WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Top 10 Groothandel Vape pen leveranciers / distributeur in China / VS / UK- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 205 | Danielle Alhiraki

Als een vape verkoper, ik weet dat je wilt worden geleverd met vape pennen van de beste kwaliteit tegen hun meest betaalbare prijs. Misschien heb je gedachten van het kopen van meer geschikt is voor de behoeften en het plezier van uw klant, nou we hebben je. Dit zal gemakkelijker zijn voor iedereen om potentiële klanten geïnteresseerd in de aankoop van een vape pen van hen aan te trekken. De klanten zullen de vape pen op basis van verschillende criteria te verwerven, en de verkoper moet ze te verkrijgen na de standaard en diverse functies.

Om u te helpen een te vinden, zal dit artikel betrekking hebben op alles wat u moet begrijpen over groothandel vape pennen, met inbegrip van eventueel de beste leveranciers. Als u een nieuw bedrijf te beginnen met de verkoop van vape pennen, moet u rekening houden met verschillende variabelen. Mensen die vape op een regelmatige of frequente basis kan worden beschouwd als potentiële klanten. Binnen dit stuk, zullen we bespreken de primaire marketing tactiek die in gedachten moet worden gehouden bij de verkoop van vape pennen en waar ze moeten verwerven om aanzienlijke kortingen te verkrijgen. Ga door met scrollen als u eigenaar bent van een bedrijf dat vaping items verkoopt.

Uitgewerkt hieronder zijn de top groothandel vape pen leveranciers / distributeurs in China / VS / UK die zeker gunstig zal zijn voor uw bedrijf.

Beste Vape Groothandel Pen Distributeurs in China

De e-vloeistof verdampt en wordt geïnhaleerd als een damp wanneer iemand een trekje neemt. Verschillende fabrikanten verkopen groothandel vape pen leveranciers / distributeurs in China / VS / UK die de beste transactie hebben, maar laten we beginnen met vape groothandel pen distributeurs in China.

  1. DHgate

DHgate.com is een grensoverschrijdende B2B e-commerce website die Chinese KMO's verbindt met bedrijven en organisaties over de hele wereld. Op 30 juni 2020 had de site 31 miljoen wereldwijd geautoriseerde consumenten, 2,2 miljoen in leveranciers en andere naties, en 32 miljoen producten beschikbaar uit meer dan 220 landen over de hele wereld. De website verkoopt een breed scala aan goederen, waaronder elektronica, kleding en gezondheids- en schoonheidsproducten. Het is China's grootste digitale platform uitsluitend gewijd aan B2B-transacties, en het wordt aangeboden in acht talen: Chinees, Engels, Russisch, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, en Frans.

DHgate is de plek om te gaan als u op zoek bent naar groothandel vaping benodigdheden uit China. Ze verkopen een breed scala van hoge kwaliteit vaping items tegen redelijke prijzen. U zult geld besparen en, nog belangrijker, tijd door hier te winkelen.

  1. Alibaba

Alibaba connects businesses and customers with digital marketplaces. Alibaba's leading source of revenue is its e-commerce activities. Alibaba aspires to be a key market factor in the development of commerce infrastructure. Tens of millions of people use it, and billions of dealers and companies utilize it. Alibaba is the largest e-commerce corporation in the world. In the world's fastest-growing e-commerce market, Alibaba is the most popular online shopping platform. The year before, transactions on its web platforms exceeded $248 billion, surpassing eBay and Amazon.com combined. Alibaba has a long history in the company, as well as extensive supplier expertise. You'll find a range of various vaping items here that will meet all of your vaping preferences. Alibaba products, for the whole, meet the description exactly. The buyer receives a reimbursement from the merchant if the supplies are not as represented. It is a trusted vape wholesale vape pen Supplier/Distributor in China/US/UK.

