WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Snoop Dogg G Pen. Een beoordeling en instructiegids over de Snoop Dogg G Vape Pen-groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 87 | upends v

Wat is een Snoop Dogg G vape pen

Snoop Dogg G Pen is een vape pen die de beroemde Amerikaanse rapper Snoop Dogg heeft gemaakt. Snoop Dogg is geïdentificeerd als een van de marihuana liefhebbers, en het is niet verwonderlijk dat er een vape merk is met zijn naam erop.

Snoop Dogg werkte samen met Grenco wetenschap, en hun partnerschap is al lang. Daarom hebben we veel producten die trots door snoop worden ondersteund.

Snoop Dogg is een gearticuleerd figuur, en door zijn toespraken en voordrachten die hij geeft via mediums, is hij erin geslaagd om hen erkenning te geven.

Vandaag bekijken we een van de producten die het resultaat zijn van de inspanningen van Snoop Dogg.

Greco Science Company heeft met succes de G pen ontworpen die goede verdamping biedt, dat is de G pen elite. Het apparaat is niet zo klein als je zou verwachten, maar het is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van andere vape modellen.

Kenmerken van de Snoop Dogg G vape

  • Het apparaat is exclusief ontworpen voor gebruik met droge kruiden
  • Speciaal ontworpen en aangepast door Snoop Dogg
  • Compact en ergonomisch ontwerp dat discreet is voor gebruik
  • Betrouwbaar en rechttoe rechtaan bouwontwerp
  • Roestvrij stalen behuizing voor veiligheid
  • Stalen schermen met gaas voor een goed zicht op de inhoud van de kamer
  • Activeringssysteem met één knop voor het bedienen van het apparaat
  • Verwarmingsspiralen van hoge kwaliteit voor een goede verbranding

Hoe het werkt

De g-pen is een rechttoe rechtaan apparaat om te gebruiken. Het enige wat je moet doen is vijf keer op de aan/uit-knop drukken om het apparaat te ontgrendelen, en wanneer dit is gebeurd, kun je nu op de aan/uit-knop drukken om de coils in de verwarmingskamer te plaatsen.

Je moet alleen nog je elementen op de verwarmingskamer laden, vervolgens het schild en het mondstuk erop plaatsen. Druk op de aan/uit-knop, en neem dan een trekje.

De Snoop Dogg G pen is niet zoals andere vape pennen; er is geen temperatuurflexibiliteitsfunctie, dus je krijgt slechts één temperatuurinstelling aan het werk gezet zolang je op de aan/uit-knop drukt.

Behalve door lucht sneller of langzamer door de verwarmingskamer te laten stromen of door de aan/uit-knop slechts kort in te drukken, kun je de temperatuurinstelling niet vanaf het gedeelte regelen.

Fabricage kwaliteit

De Snoop Dogg G pen is behoorlijk goed ontworpen omdat ze ervoor hebben gekozen om veel materialen van hoge kwaliteit te gebruiken. De meegeleverde tank maakt gebruik van glas om het omhulsel te maken, metaal voor de 510 draadaansluiting, en een keramische plaat die zich onder de metalen coil bevindt.

De aan/uit-knop is relatief stevig, en het meest misplaatste kenmerk in het apparaat zou het plastic mondstuk kunnen zijn, dat niet kan tippen aan de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt is op de andere onderdelen van de vape pen.

Net als veel andere vaporizers die je hebt gezien, heeft de Snoop Dogg G pen een van de langdurige batterijen die ergens tussen de twee tot vier uur continu gebruik meegaan.

Dit is een vrij goede eigenschap, want zelfs als het apparaat niet kan verdampen met behulp van de stroom, bent u er zeker van dat u meer tijd krijgt om het apparaat te gebruiken waar u ook bent.

Draagbaarheid en kwaliteit van het ontwerp

Elke vape-liefhebber wil graag een vape-pen die gemakkelijk kan worden meegenomen zonder zich zorgen te maken over de omvang. Dit apparaat is daarom gemakkelijk mee te nemen dankzij het kleine formaat.

De vorm van de pen maakt het gemakkelijk om hem in uw zak te steken en ermee rond te lopen zonder er veel problemen mee te hebben.

Het enige punt van zorg zou het glas kunnen zijn dat rond de verwarmingsspiraal is geplaatst, maar gelukkig zit er een schild omheen om de meeste delen van het glas te beschermen.

Gebruik van de Snoop Dogg G pen

De Snoop Dogg G pen heeft slechts één knop, waardoor het een van de meest eenvoudige apparaten is om te gebruiken. De enkele aan/uit-knop vergrendelt en ontgrendelt het apparaat, en dezelfde knop activeert de coils om te beginnen met verwarmen in de kamer.

