WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Stay Lit Vape Pen. Een beoordeling en instructie gids over Stay lit vape pen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 54 | Danielle Alhiraki

Wat is een stay lit vape pen

Stay lit is een vape pen ontworpen door stay lit bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte vape producten die passen bij uw persoonlijke eisen. De vape pen is ontworpen om te lijken op een typische vape pen met de cilindrische e-sigaret ontwerp.

Ze hebben een verscheidenheid aan vape producten die zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan uw behoeften ervoor te zorgen dat u niet een goede vaping moment missen.

Dit soort vape ontwerpen hebben ontvangen zo veel erkenning vooral van mensen die graag low-key te houden. Bovendien, degenen die graag afstand te nemen van de groef van het gebruik van gemeenschappelijke vape pennen.

De stay lit vape pen geeft je een gevoel van eigendom op uw vape pen en je krijgt maximale voldoening van het gebruik van deze producten. De stay lit vape pen wordt meestal gebruikt voor droge kruiden en is bewezen dat een van de beste in termen van cartridges en batterij-technologie. De pennen hebben geoptimaliseerd het gebruik van 510 draads verbinding om u een naadloze vaping ervaring die anders aanvoelt.

We gaan kijken naar de stay lit vape pen en geven u een uitsplitsing van wat er nodig is om de beste vaping tevredenheid te krijgen.

Ontwerp en uitzicht van de stay lit vape pen

De stay lit vape zijn in aantallen verkocht vanwege hun strakke design en gevoel. De esthetiek op deze pen is perfect en de schoonheid is te zien aan het grote stay lit logo.

Wanneer u het apparaat in uw handen houdt, voelt het steviger en met meer gewicht dan een normale vape pen. Het apparaat heeft een goede grootte en is handig wanneer u het wilt ronddragen voor elke gelegenheid.

De vape pen maakt ook gebruik van de bottom coil clearomizer, wat een groeiende technologie is onder de moderne vape pennen.

U kunt de pen gemakkelijk uit elkaar halen en de cartridges verwisselen voor een betere optimalisatie. Het apparaat is al op maat gemaakt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het ontwerp.

Kenmerken van de stay lit vape pen

  • 510 schroefdraad die kan passen op de meeste van de 510 schroefdraad cartridges
  • 1100mAh batterij die u toelaat om te genieten van elke vorm van verbinding met inbegrip van hogere viscositeit oliën
  • Uitgerust met 3 LED-indicatoren om stroomverbruik en de hoeveelheid lading links in het apparaat te tonen.
  • Micro USB opladen die ervoor zorgt dat u nooit zonder stroom komt te zitten tijdens het vapen
  • Bottom coil clearomizer zorgt ervoor dat uw vape pen heeft een goede verdeling van de warmte in de kamer
  • Regelbaar voltage waarmee u de hoeveelheid stroom kunt regelen die uw batterij verbruikt

Prestaties van de stay lit vape pen

De stay lit vape pen heeft een roestvrijstalen deksel dat de batterij en de binnenste componenten van de vape pen beschermt. Dit apparaat is uitgerust met een 1100mAh batterij die de krachtigste cel is die je kunt hebben voor een dergelijk apparaat. Ook al kan het tot een uur duren om op te laden, je krijgt nog steeds het beste te gebruiken.

De batterij kan lang meegaan bij matig gebruik, maar dit alles komt neer op hoe u uw apparaat gebruikt. En op welke temperatuur u vape tijdens een sessie.

Je krijgt drie vooringestelde spanningsinstellingen die je selecteert om je vaping ervaring te maximaliseren. Om de beste spanning te krijgen, tik je drie keer snel op de aan/uit knop zodat het apparaat het signaal kan lezen.

De keramische coils spelen ook een belangrijke rol bij het bepalen van hoe lang de batterij meegaat. Dit komt omdat hij sneller heet wordt als hij op de laagste voltage-instellingen is ingesteld en meer warmte oppikt als je de voltage-instellingen verhoogt.

De aan/uit-knop in het midden wordt gebruikt om het apparaat aan en uit te zetten en om het uitgangsvermogen te regelen. Om het apparaat aan en uit te zetten, moet je drie keer snel op de knop drukken en hetzelfde doen bij het uitschakelen.

Om het voltage te regelen, druk je op de knop wanneer het apparaat aan staat om te schakelen tussen voltage selecties. Deze configuratie is effectief om ervoor te zorgen dat je apparaat niet per ongeluk aan of uit gaat wanneer je het in je zak steekt.

