WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

The One Vape Juice / E-liquid | Alle 9 smaken Reviews- Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 106 | Danielle Alhiraki

Sinds vaping ging mainstream, zijn er honderden, zo niet duizenden e-vloeistof merken die zijn gekomen. Sommige echte anderen het aanbieden van ondermaatse smaken. En onder de echte, is The One gamma van e-vloeistoffen van Beard Vape Co bedrijf.

Dit merk wordt geleverd met tal van smaken, variërend van Apple Cinnamon, Blueberry, Marshmallow Milk, Vanilla Custard Donut, Strawberry, Donuts, Vanilla Bean, Lemon Crumble Cake, en nog veel meer. Ook krijg je e-liquids met verschillende nicotine niveaus, zoals 6 mg, 3mg, en 0 mg. Dus, wat je ook hunkert, The One heeft u gedekt. Trouwens, dankzij de 100ml verpakking, kunt u ze gemakkelijk meenemen met gemak.

NEW Beard Vape CO. The One EJuice 100ml Recensie

In deze rubriek kijken we naar enkele van de meest populaire Eliquid smaken van het merk The One.

Als u van de aardbei smaak houdt, dan zou dit uw go-to smaak moeten zijn. Het wordt geleverd in 100ml verpakking die probleemloos dragen mogelijk maakt. Het bestaat uit andere add-ons zoals frosted donuts, granen, en room. Als zodanig krijgt u een smaakrijke e0liquid voor dagelijks gebruik.

Niet alleen krijg je een bevredigende inhalatie, maar ook een smaakrijke uitademing die geen sporen van nicotine in je mond achterlaat. Met de mollige fles, zal het bijvullen van je pod een wandeling in het park zijn. Omdat het wordt geleverd met een portie plantaardige glycerine, kun je een zoete smaak verwachten gedurende je vaping periode. En voor die milde bittere smaak, kun je rekenen op de propyleenglycol.

Wilt u wat bosbessen smaak? Nou, waarom dan niet jezelf deze e-liquid en trakteer uw smaak bards. Het wordt geleverd met knapperige granen gestrooid rondom en een slather van melk voor die rijke smaak. Als je van een sterke fruitsmaak, dan moet je jezelf deze e-liquid. En niet alleen de smaak is fantastisch, maar ook de verpakking. Op het eerste gezicht, de branding is uitzonderlijk en de e-liquid details zijn gemakkelijk te lezen.

Dit is een flesje dat je zelfs op je kantoortafel kunt zetten. De mix van rijpe bessen met roomsmaak en berijpte granen zullen je humeur zeker opfleuren. Als het op de geur aankomt, overtreft de bosbes de andere bestanddelen. De smaak is ook niet van deze wereld met een vleugje wrangheid dat wordt achtergelaten.

Deze smaak wordt geleverd in een mix van granen, fruit en gebak om u ultra-smakelijke e-liquid te geven. Net als het merk Blueberry, wordt het verpakt in een gemakkelijk te persen flesje. Als het gaat om de belettering, kunt u verwachten dat u een gemakkelijk te lezen. En als het gaat om de smaak, zult u genieten van de rijke appelsmaak. De kaneelsmaak is subtiel waardoor je hunkert naar meer.

Kortom, de smaak van kaneel en appel is goed in balans. Aan de binnenkant krijg je een rijke gebak smaak en een zeer romige nasmaak die je achterlaat met een zoete appelsmaak. Dus, als je de appel en kaneel vibe wilt rocken, haal dan dit sap.

Dit is nog een andere geweldige e-juice die wordt geleverd in een 100ml flesje. Je kunt het krijgen in 0 mg, 3 mg, en 6 mg nicotine, zodat je kunt krijgen waar je lichaam naar hunkert. Als het gaat om de mix, het komt in een 70/30 verhouding voor die zoet-bittere smaak. En natuurlijk, krijg je gemakkelijk te lezen beschrijvingen.

De smaak van deze e-juice heeft een vleugje citroen, maar meer van een romige node die natuurlijk overschaduwt de citroen smaak. Als zodanig, als je in die romige citroen smaak, dit is een must-buy e-vloeistof. En dankzij de 70/30 krijg je een dichte wolk om uit te ademen dat elke vaping liefhebber wil.

Zoals elke Beard Vape e-juice, bevat het een rijke mix van suiker, kaneel en marshmallows. En natuurlijk krijg je een melk topping voor die romige smaak. Het wordt geleverd in een mix van 65/35 blend wat betekent dat de smaak meer onthuld is in vergelijking met anderen in deze lijst. Je krijgt het in de gebruikelijke 100ml fles zodat je lang kunt vapen.

Het heeft een sterke marshmallow geur die wordt gesausd door de donut en melk geur. Als je in zoet-geurende e-sappen, heb je zeker je gelijke. Als het gaat om de smaak, opnieuw de marshmallow overtreft de rest van de ingrediënten. Geen keel of neus irritatie, krijg je de juiste mix voor dat gladde gevoel.