  1. Elegomall

Elego is uitgegroeid tot China's grootste franchise elektronische sigaret leverancier, met miljoenen klanten over de hele wereld. Hun visie is om 's werelds grootste elektronische sigaret platform, waardoor klanten te genieten en de nieuwste producten en industrie nieuws te delen. Elegomall is een uitstekende groothandel marktplaats voor e-sigaret starterkits, atomizers, mods, batterijen en andere accessoires. Een verscheidenheid van elektronische sigaret merken zijn ook beschikbaar op de website. Elegomall is de plek om te gaan als je wilt een breed scala van items te kopen. Het is een goede groothandel Vape pen Leveranciers / distributeur in China / VS / UK.

  1. HawkVape

Het bedrijf helpt klanten met het volledige bestelproces evenals product sourcing. Zelfs als ze een specifiek product op dit moment niet in voorraad hebben, kunnen ze u toch helpen het te verkrijgen. Ze hebben een uitgebreide collectie van authentieke Kangertech, Innokin, Aspire, Joyetech, en Smok items. Ze bieden ook een enorme selectie van klonen, met inbegrip van RBA/RDAs en populaire mechanische mods. Kijk door hun mechanische mod groothandel catalogus voor populaire items zoals de zwarte Kayfun 3.1, roestvrij 26650 Tobh Atty RDA, en de Flip v3 Mod. Verder zijn vervangende coils, buizen, testers, pincetten, adapters, reinigers, spinners, en andere hoge kwaliteit vaping producten beschikbaar bij HawkVape. Met hun premium vape vloeistoffen, houden ze het trots op 100.

  1. EC Levering

EC Supply is een prominente groothandel distributeur van vapes, e-liquids, en elektronische sigaretten. Ze hebben redelijke prijzen op mods, e-liquids, atomizers, batterijen, tanks, en andere items. Ze hebben goede contacten met alle belangrijke vape fabrikanten en kan snel nieuwe e-cig producten aan uw bedrijf als een marktleider. U kunt kopen legitieme e-cig en damp items van een distributeur die zorg met top-notch klantenservice, dezelfde dag verzending, en een royale terugkeer en uitwisseling beleid. Al onze vape goederen zijn 100 procent authentiek en worden aangeboden tegen groothandelsprijzen. Dus, elektronische sigaretten, sappen, en dampen worden allemaal verkocht door EC Supply, een gerenommeerde groothandel. Dit bedrijf heeft solide relaties met de belangrijkste fabrikanten, waardoor klanten om te kopen voordelige vaping producten.

Beste groothandel vape pen producten leveranciers in China

  1. UPENDS is een goede keuze omdat ze willen dat elke roker een hoge kwaliteit vaping ervaring te genieten tegen een redelijke prijs. Door het ontwerpen van vaping apparaten met een minimalistisch design, gebruiksgemak, betrouwbare kwaliteit, en fantastische waarde, hopen ze een levensvatbaar alternatief voor traditionele sigaretten te geven aan rokers over de hele wereld. UPPENDS biedt een modieuze pen-stijl gadget dat geschikt is voor consumenten van alle niveaus van ervaring. Een opmerkelijk voorbeeld is hun Uppen pod met een 600mAh batterij, die een lange levensduur van de lading en diverse veiligheidsvoorzieningen, met inbegrip van kortsluiting, overladen, en pass-through opladen om een veilige vaping ervaring te bieden heeft. Groothandel vape pen leveranciers / distributeurs in China / VS / UK is voortdurend suggereren dit merk.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

  1. UVping elektronische sigaret goederen omvatten wegwerp vape pod kits, navulbare vape pod kits, vape mod dozen, CBD producten, en nog veel meer. Hun doel is om de meest gerenommeerde vape merk op de planeet te worden. Ze genieten van het horen van een verscheidenheid van gebruikers, en we hopen een positieve invloed op de samenleving te maken en mensen te helpen een beter leven te leiden. Ze zullen blijven streven naar de vraag van de consument te voldoen door het verstrekken van het publiek met onberispelijke en onvergelijkbare veilige draagbare wegwerp Vape, Oil Vape Mod, en wegwerp verstuiver tank.
  1. Joytech is één van de grootste fabrikanten van het dampapparaat van de wereld. De leidinggevenden van Joytech erkenden de waarde van het assembleren van hoogst bekwame teams van ingenieurs, ontwerpers, en productiemanagers om de hoogste-kwaliteits dampapparaten te produceren beschikbaar. Joytech is één van de grootste fabrikanten van elektronische sigaretten van de wereld.
  1. ITSUWA is een GMP en ISO9001-gecertificeerde faciliteit die zich richt op het bieden van klanten met het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteitsborging. Itsuwa produceert voor verschillende bekende merken en heeft een sterk productiemanagement en kostenbeheersingsvermogen. Zij zijn wellicht in staat om u te voorzien van een uitstekende output tegen een goedkopere prijs.
  1. Onverwacht hebben de hoogwaardige goederen van KangerTech uit China een impact gemaakt op de wereldwijde vaping business, aangezien KangerTech zich heeft gevestigd als een betrouwbaar merk met enkele van de meest uitstekende vaporizers beschikbaar.

