WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Sleep Vape: Een overzicht van het verbazingwekkende product van Dosist- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 97 | Danielle Alhiraki

Terwijl zowel roken en vaping betrekken verhitten van een stof en inhaleren van de dampen, in tegenstelling tot gewone sigaretten waar rokers inhaleren de dampen van brandende tabak, E-rokers inhaleren de damp van een verwarmde vloeistof genaamd vape sap of e-vloeistof met een vaping apparaat bekend als een vape pen. Het gebruik van vape pen in plaats van gewone sigaretten helpt bij het verminderen van de gezondheidsrisico's die komen met het inhaleren van verbrande tabak- dit heeft zo veel mensen overstappen van roken naar vaping. In dit artikel bespreken we een populaire slaap vape merk genaamd Dosist, de producten en reviews.

1. Dosist Vape

Dosist vape is een bekend vape-merk voor het produceren van slaapverbeterende vapes. Dosist is een snelgroeiend, wereldwijd erkend, modern wellness-merk dat individuen helpt hun gezondheid en geluk op natuurlijke wijze te beheren door gebruik te maken van dosis-gecontroleerde cannabidiol-therapie. Dosist is opgericht in 2016 en is zeer toegewijd aan het gebruik van het helende vermogen van cannabidiol en ook het bieden van natuurlijke, op planten gebaseerde therapieën door middel van hun dosis-gecontroleerde technologie. In 2018 behoorde Dosist tot de top 10 van meest innovatieve bedrijven in de gezondheidssector en was ook een 'cannabis die pillen zou kunnen vervangen' bedrijf door Times magazine. Dosist was ook de tweede van de top 50 heetste Amerikaanse bedrijven om voor te werken in 2019. Een van hun zeer populaire vape-producten is de slaapvape die is ontworpen om op natuurlijke wijze te helpen slapen. Dosist is gevestigd in Venetië en heeft zijn website heeft dosist.com

2. Wat is Dosist Slaap Vape?

Dosist sleep is ook bekend als sleep by Dosist. Deze sleep vape is een cannabidiol vape formule die geproduceerd is om je te helpen op een natuurlijke manier in slaap te vallen en te blijven. Het is een all-in-one vape die wordt geleverd met een hartige smaak. Elke take wordt getimed met een trilling die je helpt een schone en gemakkelijke dosis te meten bij elk gebruik. De Dosist sleep vape is in de volksmond bekend als een sleep dose pen. De sleep dose pen is een nieuwe exclusieve innovatie die gebruikers een duurzame, oplaadbare en flexibele ervaring biedt. De sleep does pen is ontworpen om gebruikers een veilige, effectieve cannabidiol-gebaseerde formule te geven in de exacte dosering.

2.1 Hoe gebruik je de Dosist sleep vape pen

Begin met langzaam en veilig inhaleren door het mondstuk.

Inhaleer een enkele dosis van 2.5mg per keer tot de pen trilt

Zodra de pen trilt, stop dan met inhaleren. De vape pen schakelt dan automatisch uit.

2.2 De verschillende soorten Dosist Dose Vape Pen

2.2.1 Dosist Bliss Dose Pen

De bliss Dosist sleep vape heeft een THC-leidende formule die is uitgebalanceerd met cannabidiol voor een 9:1 verhouding. Het heeft de op een na hoogste THC van alle formules. Een klein trekje van de sleep vape zou je zeker goed op weg helpen. De opbeurende terpenen die in de formule zijn opgenomen zijn zeer goed merkbaar. Het is een geweldige pen die kan worden gebruikt door beginners in het vaping en ook onder vrienden.

2.2.3 Dosist Slaap Dose Pen

Als gevolg van de nicotine in gewone sigaretten, waardoor rokers minder slaap krijgen, is de Dosist Sleep Dose Pen ontwikkeld om dit effect tegen te gaan. De Sleep Dose Pen van Dosist helpt e-smokers niet alleen om in slaap te vallen, maar ook om op een meer natuurlijke manier in slaap te blijven. Gebruikers voelen zich meer ontspannen en rustiger en worden ook energieker wakker. De pen kan het beste worden gebruikt voor het slapen gaan. De Sleep Dose Pen leunt meer op THC, maar ondersteunt ook cannabidiol met een verhouding van 8:1.

2.2.3 Dosist Kalme Doseerpen


De Dosist calm dose pen is een hoge cannabidiol formule dosis pen die de anti-angst eigenschappen van de dosis krachtige terpeen ondersteunt en ook de kalmerende effecten van myrceen, de balancerende invloed van beta-caryophyllene en alle andere natuurlijke stemming oppeppers van limoneen. De Dosist calm dose pen heeft een verhouding van 10:1 van cannabidiol tot THC. Deze verhouding zal niet veel van een high geven voor sommige e-rokers, maar de Dosist calm dose pen heeft veel meer waarde als een hulpmiddel om angst te kalmeren.

2.2.4 Dosist Relief Dose Pen

De Dosist Relief Dose Pen staat bekend om zijn gebruikers voor de behandeling van pijntjes en kleine pijntjes, terwijl het ook een zachte high geeft. De Dosist Relief Dose Pen is een van de beste Dosist dose pennen en favoriet bij de consumenten. Het heeft een verhouding van 2:1 THC tot cannabidiol.

2.2.5 Dosist Passie Doseerpen

De Dosist passion dose pen is een unieke dose pen die is ontworpen om de seksualiteit te verhogen en ook de seksuele ervaring te vergroten met een dominante THC mix die zowel myrceen als limoneen creëert. Het heeft ook een 11:1 verhouding van THC tot cannabidiol.

