WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Smok Vape Pen 22 Kit Review en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 97 | Danielle Alhiraki

Wat is de Smok Vape Pen 22?

De Smok Vape Pen 22 is een van de nieuwste nieuwkomers op de markt voor de ultracompacte modserie. De Smok 22 is een compact apparaat met een diameter van 22 m, wat perfect is voor het huisvesten van grotere en krachtige coils. Het slanke eenvoudige ontwerp van de Smok 22 is simplistisch waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het werkt op een 1650 mAh batterij. Dus, laten we eens kijken of de Smok vape pen 22 de hype waard is.

Wat zit er in de verpakking?

  • 1650mAh batterij
  • 2 0.3ohm dubbele kern spiraalkoppen
  • Een glazen tank gedeelte
  • Een top cap
  • Silicone Vape band
  • USB oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding

Smok Vape Pen 22 Specs

  • Afmetingen: 22mm D x 110mm H
  • Beschikbare kleuren: zwart, zilver, blauw, rood, en goud
  • Batterij: 1650mAh
  • Voltage Bereik: 3.4-4.2V
  • Pass-through opladen
  • Bouw: Superieur Roestvrij Staal
  • Geschikt voor E-liquids

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Smok Vape pen 22 is een compact en aantrekkelijk vape-apparaat. Het is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Het materiaal van topkwaliteit stelt je in staat om van talloze trekjes te genieten zonder het te beschadigen.

De batterij van de Smok 22 wordt stevig op zijn plaats gehouden, zodat de batterij niet verschuift. Bovendien is de afvuurknop mooi afgerond, groot en uitstekend, zodat de gebruiker hem gemakkelijk kan vinden.

Batterij

De Smok Vape Pen 22 wordt geleverd met een 1650 mAh batterij die relatief de hele dag meegaat. De Smok 22 heeft LED-lampjes die aangeven wanneer je de batterij moet opladen. Het duurt slechts twee uur om de batterij op te laden, dus je hoeft niet lang te wachten.

Smaak

De smaak van de Smok 22 behoort tot de beste die je ooit zult ervaren in een starterkit. De smaak van deze vape pen is indrukwekkend. Maar, je moet weten dat het sap vrij snel op is.

De coil vervangen

De Smok vape pen 22 is een sub-ohm tank, wat betekent dat hij geen RBA basis heeft. Daarom moet u de voorgemaakte coils installeren om hem te gebruiken. U kunt alleen Smok Vape 22 coils gebruiken, omdat Smok zijn eigen coils heeft.

De Smok 22 komt in twee varianten, de 0,4-ohm en 0,3-ohm dual core. Beide coils zijn op respectievelijk 50 Watt en 20 Watt. De Smok Vape pen 22 heeft geen wattage regeling. Als de mod volledig is opgeladen brandt hij op vol voltage en na een paar uur gebruik blijft het voltage dalen. Beide coils zijn high-performance met een geweldige damp output. De smaak is geweldig.

Vermogen Flexibiliteit

Hoewel de Smok vape pen 22 de drie coiltypes niet ondersteunt, kan hij wel meerdere modi van vaping ondersteunen. U kunt met de Smok 22 alleen vapen op de modus voor gelijkspanning.

Vaping met Smok 22 staat niet toe dat u geavanceerde functies, zoals temperatuurregeling en variabele wattage.

De Smok Vape Pen 22 biedt u een veilige vaping ervaring. Dankzij functies zoals bescherming tegen laagspanning, laag-voltage bescherming, 8-seconden cutoff, en kortsluiting bescherming.

Gebruiksgemak en draagbaarheid

Zoals eerder vermeld, is de Smok Vape Pen 22 een kleine lichtgewicht vape pen die gemakkelijk draagbaar is. Het heeft een diameter van 22mm en een hoogte van 110mm, wat een perfecte zakformaat is. Het kleine formaat stelt de gebruiker in staat om het rond te dragen zonder het gewicht te voelen. Ook kan de 1650mAh batterij de hele dag meegaan waardoor je een volledige dag vaping ervaring hebt.

De Smok Vape pen 22 is gemakkelijk te bedienen. Om te weten wanneer de lading vol is, controleert u gewoon de LED-indicator. Wanneer deze stopt met knipperen, is de batterij vol.

U kunt de e-liquid van uw keuze gebruiken om uw coil te verzadigen. Gebruik de top fill methode die handig en gemakkelijk is om uw vape tank te vullen. Na het vullen van de tank, wacht vijf minuten voordat u hem gebruikt om de coil volledig te laten verzadigen met de e-liquid. Om uw Smok 22 uit te schakelen, klikt u op de vuurknop.

Het Bottom Airflow Systeem

De vape pennen met een tank bottom airflow systeem kan een voor- of een nadeel zijn. U kunt deze vape pen niet gebruiken als u van het verwisselen van tanks en airflow houdt.

De Smok vape pen 22 tank is permanent bevestigd aan de kit. U kunt hem dus niet losmaken of verwisselen. Het is een perfecte vape pen als u niet op zoek bent naar iets te ingewikkelds.