Lijst van vape groothandel Vape pen leveranciers / distributeur in China / VS / UK

  1. Beste Groothandel Vape Pen Leveranciers in het UK

1.1 Vape Basis

Bezoek de Vape Base website om de meest uitstekende vaping producten te vinden tegen de meest betaalbare prijzen in het Verenigd Koninkrijk. Met gratis verzending, deze gerenommeerde leveranciers bieden een breed scala aan compacte, krachtige, en zuinige vape sap.

1.2 VapeUK

VapeUK biedt een breed scala van hoge kwaliteit groothandel vape producten, met inbegrip van vape vloeistoffen, vaporizers, en e-sigaret accessoires, allemaal tegen betaalbare kosten. Shop hier om een echt opmerkelijke klantenservice team dat u kan helpen 24 uur per dag, zeven dagen per week te ontmoeten.

1.3 Damp Store

Vapor Store Direct is een groothandel en distributie bedrijf dat gespecialiseerd is in vaping producten zoals vape sap en e-sigaret accessoires. Ze zijn de officiële distributeur en reseller voor een aantal verschillende vaping merken.

  1. Beste groothandel vape pen leveranciers in de VS

2.1 Damp beest

Vapor Beast biedt een volledig gevuld magazijn met veel producten beschikbaar voor aankoop. Ze bieden consumenten een meer aanpasbare groothandel ervaring met superieure leveringsdata, minimale bestellingen, en kosten.

2.2 MigVapor

MigVapor is een bekend merk in de vaping business dat groothandel distributie biedt. Vimanna Vape Bar's doel is om een aanzienlijk rendement op uw aankopen te leveren wanneer u van hen koopt. Ze verkopen een breed scala aan vape sappen, evenals een aantal vaping accessoires.

2.3 VapeWorld

VapeWorld behoort tot de nieuwste groothandelsdistributeurs van het bedrijf. Ze streven ernaar een unieke service te creëren met een sterke nadruk op klantenservice. Ze bieden een bliksemsnelle reactie op verkoop en productonderschrijvingen, evenals een snelle en efficiënte service.

Hoe de beste Vape Groothandelaars in China te kopen?

Enkele van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het zoeken naar een distributeur in China zijn hieronder opgesomd.

Minimum ordervereiste

De minimumbestellingen zijn het meest cruciale ding om te begrijpen wanneer u te maken hebt met groothandelaars. De meeste bedrijven leggen een minimumbestelling op bij het kopen van groothandel, die de kleinste hoeveelheid product specificeert die u van hen kunt kopen in een enkele bestelling. Dit is gerelateerd aan het onderwerp van flexibele prijzen, die ik verderop zal bespreken.

Variabele prijzen

Afgezien van de minimale bestelvereiste, zullen groothandel vape winkels meestal verschillende kosten per eenheid in rekening brengen op basis van de hoeveelheid die u aanschaft. Bijvoorbeeld, de aankoop van x100 vape sappen zou $ 1 per eenheid kunnen kosten, terwijl de aankoop van x200 vape sappen $ 0,50 per eenheid zou kunnen kosten.

Belasting bij verzending/import

Wanneer u e-liquids van een vape groothandelaar in China koopt, zult u vrijwel zeker een aanzienlijk bedrag aan invoerbelasting moeten betalen; dit wordt niet altijd vermeld in de bestelling, dus het zal als een verrassing komen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)