Voor alle snack liefhebbers die moeten oppassen voor gaatjes, dit is de e-juice te krijgen om uw verlangen te bevredigen. Het heeft die suikerachtige gebak smaak dat elk dessert fanaat als jij hunkert naar. Je krijgt het in 70/30 VG / VG verhouding. Je krijgt een gladde rijke smaak die niet alleen uw smaak bards zal houden, maar je neus en keel.

Bij het inhaleren krijg je een sterke vanillesmaak die eerder zacht dan romig is. Dat gezegd hebbende, vult hij de mond niet zoals andere gebak e-juices doen. Als zodanig krijg je die basis vanille zonder veel toevoegingen eraan. Bij het uitademen wordt de vanille getemperd door de gebakssmaak.

Je kunt niet alleen losse e-juices krijgen, maar ook bundels. Dat is vanille met marshmallows en meer.

Top 3 beste E-liquid / Vape Juice Merken

Naast Beard Vape Co, maken andere uitzonderlijke bedrijven enkele van de beste e-juices op de markt. In deze sectie zullen we drie van de beste bekijken. Laten we van start gaan.

  1. Zwarte Noot

Als u op zoek bent naar e-juices met tabak, moet u op zoek gaan naar Black Note-producten. Het bedrijf gebruikt geen kunstmatige tabak, maar tabak geëxtraheerd uit verse bladeren. Bovendien is het een van de oudste op de markt, en dankzij deze lange levensduur, maken ze premium e-juices.

Het bedrijf voorziet de gebruiker van een lijn van verschillende e-juices met als nieuwste de V lijn. Hierin krijg je drie smaken namelijk:

  • Menthol blend (Reggae): deze blend heeft een sterke Franse tabakssmaak die is opgesapt met munt van natuurlijke pepermunt en groene munt bladeren. Hierdoor krijg je een frisse menthol smaak.
  • Amerikaanse melange (Jazz): in tegenstelling tot de Reggae die alles vers gebruikt, gebruikt de Jazz gefermenteerde tabak. Omdat het gefermenteerd is in een eikenhouten vat, heeft het die sterke houten toon. Nogal een geweldige smaak als je van dat zachte gevoel in de keel houdt.
  • English blend (Pop): als u van fruitige e-sapjes houdt, dan is dit iets voor u. Het heeft een zoete geur en is verzachtend voor de neus en keel dankzij de tabaksmix. De smaak is ook indrukwekkend.

Andere e-sappen geproduceerd door het bedrijf zijn onder andere Sonata, Legato, Prelude, Solo en Forte. Het bedrijf doet zijn naam eer aan als chemisch-vrij omdat zijn producten geen acetoïne, propionyl, acroleïne of diacetyl bevatten.

  1. Apollo E-Liquids

Net als Black Note, is het een van de oudste e-juice fabrikanten op de markt. Het biedt de broodnodige sappen en accessoires voor beginnende en starter vapers. Het beste deel, ze verkopen je geen voorgevulde cartomizer maar hervulbare flessen en cartridges voor betaalbaar en handig vaping.

Apollo heeft kits geschikt voor beginners en ervaren vapers. Bijvoorbeeld, de Apollo Standard Kit is ontworpen voor een starter, terwijl de Superior Ego Kit is gericht op meer ervaren gebruikers. En als het gaat om hun e-juices, ze zijn allemaal gemaakt in de VS dus het verminderen van gevallen van substandaard ingrediënten.

Als zodanig kunt u er zeker van zijn dat ze alle voorgeschreven regelgeving volgen als het gaat om de productie van e-sappen, zoals ze beweren. Ze hebben een breed scala aan smaken om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire zijn Baja Burst, Banana Cream, Frans Vanille, Mango Peach, Menthol Breeze, en Cherry, onder anderen.

  1. JacVapour E-Liquid

Als u UK e-juices wilt proeven, dan is JacVapour het bedrijf waar u heen moet. Net als Apollo, hebben zij kits die geschikt zijn voor starters, gemiddelde en gevorderde gebruikers. In tegenstelling tot de meeste bedrijven die e-juice kits kopen en herbranden, streven zij ernaar om hun producten te ontwikkelen die uitzonderlijke voldoening geven aan de gebruiker.

Als het op smaken aankomt, biedt het bedrijf tot negen tabakssmaken en appel-, kersen-, watermeloen-, kiwi- en grapefruitsmaken. Hun e-liquids zijn niet gevuld met extra ingrediënten, maar eerder met een basissmaak. En voor nicotinesterktes, kunt u overal krijgen van 0 mg tot 24 mg. Dus als u van een hoog nicotinegehalte houdt, moet u dit merk proberen.

Conclusie

Zoals u kunt zien, The One biedt u een breed scala aan smaken om uit te kiezen en u kunt ook smaken krijgen van bedrijven uit JacVapour E-liquid.

En voor handige vaping, moet u kwaliteit e-sigaretten, pods, en nog veel meer. Dit waarUPENDSkomt inch Zij verkopen u pod mods, pod systemen, disposables, en apparaten voor uitzonderlijke vaping. Hun producten zijn enkele van de beste in de markt.

En voor comfortabel vaping, UPENDS producten hebben een pen stylus ontwerp.