WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Space Jam Vape Pen. Ontwerp, bouw, prestaties, en hoe de Space Jam Vape Pen te gebruiken Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 64 | Danielle Alhiraki

Wat is een space jam vape pen?

De space jam vape pen is een super kwaliteit vape pen ontworpen om te werken met concentraten en e-liquids. De krachtige batterij wordt geleverd met een lader die het zelfs van stroom kan voorzien terwijl u het gebruikt. Space jam staat al lange tijd bekend als het beste bedrijf in het ontwikkelen van e-liquids en THC concentraten.

Ze hebben hun erfenis opgebouwd door producten van hoge kwaliteit te produceren in de vape-industrie. Ze zijn vooruit gebleven in het handhaven van de betrouwbaarheid van hun vape-pennen en ze gemakkelijk te gebruiken te maken voor beginners en gevorderde gebruikers.

Hun ontwerp is goed gemaakt, met de pen met de standaard space jam lichtgevende groene handtekening.

Het is moeiteloos om het bestaan van deze vape pen aan te nemen, omdat veel andere bedrijven naar voren zijn gekomen om soortgelijke producten te produceren, maar met de perfecte match van e-liquids.

Het merk space jam heeft iets met hun vape pennen. Space jam heeft erkenning gekregen en woekert. Dus wat zou dit ondergrondse merk zoveel aandacht doen krijgen? Wel, dat zullen we onderzoeken, en u zult de beslissing nemen.

Space jam ontwerp en bouw

De Space Jam lijkt op een standaard vape pen, maar als u hem vanuit een ander perspectief bekijkt, zult u een paar dingen opmerken die deze pennen onderscheiden.

De transparante tanks zou een van hen. Voor een standaard vape pen, heb je de cartridge wordt schroefdraad op de top van de batterij, waardoor het gemakkelijk te nemen uit elkaar en monteer de componenten.

De pen is een tweedelig apparaat dat een batterij en een aparte tank heeft. De tank wordt op de batterij bevestigd om een compleet product te maken dat klaar is voor gebruik. Met de 510 schroefdraad technologie, is uw space jam vape pen compatibel met andere soorten 510 schroefdraad accessoires.

De space jam vape pen is eenvoudig van ontwerp, en de tankinhoud is een fantastische eigenschap waar we niet omheen kunnen. Veel mensen houden van de pen vanwege de veelzijdigheid in gebruik met e-liquids en concentraat.

Het werkt zo goed met deze samenstellingen, en u kunt nooit verkeerd gaan tijdens het gebruik ervan. Die holding tanks hebben een zichtbaar materiaal en laten u de hoeveelheid vloeistof bijhouden die u nog in uw apparaat hebt.

Hoe de Space Jam vape pen te gebruiken

Voor alles, moet u ervoor zorgen dat onze 510 schroefdraad op de kar compatibel is om te voorkomen dat geforceerde montage die de batterij schroefdraad beschadigt.

Verwijder de dop aan de onderzijde van uw e-liquid karretje en plaats het in de batterij. Terwijl dit gebeurt, moet u er zeker van zijn dat uw batterij voldoende is opgeladen en ingeschakeld.

U moet vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop drukken om het apparaat aan te zetten. Om een trekje te nemen, moet u constant op de aan/uit-knop drukken om de afvuurfunctie te activeren.

Zodra de setup van het apparaat klaar is, neem je een korte trek en voel je hoe het in je mond zit en wat voor effecten je van de pen krijgt. Beginners moeten korte trekjes nemen om te voorkomen dat ze overweldigd worden door het effect.

Je moet het meer tijd voor de pre-verwarming functies te halen voor de keramische spoel apparaten te geven. Krijg een aantal geschikte 510 schroefdraad stoffen cartridges die goed kunnen werken met uw apparaat om ervoor te zorgen dat u een uitstekende vaping sessie hebben.

Na elke sessie, zorg ervoor dat uw apparaat tegen-check en zorg ervoor dat het wordt uitgeschakeld. Deze ijver zorgt ervoor dat uw apparaat wordt beschermd tegen het verbranden van de spoelen.

Uw Space Jam vape pen opladen

Elke presterende vape-pen moet worden opgeladen na gebruik, en dit is een gegarandeerde manier om uw vape-pen u voor een zeer lange tijd van dienst te houden. Het opladen van een batterij klinkt misschien als een gemakkelijke taak, maar er zijn een paar dingen die u misschien wilt overwegen.

