WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Rubi Vape Pen. Een volledige Instructie en Beoordelingsgids over Rubi Vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 90 | Danielle Alhiraki

Wat is een Rubi vape pen

De Rubi vape pen is een van de beste apparaten ooit uitgebracht door de KandyPens vape bedrijf. Het apparaat is geschikt voor oliën, e-liquids, en droge kruiden. En de cartridges zijn gemakkelijk hervulbaar.

Wanneer u een Rubi vape pen koopt, krijgt u cartridge capaciteit met een holding capaciteit van 1ml, en de vape batterij heeft een capaciteit van 250mAh, wat geschikt is voor het runnen van zo'n klein apparaat. De vermogensafgifte blijft op 8W en geeft continu stroom.

De meest indrukwekkende eigenschap over dit apparaat is de buitenkant die eruit ziet als een flash drive, en wanneer gecombineerd met de pod, het apparaat staat op ongeveer vier centimeter hoog.

De buitenste behuizing die de batterij bedekt, is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een enkel LED-lampje in het midden van de schacht. Je krijgt ook een USB-oplaadfunctie voor de batterij die je stroom geeft voor 25 tot 40 trekjes.

Rubi vape pen kenmerken

Van zijn vooruitzichten, de Rubi pen heeft de neiging om te kijken als een JUUL. Het enige onderscheid is dat Rubi kan worden hervuld, terwijl de JUUL vape is niet hervulbaar. Het apparaat heeft een geanodiseerd aluminium met een LED-indicator die laat zien hoeveel batterij er nog over is voor u om mee te werken. Het oppervlak van de pen is super dun op het oppervlak en lichtgewicht als goed.

Bij het kopen van de Rubi vape pen, heeft u zes verschillende kleuren om uit te kiezen, met de meest boeiende kleuren zoals rose goud, zwart tot rood, en marine blauw. Aan de basis van het apparaat is een oplaadpoort die gebruikt moet worden met de USB-kabel die u in uw kit heeft gevonden.

U heeft de vrijheid om uw vape cartridges te hervullen, en dit geeft u een eindeloze lijst van opties als het gaat om het selecteren van de beste smaak voor uw vape ervaring.

De pods zijn ook compatibel met bijna alle soorten e-liquids en selecteer THC- en CBD-olie met lage viscositeit. De coils maken gebruik van keramische celtechnologie, en de wicks zijn voorzien van zuiver organisch Japans katoen.

De verbindingsstijl voor de producten is magnetisch om ervoor te zorgen dat de pod-componenten op hun plaats blijven. De Rubi vape pen is lucht-geactiveerd, waardoor hij geen knoppen heeft.

De twee gaten aan weerszijden van de vape pen laten lucht toe in de batterij en pod. Gebruikers moeten de twee gaten afdekken voor gebruikers om een strakkere draw te krijgen, maar het is goed om ze open te laten omdat de luchtstroom op deze luchtgaten een goede weerstand en goede wolkgrootte geeft.

Rubi vape pen ontwerpkwaliteit

De Rubi vape pen heeft een strak design, en is ontworpen om te concurreren met JUUL producten. Ook bij deze pen krijgt u de plug-and-play functie. Het enige wat u hoeft te doen is de pod te vullen, in de vape te steken en te beginnen met vapen.

Het mondstuk gemonteerd op de pod maakt het apparaat eenvoudig. Het mondstuk heeft drie afzonderlijke luchtgaten waar de lucht binnenkomt om te helpen de massieve vape wolken te creëren die u zoekt.

Zoals we hebben gezien, is de essentie van de luchtgaten om genoeg lucht te geven om de batterij te activeren.

De ronde en zachte randen maken het gemakkelijk om vast te houden in vergelijking met de andere merken van dezelfde soort. Het apparaat is een take-on-the-go omdat het bodemloze ontwerp voorkomt dat je het per ongeluk afvuurt wanneer het in je zak of tas zit.

Rubi vape pen batterij kwaliteit

Het apparaat wordt aangedreven door een lage capaciteit 250mAh batterij, die veel hoger is dan het alternatieve apparaat voor Rubi. Je krijgt een acht-seconden cutoff tijd, dus het bespaart meer batterij. Hoewel het verbruik sterk afhankelijk is van de snelheid van het verbruik.

Met een volledig opgeladen pod zou je tussen de 24 en 40 trekjes moeten krijgen, waarbij de pod waarschijnlijk leeg raakt voordat je batterij leeg raakt. Om de lage capaciteit van de batterij te verdoezelen, heeft kandypens ervoor gezorgd dat de pen gemakkelijk te hervullen is, zodat je back to back kunt blijven vapen. Het opladen zou bijna een half uur of minder duren.

