WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Suorin Shine Pod Systeem Bespreking en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 25 | Danielle Alhiraki

UPENDS Review over Suorin Shine Pod Systeem

Pod Systemen zijn populair geworden in het recente verleden. Dit komt door hun efficiëntie en effectiviteit in het vergemakkelijken van vaping. De pods komen in kleine mobiele maten die u toelaten om ze te verplaatsen van de ene plaats naar de andere zonder enig ongemak te veroorzaken.

Zelfs met hun efficiëntie, zal een klik op het internet op zoek naar een pod resulteren in tal van pods. Dit kan niet erg duidelijk zijn bij het kiezen van de juiste pod voor u. Maar met UPENDS, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want we hebben dit artikel apart gezet om u te begeleiden naar een van de beste pods: de Suorin Shine Pod System.

Hier is zijn review;

Wat is Suorin Shine Pod Systeem?

Dit is een van de beste pod systemen ontwikkeld door Suorin. Het is vooral bekend om zijn uitstekende vaping functies die garanderen dat u een geweldige vaping ervaring, of u nu een expert vaper of een newbie. Het beschikt over een geïntegreerde 700mAh capaciteit batterij, slank en gestroomlijnd ontwerp, hoge vaping wattage, variabele kleuren, draw-geactiveerd, en nog veel meer uitstekende vaping functies die geven u een uitzonderlijke ervaring.

Hier is wat meer is over Suorin Shine Pod System.

Suorin Shine Pod Systeem Specs

 • 2ml e-liquid capaciteit
 • 700mAh capaciteit batterij
 • LED-indicator licht
 • Micro USB opladen poort
 • 104mm x 24mm x 14mm dimensionale grootte
 • Bescherming tegen kortsluiting
 • Laag voltage bescherming
 • 0-ohm weerstand
 • 40 minuten oplaadtijd
 • 3 - 4.2V werkspanningsbereik
 • Variabele kleuren
 • Navulbaar Pod Systeem
 • Zinc Alloy Chasis constructie
 • Juice niveau kijkvenster

Suorin Shine Pod Systeem Functies Review

Levensduur van de batterij en het opladen

Net als elke andere vaping pod, wordt Suorin Shine Pod System aangedreven door een ingebouwde oplaadbare batterij. De Suorin Shine Pod System batterij wordt geleverd met een capaciteit van 700mAh. Deze capaciteit is genoeg om u te laten genieten van vaping de hele dag lang voordat de volgende keer opladen.

Het opladen van Suorin Shine Pod System is eenvoudig en ongecompliceerd. Na het kopen van de Suorin Shine Pod System, zult u merken dat het een micro USB-poort aan de onderkant heeft die u moet aansluiten op de stroombron en laat uw batterij opladen. Deze batterij heeft slechts 40 minuten nodig om volledig op te laden.

Om het batterijniveau te controleren heeft het Suorin Shine Pod Systeem aan de onderkant een LED die verschillende kleuren aangeeft afhankelijk van de levensduur van de batterij. Bijvoorbeeld, als de batterij vol is, licht de LED groen op, blauw als de batterij 30%-60% vol is en rood als de batterij minder dan 30% vol is. Deze functie is handig omdat u weet wanneer het de juiste tijd is om de batterij van uw Suorin Shine Pod Systeem op te laden.

Pod Capaciteit

Suorin Shine Pod System maakt gebruik van een hervulbare pod die wordt geleverd met een capaciteit van 2ml. Deze capaciteit is genoeg om u een lange vaping tijd te geven voordat u weer moet stoppen om te hervullen.

Het hervullen van uw 2ml pod is eenvoudig en geen enkel karwei. U hoeft alleen de pod uit te trekken, de vuldop aan de zijkant open te klappen, te vullen met de gewenste e-vloeistof, het te laten pruttelen voordat u weer kunt genieten van uw vape.

Variabel Vermogen

Suorin Shine Pod System balanceert tussen smaak en throat hit. Dit is mogelijk met zijn variabele vermogen instellingen die komen op een bereik van 10 Watt tot 15 Watt. Dit stelt u in staat om verschillende en variabele smaken te ervaren, afhankelijk van het vermogen dat u vaping op. Bij de laagste vaping vermogen, de throat hit is zacht en vriendelijk dat is gunstig voor u als u een beginner vaper. Echter, als je het vaping vermogen te verhogen, de hit wordt harder geschikt voor deskundige vapers.

Bouwkwaliteit

Suorin Shine Pod Systeem is gebouwd met een duurzaam materiaal. Het is ontwikkeld van een zink legering chassis dat waterdicht, stofdicht en kan niet roesten. Dit maakt niet alleen uw Suorin Shine Pod Systeem duurzaam, maar ook kunt u genieten van een gezonde vape vrij van vreemde materialen.

Variabele Kleuren

Suorin Shine Pod System beperkt u niet tot één kleur. Het staat u toe om te kiezen uit de exclusieve acht kleuren die passen bij uw mode of uw interieur. De kleuren zijn; Zwart, Mint Groen, Diamant Blauw, Goud, Rood, Space Grijs, Zilver, en Teal Blauw.

