WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Rove Vape Pen. Een volledig overzicht van de Rove Vaporizer in 2021

14th Nov 2021 | 151 | upends v

Wat is een Rove Vape Pen?

De rove vape pen is een draagbare vaporizer ontworpen en vervaardigd door Rove Company. De pen staat bekend als zeer effectief als het gaat om het gebruik van biologische cannabisolie.

Achter de rove vape pennen en cartridges, gaat de rove vape company er prat op een toonaangevende speler te zijn in het maken van extravagante vape producten. De producten worden gemaakt met 100% cannabis die biologisch geteeld is en afkomstig is van betrouwbare kwekerijen in hun collectief systeem.

De cartridges zijn gevuld met olie geëxtraheerd met behulp van sub-kritische vloeibare kooldioxide om een gouden eindproduct wordt geladen op de cartridge te krijgen. De Rove geeft je een scala aan CO2 oliën die verschillende profielen voor strains hebben.

Je krijgt een frisse smaak die perfect zou zijn voor je ochtenden wanneer je je dag wilt beginnen op een hoge noot. Deze frisheid komt omdat je de meeste van deze oliën als Sativa-rassen krijgt.

Kenmerken van de Rove Vape Pen

Hoogwaardig compact en prachtig pen ontwerp dat zeer eenvoudig in gebruik is
1ml navulbare olie cartridge met organische olie voor een verheven vaping ervaring
Variabele voltage batterij instelling voor maximale temperatuur controle
350mAh batterij capaciteit om u macht voor een langere vaping tijd
510 schroefdraad op de batterij om u de vrijheid voor het gebruik van andere 510 cartridges
De cartridge heeft een glazen venster waarmee je kunt zien hoeveel olie er nog in je cartridge zit

Ontwerp van de Rove vape pen

Vanuit het oogpunt van een Robe vape pen, ziet het eruit als een van de elegante vulpennen die worden geleverd met een hard materiaal omhulsel. De pen heeft een gladde zwarte kleur afwerking met witte belettering van ROVE.

Je hebt ook een zilverkleurige knop in het midden om het apparaat aan en uit te zetten en de temperatuur te regelen. Voor zo'n kwaliteitspen zou je verwachten dat hij zwaarder is dan andere pennen, vanwege de glazen cartridge en de metalen batterij zelf.

Met het bijgeleverde omhulsel kunt u de pen veilig meenemen, zodat u hem overal kunt gebruiken.

Wanneer u het apparaat inschakelt, brandt er een lichtindicator rondom de knop om aan te geven dat het apparaat actief is. Wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld, gaat het lampje ook uit.

Deze indicatie is van essentieel belang, omdat u zo kunt voorkomen dat uw batterij beschadigd raakt wanneer deze lange tijd aan blijft staan. De cartridge is van zuiver glas met keramische spoeltechnologie.

Bovendien kun je door het glazen venster zien hoeveel olie er nog in je apparaat zit, zodat je het naar believen kunt vervangen of bijvullen.

De Rove doet zoveel meer dan je alleen maar een goede ervaring geven met vape oliën; je krijgt 100% biologische cannabis olie die je sessie na sessie aan de gang zal houden. De oliën in deze cartridges garanderen je de beste high die je zoekt.

De 510 schroefdraad cartridge heeft ook het mondstuk gemonteerd op het. Het is ook goed als je onthouden dat het oplaadsysteem van het apparaat is ook een 510 schroefdraad die maakt het gemakkelijk voor u om uw apparaat van stroom te houden.

Rove vape patronen

Aanvankelijk begon het bedrijf Rove met de productie van organische oliecartridges, wat een goed verkoopargument was voor hun paradepaardjes. Later werd de vape pen geïntroduceerd om de effectiviteit van het apparaat en de kwaliteit van het merk aan te vullen.

De rove vape cartridges zijn gevuld met cannabis oliën met THC percentages van 70 en hoger. Deze hoge THC-percentages geven je een van de meest aanzienlijke dampwolken die behoorlijk intrigerend zijn voor mensen die zich aangetrokken voelen tot grote wolken.

De cartridge zelf is gemaakt van een hoogwaardig Pyrex glas materiaal in samenwerking met roestvrij staal. Een verstuiver van keramiek en de pas door een luchtkanaal systeem is uitgerust met een bottom flow die ervoor zorgt dat je een juiste stroming en smaak krijgt.

De cartridge, gecombineerd met de bevredigende levensduur van de 350mAh rove batterij, geeft je een veel draagbare en discrete optie voor het vaping van hasjolie waar je ook bent.