Het meest technische aan het gebruik van dit apparaat is het laden en ontladen van de vape pen. Dit is moeilijk omdat het moeilijk kan zijn om het verbrande botanische product te verwijderen. Het is ook essentieel dat het apparaat moeilijk als vaporizer te gebruiken is.

 

Het apparaat is perfect discreet, en ook al krijg je er geen damp van, het produceert een zoete botanische geur die het moeilijk zal maken om te verbergen dat je het apparaat aan het gebruiken bent.

Met dit apparaat krijg je privacy, en daar komt nog bij dat het perfect in de hand ligt en de kleuren bedoeld zijn om op te gaan in de omgeving.

Hoe de droge kruiden in de verwarmingskamer te plaatsen

  1. Neem het mondstuk uit de batterij en draai het gedeelte tegen de klok in om het van het apparaat te scheiden
  2. Schroef het voorzichtig los, zodat u geen interne onderdelen van de pen beschadigt
  3. Verwijder de dop van de verwarmingskamer en doe de droge kruiden erin. Zorg ervoor dat u de helft of driekwart van het kruid vult om circulatie mogelijk te maken.

Hoe te vapen met de Snoop Dogg G pen

  1. Klik vijf keer snel op de vape-knop om het apparaat aan te zetten
  2. Terwijl je de knop ingedrukt houdt, inhaleer je continu uit het mondstuk tot je de beste trek hebt
  3. Als je het gevoel hebt dat de kamer verbrand begint te ruiken, vul je de kamer opnieuw en zorg je ervoor dat het apparaat uit staat tijdens het hervullen

Hoe vul je een Snoop Dogg G pen kamer?

  1. Verwijder het mondstuk en de dop van de verwarmingskamer, tik vervolgens zachtjes op het deksel van de afvalbak om de gebruikte kruiden eruit te halen. Zorg ervoor dat er geen ophoping is aan de onderkant van de coil om een maximale verdampingstemperatuur te behouden.
  2. Zodra de kamer klaar is voor gebruik, schroeft u de connector erop om een compleet apparaat te hebben
  3. Nadat u de onderdelen weer in elkaar heeft gezet, drukt u vijf keer op de knop om het apparaat te activeren
  4. Uw vape pen is nu klaar voor gebruik, en u kunt genieten van uw kruid.

Bekijk deze video voor meer informatie over de Snoop Dogg G-pen.

 

Voor- en nadelen van de G Snoop Dogg G pen

Pros

  • Zachte smaak

Als u grote trekjes neemt uit dit apparaat, krijgt u een zachte damp die een prettige aanslag heeft op de keel. Dit voelt anders dan het roken van de kruiden.

  • Gemakkelijk draagbaar

Je krijgt een kleine pen die perfect in je hand past zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

  • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Een goede combinatie van prijs en kwaliteit maakt het product nog performanter

Het heeft een 510 schroefdraad voor batterij en coil, waardoor het compatibel is met de meeste van de mainstream cartridges die je zou willen gebruiken

  • 210 mAh batterijcapaciteit

Een goede batterij kan je bijna twee uur achter elkaar van stroom voorzien, waardoor je een uitstekende vaping ervaring hebt.

  • Een simplistisch ontwerp

Het simplistische ontwerp is een voordeel omdat je het gemakkelijk kunt laden en klaarmaken voor gebruik.

Het heeft een ontspannen, uniek blauw en zilver ontwerp dat Snoop Dogg creëerde om zijn woonplaats te vertegenwoordigen.

Minpunten

  • Klein van formaat

De houdercapaciteit is kleiner in vergelijking met andere kruiden vape pen modellen

FAQs over Snoop Dogg G pen

Is de Snoop Dogg G pen de moeite waard?

De Snoop Dogg G pen is zeker niet slecht, maar het is geen goede keuze voor mensen die van krachtige vape pennen houden. Dit komt omdat het apparaat alleen droge kruiden gebruikt, en het is brandbaar, wat betekent dat je niet zo veel damp zult krijgen.

Waar kan ik de Snoop Dogg vape pen kopen?

De Snoop Dogg G-pen is momenteel niet in productie, maar enkele verkooppunten hebben nog enkele exemplaren van dit juweeltje in hun schappen liggen.

Conclusie

De Snoop Dogg G pen is ontworpen om je een goede tijd te bezorgen. De kruiden warmen snel op, en de lichte damp die geproduceerd wordt is immens bevredigend. Het is moeiteloos om het apparaat schoon te houden en van stroom te voorzien met een net en intelligent ontwerp. Je hebt niet zoveel ruimte nodig om je vape pen rond te dragen.

Bezoek UPENDS om hun betaalbare vape pennen te bekijken. Ze zijn er in verschillende smaken en types. Dus, als je een vape liefhebber bent, dan is UPENDS de juiste plaats om je vaporizers te kopen.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.