WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Smok Infinix Vape Pen Review, en gebruiksaanwijzing- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 139 | Danielle Alhiraki

Wat is de Smok Infinix?

De Smok Infinix is een klein vape apparaatje van SMOK met een batterij capaciteit van 250mAh. Op het eerste gezicht lijkt de Infinix op de SMOK Fit, alleen het ontwerp verschilt een beetje. Dus, laten we ons eens verdiepen in dit apparaatje en uitvinden of het je tijd en geld waard is.

Het Smok Infinix pakket bestaat uit:

  • Smok Infinix apparaat
  • 2 Pods 2ml elk
  • USB kabel
  • Gebruikershandleiding
  • E-vloeistof injectie 10 ml fles

Kenmerken van Smok Infinix

  • Afmetingen: Hoogte: 110mm, Breedte: 19.5mm, Diepte: 11mm
  • Ingebouwde batterij met 250mAh capaciteit
  • Vermogen Bereik: 10W - 16W
  • Opladen: USB kabel
  • Spanningsbereik uitgang: 3,3-4,2V
  • Tankinhoud: 2ml
  • Kleuren: Rood, brons, en blauw

De Smok Infinix Snelle Instructies

  • De LED-lampjes worden rood wanneer het apparaat wordt opgeladen en gaan uit wanneer het apparaat volledig is opgeladen.
  • Open de rubberen dop op het apparaat bij het vullen van de eliquid.
  • Zorg ervoor dat de rubberen dop goed gesloten is na het bijvullen
  • Gebruik het bijgeleverde hervulflesje om het sap bij te vullen
  • Vape niet onmiddellijk na het bijvullen van de e-vloeistof, maar wacht vijf minuten om het sap te laten trekken
  • Het vape-apparaat heeft geen knop. Gewoon inhaleren om te vapen.

Ontwerp en lichaamsstructuur

Smoktech heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van het maken van duurzame en sterke vape producten. Je kunt alleen maar verwachten dat de Smok Infinix niet anders is. Het heeft geen gebreken.

Het lichaam van het apparaat is gemaakt van een zinklegering met een matte afwerking. Het is licht van gewicht en voelt comfortabel aan als je het in je handen houdt.

Het lichaam is ruitvormig met afgeronde hoeken. Met een gewicht van 22 gram, en glad lichaam, maakt het gemakkelijk om het in uw zakken te dragen.

Over het algemeen is het ontwerp van dit vape-ontwerp simplistisch, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

De Smok Infinix Pods

De pods hebben dezelfde vorm als het apparaat. De pods worden geleverd in verpakkingen van drie en worden apart verkocht. Ze hebben een taps toelopend mondstuk waardoor de gebruiker niet aan het verkeerde uiteinde kan trekken.

De kosten van de pods bedragen gemiddeld $8,90, terwijl die van het apparaat $16 is, een eerlijke deal dus. De Smok Infinix Pods zijn eenvoudig te gebruiken. Het Infinix-pakket wordt geleverd met een navulflesje met een dun uiteinde om het nog gemakkelijker te maken. Ze hebben een rubberen opening aan de zijkant, die je openklapt om ze bij te vullen.

De pods hebben een oogvormig doorzichtig venster, waardoor je gemakkelijk de voortgang van de eliquid in de gaten kunt houden.

Smok Infinix Batterijduur

Het apparaat wordt geleverd met een 250mAh batterij capaciteit wat niet slecht is voor zo'n klein apparaat. Afhankelijk van hoe vaak of zwaar je vape, gaat de batterij 8-10 uur mee, wat een redelijke tijd is.

De batterij laadt snel genoeg op- slechts 25 minuten, van 0 lading tot volledige lading. Dus, je kunt bijna de hele dag vapen met een paar minuten oplaadpauze.

Als u niet kunt wachten tot de batterij volledig is opgeladen, kunt u vapen terwijl u oplaadt, maar zorg ervoor dat de onderkant volledig droog is.

Damp en smaak

Uitgaande van een klein apparaat als dit, is de damp en smaak output behoorlijk behoorlijk. De damp setup is perfect ontworpen voor MTL vaping.

De damp wordt door nauwe gaten geleid om de smaak te condenseren. De trekkracht van dit apparaat is vrij strak omdat er geen luchtstroomregeling is.

Smok Infinix Prestaties

De Smok Infinix presteert goed ondanks zijn kleine formaat en kleine batterij capaciteit. Hij geeft een warme en lekkere MTL vape. De smaak is goed voor een pod vape en de throat hit is mild.

Je hoeft niet hard te trekken om een MTL vape hit te ervaren, hij slaat hard in en stopt vrijwel direct.

Met deze vape apparaat, zult u niet ervaren hete knallen of gurgling. Het apparaat maakt gebruik van reguliere katoenen lont die zijn gesneden uit de schoorsteen. Het wicking systeem in Smok Infinix is efficiënt.

Smok Infinix VG en PG Verhouding

Als je niet zeker bent van de juiste verhouding, begin dan met 50/50 PG:VG verhouding. Met deze verhouding wuift het apparaat vrij goed. Als je meer gebruikt dan de ander, zul je zijn dominantie zeker voelen.

Vermogen Flexibiliteit

Te oordelen naar de kleine batterijcapaciteit 250mAh, produceert dit apparaat niet veel wattage. Hoewel SMOKTECH de wattage-output voor Infinix niet duidelijk heeft vermeld, kunt u deze schatten op 6-12W, wat wordt bepaald door de hoeveelheid lading in de batterij.