Smok Vape Pen 22 Prestaties

Zoals eerder vermeld wordt de Smok Vape Pen 22 geleverd met twee soorten coils. Beide coils geven de Smok 22 een geweldige prestatie. Hoewel nieuwe vapers deze vape pen nog steeds kunnen gebruiken, is hij het meest geschikt voor de meer ervaren vapers.

De Smok 22 heeft een geweldige smaak en grote wolken als damp, dankzij de grote vaste luchtstroom. Echter, met de grote smaak en damp, deze vape pen neemt een aanzienlijke hoeveelheid van vape sap. En het gaat snel ook. Als u op zoek bent naar een geweldige prestaties vape pen, is het geen twijfel dat dit een van de beste is.

Voors en tegens van Smok Vape Pen 22

Voordelen

  • Uitstekende damp en smaak output
  • Compact formaat en licht gewicht voor eenvoudige draagbaarheid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • De coil neemt voldoende sap op voor geweldige wolken
  • Hij laadt snel op
  • U kunt vapen terwijl hij aan het opladen is.
  • Perfect voor beginnende vapers

Nadelen

  • Een beetje lekkage van de luchtstroom
  • De tank en batterij zijn ingebouwd, dus u kunt niet wisselen
  • 3ohm coils zijn misschien te krachtig voor beginners
  • De luchtstroom kan een beetje luchtig zijn

FAQ:

  1. Is de Smok 22 vape de moeite waard?

Het heeft een geweldige smaak en damp output. De batterij gaat lang mee en laadt vrij snel op. Ja, het is het waard.

  1. Hoeveel kost de Smok Vape Pen 22?

De kosten van deze vape pen varieert afhankelijk van de winkel. Gemiddeld kost hij $ 17.

  1. Hoeveel hits zitten er in een Smok 22 vape?

Dat hangt af van hoe zwaar u vape. Gemiddeld gaat de batterij tot 10 uur mee.

  1. Hoe zet ik mijn Smok 22 vape pen aan?

De Smok vape pen 22 heeft een enkele knop die je moet indrukken om hem te activeren. Om te bepalen hoeveel warmte je wilt, draai je de knop met de klok mee of tegen de klok in.

  1. Waarom werkt mijn Smok vape pen 22 niet?

Als je vape pen niet werkt, kan het zijn dat hij niet meer is opgeladen.

Wil je iets anders proberen? UPENDS heeft meer

Zoals we hierboven hebben gezien, is Smok een geweldig merk met series geweldige vape pennen en apparaten. Maar, hoe weet je dat het de beste is als je geen ander merk hebt geprobeerd. Ik bedoel de UPEND. Het merk heeft een serie uitzonderlijk geweldige vaping product en je moet de UPONE proberen, een wegwerp vape pen.

Wat is Upone?

UPONE is een zeer voordelige wegwerpvape van UPENDS. De vape is gemakkelijk te gebruiken en geeft je lang plezier. Het is een van de beste wegwerpvapes en gaat lang mee. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan ongelooflijk lekkere smaken.

Ontwerp en bouw

De UPONE wegwerp vape pen heeft een simplistisch strak ontwerp. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij heeft een ingebouwde 850mAh batterij met een capaciteit van 4,5 ml. De meeste reguliere wegwerp vapes hebben een capaciteit van 1,5 ml. De Upone heeft een drie keer hogere capaciteit. Bespaar meer en geniet van een langere vaping ervaring.

Prestaties

De Upone vape pen geeft u een sterke en krachtige damp output. De geweldige prestaties zijn te danken aan de speciaal gemaakte cotton-base coil die een stabiele prestatie levert. Daarnaast kunt u genieten van een geweldige damp bij elke puff zonder de vervelende afleidingen zoals popping en lekkages.

Het mondstuk van de Upone vape is speciaal ontworpen om problemen als spugen en lekken te voorkomen. Het heeft een dik katoenen filter dat handig is bij het voorkomen van condensaat.

Veiligheid

De UPENDS vape producten zijn zorgvuldig ontwikkeld met alle veiligheidsprotocollen in acht genomen. Upone is gemaakt van kwaliteitsmateriaal en het is goedgekeurd door de GMP farmaceutische grade productie omgeving.

De coil is gemaakt van natuurlijk organisch en niet-vervuilend katoen materiaal. Ook het mondstuk is gemaakt van hoogwaardig en voedselkwaliteit pc.

Conclusie

De Smok Vape Pen 22 is een vape pen met geweldige prestaties die een fatsoenlijke hoeveelheid wolken en smaak levert. Hij is speciaal ontworpen voor VG-vloeistof. Met een grote capaciteit 1650mAh batterij, is dit apparaat in staat om je een geweldige vaping ervaring te geven.

Ook kunt u wegwerp vape apparaten zoals de Upone uitproberen. Met een niet-hervulbare vape pennen, zult u alleen uw apparaat gebruiken met weinig onderhoud nodig.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)