De vape lit heeft een oplaadkabel en oplader die u moet gebruiken bij het aansluiten van uw apparaat. U moet uw apparaat aansluiten op de USB-oplaadkabel via de oplaadpoort.

Nadat u de aansluiting hebt gemaakt, zullen de drie LED-lampjes gelijktijdig oplichten om aan te geven hoe het met de stroomopname gaat. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, zal deze 20 seconden knipperen voordat hij uitgaat.

Prestaties van de space jam vape pen

Uit het ontwerp en de kwaliteit van de pen, kunt u vertellen dat de space jam vape pen is goed in het leveren van prestaties. De 650mAh batterij zal u meer tijd om uw apparaat te draaien, met gelijke warmteverdeling bij het verbranden van de verbindingen. U bent ervan verzekerd dat u de beste smaak die rustgevend is te krijgen.

Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, bent u verzekerd van meer dan 7 uur vaping actie die je niet genoeg zal krijgen. De enige spoiler zal de batterij opraken op je.

Bij elk gebruik is het raadzaam dat je de batterij volledig leeg laat lopen voordat je hem weer oplaadt.

Dit is een gegarandeerde manier om je batterij een goede levensduur te geven, en wanneer je hem opnieuw gebruikt, zul je beseffen dat hij nog vitaler is. De pen is een variabele wattage pen instelling, dus je kunt rond tweaken met instellingen om de beste kracht voor jou te krijgen.

Het andere ding om te overwegen is dat de 510 schroefdraad misschien niet geschikt is voor alle accessoires, dus je moet uitkijken voor wat je in je batterij stopt om de levensduur te waarborgen.

Voor- en nadelen van een space jam vape pen

Voordelen

  • De pen gebruikt een enkele bedieningsknop waardoor hij zeer gemakkelijk te gebruiken is voor beginners
  • De 510 schroefdraad houdt de fixeerbare componenten op hun plaats zonder lekkages en gerammel te veroorzaken.
  • Het apparaat is compatibel met alle 510 draadsnijdende apparaten en levert ook kwaliteitservaringen.
  • De batterij met een capaciteit van 650mAh geeft je voldoende power om je apparaat op te laten werken

Nadelen

  • De batterijcapaciteit is niet genoeg voor mensen die veel vaping sessies op een dag doen, dus ze moeten het apparaat van tijd tot tijd blijven opladen.
  • De space jam vape pennen hebben geen reservebatterijen en in geval van schade zult u een nieuwe kit moeten kopen.

FAQs over Space Jam Vape Pen

Belangrijke punten om te onthouden bij de verzorging van uw batterij

Overlaad uw apparaat niet

Vape-pennen zijn kwetsbaar voor extreme oplaadomstandigheden, en zodra uw apparaat volledig is opgeladen, moet u het uit de lader halen.

Vermijd veelvuldig opladen

Als je wilt dat je vape pen het langer volhoudt, moet je hem zorgvuldig opladen door een schema te volgen. Laad hem niet steeds op als je het gevoel hebt dat hij kracht verliest, doe dat pas als de batterij helemaal leeg is.

Let altijd op het opladen.

Het zou helpen als u in de buurt bent wanneer uw pen aan het opladen is om ontladen en overladen te voorkomen.

Houd uw apparaat uit de buurt van water.

De Space Jam vape pen is niet waterdicht, dus elke blootstelling aan water kan problemen veroorzaken met de werking van het systeem. U kunt aanzienlijke schade oplopen als het apparaat gedurende lange tijd aan water wordt blootgesteld.

Gebruik de bijgeleverde oplader om de levensduur van uw batterij te beschermen. Hoewel opladers er misschien hetzelfde uitzien, zijn ze verschillend geconfigureerd om hun doel te dienen, dus het gebruik van een willekeurige oplader op uw apparaat kan gemakkelijk problemen veroorzaken.

Alternatieve vape: UPENDS

Upcott

De Upcott vape pen van UPENDS is een zeer betaalbare optie als je de marktprijs vergelijkt met andere merken.

De pen heeft geen onnodige functies die hem erg prijzig zouden maken.

U krijgt organisch gevulde cartridges die goed zijn voor het voorkomen van lekken en morsen die gebeuren wanneer u vape.

Conclusie

Als het gaat om de producten van Space Jam, hoeft u niet alleen aan de e-liquids te denken, de collectie vape pennen is ook een belangrijk onderdeel van het merk, en het is zeker het proberen waard.

U moet er scherp op zijn dat u de juiste producten op deze pen gebruikt. U krijgt maximale kwaliteit als u voor deze vape pen zorgt, en u zult er geen spijt van krijgen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)