WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Sonic Screwdriver Vape Pen. Een volledige review van de Sonic Screwdriver Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 56 | Danielle Alhiraki

Wat is een sonic screwdriver vape pen?

De sonic screwdriver vape pen is een gemodificeerde vape pen die lijkt op de dr who screwdriver uit de Sonic the Hedgehog film. Deze specifieke pen kan worden geclassificeerd als een hoge kwaliteit vape pen die goed werkt met e-liquids.

De vape pen heeft een grote olietank die goed is voor het verdampen van e-liquids en het behouden van de smaken, aroma's en geuren. Met zijn verbeterde mods, bent u ervan verzekerd dat u een aantal hoogwaardige prestaties krijgt.

De vape pen is niet zo discreet als je zou denken, maar de schroevendraaier vooruitzichten en het ontwerp maken het meer van een lagere cel die je nog steeds comfortabel kunt rondlopen met.

Het apparaat is beoordeeld met kwaliteit functionaliteit en geeft u volledig bevredigende damp. De krachtige batterij is voldoende voor het verstrekken van alle macht eisen van het apparaat operaties. U bent verzekerd van ononderbroken vaping wanneer uw apparaat volledig is opgeladen.

Zelfs met zijn robot ontwerp, de vape pen is eenvoudig te gebruiken, en beginners hebben een ontwikkeld een sympathie voor het, vooral omdat het heeft een fancy structureel frame.

Bij het laden van uw vloeistoffen, moet u het apparaat losschroeven, omdat het een 510 schroefdraad voor de cartridges heeft. Zorg ervoor dat u een goede drank in de kar heeft, zodat wanneer u het apparaat aanzet, de voorverwarmingsfunctie uw vloeistoffen zal gaan voorbereiden voor een aantal goede hits.

Zodra deze stap is voltooid, kunt u een trekking te nemen om te genieten van een aantal goede enorme wolken.

De sonische schroevendraaier vape pen is vergelijkbaar stevig in ontwerp, maar de kleine uitbreidingen hebben het gewicht zwaarder gemaakt. Al met al, sommige mensen nog steeds de voorkeur aan het gebruik ervan. Het apparaat wordt geleverd op een vrij veel lage prijskaartje, en je kunt geen spijt van het investeren in een van de eenheden.

Of u nu een beginner of een gevorderde vaper bent, u hoeft zich geen zorgen te maken over deze pen. Het zal u nog steeds een aantal kwaliteitssessies geven, en u krijgt het beste uit de vloeistoffen.

Kenmerken van de sonic screwdriver vape pen

  • De pen is een enkele knop controle apparaat dat is geoptimaliseerd voor eenvoudig gebruik
  • Variabele spanning functie die instelbaar is op uw vaping eisen te passen
  • De cel is een directe trek inhalatie mechanisme apparaat
  • Je krijgt een snelle voorverwarming kwaliteit van minder dan drie seconden
  • Het apparaat is vrij fancy, en je kunt niet terugdeinzen van het dragen van het rond overal waar je gaat
  • Heeft een grote tank die een grotere hoeveelheid e-liquids houdt

Het hervullen van uw sonic screwdriver vape tank

Met zo'n apparaat maak je je misschien zorgen dat de inhoud opraakt, en je ziet mensen voorzichtig vapen om te voorkomen dat ze zonder sap komen te zitten. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over het bijvullen van je apparaat voor een volgende run.

Bereid uw apparaat

Voordat u gaat hervullen, zorg ervoor dat uw batterij is gescheiden van de tank om te voorkomen dat de batterij doordrenkt met vloeistoffen die de werking ervan zal ruïneren.

Controleer uw tank

Vape-tanks kunnen niet voor een langere periode worden gebruikt, maar u moet er te allen tijde voor zorgen dat u ze goed verzorgt. Verwijder eerst de beschermring en de plastic dop. Kijk goed naar uw lonten om er zeker van te zijn dat er geen brandplekken op de lont zitten. Als er iets niet in orde lijkt, hebt u een nieuwe tank nodig.

Begin met hervullen

Om uw tank bij te vullen, moet u de druppelmethode gebruiken met een injectiespuit of een druppelaar. Om dit te doen, moet u uw kar lichtjes in een hoek buigen zodat er niet gemorst wordt wanneer u bijvult. Blijf een paar druppels laten vallen tot uw tank vol is.

U heeft ongeveer 30 druppels e-liquid nodig om een hele tank te vullen. Het gebruik van injectiespuiten en druppelaars is de beste methode voor het maken van navullingen, maar als u een andere techniek in handen heeft die perfect werkt, staat het u vrij deze te gebruiken zolang het niet tot morsen leidt.

