WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Posh Vape Pen. De soorten Posh Vaporizers, kenmerken, en hoe te gebruiken Posh Vape Pens- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 51 | upends v

Wat is een posh vape pen?

De posh vape is een merk van wegwerp e-sigaretten. De posh pods worden geleverd met een metallic design afwerking die een verscheidenheid aan smaken biedt. Vape gebruikers kunnen kiezen uit een aantal bekende dampen zoals mango frost, bevroren druiven, bosbessen ijs, suikerspin, ananas, cool melon, cool mint, en roze limonade.

Deze negen smaken om uit te kiezen zorgen ervoor dat elke vaper iets goeds voor hun smaakpapillen vindt. Het enige probleem is dat ze geen tabak smaken hebben, maar deze kunnen later aan de collectie worden toegevoegd.

Deze posh wegwerp vape pennen zijn makkelijk in gebruik, en er is geen onderhoud nodig, wat zorgt voor een perfecte vape voor beginners en gevorderden. Om je gebruik van deze vape pennen te Kickstarten, moet je de kit openen, je vape eruit halen en een trekje nemen.

Met de trekking om de functie te activeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over activeringsknoppen en kleine instellingen. Zodra uw pod uit sap is, moet u een nieuwe halen. Deze pods zijn relatief goedkoper, en het kopen ervan is niet anders dan het kopen van een heel pakje sigaretten.

De chique vape pennen bevatten een goede hoeveelheid sap die onvergelijkbaar is met de meeste vape disposables. U krijgt 1,8mls voor elke pod met een 6% nicotinezout sap. U kunt er zeker van zijn dat u voor een paar dagen gesorteerd bent. Dit is een betere geldbesparende optie voor mensen die minder willen uitgeven aan nicotine producten.

Deze pods zijn goed in termen van kwaliteit, vooral van het ontwerp. De kleuren zijn helder genoeg en gemakkelijk te onderscheiden. Het smakformaat maakt de pod ook draagbaar genoeg omdat u hem dankzij zijn handpalmformaat naar believen kunt meenemen.

Ontwerp en bouw van de chique vape pennen

Omdat het wegwerp vape pennen zijn, zijn er niet veel details over het interieur van de cellen. Ze zijn gebouwd om strakke trekkingen te geven, en je krijgt een kwaliteit smaakvolle trek van het gebruik van de pod.

De batterij op deze pod is een 280mAh cel, en het is niet oplaadbaar, dus je bent verzekerd van 200 trekjes als het apparaat nog steeds stroom heeft. Maar voor de batterij om lang mee te gaan, moet je het met mate gebruiken.

De posh vape pen gebruiken

Om de posh vape pen te gebruiken, hoeft u hem alleen maar uit de verpakking te halen en goed te controleren of alles op zijn plaats zit. Als u tevreden bent met wat u ziet, dan bent u klaar om te gaan.

Plaats het gewoon op je lippen en neem een trekje, maar maak je geen zorgen dat je pen leeg raakt, want hij is niet hervulbaar.

De ervaring die je krijgt van deze pod is zeer impactvol. Om te beginnen, het heeft een strakke trekking die ideaal is voor mond-tot-long vaping, en een heleboel damp wordt geproduceerd in het proces.

De smaak selecties zijn uitstekend, en de menthols komen aan de top van de lijst, waardoor u goede sensaties. Het voordeel van het gebruik van deze pods is dat je niet hoeft te schakelen tussen de instellingen om de perfecte omstandigheden voor vaping te vinden.

 

Je hoeft het wattage, de temperatuur of de luchtstroom niet aan te passen. Je hebt maar één taak, en dat is trekkingen maken.

Posh plus vape

De push plus is een verbetering van de posh vape pen, en voor liefhebbers van wegwerp vapes, deze hier is een jackpot. Vergeet de 1-2ml vape pennen die je krijgt als je op zoek bent naar een wegwerp vape pen.

De posh plus wordt geleverd met een 5ml pod met sappen van 6% nicotine zout gehalte. U kunt moeiteloos 1500 puffs krijgen van het gebruik van dit apparaat, en ze zijn relatief goedkoper.

Wanneer u deze wegwerpartikelen koopt, komen zij volledig geladen, en u moet geen onderhoud of uitkijk doen. De posh plus vape pennen zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en te trekken om het apparaat te activeren, en u moet hen tussen uw lippen instoppen en beginnen.

