WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Puff Plus Wegwerp Vape Pen. Een Review over Puff Plus Vaporizer 2021- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 93 | upends v

Wat is de Puff Plus vape pen

De Puff Plus vape pen, ook geïdentificeerd als de Puff Plus Bar e-sigaretten, zijn wegwerp pod apparaten. De vape pennen zijn individueel geïntegreerd en ze hebben een interne cel en pods voor smaak.

De batterij van de puff plus is een auto-activering die te wijten is aan de knop minder ontwerp. Om de pen te gebruiken, moet u een trekking te nemen door het mondstuk en u zult gegarandeerd een ander en tevreden gevoel.

Er zijn vele nicotinegehaltes waaruit een gebruiker kan kiezen en in termen van kwaliteit, krijgt u de 20mg en een 50mg e-liquid inhoud. Er zijn bijna 20 smaken voor de 50mg pod en de 20mg pod kon slechts bijna vier smaken aanbieden, maar ze zijn niet zo veel verschillend.

De batterij wanneer deze volledig is opgeladen, kan u meer dan 200 trekjes geven en wanneer u klaar bent, kunt u het apparaat weggooien.

Puff Plus vape pen ontwerp en bouw

De Puff Plus vape pen heeft een kort ontwerp met een hoogte van 3,7 cm en een breedte van 0,2 cm. Het is ontworpen om op een korte pen te lijken. De randen zijn recht en je kunt het mondstuk niet scheiden.

Het ontwerp is vrij gebruikelijk voor vape pennen en het enige grote verschil is het gladde ontwerp. De meeste plastic onderdelen van het apparaat zijn ingesloten achter de plastic buitenste behuizing.

Aan de onderkant van de pen, zult u opmerken dat er twee gaten zijn en om hun plaats te bevestigen, controleer op de pijlen die wijzen waar u uw lippen moet plaatsen. De kleurencode op de behuizing vertegenwoordigt de smaak en het heeft ook het nicotinegehalte en het logo aangegeven dat puff plus vertegenwoordigt.

De kleuren op de behuizing van uw pod geven de smaken aan die u in het apparaat krijgt. de gele kleur staat voor ananas limonade, blauw staat voor de blauwe razz, de witte kleur is gebrandmerkt op de niet-gearomatiseerde versies van de pen. Het hele apparaat heeft een effen kleur en u kunt het apparaat niet uit elkaar halen.

Simpel gezegd, er is geen aparte pod om eruit te halen en het is niet oplaadbaar dus er zijn geen oplaadpoorten en als je klaar bent met het gebruiken kun je het volledig weggooien.

Bij aankoop van de puff plus bar is het geheel omhuld met een cellofaan wikkel en het doosje is een flip-to open die ook een klein venster heeft waardoor je de kleur van de pen kunt zien.

Kenmerken van de Puff Plus vape pen

  • Het apparaat is een wegwerp AIO systeem
  • Sterke nicotine inhoud van maximaal 50mg
  • U kunt gemakkelijk tot 800 Puff Plus op één apparaat
  • Het is een te activeren vape pen
  • Heeft een 550mAh batterij
  • Vloeistof capaciteit van maximaal 3,2 ml
  • Het apparaat is uitgerust met oververhitting en kortsluiting bescherming.

Prestaties van de Puff Plus vape pen

De puff plus vape pen is een normaal mond-op-long apparaat dat een goddamp afgifte heeft. Het produceert snel damp, en u hoeft niet te wachten tot het apparaat geactiveerd is voordat u het kunt gebruiken.

Het apparaat heeft een losjes geplaatste trekweerstand vanwege de enorme inname van lucht.

U krijgt alleen niet om de luchtstroom te regelen, maar het krijgen van damp van deze pen is zo eenvoudig als het wordt. U moet zich concentreren op elke hint van smaak.

De 280mAh batterij op de puff plus bar kan geven het apparaat een power output genoeg om tussen de 200-300 trekjes duren. Met betrekking tot hoe je meestal vape, kan het duren u tot een week. Wanneer u zorgvuldig gebruik het. Met slechte vape gebruik. Het sap kan langer duren dan de eigenlijke batterij

De wegwerp puff plus heeft een 1.3 ml niet hervulbare pod capaciteit en omdat het volledig geïntegreerd is kunt u het niet uit elkaar halen of het apparaat aanpassen, dit is niet te vergelijken met juul die losgemaakt kan worden.

