WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

SMOK Pozz X Vape Kit Review en Instructie- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 64 | Danielle Alhiraki

Het gemak van vaping met behulp van vaping pods is toegenomen hun gebruik onder veel vapers, zowel voor deskundigen en beginnende vapers. De vaping pods dragen alles wat je nodig hebt in een slanke en slanke lichaam met de batterij, pod, en de bediening knoppen. Dit betekent dat u kunt reizen met uw vaping pod in uw zak en genieten van vaping waar u ook gaat.

Vanwege de grote vraag naar pods, zijn er tal van vape pod ontwikkelaars die opkomen, waardoor het moeilijk voor u om de juiste vaping pod te krijgen. Maar met UPENDS, hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij geven u een gedetailleerde review die u zal begeleiden bij het bepalen van de beste vape pod voor u. In dit artikel zullen we de SMOK Pozz X Pod kit en de gebruiksaanwijzing ervan beoordelen.

Wat is de SMOK Pozz X Pod Kit?

De SMOK Pozz X Pod Kit is een van de nieuwste pod kits ontwikkeld door SMOK. De SMOK Pozz X Pod Kitis een kleine en compacte vape pod met een uitstekend vermogen, meer airflow, een uitstekende batterij en voldoende e-liquid capaciteit. De SMOK Pozz X Pod Kitwordt aangedreven door een 1400mAh batterij die in staat is om je tot 40W vaping power te geven.

De eenvoud met een enkele knop, DTL draw, en vele andere functies maken de SMOK Pozz X Pod Kituitstekend. Voor meer informatie over de SMOK Pozz X Pod Kit, laten we deze review tot het einde lezen!

SMOK Pozz X Pod Kit Specs

  • 3mm x 33.6mm x 22mm dimensionale grootte
  • 5ml pod capaciteit
  • Zijdelingse vullingen
  • 1400mAh batterij capaciteit
  • 3v - 4.2v ingangsspanningsbereik
  • 1v - 4.0v bereik uitgangsspanning
  • 3 - 2.5-ohm weerstand belasting bereik
  • 97 gram gewicht
  • 5W - 40W uitgangsstroombereik
  • Type-C oplaadpoort

SMOK Pozz X Pod Kit Kenmerken Review

Batterijduur en opladen

De SMOK Pozz X Pod Kit wordt aangedreven door een batterij met een capaciteit van 1400mAh. Deze batterij is ingebouwd en oplaadbaar. Vanwege de hoge capaciteit van de batterij van de SMOK Pozz X Pod Kit, geeft dit apparaat u een lange vaping tijd voordat u kunt stoppen met opladen. Afhankelijk van uw vaping frequentie, kunt u met deze batterij de hele dag genieten van het vapen. Dit betekent dat u altijd weg kunt reizen van het stopcontact en toch kunt genieten van het vapen. U kunt ook vapen terwijl de batterij aan het opladen is, aangezien de SMOK Pozz X Pod Kit is uitgerust met pass-through oplaad technologie.

Het opladen van de batterij is eenvoudig. Je moet hem aansluiten op de stroombron via een USB-kabel en de USB-poort aan de onderkant van de SMOK Pozz X Pod Kit. Het duurt maximaal een uur voordat deze batterij volledig is opgeladen.

Scherm

Een opmerkelijke eigenschap van de SMOK Pozz X Pod Kit is het controlescherm. Het controlescherm licht op zodra je de SMOK Pozz X Pod Kit aanzet. Via dit scherm kun je het SMOK logo zien, het wattage waarmee je vapt, het Lock/Unlock icoon, het uitgangs voltage, de coil weerstand, de puff duur, de puff teller, de batterijsterkte en het uitgangs voltage.

Dit scherm stelt u in staat om alle vaping parameters te controleren en aan te passen afhankelijk van de hit die u nodig hebt op specifieke tijdstippen. Het scherm gaat uit na 15 seconden van inactiviteit om te besparen op de levensduur van de batterij.

Gebruiksgemak

De SMOK Pozz X Pod Kit wordt geleverd met een enkele aan/uit-knop. Om de SMOK Pozz X Pod Kit aan te zetten, hoef je slechts 5 keer kort achter elkaar op de knop te tikken.

Volg deze eenvoudige stappen om hem te bedienen en van het vapen te genieten;

  1. Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen en dat de pod gevuld is met uw favoriete e-liquid.
  2. Druk de afvuurknop 5 keer kort achter elkaar in
  3. Wanneer de SMOK Pozz X Pod Kit in de stand-by modus staat, drukt u nogmaals vijf keer op de vuurknop om de menumodus op het monitorscherm weer te geven.
  4. Druk op het bovenste of onderste gedeelte van de afvuurknop om te schakelen tussen de uitschakelmodus, de vergrendelmodus en de puff leegmaakmodus.
  5. Houd de vuurknop ingedrukt om de geselecteerde modus in te stellen
  6. Druk driemaal op de vuurknop en gebruik de randen van de vuurknop om het dampvermogen aan te passen.