De posh plus heeft een upgrade gekregen qua smaak, want je krijgt 14 smaken in vergelijking met de 9 voor de posh vape pen.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Wanneer u de wegwerppen uit de verpakking haalt, ziet u dat deze groter is dan de andere wegwerp vape pennen. De enige uitdaging zou een van de Juul producten zijn.

Met een hoogte van 112 mm en een breedte van 17,5 mm kunt u er zeker van zijn dat dit een van de grootste wegwerp vape pennen is die er zijn. Ondanks de grootte en het gewicht, is het nog steeds een perfect apparaat dat perfect in uw zakken past, en u zult niet eens beseffen dat u hem ronddraagt omdat hij zo licht is.

Met 5ml e-juice inhoud, kunt u er zeker van zijn dat de wegwerp vape pennen een paar dagen meegaan en, beter nog, zelfs een week als u aan matig vaping doet. Ze kunnen tot 1500 puffs leveren.

Een ander kenmerk dat je misschien leuk vindt aan deze pen is dat ze een dopje hebben voor de tip. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over pluisjes en vuil die hun weg vinden naar je mondstuk als je ze in je zak hebt.

De aluminium behuizing is behoorlijk stevig, en de kleur geeft de smaak van de vape weer. Door de kleuren zien deze disposables er goed uit en voelen ze hoogwaardig aan. De druppelklep is gemaakt van plastic en heeft een schuine hoek zodat het op een ovaal lijkt.

De onderkant van de pen is ook van plastic en heeft een LED-indicator binnenin. Bij het nemen van trekjes uit deze pen, gaan de lampjes omhoog en tonen verschillende kleuren van het chique logo, waardoor het zeer aantrekkelijk is.

Hoe de posh plus vapes te gebruiken

Deze posh plus disposables zijn gevuld met 60mg nicotinezoutvloeistof, en ze leveren krachtige en potente throat hits die bevredigend zijn voor zware gebruikers. Dit maakt ze ongeschikt voor sociale vapers.

 

 

Bij het trekken krijg je een vriendelijke mond-tot-long trek die zachter is in vergelijking met een sigaret. De geproduceerde damp is erg warm, maar meer ontspannen voor een warme vape.

Smaken van de Posh plus

  • mint; deze smaak geeft u de kilte en frisheid van een muntsmaak met een lekkere verkoeling
  • bevroren appel; deze smaak heeft een verkoelende component en is zeer licht
  • Blue razz ice; dit is standaard framboos die zoet en wrang is. De verkoelende smaak is nauwelijks waarneembaar
  • Kiwi aardbeien ijs; deze smaak combineert een heerlijke, perfecte balans van kiwi aardbeien die goed te inhaleren zijn.
  • Minty aardbeien; deze smaak heeft vage tonen van de aardbei en te koel. Het is niet zo zoet als je zou verwachten dat een aardbei zou zijn
  • Lychee ijs; is een zoete smaak met tropische noten, en het is sporadisch, vooral met de sterke menthol smaak in deze mix
  • Arctic melon; dit is een watermeloen en menthol smaak die geen sterke verkoeling geeft die je verwacht
  • Cool grape; de koeling in deze specifieke vape smaak is sterk en heeft een rijke druivensmaak. U zult genieten van deze smaak
  • Strawnana ice; deze naam komt van de mix van aardbei en banaan, en het is een overheersende smaak die niet iedereen kan begrijpen hoe het werkt. De banaan smaak lijkt te overheersen maar geeft toch een uitstekende verkoeling aan het.
  • Bevroren mango bes; dit is ook een gedane mix net als de strawnana. Je krijgt een tropische smaak van de mango en een algeheel gevoel van zoetheid.

Conclusie

Met de metallic afwerking op deze pennen, realiseer je je dat deze pennen gemakkelijk te onderhouden zijn en even betrouwbaar zijn voor beginners als gevorderde vapers. Je krijgt een eenvoudig te gebruiken apparaat dat je geen zorgen baart met talloze bedieningsknoppen en je de kwaliteit geeft die je wenst.

Over het algemeen behoren deze vape pennen tot de beste die er zijn. De smaken gevuld met het ijs en het verkoelende effect maken van posh vapes zelfs een betrouwbaarder merk. De andere damp opties zijn ook geldig voor elke vaper in de buurt als ze niet willen omgaan met het ijs en menthol. De prestaties van deze pennen zijn zeer magnifiek en gaan lang mee.

Koop vandaag nog UPENDS vape pennen en geniet van het vapen. Ze verkopen betaalbare vaporizers die van hoge kwaliteit zijn.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.