WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Stiiizy Pods Gunsten, batterij, beoordeling, hoe te stiiizy pods groothandel kopen? - Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 90 | william wang

1. Vape winkels vinden die Stiiizy pods verkopen in mijn buurt (Mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Stiiizy pods vape winkels bij mij in de buurt (mijn locatie).

2. Wat is een Stiiizy pod? Hoeveel kost een Stiiizy pod?

Stiiizy pods zijn een nieuwere generatie e-sigaretten geproduceerd door Stiiizy. Deze pods zijn grotendeels onderverdeeld in drie categorieën.

i. Originele Pods

Deze categorieën van de Stiiizy pods zijn botanisch gewonnen uit planten. Deze pods bieden een verscheidenheid aan aangename aroma's en smaak elke keer dat het wordt gebruikt. Stiiizy producten zijn gemaakt om met de industrie normen en innovatieve methoden waardoor ze van premium kwaliteit.

De Original Pod categorie is verder onderverdeeld in vier klassen; INDICA, HYBRID, SATIVA, en CBD.

ii. Van cannabis afgeleide terpeenpeulen

Deze categorieën worden geëxtraheerd uit lokale single-sourced cannabis planten. Elke bloemstam van de planten wordt direct geëxtraheerd, waardoor hun natuurlijke terpeen profiel behouden blijft en een smaakvol en krachtig product wordt verkregen.

De categorie van Cannabis afgeleide Terpeenpeulen wordt ook wel "Silver" genoemd en is verder onderverdeeld in drie klassen; INDICA, HYBRID, en SATIVA.

iii. Levende Hars Pods

Deze categorieën van de Stiiizy pods worden geëxtraheerd uit vers geoogste, flash-bevroren cannabisplanten. Omdat ze ook direct worden geëxtraheerd, leveren ze een volledig effect van de cannabisplant en behouden ze de natuurlijke cannabis smaak.

De Live Resin pods geven een ultiem entourage effect omdat ze een perfecte mix zijn van cannabinoïden en terpenen. Ze worden vaak seizoensgebonden geproduceerd, en in kleine batches.

De categorie Live Resin Pods wordt ook wel "Gold" genoemd en is verder onderverdeeld in drie klassen; INDICA, HYBRID, en SATIVA.

Afhankelijk van de categorie en het type van de peul die u wilt kopen, verschilt de prijs van de Stiiizy peul en wordt deze bepaald door de verkoper.

3. Stiiizy peulen review

De Stiiizy pods zijn uitstekende pods vanwege de natuurlijke manier waarop ze worden geoogst, geëxtraheerd en geproduceerd.

Ze zijn ook gemaakt om te voldoen aan de industrie normen waardoor ze populair worden genoemd door Forbes, Telemundo, Leafly, Emerald en The Hollywood Reporter om er een paar te noemen.

Ze zijn ook meerdere malen prijswinnaars waaronder HIGH TIMES, KUSH STOCK, OC WEEKLY, en anderen van het jaar 2017 tot nu toe.

4. Stiiizy pod batterij: hoe lang gaat een Stiiizy pod mee?

De Stiiizy batterijen zijn oplaadbaar en komen vaak in twee varianten;

  1. De Officiële Stiiizy batterij; deze is 210mAh, en oplaadbaar via een USB poort, verkrijgbaar in 17 kleuren waaronder rood, neon blauw, en goud, en kost $25.
  2. De Officiële Stiiizy BIIIG batterij; deze is 550mAh, en ook oplaadbaar via een USB-poort, verkrijgbaar in 11 kleuren waaronder zwart, zilver, oranje, en paars, en kost $35.

De Stiiizy batterijen zijn gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken, en ze omvatten indicatielampjes voor verschillende batterijniveaus. Ze gaan ook tussen 2 en 3 jaar mee.

  • Hoeveel puffs zitten er in een Stiiizy pod?

De Stiiizy pods worden vaak aangeduid met een "serving", en elke serving bevat, gemiddeld en afhankelijk van de lengte van het trekken, ongeveer 450 trekjes.

5. Hoe open ik een Stiiizy-capsule?

Het openen van een Stiiizy pod kan een beetje moeilijk zijn omdat ze meestal gemaakt zijn om luchtdicht, tamper-proof en valbestendig te zijn.

Met behulp van een injectiespuit, kunt u uw Stiiizy pods hervullen door het volgende te doen;

  1. Neem de punt van een gewone injectiespuit, met name een type zonder naald. Deze zijn verkrijgbaar bij plaatselijke apotheken.
  2. Verwijder het mondstuk van de pod door het naar links en rechts te bewegen terwijl u het naar boven trekt.

6. Hoe vult u Stiiizy peulen bij?

Met behulp van een injectiespuit kunt u uw Stiiizy-capsules als volgt navullen;

  1. Pak de punt van een gewone injectiespuit, met name een type zonder naald. Deze zijn verkrijgbaar bij plaatselijke apotheken.
  2. Verwijder het mondstuk van de pod.

iii. Zuig de vloeistof in de spuit

  1. Doe de helft van de vloeistof in één kant van de peul totdat deze vol is, en doe de rest in de andere helft.
  2. Doe dit tot beide kanten vol zijn, en plaats dan het mondstuk van de peul terug.

Hier is een link naar de volledige video over het bijvullen van de Stiiizy pod:

7. Waarom mijn Stiiizy pod niet aanslaat (niet werkt)?

Het kan zijn dat de Stiiizy pod niet werkt omdat hij verstopt is. De pods raken verstopt als de batterijen niet vaak worden opgeladen of als de pod bij hoge temperaturen werkt.

Doe deze tips om een verstopte pod te voorkomen;

  1. Verwijder de batterij en trek aan de pod
  2. Verwijder de batterij voordat u de pod oplaadt

iii. Houd de pod en de batterij uit de buurt van hoge temperaturen

  1. Laat pods niet opdrogen voordat u ze vervangt.

8. hoe stiiizy peulen kopen groothandel?

De Stiiizy producten zijn grotendeels verkrijgbaar in de Verenigde Staten, met name in steden als Michigan, Arizona, Nevada, Washington, en Californië.

Op zoek naar een groothandelaar in Stiiizy: probeer UPENDS

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)