WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Relx Infinity Pod Systeem Bespreking en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 76 | Danielle Alhiraki

UPENDS Review over Relx Infinity Pod Systeem

Vaping is het beste alternatief dat is aanvaard door veel rokers en andere vapers. Vaping omvat de omzetting van een e-vloeistof in een inhaleerbare damp. Dit proces vereist speciale apparatuur om het te vergemakkelijken en kunt u genieten van het beoogde doel van vaping.

De vaping pods zijn enkele van de beste vaping apparatuur die effectieve vergemakkelijking van vaping biedt. Echter, sinds de pods hebben opgedaan veel populariteit in het recente verleden, veel vape pods ontwikkelaars hebben verschillende vape pods ontwikkeld. Dit kan het moeilijk maken voor u om te weten wie je kunt vertrouwen om u te voorzien van de beste vape pod. om deze reden hebben we apart dit artikel om u een overzicht van de Relx Infinity Pod System.

Wat is Relx Infinity Pod Systeem?

Dit is een beginner vape pod die is ontwikkeld door Relx. Het is ontwikkeld met unieke functies, zoals voorgevulde pods met een capaciteit van 1,9ml e-juice, een ingebouwde batterij met een dubbel oplaadsysteem, onder andere uitstekende vaping functies die garandeert u de beste vaping ervaring.

De Relx Infinity Pod System is ook uniek in dat het wordt geleverd in drie verschillende kleuren; Zwart, Zilver, en Rood dat u kunt kiezen uit. Dit stelt u in staat om de beste kleur die past bij uw mode of decor te kiezen.

Relx Infinity Pod Systeem Specs

  • 7 gram gewicht
  • 9ml e-liquid capaciteit
  • USB Type C lader type
  • 500 puffs pod levensduur
  • Trek Geactiveerd
  • 380mAh batterij capaciteit
  • 45 minuten oplaadtijd
  • Afmetingen: 112mm x 23mm x 10mm
  • Magnetische Pod/Batterij verbinding
  • Lekvrij
  • 3 Variabele kleuren

Relx Infinity Pod Systeem Kenmerken Review

Batterijduur en opladen

Relx Infinity Pod System wordt geleverd met een ingebouwde 380mAh batterij die oplaadbaar is. Deze batterij wordt opgeladen via een USB Type-C poort die zich aan de onderkant van het Relx Infinity Pod System bevindt. Om hem op te laden, hoeft u alleen maar de micro-USB-kabel te gebruiken die in de verpakking van Relx Infinity Pod System is meegeleverd en hem aan te sluiten op de stroombron en hem ongeveer 45 minuten te laten opladen.

Relx Infinity Pod System is verder ontworpen met gestippeld LED-lampje aan de voorkant. Het LED-lampje knippert op een langzame manier wanneer de batterij wordt opgeladen en het rode lampje brandt volledig wanneer de batterij volledig is opgeladen. Wanneer u uw Relx Infinity Pod System gebruikt, verandert het LED-lampje in wit. Wanneer de batterij leeg is, zal het LED-lampje 10 rode flitsen maken. Deze LED-indicator voor de levensduur van de batterij maakt Relx Infinity Pod System uitstekend, zodat u weet wanneer u de batterij van uw Relx Infinity Pod System moet laten opladen.

Wat betreft de batterij en het opladen, Relx Infinity Pod System is het Dual Charging System. Afgezien van de USB Type C-poort, is Relx Infinity Pod System ook ontworpen met pogo pinnen die zich naast de type-c laadpoort bevinden.

Smaak

Relx Infinity Pod System wordt geleverd met voorgevulde pods die u kunt kiezen met de juiste smaak voor u. Afhankelijk van de smaak die u nodig heeft, garandeert Relx Infinity Pod System u de volgende smaken;

  • Fresh Red- ditis een watermeloen smaak met sporen van Mint. Dit is een evenwichtige smaak die ook overdreven zoet is.
  • Menthol Plus- dit is een menthol smaak met een vleugje pepermunt of groene munt. Als u onlangs bent gestopt met het roken van menthol sigaretten, dan is dit de juiste smaak voor u.
  • Raspy Ruby-dit is een van de minst complexe smaken die u kunt gebruiken met het Relx Infinity Pod System. Het geeft u een muntsmaak van framboos.
  • Dark Sparkle-dit is een cola smaak.
  • Anderen-RelxInfinity Pod System geeft u verder andere smaken zoals Garden's Heart, Ludou Ice, en vele anderen.

Als u de Relx Infinity Pod System koopt, zorg er dan voor dat ze de beste smaak pod voor u bevatten.

