WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top 25 Groothandel Vape Leveranciers/Distributeur in Canada- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 137 | Danielle Alhiraki

Meer dan alleen een alternatief voor het traditionele roken, is de vaping-industrie aanzienlijk gegroeid in de moderne markt. Dit leidde tot hevige concurrentie onder ondernemers die zich op een dergelijk gebied waagden. De meest uitstekende groothandel in vape-artikelen die een goede deal voor hen zal zijn, is de druk waarmee deze ondernemingen te maken krijgen, of ze nu groot of klein zijn. We hebben een lijst samengesteld van enkele van Canada's beste groothandel in vape-producten distributeurs in dit artikel.

Beste Vape Groothandel Distributeurs in Canada

  1. Pacific Smoke International

Pacific Smoke International is een van de toonaangevende vape groothandel distributeurs in Canada. Het is een premium toonaangevende distributeur gevestigd in Canada gespecialiseerd in het leveren en verkopen van de hoogste kwaliteit vape apparaten, e-liquids, kruiden vaporizers, en items. Ze willen helpen hun klanten omgaan met het risico dat komt met het omgaan met internationale vape belangrijkste leveranciers om zich te concentreren op het creëren en uitbreiden van hun vape retail bedrijf.

Pacific Smoke International is Aspire, Innokin, en Vaporesso's officiële groothandel distributeur in Canada en distribueert alle van de toonaangevende vape makers en merknamen, waaronder Smok en Voopoo.

  1. Valiant Distributie

Valiant Distribution is een one-stop-shop voor al uw hennep-, rook- en vapingbehoeften. Onder de naam RGR Canada Inc. begon Valiant Distributions in 2010 met haar activiteiten. Valiant Distributions is een groothandel/distributiebedrijf dat rookwinkels en andere detailhandelaren in het hele land bedient.

  1. DashVapes

DashVapes is ook een top als het gaat om de lijst van groothandel vape distributeurs in Canada. Op hun website catalogus, bieden zij een grote selectie van producten. DashVapes biedt gratis verzending in Canada op bestellingen boven C$ 35,00.

  1. New Level Distributie

New Level Distribution is een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met vape groothandel in Canada. Ze zijn trots op het aanbieden van dezelfde dag verpakking / verzending, 's nachts levering, en gratis verzending op aankopen van meer dan $ 1500, evenals geen minimum ordervereisten.

  1. Horizon Distributie

Horizon Distribution is Canada's toonaangevende leverancier van hoge kwaliteit e-sigaretten, e-liquids, en vape benodigdheden. Ze besteden veel zorg als groothandelaar om een solide, betrouwbare en transparante supply chain op te bouwen en goede klantrelaties te ontwikkelen en te onderhouden.

  1. NIBO Distributie

NIBO Distribution, gevestigd in Toronto, is een van de vele vape groothandelaars in Canada. Ze zijn trots op vape gerelateerde koopwaar die ze verkopen zoals vape en rookbenodigdheden. Ze leveren producten van hoge kwaliteit tegen redelijke kosten, met een focus op snelle en beleefde service. Ze zorgen ervoor dat aan de behoeften van hun consumenten wordt voldaan en dat hun productselectie wordt uitgebreid, wat resulteert in een positieve winkelervaring voor hun klanten.

  1. Pacific Vape Center

Als een van de beste vape winkels en vape groothandelaars in Canada, toont Pacific Vape Center zich als een betrouwbare partner als het gaat om de distributie van top vape merken, vape pennen en pods van invloedrijke merken zoals VVILD, RELX, JUUL, en STLTH.

  1. Canvape

Canvape is een van de bekende vape groothandelaars in Canada die verschillende vape accessoires verkoopt van verschillende bedrijven. Ze bieden gratis binnenlandse verzending als uw winkelwagen totaal C$99.00 bereikt, evenals een 90-dagen uitgebreide garantie op alle bestellingen.

  1. BC Damp

BC Vapor wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande vaporizer bedrijven in Canada en de Verenigde Staten. Hun kruiden vaporizers zijn schoon en puur, en ze zijn er trots op.

  1. ReCreation Marketing

ReCreation Marketing is een premium verkoop- en distributiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van merken in de Canadese cannabis accessoires en vaping markten. In zowel de Verenigde Staten als Canada houden zij zich bezig met de groothandel.

  1. Genuine Vape & Smoke Company

Genuine Vape & Smoke Company is een Canadees vape distributiebedrijf gespecialiseerd in Breeze Smoke, ZPods, Envi Boost, Allo 1500, en Allo Ultra vape- en rookwaren.