Rubi vape pods voor Rubi vape pen

Een opvallend kenmerk van de Rubi pods is het plastic bouwmateriaal, dat keramische coils en organisch katoenen lont voor verbranding heeft. De coil is gewaardeerd op 1,6 ohm, die kan worden gebruikt voor mond-tot-long inhalatie. Als je lang en hard genoeg inhaleert, kun je een aantal enorme wolken krijgen.

Aan de pods is een mondstuk bevestigd, dat wordt gebruikt voor inhalatiedoeleinden. Naast het luchtgat bevindt zich een kleine doorkijkpoort. Hoewel deze poort er niet lijkt te zijn, kun je er je vloeistofniveau mee volgen.

Er wordt een rubberen doorvoertule gebruikt om de vulpoort af te sluiten, en deze is niet rechtstreeks aan de capsule bevestigd, zodat u voorzichtig moet zijn om de doorvoertule niet te verliezen. Als u dat stukje rubber verliest, is uw apparaat niet bruikbaar, tenzij u een manier bedenkt om de vulpoort vast te zetten. Het mooie aan de Rubi is dat hij niet kan lekken.

Pod levensduur

De KandyPens Rubi pods zijn ontworpen om dunnere e-juices en oliën met een lage viscositeit te gebruiken omdat dikke oliën de poriën gemakkelijk kunnen verstoppen en de luchtstroom kunnen beperken. De oplossing voor dit probleem is het verdunnen van de cannabisolie met wat VG.

Rubi vape pen gebruikers kunnen ook THC e-juice of andere vloeistoffen gebruiken die uw pods mogelijk niet aan beschadiging blootstellen. De vape levensduur van de pods hangt af van het gebruik, maar u krijgt tussen de zeven en vijftien navullingen.

Rubi pod gebruiken

Hoewel het apparaat eenvoudig in elkaar te zetten is, is het vullen van de poort op de pods een uitdaging. Dit gebeurt omdat de pod klein is, en als u geen spuit of druppelaar hebt, zult u het moeilijk hebben met morsen tijdens het bijvullen.

Ook de pakkingringen op de pods zijn een probleem vanwege hun kleine formaat. Als ze vallen of als je ze verliest, kan dit de functionaliteit van het hele apparaat ruïneren.

Zodra de pod gevuld is en er wat vloeistof in de coil is gesijpeld, laat je hem vijf tot tien minuten afkoelen. Na deze tijd zal de dampproductie van de Rubi uitstekend zijn. Ondanks dat er een 1,6-ohm coil in zit, kun je een DTL inhalatie doen door een zachte, diepe trek te nemen.

De 1 ml vloeistof is genoeg voor twintig tot veertig trekjes. De coils verbruiken veel olie, en meer nog, het regelmatig bijvullen is iets waar je elke dag mee te maken hebt. Je pods zullen eerder opraken dan je batterij, dus je moet goed voorbereid zijn en rondlopen met een tank aan de zijkant voor het geval je moet bijvullen.

FAQs over de Rubi pen

Rubi vape pen vs. JUUL

De JUUL pod maakt gebruik van voorgevulde e-juice pods met een unieke nicotine zout mix met een gehalte van 5-7%. Ze komen in vele wegwerp e-juice pods met één smaak. De vloeistof capaciteit van de JUUL is 0,7 ml in vergelijking met de 2ml pod grootte van de Rubi pods.

JUUL pods zijn uitgerust met silica wicks en nichrome coils wat verschilt van de katoenen wicks en keramische coils die je vindt in de Rubi. Met een 200mAh batterij op de JUUL, verslaat de Rubi hem in termen van prestaties.

Alternatieve vape: UPENDS

UPENDS UpOX

Deze vape pod is voorzien van de Etchip 2.0 flavor master coil en is compatibel met vele bekende e-liquids. U krijgt een verbeterde verwarmingsefficiëntie en een mesh coil die een mondvol en originele smaak levert uit slechts één trekje.

Wanneer u de pod niet gebruikt, kunt u hem magnetisch omgekeerd aansluiten om hem op te bergen zonder dat er stof en vezels van de stof in de luchtwegen terechtkomen.

Conclusie

Dit specifieke apparaat is ideaal voor casual vapers die niet zoveel geven om vermogen en prestaties. De vape carters voor zowel e-liquid als cannabis olie vapers onderscheiden zich nog steeds als een draagbare en betrouwbare batterij vanwege hun gevoelige aard.

De kleine batterij houdt niet genoeg vermogen vast, maar het wordt ondersteund door snel opladen. Dit apparaat is duidelijk voor mensen die het JUUL-achtige apparaat willen ervaren.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)