Pods en Pod Capaciteit

Relx Infinity Pod System is geschikt voor een pod met een capaciteit van 1,9 ml. Deze capaciteit is genoeg om u tot 500 trekjes te geven voordat hij leeg is. Met deze trekjes kunt u dagenlang vapen voordat u een nieuwe pod aanschaft.

Kosten van aanschaf

Relx Infinity Pod System wordt geleverd met een gemiddelde prijs van $ 29,90. Deze prijs kan variëren van de ene vape winkel naar de andere. Dit betekent dat u van de ene plaats naar de andere kunt gaan om ervoor te zorgen dat u degene krijgt die u gunstig gezind is.

U kunt ook besluiten om het te bestellen via online vape winkels. Hier zou het helpen als u de aankoopprijs van Relx Infinity Pod System en de verzendkosten in overweging neemt.

Variabele kleuren

Relx Infinity Pod System wordt geleverd in drie variabele kleuren waaruit u het beste kunt kiezen. U kunt kiezen uit zilver, rood of zwart, afhankelijk van de beste kleur die bij uw mode past.

Gemak van Gebruik

Na het kopen van uw vaping tool, hoeft u niet te spannen om het te bedienen en te genieten van het vaping. Relx Infinity Pod System is zo'n vaping tool die u toelaat om de vaping ervaring te genieten zonder moeite. Relx Infinity Pod System is trek geactiveerd dat je alleen maar een plaats op je lippen nodig hebt, maak een puff, en het zal worden geactiveerd.

Algemene prestaties

De kenmerken van het Relx Infinity Pod System zorgen er samen voor dat u de gewenste prestaties krijgt. De pods worden geleverd met voorgevulde e-vloeistof zodat u niet hoeft te worstelen met het bijvullen van de pods om te beginnen met genieten van uw vape. Deze pods worden geleverd met tal van smaken zodat u de beste voor u kunt kiezen.

De batterij geeft u ook een verdiende prestatie. Na een volledige oplaadbeurt die slechts 45 minuten duurt, kunt u met de batterij van Relx Infinity Pod System genieten van een lange levensduur die u ongeveer 500 trekjes geeft voordat hij leeg is.

Veel vapers zijn aangetrokken tot Relx Infinity Pod System vanwege de uitstekende prestaties.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Relx Infinity Pod Systeem is gemakkelijk te gebruiken en te genieten van uw vape
  • Het verzekert u van een super-smooth draw
  • Het is compact en licht genoeg voor u om mee te nemen
  • Het heeft een goede levensduur van de batterij
  • Het ondersteunt snel opladen
  • Het is ontworpen met een comfortabel mondstuk
  • Het wordt geleverd met een breed scala aan smaken

Nadelen

  • Het heeft geen hervulbare pods; zodra de pod leeg is, kunt u deze alleen vervangen door een nieuwe.

FAQs over Relx Infinity Pod Systeem

Hoeveel trekjes zitten er in Relx Infinity Pod?

De pod van Relx Infinity Pod System heeft een pod capaciteit van 1.9ml. Dit vertaalt zich naar ongeveer 500 trekjes voordat hij leeg is.

Is Relx Infinity Pod System het waard?

We kunnen met trots zeggen dat Relx Infinity Pod System de moeite waard is. Het wordt geleverd met uitstekende functies, zoals een batterij met een lange levensduur, een LED-indicator voor de levensduur van de batterij, voorgevulde pods, onder andere functies. Deze functies combineren om ervoor te zorgen krijg je de beste vaping ervaring die Relx Infinity Pod System de moeite waard maakt.

Alternatieve Vaping Apparatuur: UPENDS

Als u het gevoel dat de Relx Infinity Pod System niet genoeg is voor u, dan is hier een alternatief om te overwegen;

Upone

Upone is een van de grote-waarde wegwerp vape ontwikkeld door UPENDS. Het wordt aangedreven door een 850mAh capaciteit batterij die krachtig genoeg is om u langdurige vaping tijd voordat het leeg is. Daarnaast kunt u ook genieten van de hoge-capaciteit pod die kan maximaal 4,5 ml van een e-vloeistof. Deze e-vloeistof capaciteit kan ondersteunen uw vaping voor lang voordat u kunt een andere te verwerven.

Met een dikke katoenen basis, Upone garandeert u een sterke en stabiele damp in elk trekje dat je maakt. Dit garandeert ook dat u continu vaping zonder enige onderbreking van lekken of popping.

Upone stelt niet teleur; probeer het vandaag nog uit.

Conclusie

Relx Infinity Pod System is een van de pod kits die u kunt gebruiken voor uw vaping reis. Het gebruiksgemak maakt het de moeite waard om te gebruiken, zelfs als je een beginner vaper. De functies zijn uitstekend, en ze combineren om ervoor te zorgen krijg je de beste vaping ervaring. U kunt ook gaan voor alternatieve vape apparatuur van UPENDS.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)