Het is belangrijk op te merken dat je tank slechts voor driekwart moet worden bijgevuld, en als je het volle tank doet, zul je een paar druppels verliezen bij het opzetten. Als je zeker weet dat de procedure succesvol is, schuif je de rubberen stop en de plastic dop terug.

Goede vape hits krijgen

Het ultieme doel voor mist vape liefhebbers is om een goede hit te krijgen die zachte effecten heeft. Droge hits krijgen kan teleurstellend zijn voor elke vaper, en je moet goed voor je apparaat zorgen om droge botsingen te voorkomen. Droge botsingen treden op wanneer je je cartridge zonder vloeistof laat lopen.

Om dat te voorkomen, zijn hier een paar dingen die je moet doen.

Controleer je spoelen

Je moet controleren of je tank iets heeft dat er niet goed uitziet. Een restje vloeistof erin kan dan de oorzaak van problemen zijn. Controleer je coils en zorg ervoor dat ze perfect werken. Vervang defecte sloten binnen twee weken

Vape niet met lege tanks.

Je moet je tanks regelmatig controleren, vooral met een verborgen apparaat zoals de sonische schroevendraaier. Je moet je vloeistoffen altijd op de helft van de tank of driekwart houden. Dit is nodig om morsen te voorkomen en ook om je tanks twee keer per dag bij te vullen.

Uw spoelen voorstrijken

Wanneer je je tanks bijvult, doe dan een paar druppels vloeistof op je coils en wicks, zodat ze de oplossing kunnen absorberen om je apparaat klaar te maken voor gebruik.

FAQs over de sonische schroevendraaier vape pen

Sonische schroevendraaier vape pen werkt niet

De sonische schroevendraaier vape pen is ingewikkeld in ontwerp, en je moet controleren op veel dingen als het stopt met werken. Om de functionaliteit te bevestigen,

Druk vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop totdat uw pen wordt ingeschakeld. Wanneer het wordt geactiveerd, neemt u een trekje en bevestigt u dat het werkt. Als het niet werkt, controleert u de aansluiting van uw cartridge; een losse of slechte aansluiting kan problemen veroorzaken met uw vape-pen.

Hoe kies je de beste vape pen?

Het selecteren van een vape pen kan soms een uitdaging zijn, maar het simpele feit is dat het allemaal neerkomt op persoonlijke voorkeur en wensen. Om een geschikte cel te kiezen moet je op een paar dingen letten om te krijgen wat goed voor je is.

  1. De kwaliteit van de pen maakt veel uit, en je moet jezelf een vape pen die je zal houden door middel van uw sessies voor een tijdje voordat u op zoek naar een vervanging. Je moet een apparaat dat werkt voor u en belooft goede resultaten te hebben.
  2. De prijs van de pen is aanzienlijk. Het zou het beste zijn als je werkte met iets dat valt binnen uw budget zonder overstretching om het te veroorloven. Zorg ervoor dat de prijs die u betaalt is wat je had bedoeld voor
  3. Type vape pen, er zijn keuzes tussen e-vloeistof, wax, essentiële oliën, en droge kruiden vaporizers. U moet begrijpen wat voor soort pen je te maken hebt met en het beoogde gebruik voordat u overgaat tot de aankoop van een.

Waar kan ik de sonic screwdriver vape pen kopen?

De sonische schroevendraaier vape is s gemodificeerde pen, en het is niet gemakkelijk te komen over hen. De beste plaats om een te krijgen is van online dealers die omgaan met de aanpassing van vape pennen en een andere online winkel die deze individuele voorraden te houden.

Over UPENDS

De Uppen Plus, Uppor, en UpOX zijn de nieuwste vape apparaten door UPENDS. Afgezien van hen kunt u kopen pod mod, disposables, en pod systemen van hen.

Ze produceren hoge kwaliteit damp en zijn betaalbaar. Dus, als je denkt over vaping. Maak UPENDS uw topprioriteit. Dit is omdat is haalbaar voor beginners en deskundige vapers.

UPENDS

Conclusie

De sonic screwdriver vape pen begon als een komische modus na te bootsen Dr.Who uit sonic the hedgehog film, en vanaf daar, het groeide uit tot een van de meest geliefde vape pennen binnen de vaping gemeenschap. Hoewel het is niet erg gebruikelijk en beschikbaar, het staat nog steeds als een van de unieke apparaten geïntroduceerd in de vape markt.

Het zou geweldig zijn als deze apparaten erkenning krijgen en er een massaproductie komt, zodat veel mensen van deze producten kunnen genieten. Qua prestaties doet hij het goed als vape pen, en het is gewoon een upgrade voor je standaard vape pennen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)