Genuine Vape, gevestigd in Windsor, Ontario, werd opgericht om authentieke items te leveren en te distribueren tegen de meest concurrerende prijzen. Hun doel is om kwaliteitsproducten te leveren aan onze groothandelsklanten van een legitieme groothandel, geen offshore vape productleveranciers die kortingen geven op defecte en namaakgoederen.

  1. Tvape

Tvape is een van de vape groothandel distributeurs in Canada. Het bedrijf verkoopt een breed scala van vape-gerelateerde producten. Als onderdeel van hun vaporizer leverancier groothandel catalogus, zijn ze trots op de verkoop van alleen hoogwaardige merken zoals Storz & Bickel, Arizer, Dynavap, Linx, Focus V, en anderen.

  1. Smoke Tokes

Smoke Tokes handelt voornamelijk in groothandel e-liquid, maar het verkoopt ook verschillende vaping accessoires aan haar klanten. Smoke Tokes is actief voor ongeveer twee jaar en is een exclusieve Canadese groothandel distributeur. Roken accessoires, waterpijpen, pijpen, en noviteit goederen, zoals waterpijpen zijn ook beschikbaar.

  1. com

Het bedrijf is opgericht in augustus 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in Toronto, Ontario, Canada. Sagavape.com is een gerenommeerde VAPE online winkel waar klanten de meest uitstekende en meest up-to-date E-cigs, Vape Kits, en E-juices kunnen vinden en kopen tegen de beste prijzen in Canada. SMOK, Naked 100, IJOY, Jam Monster, Twelve Monkeys, Illusions, ASPIRE, SKWEZED, STEEP HOUSE, Sorbae, en meer bekende merken worden allemaal wekelijks bijgewerkt.

Sagavape.com draagt ook de meest populaire rook en vaping hardware merken, met inbegrip van mods, laders, batterijen, coils, tanks, e-cig vaporizers, kruiden vaporizers, waterpijpen, en rigs en pijpen.

  1. Groothandel Cermaic Vaporizers

Groothandel Ceramic Vaporizers heeft een groot assortiment van hoge kwaliteit Wholesale vape cartridges die zijn afgestemd op de behoeften van uw specifieke klantenkring. Hun goederen zorgen voor een plezierige ervaring zonder de noodzaak om de viscositeit van producten te verminderen of het risico te lopen de efficiëntie en smaak in gevaar te brengen.

  1. Ace Vaper

Ace Vaper, gevestigd in Ontario, Canada, biedt een ruime keuze aan vape producten en heeft, ondanks dat het nieuw is op de vape markt, een reputatie weten op te bouwen als een van Canada's meest efficiënte vape groothandels.

  1. Vape Mall

Vape Mall is een Canadese vape groothandelaar die benadrukt dat het vullen van schappen geen onaangename ervaring zou moeten zijn. Elk teamlid heeft uitgebreide en gevarieerde expertise in zowel de vaping als cannabis business en heeft uit de eerste hand een aantal van de uitdagingen ervaren die verbonden zijn met product sourcing en levering.

  1. Ca

VapeVine.ca is een van de beste vape groothandel distributeurs in Canada. Het is uw one-stop shop voor de beste e-juices, e-liquids, pods, Juul compatibele pods, wegwerp vapes, en nic zout sap. Ze beschikken over een breed scala van vaporizers en mods voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, waaronder SMOK, JUUL, STLTH, VUSE, Uwell, Breeze, Vaporesso, STIG, VooPoo, Aspire, Innokin, Suorin, Joyetech, iJoy, Vandy Vape, Eleaf, Sigelei, en Kangertech startkits en pod-apparaat systemen.

  1. eCigaretten Canada

Premium vape kits, vape sap, cartridges, coils, en merchandise zijn verkrijgbaar in eCigarettes Canada. Ze leveren premium vaping materialen aan Noord-Amerika sinds 2008. Ze bieden speciale promo's zo nu en dan.

  1. Vape4Change

Vape4Change is een Canadese vape groothandel in het hele land. Ze bieden producten aan, maar zijn niet beperkt tot e-juices, e-liquids, pods, Juul compatibele pods, wegwerp vapes, en nic zout sap.

  1. Vape Noord

Vape North is gespecialiseerd in e-liquids. Het is een bekend Canadees merk dat ernaar streeft producten van hoge kwaliteit te produceren.

  1. PGVG Labs

PGVG LABS is een full-scale maker van hoogwaardige e-liquids die synoniem is met vaping. Hun primaire doel is om groei te bereiken van fabricage tot distributie door het leveren van uitstekende klantenservice, innovatie en kwaliteit.

