WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Sutra Vape. Soorten, Eigenschappen, Ontwerp, en Hoe te gebruiken Sutra Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 58 | Danielle Alhiraki

Wat is sutra vape

Elke vape gebruiker om je heen heeft gehoord over sutra vape of een van hun producten gebruikt. Sutra vape is een van de toonaangevende online vape verkopers. Ze produceren en distribueren innovatieve producten geschikt voor alle soorten vapers. Hun missie is om uitstekende diensten te leveren aan klanten met behulp van krachtige producten.

Sutra vape is bekend om veel dingen, een daarvan is hun innovatieve vaporizers. Ze hebben een lijn van verbazingwekkende vape pennen die zijn uitgerust met ongelooflijke functies. Gebruikers hebben geïdentificeerd hun variabele spanning batterijen als enkele van de beste apparaten.

Bekijk zeker deze video om te leren hoe je de Sutra mini vape gebruikt.

Sutra vape producten

Sutra heeft enkele van de meest technisch geavanceerde vape pennen geproduceerd. Hun sutra vape releases hebben de harten van vele vapers gewonnen, wat een van hun marktvoordelen is. Sutra vape is een van de hoekstenen in de vape industrie.

In dit artikel zullen we een paar Sutra Vape producten bekijken, waarvan we geloven dat ze genoeg zijn om u te helpen de juiste keuze te maken wanneer u Sutra Vape producten wilt kopen.

Sutra Mini vape

De sutra mini vaporizer behoort tot de beschikbare sutra lijn collectie van aromatherapie elektronische apparaten die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met droge kruiden en e-liquids.

De kwaliteit van het ontwerp en de damp die vrijkomt door de sutra mini vape kan suggereren dat sutra vape goed is uitgerust met onderzoeks- en ontwikkelingsmiddelen om te begrijpen wat hun klant wil.

Dit apparaat is een kleine vape die precieze temperatuurcontrolesystemen gebruikt om ervoor te zorgen dat u de temperatuurinstellingen kunt aanpassen om de smaak en afgifte te voelen die u wenst.

Prestaties Sutra mini

Kenmerken van de Sutra Mini

  • Roestvrijstalen verwarmingsoven die je de beste verwarmingsopties geeft
  • Snelle opwarming zodat je zonder vertraging van je vape kunt genieten
  • Regelbare temperatuurregeling met een maximum temperatuur van 430°F
  • Geavanceerd micro USB opladen om je energiek te houden
  • 1600mAh li-polymeer batterij om je de nodige power te geven
  • Draagbaar en makkelijk te gebruiken met een drie bij een apparaat formaat

Sutra mini ontwerp

Bij het ontwerp van de sutra mini, hebben ze rekening gehouden met een heleboel doelstellingen te bereiken. Eerste op de lijst was het creëren van een draagbaar apparaat. Ze deden dit door het uitbrengen van een drie-bij-een-apparaat dat veel componenten nodig heeft om te presteren.

Ze zorgden ervoor dat je nog steeds de authenticiteit van sutra zou voelen door alle componenten te installeren die je alleen in de premium vape-lijnen zou zien. Het apparaat geeft je de bevoegdheid om temperaturen te regelen.

Deze worden weergegeven op het OLED-scherm dat op het apparaat is geïnstalleerd. De temperatuurbereiken lopen van 300°F -430°F. Verrassend genoeg zult u merken dat de standaardtemperatuur van 345°F zo handig voor u is. U zult merken dat deze de beste hit en een zachte smaak levert.

Voor zo'n klein, krachtig apparaat heb je een 1600 mAh ingebouwde cel nodig om dingen gemakkelijk te houden en genoeg elektrische energie te leveren die je de hele dag verslaafd houdt.

Je krijgt ook alles wat je nodig hebt voor het vapen, of je nu een beginner, gemiddelde of gevorderde vape gebruiker bent. De kit bevat tools zoals e-liquid cartridges, droge kruiden cartridges en olie cartridges.

Een reinigingsborstel, dab tools, siliconen doppen, kwarts cup, USB oplaadkabels en een vaporizer handleiding zijn inbegrepen.

Sutra mini instructies

Om het mondstuk te verwijderen, oefent u druk uit op de achterkant van het mondstuk totdat het eruit springt.

Om de siliconen dop te verwijderen, trekt u de siliconen dop uit de vape pen. Haal uw nieuwe siliconen dop ter vervanging en plaats de siliconen dop in een mondstuk.

Om uw kruiden te malen voor het hervullen van de sutra mini, verwarmt u de oven voor en laat u de vape opwarmen zonder dat het mondstuk is geïnstalleerd. Vermaal uw kruid en vul de vereiste hoeveelheden.

De beste consistentie voor het kruid is om te malen tot een gemalen peper consistentie. Voeg een kleine hoeveelheid kruid dat de kamer vult en pak het dan naar beneden zonder een overloop.

Voor concentraten moet je het mondstuk van de sutra mini verwijderen. Haal het siliconen kapje eruit en vul de gewenste hoeveelheid in de kwartsbeker. Plaats het siliconen kapje er voorzichtig weer op zonder te morsen.