Gemakkelijk te gebruiken Smok Infinix

Zoals de meeste apparaten van Smok, is de Infinix gemakkelijk te gebruiken, vooral voor beginnende vape gebruikers. De meeste vape apparaten worden geleverd met een breed scala aan knoppen die verwarrend kunnen lijken voor nieuwe gebruikers. Om te vapen, neemt u simpelweg een trekje van het mondstuk van het apparaat. Het apparaat is lucht geactiveerd, wat betekent dat wanneer u een trekje neemt, het wordt geactiveerd. U kunt de eliquid en smaken van uw keuze gebruiken op dit apparaat.

Ook het navullen van de cartridges is eenvoudig. De kit wordt geleverd met een navulflesje met een uiterst dun uiteinde dat ervoor zorgt dat u de eliquid niet morst.

De rubberen stop die de opening afsluit zorgt ervoor dat de eliquid goed vastzit aan de tank en er geen lekkage of morsen optreedt.

Gemak van draagbaarheid

De Smok Infinix heeft een kleine voetafdruk en is licht van gewicht, waardoor het handig en gemakkelijk mee te nemen is. Het voelt geweldig om het in je hand te houden. Ook is het vape apparaat gemakkelijk mee te nemen in je zakken, omdat je het gewicht ervan niet voelt.

Voors en tegens van Smok Infinix

Voordelen

  • Slank en klein formaat voor eenvoudige draagbaarheid
  • Gemakkelijke zijvulpoort
  • Modern en trendy ontwerp
  • Efficiënt wicking systeem
  • Snelle oplaadtijd van 25 minuten
  • Pass through oplaadsysteem
  • Grote smaak output
  • Betaalbaar

Minpunten

  • De pod wordt nat, wat de prestaties van de batterij beïnvloedt
  • De batterij gaat snel leeg voor zware rokers
  • Navullen kan een beetje rommelig zijn
  • Heeft geen luchtstroomregeling
  • De trekkracht is vrij beperkt

FAQ:

  1. Hoe lang gaat een Smok Infinix vape mee?

De Smok Infinix vape kan bijna een dag meegaan als je vaak vape. Als je regelmatig vaper bent, kan het maximaal twee dagen meegaan.

  1. Hoe laad je de Smok Infinix vape op?

Je laadt hem op via de USB kabel en sluit hem aan op een stroombron.

  1. Is de Smok Infinix vape de moeite waard?

Als je zijn prestaties vergelijkt met zijn kleine formaat, is de Smok Infinix de moeite waard. Hij geeft je een diepe hit, zachte smaak en een geweldige wolk.

4.Hoeveel kost een xx vape?

De Smok Infinix kost gemiddeld $16,30. Maar deze prijs kan variëren, afhankelijk van waar u uw apparaat koopt.

5.Waarom werkt mijn vape pen niet?

Als uw vape pen niet werkt, kan het een probleem met uw batterij zijn. Als de batterij leeg is, moet u deze opladen.

Bent u het zat om uw vape pennen na te vullen?Koop Upone UPENDS Wegwerp Vape

Een ander merk dat uw tijd en geld waard is, is het merk Upone van UPENDS. Upone is een slanke en draagbare wegwerpvape in zakformaat. Upone is er om problemen op te lossen voor mensen die wel willen vapen, maar zich niet willen bezighouden met het bijvullen en onderhouden van het apparaat.

Upone is handig voor mensen die van reizen houden of op reis zijn. Zo kunt u vapen zonder extra eliquid, pods of coils mee te hoeven nemen.

Upone wordt geleverd als een volledig pakket en in verschillende aangename smaken. De smaken zijn Lychee crush, Cubaanse tabak, Ananas ijs, koele munt, sappige druif, en frambozensmaak.

Verschillen tussen Upone en Upone Plus

De Upone wegwerp vape apparaat wordt geleverd in twee versies; de Upone en Upone plus. Beide apparaten hebben een breedte van 18mm en verschillende hoogte van 111,3 mm voor de Upone en 116mm voor de Upone plus. De Upone plus heeft een verstelbare luchtstroom ontwerp aan de basis voor verschillende vaping ervaringen.

Specs

  • Batterij: 850mAh
  • Vloeistof: 4.5ML
  • Weerstand: 1.6Ω
  • Upone Grootte: 18x111.3
  • Upone plus Grootte: 18x116mm

Veiligheidseigenschappen

Het mondstuk van dit apparaat is gemaakt met top-kwaliteit food-grade plastic om de veiligheid van uw gezondheid te garanderen. Daarnaast is de wicking systeem gemaakt van natuurlijke en biologische, niet-vervuilende katoen materiaal. Het apparaat maakt gebruik van klasse A batterij die verder garandeert uw veiligheid tijdens het vaping.

Ook de kwaliteit van deze vaping apparaat is gekwalificeerd door de GMP farmaceutische kwaliteit productie-omgeving. Dus, vape wetende dat uw veiligheid met behulp van het product is gegarandeerd.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vape-apparaat met goede prestaties, dan is de Infinix goed genoeg. Het is een goed startpunt voor nieuwe vapers. De prijs is betaalbaar met een geweldig design. De batterijduur is goed met een prima damp- en smaakafgifte.

U moet echter oppassen voor uw batterij als deze nat wordt. Houd de onderkant van de pod zo droog mogelijk. Als alternatief kunt u wegwerp vape apparaten proberen, zoals Upone van UPENDS.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)