  1. DHgate Canada

DHgate Canada heeft een breed scala van artikelen, waaronder 130.000 elektronische sigaretten en diverse accessoires. Elektronische sigaret en vaping basics zijn beschikbaar van verschillende merken, waaronder DAB, SMOK, Aspire, Eleaf, VAPEN, G9, VAPORESSO, en honderden anderen. Deze collectie bevat duizenden e-sigaret accessoires, kits, atomizers, batterijen, mods, pods, coils, en andere items.

  1. Maple Craft

Maple Craft Inc. is een in Calgary gevestigd distributiebedrijf met meer dan 11 jaar ervaring. Ze werken met rookwinkels en verkopers over heel Canada. Waterpijpen, pijpen, grinders, vaporizers en andere rookaccessoires worden ook gedistribueerd/groothandel.

  1. True North Damp

True North Vapor, een Canadese groothandel vape distributeur, biedt de ruimste keuze aan merken en producten op hun officiële website.

Beste groothandel Vape producten leveranciers

  1. UPENDS

UPENDS is een uitstekende optie omdat het gevoelig is voor de behoeften van zijn klanten. Ze besteden aandacht aan hen bij het maken van hun artikelen. Bovenal hecht UPENDS veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van zijn klanten. Om dit te bereiken, hebben ze hun e-sigaretten gemaakt met een basisontwerp voor gebruiksgemak en hebben ze een zilveren ion mondstuk opgenomen.

UPENDS heeft alles waar een vape fan naar op zoek is, inclusief disposables, pod systemen, Pod Mods, en accessoire vape artikelen. Daarnaast bieden ze retail en wholesale inkoop aan hun klanten. UPENDS is eerlijk en zorgzaam voor garanties, en biedt 6-maanden voorgevulde eenheden en 12-maanden hervulbare apparaten. Verder zijn ze persoonlijk actief in het succes van hun kleine tot grootschalige klantenkring wereldwijd, en bieden ze een 60-dagen geld-terug garantie op zaken die niet goed functioneren. Een monitoring team is ook gestationeerd in de markt om prijzen te controleren met behulp van tracking data en alleen goederen te leveren aan goedgekeurde affiliates. Als gevolg hiervan, verzekert UPENDS dat zijn productprijzen zowel concurrerend als duurzaam zijn op de lange termijn. Als gevolg hiervan, verzekert UPENDS dat zijn productprijzen concurrerend en winstgevend zijn voor al zijn partners.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

  1. VEIIK

VEIIK is een Chinees bedrijf met deskundige productiemogelijkheden en geavanceerde technologie. Ze maken e-liquid sap dat de nationale normen voor kwaliteitsinspectie passeert en een fijne structuur heeft, consistent in prestaties, veiligheid en hoge kwaliteit. Het biedt ook een breed scala aan smaken en specificaties. Ze verzenden groothandel goederen zowel in eigen land als internationaal.

  1. Centrale Dampers

Het groothandelssysteem van Central Vapors stelt zowel nieuwe als ervaren distributeurs in staat om te verdienen aan het op voorraad houden van de e-vloeistof productlijn van het bedrijf. Elk flesje e-juice wordt gemaakt in de Verenigde Staten door bekwame professionals die zijn opgeleid om hoogwaardige e-juice smaken te produceren waar klanten van genieten. Kleine vape bedrijven kunnen uitbreiden, hun inkomsten na verloop van tijd verhogen en kosten besparen met bulkkortingen dankzij hun multi-level groothandel e-liquid en elektronische sigaret prijzen. Ze helpen bij de groei van e-vloeistof bedrijven door het produceren van private branded e-juice flesjes met de naam en het logo van de dampwinkel van hun klanten.

Hoe vind je de beste vape groothandelaars in China?

Veel van de vape distributeurs in Canada betrekken een deel van hun producten bij vape bedrijven in China. Waarom is dit zo? Omdat in termen van productie, handel, detailhandel en zelfs groothandel, China onbetwistbaar een goliath is. China is een belangrijke speler in alles wat tractie krijgt. Als gevolg hiervan is China een plaats voor enkele van de grootste Vape Groothandel Distributeurs. Het kiezen van een fatsoenlijke is niet moeilijk omdat ze allemaal slechts een klik verwijderd zijn in elke zoekmachine. Bovendien is het kennen van uw persoonlijke voorkeuren van cruciaal belang tijdens het selecteren van een Vape Groothandel Distributeur. Ten slotte moet een bedrijfseigenaar, voordat hij een distributeur kiest, de voorkeuren van zijn doelmarkt begrijpen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)