In termen van hoe de vape pen de macht kan houden, kunnen we de schatting plaatsen op 200-300 trekjes en mensen zullen verschillende meningen hebben over het apparaat. Wanneer u de vape op een persoonlijk niveau ervaart, zult u begrijpen waarom veel mensen het leuk vinden. Het heeft veel smaken die u kunt mengen en selecteren uit een lijn van smaken.

Hoe de Puff Plus bar te gebruiken

Deze pen is zeer eenvoudig en eenvoudig te gebruiken, wanneer u het uit de verpakking, de pen is klaar voor gebruik en u kunt direct beginnen met vaping. De pen wordt geactiveerd met lucht en de gebruikers zijn alleen nodig om een hit te nemen van het mondstuk en de geïnstalleerde ventilatieopeningen helpen bij het duwen van lucht in het mondstuk.

 

Je hebt alleen een compact apparaat dus er is geen apart mondstuk. Het uiteinde waar het logo is geplaatst is waar je je lippen op plaatst en als je merkt dat het apparaat geen goede smaak of stoom geeft, zul je het moeten weggooien omdat het leeg is.

Je kunt niet bijhouden hoeveel stroom je nog hebt, dus je moet goed opletten hoe je de pen gebruikt.

Voor- en nadelen van de puff plus vape pen

Voordelen

  • De wegwerp vape pen is zeer gemakkelijk in gebruik en dus eenvoudiger dan roken
  • Het is een van de meest verkrijgbare wegwerp vape pennen op de markt
  • Er zijn tal van smaken waaruit de gebruiker kan kiezen
  • U bent gegarandeerd dat elke vape pod u 800 trekjes zal geven
  • U hoeft niet zo veel ervaring in vaping om dit apparaat te hanteren
  • De e-liquids hebben een hoge nicotineconcentratie van maximaal 50%
  • Het apparaat is zeer draagbaar en handig bij het beoogde gebruik
  • De pen is gemakkelijk verkrijgbaar en kan in elke vape shop gevonden worden

Nadelen

  • Als het apparaat constant zonder pauzes wordt gebruikt, kan het oververhit raken
  • De pen heeft beperkte smaken in vergelijking met andere gevestigde vape pennen op de markt
  • De trekkingen van deze vape pen zijn op de een of andere manier los in vergelijking met strakkere die meestal beschikbaar zijn

Overwegingen bij het selecteren van een wegwerp vape pen

  1. Overweeg het aantal hits dat je krijgt van de vape pen, het aantal moet 100 en hoger zijn
  2. Weet welke functie belangrijk voor u is als het gaat om vaping
  3. Kies een vape-ontwerp dat bij uw persoonlijkheid past
  4. Test altijd de wegwerpartikel voordat u de winkel verlaat
  5. Zorg ervoor dat de levensduur van de batterij van het apparaat kan duren u voor een goede uren
  6. Het soort coil is belangrijk omdat het de smaak bepaalt
  7. De kwaliteit van de pen moet u een goede smaak geven, meer consistentie en een batterij met een lange levensduur

Alternatieve vape: UPENDS

Uppor

De UPENDS hebben een unieke mod ontwikkeld die bekend staat als Uppor. De mod wordt geleverd met een Etchip 2.0 cloud chase en derde generatie coils van hoge kwaliteit die een directe long en mouth to lung ervaring geven.

Door het configureren van de vermogensbalans, de luchtstroom en de viscositeit van vloeistoffen. De coil is gemakkelijk compatibel met de meeste bekende e-juices. De pen is zeker een performer.

De coils hebben een cloud chaser coil die een aantal van de beste wicks heeft. Je krijgt pure natuurlijke damp die goed is voor direct lung vaping en geeft de beste wolken.

Conclusie

De Puff Plus vape pen heeft veel smaak opties kunt u kiezen uit, het belangrijkste is het een goede wegwerp voor mensen die zo attent op vaping, zodat ze uit te proberen verschillende smaken. Je krijgt nog steeds om te kiezen wat zal kietelen uw fantasieën.

Deze pennen hebben zo goed gepresteerd in de vape markt, en ze zijn zeer geliefd bij beginners die proberen om in de vaping wereld. Ook al kunnen sommige smaken smaken zwak en uit van wat de beschrijvingen zeggen, maar sommige smaken zijn goed, en over het algemeen, krijg je goede keel hits voor smaken die opvallen.

De smaak verbod op disposables is gebleken dat een grote uitdaging onder de fabrikanten, en misschien dingen kunnen beter worden, zodat mensen zouden genieten van de goede dingen.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.