2.2.6 Dosist Arouse Dose Pen

De Dosist Arouse Dose Pen maakt gebruik van een formule die bekend staat als de THC-leidende formule om zowel het lichaam als de geest te laten ontspannen. Deze formule maakt ook gebruik van het exacte terpeen mengsel dat linalool en farneseen bevat, waardoor je je opgewonden voelt en je opwinding op natuurlijke wijze verbetert. Met een THC-verhouding van 10:1 tot cannabidiol, zou de Dosist Arouse Dose Pen consumenten helpen om in de stemming te komen.

3. Is Dosist Slaap Vape de moeite waard?

Consumenten van de Dosist slaap vape zijn van mening dat ze zich na gebruik van de slaap vape meer ontspannen en rustiger voelen en meestal energieker wakker worden. Vanwege de schadelijke nicotine die in tabak zit en een zeer slecht effect heeft op de nachtrust, kunnen e-rokers nu kiezen voor de Dosist slaap vape. Ze genieten niet alleen van de vape ervaring en het opwindende gevoel dat het met zich meebrengt, maar ze kunnen ook natuurlijker slapen en zonder moeite in slaap blijven. De Dosist slaap vape helpt het lichaam en de geest te kalmeren en zorgt voor een zeer rustgevende nacht.

3.1 Voordelen van Dosist Sleep Vape

3.1.1 Het produceert onmiddellijke effecten

Consumenten van de Dosist sleep vape hebben gezegd dat na het gebruik van de sleep vape, ze onmiddellijk een volledig kalm en ontspannen effect voelen binnen enkele minuten na het inhaleren en met meer intensiteit in tegenstelling tot wanneer ze cannabis roken.

3.1.2 Topkwaliteit ingrediënten worden gebruikt bij de productie

Dosist is een van de beste slaapmerken ter wereld en zorgt ervoor dat de beste ingrediënten worden gebruikt en uitvoerig in het laboratorium worden getest. Ze geven ook de verdeling van de terpenen en cannabidiol die elke slaappen bevat. In een situatie waarin een laboratorium van derden werd gebruikt om de slaappenen te produceren, zorgen ze ervoor dat het analysecertificaat, dat aantoont dat elke slaappen goed is getest, klinisch is geproduceerd en veilig is voor gebruik, in hun producten wordt opgenomen en aan de consument wordt verstrekt.

3.1.3 Het is gemakkelijk te gebruiken

Dosist sleep vape is ontworpen op een manier die e-rokers gemakkelijk kunnen gebruiken om te genieten van die vaping ervaring.

3.2 Nadelen van Dosist Sleep Vape

3.2.1 Beperkte beschikbaarheid

Omdat cannabis in sommige delen van de wereld niet legaal is toegestaan en er ook geen interstatelijke koop en verkoop van cannabis producten is, kan de Dosist slaap vape alleen worden verkregen in de staat waar het is gemaakt, namelijk Californië.

4. Veel gestelde vragen over de Dosist Sleep Vape

4.1 Hoe laad ik mijn Dosist sleep vape op?

Om je Dosist sleep vape op te laden, sluit je de USB lader aan op de stroombron, dan bevestig je de cup van de lader aan de basis van de controller om een magnetische grip te hebben. Wanneer de controller een snelle trilling geeft, dan is hij succesvol aangesloten en opgeladen.

4.2 Hoe weet ik wanneer mijn Dosist slaapvape volledig is opgeladen?

Het LED-lampje aan de onderkant van de oplaadcup zal een continu licht laten zien wanneer de Dosist sleep vape volledig is opgeladen.

4.3 Hoe weet ik wanneer ik mijn Dosist slaapvape moet opladen?

Wanneer de levensduur van de batterij minder dan 30% is, het geeft twee korte trillingen en twee korte oplichtende LED lampjes, dan moet uw Dosist slaap vape worden opgeladen.

4.4 Kan ik mijn Dosist slaap vape gebruiken als de batterij bijna leeg is?

Ja, u kunt uw slaap vape blijven gebruiken wanneer de batterij bijna leeg is. Uw slaap vape zou u echter laten weten wanneer hij moet worden opgeladen, en dat is wanneer de batterij minder dan 30% is.

5. Heeft u een betrouwbare vape winkel nodig? Probeer Upends!

5.1 Upends

Uppen

Upcott

Probeer het controleren van de producten op UPENDS.com. Als u op zoek bent naar een unieke en intrigerende vaping ervaring gemakkelijk toegankelijk tegen groothandelsprijs te ervaren.

UPENDS.com is een van de beste bedrijven die u voorzien van de beste vaping apparaten tegen groothandelsprijzen. Hun producten zijn prachtig ontworpen en zeer draagbaar om overal mee naartoe te nemen, dit maakt ze erg handig en veilig om te gebruiken ook. Je krijgt om de beste vaping ervaring te genieten tegen echt betaalbare prijzen.

UPENDS, het opkomende merk van e-sigaretten is momenteel wereldwijd agenten aan het werven...

6. Conclusie

De Dosist sleep vape is een 5-sterren vape pen die de consument niet alleen een opwindende vaping ervaring geeft, maar ook helpt om het lichaam en geest kalm en ontspannen te houden en helpt om natuurlijker in slaap te blijven. De Dosist sleep vape is een vape die ook beginners kunnen uitproberen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)