Hoe de Rove vape pen te gebruiken

Neem je pen en cartridge uit de kit en controleer op alles om er zeker van te zijn dat er geen onderdeel ontbreekt of dat het THC-gehalte op de cartridge is wat je zoekt.
Schroef het afdekdeksel van de pen los om de 510 draadaansluitpoort bloot te leggen
Plaats het rove patroon dat je in de verpakking hebt gekregen en draai het met de klok mee totdat het in positie vergrendelt
Controleer de pen op eventuele lekkages en klik dan vijf keer non-stop op de aan/uit-knop om het apparaat aan te zetten. Zorg ervoor dat je dit vijf keer doet, zodat de pen het signaal kan lezen
Nadat u het apparaat hebt aangezet, neemt u een trekje door het mondstuk en voelt u hoe de smaak zich in uw mond vormt. Als u het gevoel heeft dat de dampproductie niet voldoende is, kunt u drie keer op de aan/uit-knop drukken om door de voltage-instellingen te gaan.
U kunt nu genieten van uw vaping en voel de awesomeness

Rove vape pen prestaties

De rove vape pen heeft vrij uitstekende prestaties voor een kwaliteit vape pen. Vooral de voorverwarmingsfunctie die er drie seconden over doet om het apparaat op te starten.

Deze functie maakt het mogelijk voor u om kwalitatieve damp uit de cartridges te krijgen en is een van de beste vape producenten. Voor een uitstekende kwalitatieve damp zult u de specifieke rove cartridges moeten gebruiken, maar het THC gehalte is van belang.

Met de variabele voltage-instelling kunt u de temperatuur kiezen die perfect voor u is. De lage temperatuurinstelling geeft je een milde dampproductie die een zachte smaak heeft zonder harde effecten.

Als je de temperatuur hoger instelt, wordt de dampproductie beter, en vanaf dit punt krijg je grote wolken. De beste manier om de levensduur van je keramische coils te verbeteren is om te beginnen met lagere voltage-instellingen als je overschakelt naar hogere voltages. Dit temperatuur controle mechanisme zorgt ervoor dat je coil een goede aanpassing heeft.

De 380mAh batterij werkt goed met alle soorten oliën, vooral de hogere viscositeit oliën die nog steeds goede damp produceren. Het enige nadeel aan het gebruik van dit apparaat is dat de batterijcapaciteit te laag is voor een pen met zo'n hoge output. U zult uw pen vaak moeten opladen.

Voor- en nadelen van de rove vape pen

Voordelen

De pen is van hoge kwaliteit en efficiënt
De 510 schroefdraad is compatibel met veel cartridge merken
Biologische cannabis olie patronen van hoge kwaliteit met een hoog THC-gehalte
Een doorzichtig venster op de cartridge waarmee je het vloeistofniveau in je pen kunt volgen
Keramische spiralen die je substantie effectief verhitten
Eenvoudig pen-achtig ontwerp voor eenvoudige draagbaarheid en gebruik
De zwarte kleur past perfect bij discrete vaping sessies waarmee je low-key kunt blijven
Nadelen

De 510 schroefdraad komt soms vast te zitten op sommige cartridges
De batterij moet regelmatig vervangen worden om op hogere voltages te kunnen blijven werken.

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen plus
De Uppen plus is een upgrade van de oorspronkelijke Uppen pod. Je krijgt nog steeds te genieten van dezelfde Etchip coil die een intense smaak die je zou verwachten van een Uppen Pod geeft.

De metalen dop op de Uppen plus beschermt uw e-liquids van wordt blootgesteld aan lucht wanneer u ze niet gebruikt. Deze metalen dop zorgt ervoor dat uw e-vloeistof behoudt zijn oorspronkelijke versheid, zelfs na dagen van geen vape.

De dop in de Uppen plus beschermt uw pod tegen stof en vuil, waarbij het mondstuk u beschermt tegen tot wel 99,9% van de bacteriën. Deze pen zal je uiteindelijk de beste ervaring geven.

Conclusie

Rove, begonnen als cartridge fabrikant, heeft een progressieve stap gemaakt toen ze hun vape pen lijn introduceerden.

Je krijgt biologisch ontwikkelde cannabisolie van hoge kwaliteit die je de beste kwaliteit geeft, en je krijgt ook een perfect passende vape-batterij.

Als je deze producten van Rove gebruikt, moet je er zeker van zijn dat ze legitiem zijn om te voorkomen.