Dit is het eenvoudige proces van het bedienen van uw SMOK Pozz X Pod Kit.

Algemene prestaties

De algemene prestaties van de SMOK Pozz X Pod Kit zijn verbazingwekkend, waardoor deze pod geschikt is voor uw vaping reis. Ten eerste, wordt het aangedreven door een hoge capaciteit ingebouwde en oplaadbare batterij. De 1400mAh capaciteit batterij is in staat om fade-vrije vaping kracht te geven de hele dag lang.

De smaak van de SMOK Pozz X Pod Kit is ook uitstekend, waardoor je hunkert naar meer trekjes. Door gebruik te maken van een 0.4-ohm coil, geeft de SMOK Pozz X Pod Kit een prachtige prestatie en geeft je een zachte hit en smaakvolle ervaring in elk trekje.

De SMOK Pozz X Pod Kit maakt het mogelijk om op verschillende vermogens te vapen, waarbij je het vermogen kunt variëren tussen 5W en 40W. Dit brede scala aan vermogen maakt de SMOK Pozz X Pod Kit een geschikte vaping pod voor zowel ervaren vapers als beginnende vapers.

Kosten van aanschaf

De gemiddelde prijs van de SMOK Pozz X Pod Kit bij veel vape shops is $17,99. Deze prijs kan echter per winkel op verschillende bestemmingen en tijdstippen verschillen. U kunt ook overwegen uw SMOK Pozz X Pod Kit via een online winkel te kopen; dan moet u ook rekening houden met de verzendkosten.

Voor- en nadelen

Voordelen

  1. Het is gebruiksvriendelijk; gemakkelijk te gebruiken
  2. De e-liquid capaciteit is hoog genoeg om u een langdurige vaping te geven
  3. Hij wordt geleverd met twee coils
  4. SMOK Pozz X Pod Kitis zeer compatibel met RPM coils
  5. Het ondersteunt snel opladen
  6. Hij wordt geleverd met negen variabele kleuren
  7. SMOK Pozz X Pod Kitwordt geleverd met een instelbare luchtstroom waardoor u een variabele vaping ervaring
  8. Het geeft je een uitstekende DTL Vape
  9. Het is ontworpen met een metalen en glanzend paneel
  10. Het is zeer draagbaar

Nadelen

  1. Het heeft geen MTL Vape
  2. De aanpassingsknop kan per ongeluk de vaping instellingen veranderen

FAQs over SMOK Pozz X Pod Kit

Hoeveel kost de SMOK Pozz X Pod Kit?

De gemiddelde prijs van de SMOK Pozz X Pod Kit in veel vape shops is $17,99. Deze prijs kan echter per winkel en op verschillende bestemmingen en tijden verschillen. Je kunt ook overwegen je SMOK Pozz X Pod Kit via een online winkel te kopen; dan moet je ook rekening houden met de verzendkosten.

Hoe lang gaat de batterij van de SMOK Pozz X Pod Kit mee?

De batterij met een capaciteit van 1400 mAh die de SMOK Pozz X Pod Kit aandrijft, gaat een dag mee voordat je hem weer moet opladen. Dit kan variëren, afhankelijk van je vapingfrequentie.

Alternatieve Vape Uitrusting: UPENDs

UpOX

Dit is een super-waarde vape pod die wordt geleverd met onverslaanbare vaping prestaties. Het is ontworpen met uitstekende en duurzame functies die het zeer uitzonderlijk maken. Een van de opvallende kenmerken van UpOX is de Etchip 2.0 flavor master coil die wordt geleverd met verbeterde verwarmingsefficiëntie. Deze spoel zorgt ervoor dat je een mondvol en originele smaak in elk trekje krijgt.

Enkele van zijn andere kenmerken zijn een innovatief en doordacht stofdicht ontwerp, uitstekende batterij en batterijlevensduur, gemakkelijk te vullen pod, intelligente activering, en nog veel meer uitstekende kenmerken waar je altijd op kunt rekenen.

Conclusie

Vaping vereist dat u een kwaliteit vaping tool te gebruiken voor u om kwaliteit vaping te realiseren. SMOK Pozz X Pod Kit valt onder de beste vape tools die je altijd kunt gebruiken voor uw vaping reis. De prestaties is verbazingwekkend, met behulp van uitstekende functies, zoals een hoge capaciteit batterij, uitstekende spoelen, en zelfs de variabele vaping vermogen. Als je mish wat je nodig hebt in SMOK Pozz X Pod Kit, kunt u altijd kiezen voor de beste alternatieve vape tool van UPENDS.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)