WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Skinny Vape Pen. Een overzicht van de functies en hoe de Skinny Vaporizer te gebruiken Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 28 | Danielle Alhiraki

Wat is een skinny vape pen

De skinny vape pen is een THC-V vape pen die gebruik maakt van een speciale tetrahydrocannabivarine, een verbinding in cannabis maar met effecten anders dan THC en CBD. THC vape pennen zijn zo populair geworden.

Dit kan worden toegeschreven aan elke reden, een van hen is dat de cellen zijn gemakkelijk te gebruiken, zijn handig, en zeer effectief in het geven van u de highs die u wilt van uw marihuana concentraten en oliën.

De skinny vape pen is goed omdat het materiaal van je vape pen niet verbrandt. De smaak is fantastisch en met een vage, geur is het gepast discreet.

Met vele THC vape pennen op de markt, is het waar om te zeggen dat Skinny vape in de loop der tijd is getest, en het is nu een van de unieke vape pennen die we op de markt hebben.

Magere vape pen kenmerken

De skinny vape pen is een bijzonder apparaat. Hij werkt zo goed met oliën, maar heeft geen speciale instelbare functies.

Het mondstuk is gemaakt van plastic, met een klein luchtgaatje dat inhalatie mogelijk maakt. De pen is draw activated, dus als je een trekje neemt, gaat hij aan.

Het is uitgerust met een stylus-achtige onderkant die het bekende old-school vape pen e-sigaret ontwerp handhaaft. De bovenste tank bevat slechts 0,5 ml olie die je 200 trekjes geeft.

Het presteert goed voor zo'n slank apparaat en creëert geen enorme wolken omdat het op olie gebaseerd is. Het is zeer discreet en een vape om on-go te gebruiken.

Door het simplistische en slanke ontwerp van de pen is hij zeer licht en zeer draagbaar. De batterij heeft een 510 schroefdraad aansluiting maar met een 180mAh batterij. Hierdoor is het niet mogelijk om hem met een ander karretje te gebruiken behalve de clearomizer op de slim.

De gebruiker kan het plastic mondstuk losmaken om een stekker te onthullen om uw oliën in te doen. Wanneer u het mondstuk eraf haalt, kunt u de plek vinden voor het opladen van de batterij die u in de meegeleverde USB-adapter schroeft.

Er zit geen knop op het apparaat omdat het door trekken wordt geactiveerd, maar er is wel een piepklein gaatje met een LED-lampje dat aangeeft dat het apparaat werkt.

Aan de slag met de skinny vape pen

Deze pen is rechttoe rechtaan te gebruiken, gezien het feit dat het ongeveer 60 minuten duurt om op te laden omdat hij een relatief kleine batterij heeft.

De skinny vape pen ziet eruit alsof je in de war zou kunnen raken om te denken dat het apparaat niet veel kan doen. Het is een betrouwbaar klein frame dat een eigenlijke rookmachine eronder verbergt.

Met een volle tank krijg je een moeiteloze trek van het mondstuk. Je bent verzekerd van een apparaat dat niet heet wordt en geen droog verbrande hits.

Omdat het geen knoppen heeft om de instellingen aan te passen, bepaal je zelf hoeveel damp je wilt inhaleren. Je kunt dus kiezen tussen korte en lange trekjes.

Hoe gebruik je je skinny vape pen

Eerst moet je je pen klaar hebben en een paar oliedistillaten. De cannabisolie wordt voorgevuld geleverd, maar je kunt je eigen manier tweaken om de specifieke pod te hervullen.

Je moet begrijpen dat je skinny vape pen een pen-achtige vorm heeft omdat het de batterij bevat die de atomizer cartridge met een lont en verwarmingsspiralen verwarmt. Dit proces van verwarming zet vervolgens de cannabis concentraten om in THC-gevulde damp.

Met een druk op de knop en een sleepbeweging aan het mondstuk krijg je de beste THC-V ervaring die je nog nooit hebt gezien. Je kunt het beste verwachten van dit apparaat omdat het een handige manier heeft om de inhoud te verwarmen.

De skinny vape wordt voorgevuld geleverd en is tegelijkertijd wegwerpbaar. Het is dus mogelijk dat u andere voorgevulde cartridges op dit apparaat moet gebruiken, omdat u uzelf de rompslomp van constante navullingen wilt besparen.

Aangezien de patroon al op de pen is geïnstalleerd, hoeft u alleen maar op een knop te drukken en een trekje te nemen.

Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten voordat je je skinny vape pen gebruikt

 • De pen is ontworpen voor speciale cannabisolie met THC-V
 • Zorg ervoor dat je telefoon goed gevoed is voordat je hem gebruikt
 • Hoe hoger de milliamp rating, hoe meer je cel vermogen zal houden
 • Gooi je cartridge weg zodra je smaak en prestaties afnemen om verspilling te voorkomen

Hoe uw Skinny vape pen schoon te houden

Aangezien de pen een THC-V vape pen is, wordt hij geleverd met een tweedelig ontwerp: de batterij en de cartridge. De cartridge is wegwerpbaar, wat betekent dat er niet veel voorwerpen zijn om schoon te maken.

Daarom moet u ervoor zorgen dat de verbinding schoon is. De pen heeft een 510 schroefdraadverbinding waarmee de cartridge aan de behuizing wordt bevestigd. Zorg ervoor dat de verbinding geen ophoping van stoffen heeft, zodat de stroom blijft lopen. THC-olie is dik, maar een verkeerde verbinding kan ervoor zorgen dat het apparaat niet meer werkt

Om de 510 aansluiting schoon te maken, pak je een q-tip en een sterke isopropyl en veeg je het apparaat schoon tot het helder wordt. Hoewel het schoonmaken van de aansluiting geen merkbaar verschil maakt, maar het zal je zeker meer leven geven op je vape pen. Je moet ook je mondstuk controleren, want het is gemakkelijk voor het om onrein te worden.

Hoe een THC-V patroon hervullen

Om uw magere THC-V pen te vullen, moet u een nieuwe cartridge vinden en deze op de pen monteren. Als dat niet mogelijk is, heeft u een injectiespuit en een lege cartridge nodig die compatibel is met het apparaat. Zorg ervoor dat u na elke druppel de inhoud laat bezinken voordat u er nog een diepte aan toevoegt, om te voorkomen dat u een paar milliliter verliest door te morsen.

Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen

 • Spuit de olie langzaam in met ronddraaiende bewegingen
 • Spuit nooit olie naar beneden op de centrale schoorsteen van de patroon
 • Vul de patroon voldoende om de wiekgaten buiten de behuizing van de spoel te bedekken
 • Wacht 30 minuten om de olie in de lont te laten trekken.

Voor- en nadelen van de skinny vape

Voordelen

 • Het is een betrouwbaar apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is
 • Het presteert zo goed als verwacht
 • Het is een draw to inhale apparaat, wat het uniek maakt

Nadelen

 • Het apparaat is te prijzig, gezien het feit dat het geen bijzondere functies vervult. Het is net als elk ander apparaat met wegwerppatronen.

FAQs over de skinny vape pen

Magere vape pen werkt niet

Er kunnen vele redenen zijn waarom uw vape pen niet werkt. Dit kan zijn omdat uw batterij leeg is of uw cartridge leeg is. Zorg ervoor dat u controleert of u genoeg lading in het apparaat heeft voordat u het gebruikt. Als uw cartridge open is, kan de pen niet werken omdat het een trekking is om het apparaat te activeren.

Waar kan ik een skinny vape kopen?

Voorlopig zijn skinny vape pennen niet overal verkrijgbaar zoals de andere pennenmerken, dus u zult ze moeten bekijken op de skinny website, en u kunt uw bestelling doen, en uw producten zullen bij u worden afgeleverd door een respectabel bedrijf.

Is skinny vape de moeite waard?

De waarde van het apparaat hangt af van wat u zoekt in een vape pen, en de skinny vape pen is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een classy olie vape ervaring.

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen

Je krijgt voldoening van de eerste damp die je krijgt van de Uppen pod. Dit komt door de Etchip coil met een vergroot verwarmingsgebied en een hoge weerstand mesh die je een bevredigende en aanhoudende damp geeft vanaf het eerste trekje.

Conclusie

De skinny vape pen presteert zoals verwacht bij de olie pennen. Het is een uniek en stijlvol ontwerp dat erg handig is, en je kunt er op rekenen dat je het beste krijgt. De no-button functie is perfect voor vapers met alle werkende componenten en een goed ontworpen mondstuk en tank.

Het is gemakkelijk te demonteren, en geen verdere noodzaak voor onderhoud en reiniging-de USB-oplader bekrachtigt het apparaat zo snel.