Om je sutra mini aan te zetten, druk je vijf keer op de aan/uit-knop totdat deze oplicht. Om de temperatuureenheden te wijzigen, druk je de aan/uit-knop 3 seconden lang in voor de Fahrenheit- en 3 seconden voor de Celsius-optie. Let tijdens het verwarmen van het apparaat op het rode display op je mondstuk. Zodra het groen wordt, weet je dat het klaar is voor gebruik.

Sutra squeeze vape

Kenmerken van de Sutra squeeze vape

  • Een automatische uitschakelfunctie van 15 minuten die uw apparaat beschermt tegen oververhitting en het verbranden van de coils.
  • Een snelle voorverwarmingsfunctie om de beste hits te bieden.
  • Een magnetische schroefdraadadapter voor de veiligheid van uw mondstuk
  • Waarschuwingen door middel van trillingen om u te laten weten wanneer de stroom bijna op is of wanneer er iets mis is
  • Visuele feedback van de led-indicatoren die de hoeveelheid stroom aangeven

Sutra squeeze ontwerp

De Sutra squeeze is een ongelooflijke toevoeging aan de lange lijn van sutra producten. Dit apparaat is stealthy en levert een out-of-the-world ervaring. U bent verzekerd van goede, ononderbroken vape sessies die u de beste bevredigende ervaring geven. De grootte van het ontwerp is ergonomisch en past perfect in uw hand.

Zijn vermogen wordt geleverd door een 500mAh batterij die een 15W geeft en een weerstand van 0,5 ohm tot 2,0 ohm. Zijn 1,1 cm cartridge is veelzijdig en compatibel met bijna elke vape tank die je op de markt kunt vinden en extra magnetische connectoren.

Uw instelbare spanningsinstellingen worden weergegeven door LED-lampjes die u laten zien welk vermogensniveau u gebruikt. Het is essentieel om de kleuren te kennen en wat ze aangeven; groen geeft aan dat uw vermogen op 2,8v staat als uw indicator blauw wordt, staat deze op 3,2v, en de rode lampjes geven de maximale 4,2v aan. De 15-minuten durende shot-downtime is voldoende om uw apparaat te beschermen tegen opwarming wanneer het niet wordt gebruikt.

Elke vape-gebruiker houdt van een voorverwarmingsfunctie, en met slechts twee keer klikken op de aan/uit-knop wordt uw apparaat ingeschakeld. Vergeet niet dat u vijf keer snel op de aan/uit-knop moet klikken om het apparaat het signaal te geven in- of uit te schakelen.

Hoe uw vape patroon te laden

Dit proces is misschien wel de gemakkelijkste stap in het gebruik van de vape. Eerst moet u het mondstuk van de cartridge halen. Vul vervolgens de cartridge met de hoeveelheid olie die u wenst.

U wordt geadviseerd om het halverwege of driekwart te vullen om verstopping en lekken van de inhoud te voorkomen. Bevestig uw magnetische adapter op de cartridge en plaats het mondstuk terug.

Plaats uw glazen patroon en wacht op een trilalarm dat u laat weten dat het apparaat bruikbaar is.

Hoe start u uw apparaat

Om het apparaat aan te zetten, druk vijf keer snel op de power knop zodat het apparaat actie kan registreren. Wanneer de Sutra squeeze is aangezet, zullen de LED lampjes de voltage niveaus aangeven; groen is voor 2.8v, blauw licht geeft 3.2v aan, en rood is 4.2v.

Om het voltage aan te passen, druk driemaal op de aan/uit-knop en selecteer het vermogen dat aan uw behoeften voldoet. Door tweemaal op de aan/uit-knop te drukken start een 10 seconden durende voorverwarming voor quickdraws.

FAQs over Sutra Vape pen

Is de sutra vape pen de moeite waard?

Met het ontwerp en de functionaliteit van de sutra vape pen, is het zeker een van de pennen die u waar voor uw geld geeft. Het komt ook in verschillende maten en vormen die u een scala aan opties geven om uit te kiezen.

Conclusie

Uit het eerste ontwerp en de vooruitzichten van vape pennen van sutra, kunnen we zien hoe goed ze zijn gemaakt en hoe uniek ze eruit zien. Elke pen kan niet tippen aan deze apparaten in termen van standaard en kwaliteit. De sutra vape is ook vervaardigd met de klant in het achterhoofd, en ze zijn draagbaar, slank, en prachtig.

Sutra Vape pennen zijn eenvoudig in gebruik, en u kunt met eenvoudig te monteren onderdelen. De sutra vape ziet er vooral uit als een autosleutel waar u mee rond kunt lopen. U kunt er zeker van zijn dat u premium kwaliteit en een goede vape ervaring krijgt door deze pennen te gebruiken.

UPENDS is een top fabrikant van vape apparaten. Daarom, als je een duurzame en langdurige vape pen wilt kopen. Dan is UPENDS je beste keuze. Bekijk hun producten vandaag nog en neem je beslissing.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)