Met de 510 batterij schroefdraad, krijg je elke soort cartridge die kan passen toe te voegen, dit is bedoeld om u opties als het gaat om het gebruik van uw vape pen. De verstuiver heeft een goede lucht gat dat geeft de beste luchtstroom die je zou willen in een vape pen.

De stay lit vape pen heeft een snel verwarmingsmechanisme dat makkelijk in gebruik is. Daarnaast geven de keramische coils die in deze vape pen zijn geïnstalleerd een enorme damp. Met de drie verschillende power pre-sets zorgen de coils ervoor dat de pen een enorm wolkendek eruit pompt waar u van zult genieten.

U heeft de vrijheid om te gaan voor een zachtere, minder harde vape die een lagere instelling heeft dan degene die u gebruikt.

De instelling van de temperatuur van de coil doet er niet toe omdat de atomizers weten hoe ze zeer snel en zeer hard moeten slaan. U krijgt een onmiddellijke dampproductie en het mondstuk vult zich met damp zodra u op de activeringsknop drukt

Voor- en nadelen van de stay lit vape pen

Voordelen

  • Heeft een 510 schroefdraad die u toelaat om elke 510 schroefdraad cartridge te gebruiken
  • Uitgerust met een 1100mAh batterij capaciteit die u toelaat om te blijven vaping
  • Keramische spoelen zorgen ervoor dat u perfect verwarmd damp van kwaliteit te krijgen
  • Klein en eenvoudig ontwerp maakt het draagbaar en je kunt het overal mee naartoe nemen
  • Goedkopere prijs in vergelijking met andere vape pennen van dezelfde categorie
  • Opladen via USB zorgt ervoor dat uw apparaat van stroom blijft voorzien wanneer u geen stroom meer heeft

Nadelen

  • De voorverwarmingsfunctie maakt het apparaat wat traag in gebruik omdat het enige tijd duurt voordat het op temperatuur is
  • Geen doorgeeffunctie, wat betekent dat u niet kunt vapen tijdens het opladen

FAQs over stay lit vape pen

Hoe kiest u de beste vape pen?

Er zijn veel dingen die u moet overwegen voordat u een stay lit vape pen koopt, een van hen is hoe u van plan bent de vape pen te gebruiken. U kunt op zoek zijn naar een droge kruiden vaporizer of een e-vloeistof vaporizer, maar het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u er een kiest die beide doeleinden dient.

U moet ook rekening houden met de prijs van de pen en er zeker van zijn dat het past in uw budget eisen

Hoe lang een verblijf brandt vape duren?

Met een 1100mAh batterij, kunt u er zeker van zijn dat het zal duren u voor een paar dagen op matige vaping, maar als je een gevorderde gebruiker, kunt u een paar uur op de vape pen te krijgen. De batterij optimalisatie functie zorgt ervoor dat u uw batterij te bedienen op een goede spanning om uw levensduur van de batterij te beschermen.

Waar kan ik een stay lit vape pen kopen?

Stay lit vape pennen kunnen worden gekocht op de stay lit website waar u een gevarieerde selectie van apparaten die past bij uw vaping behoeften. U kunt ook kijken op de online vape winkels die voorraad vape producten en u kunt een breed scala van stay lit producten die zullen worden geleverd op uw locatie te vinden.

Hoe weet ik wanneer een stay lit vape pen is opgeladen?

De LED-indicator op het apparaat zal u laten zien dat het apparaat volledig is opgeladen. Het licht zal twintig keer dimmen voordat het uitgaat. Je moet scherp zijn wanneer uw batterij aan het opladen is, zodat u de stekker uit het stopcontact kunt halen wanneer deze vol is om ontlading te voorkomen.

Alternatief vapen: UPENDS

De Upcott vape mod heeft niet veel kosten en het geeft je een alternatief voor vaping zonder veel kosten. De Upcott vape pen is gevuld met organisch katoen dat helpt u niet geconfronteerd met spugen en lekkages problemen.

Conclusie

De stay lit vape pen is een perfecte vape keuze wanneer u op zoek bent naar een apparaat dat presteert. U kunt een vape pen voorzien van uw gewenste cover ontwerp en je kunt eigenlijk een vooraf aangepast ontwerp te krijgen.

Met de toename van herb vape, bent u ervan verzekerd dat pennen zoals stay lit u waarde en variaties geven waar u nooit spijt van zult krijgen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)