Vraag altijd naar uw beste kleuren, en Suorin Shine Pod System zal u niet teleurstellen.

Kosten van aankoop

Suorin Shine Pod System heeft een prijs van slechts $17.99. Veel vapers zijn aangetrokken tot Suorin Shine Pod System omdat de functies uitstekend zijn, maar de prijs is vrij laag. Als u van plan bent om de jouwe te bestellen via een online winkel, dan moet u overwegen om te controleren op de verzendkosten die u zult betalen om het te laten bezorgen op uw bestemming.

Gebruiksgemak

Het Suorin Shine Pod Systeem wordt geleverd met twee gebruiksvriendelijke standen en u heeft geen ervaring nodig om het te bedienen. Als u voor de eerste keer het Suorin Shine Pod Systeem gebruikt, moet u een gedetailleerde maar eenvoudig te begrijpen gebruiksaanwijzing doornemen. Nadat u het systeem heeft opgeladen en de pod met uw favoriete e-vloeistof heeft gevuld, kunt u besluiten om de trek-geactiveerde modus of de afvuurknop te gebruiken.

Met behulp van de trek-geactiveerde modus, moet u online een trekje maken om uw Suorin Shine Pod Systeem te activeren en te beginnen met genieten van vaping. Bij gebruik van de afvuurknop, hoeft u deze slechts vijf keer kort na elkaar in te drukken om deze te activeren.

Algemene prestaties

Suorin Shine Pod System wordt geleverd met een uitstekende prestatie. De prestaties van de batterij is uitstekend, zodat u een tijdje kunt genieten van uw vape voordat het slechts 40 minuten duurt om volledig op te laden. Dit, samen met zijn slanke en slanke karakter, stelt u in staat om te vapen als u weg bent van de stroombronnen zonder enig ongemak.

De 2ml pods zijn ook geweldig, en geven u een uitstekende prestatie. Bovendien kunt u met de pods elke e-vloeistof van verschillende smaken kiezen, en u kunt ze verwisselen wanneer u een specifieke smaak nodig heeft.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Suorin Shine Pod Systeem is gemakkelijk te gebruiken
 • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • De batterij geeft je een lange vaping tijd
 • Suorin Shine Pod Systeem stelt u in staat om verschillende pods te gebruiken
 • Het wordt geleverd met een brede vaping spanning
 • Suorin Shine Pod System wordt geleverd met een LED-indicator voor de levensduur van de batterij

Pros

 • De 2ml pods zijn misschien niet genoeg voor zware vapers

FAQs over Suorin Shine Pod Systeem

Hoe lang gaat Suorin Shine Pod Systeem mee?

Suorin Shine Pod System is gebouwd met een zinklegering chassis dat zorgt voor een lange levensduur. De batterij is ook uitstekend, waardoor u een langere vaping tijd voordat de volgende lading. De 2ml pods kunt u 300 puffs te maken voordat het leeg is.

Hoe zet ik mijn Suorin Shine Pod Systeem aan?

Suorin Shine Pod System kunt u op twee manieren in te schakelen en te beginnen met vaping. U kunt het op je mond en neem een trekje om het te activeren of het gebruik van de ontsteekknop. Het zou helpen als je drukt op het vijf keer snel achter elkaar om het te activeren.

Hoeveel kost het Suorin Shine Pod Systeem?

Suorin Shine Pod System kost slechts $17,99.

Veel vapers zijn aangetrokken tot Suorin Shine Pod System omdat de functies zijn uitstekend, maar de prijs is vrij laag. Als u van plan bent om de jouwe te bestellen via een online winkel, dan moet je overwegen te controleren op de verzendkosten die u betaalt om het te hebben geleverd aan uw bestemming.

Alternatieve Vaping Apparatuur: UPENDS

Upone

Upone is een van de wegwerp vape apparatuur die is gebouwd met een hoge vaping efficiency. Het wordt geleverd met een 850mAh batterij die in staat is om uw vaping te ondersteunen voor een tijdje voordat de volgende lading. Met een e-vloeistof capaciteit van 4,5ml, kunt u vape voor weken het maken van meer dan 1500 puffs voordat het uitgeput is.

Upone garandeert u ook een sterkere en stabiele hit per puff, een mondstuk filter ontwerp dat hygiënisch is, waardoor je vergeet het spugen en condensaat ongemakken, betrouwbare bouwkwaliteit, en uitzonderlijke smaken die u kunt kiezen uit. Upone is super-value!

Conclusie

Suorin Shine Pod System is uitstekend in prestaties en gebruiksgemak. Dit is de reden waarom je het ook moet gebruiken voor je vaping reis. De pods zijn geweldig, de batterij is uitstekend, je hebt geen kennis nodig om het te laten werken, en het is slank en strak genoeg om in je zak te passen als je reist. Als je erachter komt dat Suorin Shine Pod System een functie mist die je wilt gebruiken, dan kun je altijd gaan voor alternatieve vape apparatuur van UPENDS.