij het kiezen van een wegwerp vape groothandel leverancier. UPENDS is de ideale optie, omdat ze streven elke roker om een geweldige vaping ervaring hebben tegen een zeer betaalbare prijs. Ze streven ernaar om een levensvatbaar alternatief voor traditionele sigaretten te bieden aan gebruikers over de hele wereld door het produceren van vaping producten met een minimalistisch design, gebruiksgemak, betrouwbare kwaliteit, en uitzonderlijke waarde. UPPENDS is een slimme pen-stijl apparaat dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Hun wegwerp vape heet Upone die zorgt voor een moeiteloze vaping ervaring met langdurige tevredenheid. Upone heeft 850mAh vermogen en 4,5ml 3% nic zout e-liquid in een compact formaat. Het is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken en biedt robuuste en stabiele damp dankzij het unieke op katoen gebaseerde coil en mondstuk filter ontwerp.

ITSUWA
ITSUWA is een GMP en ISO9001-gecertificeerde fabriek, toegewijd aan het bieden van de meeste mate van bescherming en kwaliteitsmanagement aan haar klanten. Het heeft meer dan tien jaar van elektronische sigaret ontwikkeling en productie-expertise, en het ontwerpt en produceert goederen van hoge kwaliteit met 25 R & D-ingenieurs. Het biedt ook Idee-ontwerp-Molding-Productie-assemblage-testen-levering-dienst. Itsuwa heeft een uitstekend productieleiderschap en kostenbeheersingscapaciteiten, en heeft voor verschillende bekende merken geproduceerd. Zij zouden in staat kunnen zijn u goede resultaten te leveren tegen lagere kosten.

Joytech
Joytech is een van de meest bekende wegwerp vape groothandel leverancier in de wereld. Joyetech erkent de voordelen van het samenwerken met belangrijke belanghebbenden zoals de VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA, en BFTG, en ze zijn zelfs houder van 's werelds eerste UL-certificaat voor e-sigaretten. Dit is slechts het begin van hun samenwerking met de UL, 's werelds toonaangevende compliance organisatie. Joyetech verzekert zijn positie als wereldleider in compliance door partnerschappen zoals deze. Het voordeel van het combineren van zeer getalenteerde teams van ingenieurs, ontwerpers en productiemanagers om de hoogste kwaliteit damp apparaten mogelijk te maken werd gerealiseerd door Joytech's leiderschap. Joytech is een toonaangevende fabrikant van elektronische sigaretten over de hele wereld.

KangerTech
KangerTech is een van de betrouwbare merken om te bezitten voor een draagbare vaporizer omdat het een innovatief bedrijf is. De export heeft zich internationaal een weg gebaand als leverancier van e-sigaretten, gebaseerd op hoe goed hun bedrijfsstrategie zich heeft ontwikkeld voor de rest van de wereld. KangerTech is bekend geworden als een gerenommeerd merk met enkele van de beste vaporizers op de markt. Hoogwaardige producten uit China hebben een stempel gedrukt op de wereldwijde vaping business. KangerTech is een wereldwijd vaping bedrijf dat gespecialiseerd is in hoge kwaliteit, goedkope vape goederen die consistente en betrouwbare resultaten leveren. KangerTech is een bekend e-sigaret merk dat alles ontwerpt en produceert, van pod kits tot sub-ohm tanks en mods.

UVPing
Wegwerp vape pod kits, hervulbare vape pod kits, vape mod boxes, CBD producten, en andere elektronische sigaret producten zijn verkrijgbaar bij UVping. Hun ambitie is om 's werelds meest gerenommeerde vape merk te worden. Ze horen graag van een divers scala aan gebruikers, en we streven ernaar om een gunstige invloed op de samenleving te hebben door individuen te helpen bij het leiden van een beter leven. Ze zullen hard blijven werken om aan de vraag van de consument te voldoen door de beste veilige draagbare wegwerpvape, olievape mod en wegwerpverstuivertank op de markt aan te bieden.

SMOORE
R&D en innovatie zijn uiterst belangrijk voor SMOORE. SMOORE heeft nu wereldwijd meer dan 1600 patenten op verschillende gebieden zoals keramische geleiders en elektronische verstuivers, dankzij kernleden die zijn afgestudeerd aan topuniversiteiten zoals Georgia Institute of Technology, Purdue University, Tsinghua University, en de Chinese Academie van Wetenschappen. SMOORE was 's werelds grootste maker van vaping-apparaten in termen van omzet in 2019, goed voor 16,5 procent van het totale marktaandeel, dankzij geavanceerde R&D-technologie, een aanzienlijke productiecapaciteit, een brede productlijn en een gevarieerd klantenbestand.

Innokin
Innokin huurt wereldwijd professionals in die vitale expertise en informatie verkrijgen om de volgende unieke vaping producten te ontwikkelen. Onze werknemers zijn hun meest belangrijke bron. Zij streven ernaar om de planeet rookvrij te maken. Vaping technologie is voortdurend in ontwikkeling, met onbegrensde mogelijkheden voor het verbeteren van uw vaping ervaring. Innokin's wegwerp vape groothandel leverancier is voortdurend aan het stijgen, groeien, en overtreffen zijn concurrenten van over de hele wereld.

EC Levering
EC Supply is een bekende groothandel leverancier van wegwerp vapes, elektronische sigaretten, e-liquids, en vapes. Mods, e-liquids, atomizers, batterijen, tanks, en andere zaken zijn allemaal redelijk geprijsd. Ze hebben sterke relaties met alle belangrijke vape fabrikanten en kunnen snel nieuwe e-sigaret artikelen naar uw bedrijf brengen als een leider in de industrie. U kunt echte e-cig en damp producten kopen van een bedrijf dat klantenservice waardeert en verzending op dezelfde dag aanbiedt, evenals een genereus terugkeer- en omruilbeleid. Al onze vape producten zijn echt en beschikbaar tegen groothandelsprijzen.

Elegomall
Elego is opgeklommen tot de grootste franchise leverancier van elektronische sigaretten in China, met miljoenen klanten wereldwijd. Hun doel is om de meest prominente elektronische sigaret platform wereldwijd, waardoor klanten te genieten en de uitwisseling van de meest up-to-date items en industrie nieuws. Elegomall is een geweldige locatie om e-sigaret starterkits, atomizers, mods, batterijen, en andere accessoires in bulk te kopen. De leverancier verkoopt ook een selectie van elektronische sigaret merken. Als u een grote verscheidenheid aan dingen wilt kopen, is Elegomall de plek om te gaan. Het is een betrouwbare wegwerp vape groothandel leverancier.


Alibaba
Alibaba heeft een lange en rijke geschiedenis met het bedrijf en een breed scala aan leveranciers. U vindt hier diverse vaping accessoires, waaronder wegwerp vape, die al uw vaping behoeften zal voldoen. Alibaba's producten, op de belangrijkste, zijn wat ze beweren te zijn. Als de leveringen zijn niet zoals beschreven, de koper krijgt een terugbetaling van de handelaar. Het is een gerenommeerde wegwerp vape groothandel leverancier

Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
UPENDS
UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!
Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

Click here to contact us and see more latest products:

 

 

Click here to contact us and see more latest products:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.