WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Posh Plus Vape Pen. Een volledige review over de Posh Plus Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 62 | upends v

Wat is een Posh Plus vape pen?

De posh plus is een merk van wegwerp vape pennen die is ontworpen om de posh vape pen op te volgen. De posh plus pod zijn metallic van ontwerp en bieden een lange lijn van smaken die goed zijn.

Er zijn hoofd negen smaken die meestal de handtekening van deze vape pen en het is eigenlijk goed als je krijgt om ze te ervaren op een persoonlijk niveau. Het is alleen triest dat ze niet tabak smaken op te nemen.

De posh plus vape pennen zijn eenvoudig in gebruik en u hoeft geen onderhoud te plegen. Dit is een eigenschap die het geschikt maakt voor beginners en doorgewinterde gebruikers.

Om te beginnen met het gebruik van dit apparaat, neemt u de eenheid uit de verpakking en beginnen vaping. De Draw to activeren functie heeft geen knoppen of instellingen. Wanneer uw pod loopt uit sap, moet u een nieuwe voorgevulde pod te krijgen. Ze zijn even goedkoper en de hoeveelheid is genoeg om het kopen van een pakje sigaretten.

De pod capaciteit is goed genoeg om meer sap te bevatten en is niet te vergelijken met een ander soort pen. Het heeft een capaciteit van 1,8mls en elke pod heeft een 60mg nicotine niveau.

Dit is genoeg om je een paar dagen in de kwaliteit van de pen te houden, je zult zien dat de kleuren even helder zijn en gemakkelijk te onderscheiden. Het kleine formaat draagt ook bij aan de draagbaarheid van de pen omdat hij perfect in je handpalm past en je ermee kunt lopen als je wilt.

Posh Plus vape

De posh plus pod is een upgrade voor de posh vape pen en als u van disposables houdt, dan is dit uw beste kans. Het is niet te vergelijken met de gebruikelijke 1-2ml pennen die voornamelijk verkrijgbaar zijn. De posh plus heeft een 5ml capaciteit en 6% nicotinegehalte. Uit deze pen kunt u met succes 1500 puffs halen.

Bij aankoop is de posh plus meestal voorgeladen en zijn er geen grote tweaks om te overwegen. De posh plus vape pennen zijn eenvoudig te gebruiken en met de draw to activate functie hoeft u hem alleen maar uit te pakken en te beginnen met trekken. Hij heeft ook veel smaken in vergelijking met de eerdere versie.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Uit de verpakking van het apparaat, zult u opmerken dat het meer hoogte in vergelijking met andere disposables, als gevolg van de extra inhoud. U kunt er zeker van zijn dat dit een van de enorme grootte vape pennen nu beschikbaar. Zelfs met zijn gewicht, zult u opmerken dat het nog steeds gemakkelijk is om het rond te dragen, omdat het een lichtgewicht.

De 5ml e-juice inhoud zal mogelijk duren u voor meer dagen en kon zelfs gaan voor een week als je langzaam op de puffs. U zult graag hoe de apparaten geeft je 1500 puffs moeiteloos. De dop voor de tip is een goede aanvulling, zodat u geen zorgen te maken over vuil en pluis krijgen in uw mouthpiece.it zal dienen u goed en u zult genieten van de prestaties.

De buitenste aluminium behuizing is zeer solide en de kleur gecodeerde behuizing is voor het vertegenwoordigen van de smaak in het apparaat. Dergelijke heldere kleuren geven de pen een premium uitstraling en voelt hoog op kwaliteit. De cover is ovaalvormig en slopping om een goed ontwerp te vormen. De basis is van plastic en heeft een LED-indicator in. Bij het gebruik van deze pen, zal het lichten met de posh plus logo te tonen.

Hoe de Posh Plus vapes te gebruiken

Deze Posh Plus disposables zijn gevuld met 60mg nicotine zout vloeistof en ze leveren zeer sterke en krachtige throat hits die bevredigend zijn voor zware gebruikers. Dit maakt ze ongeschikt voor sociale vapers. Bij het nemen van een draw, krijg je een mooie mond-tot-long draw die zachter is in vergelijking met een sigaret. De geproduceerde damp is erg warm, maar koeler voor een warme vape.

 

Smaken van de Posh Plus

Wanneer u de Posh Plus wegwerp pen gebruikt, bent u er zeker van dat u veel smaken heeft om uit te kiezen. De wegwerp pen wordt geleverd in 13 smaken en ze hebben allemaal een nicotinegehalte van 60mg. De meeste van deze smaken hebben een lekker component aan hen, dus het is geen grote keuze voor mensen die niet van verkoelende vapes houden.

Pina colada

Deze smaak is niet zo zoet als het misschien klinkt, maar het is meer een zachte smaak die je non-stop kunt vapen. De zoetheid is alleen goed genoeg om van te genieten. Het heeft een klein vleugje menthol en ook al smaakt het naar pina colada, het is niet erg sterk

  • Gemengde cocktail

Deze smaak is zo gemixt dat hij niet meer sterk aanvoelt. Je krijgt alleen een paar hints van bekende vruchten. De guave in de mix smaakt eigenlijk beter en bovendien heeft het geen menthol.

  • OMG tropisch

De sinaasappel mango en guave mix is nog steeds vergelijkbaar met de gemixte cocktail maar je kunt de afzonderlijke vruchten er goed in proeven. De smaak is niet erg sterk maar je zult merken dat bij het inhaleren de guava sterker is en de mango volgt bij het uitademen. Ook deze smaak heeft geen menthol.

  • Minty meloen

Deze smaak is een mix van watermeloen gemengd met menthol. Dit is een van de beste combo's die u zult vinden in een vape pen. Het is een goede combinatie van een zoete smaak en een mint smaak en een lichte watermeloen smaak. Het heeft een goede consistentie vanaf het moment dat je inhaleert en je kunt de smaken gelijk voelen.

  • Crème brulee

Deze smaak is een gemengde crèmesmaak. Het is te rijk en als je niet gewend bent aan crème. Je kunt overweldigd raken als je vape. Het is romiger en voelt veel als boter. Aan het einde van het, zijn er nog steeds veel goede kanten van deze smaak

  • Bevroren mango

De bevroren mango smaak is zoete mango gecombineerd met sterke menthol. De mango is gematigd om de menthol smaak in balans te brengen maar je voelt nog steeds de authentieke smaak. De zoete mango en tropische mixen zo goed en het is over het algemeen een goede mango smaak.

  • Banaan smoothie

Dit is een van de sterkste smaken als het gaat om menthols. Het is de coolste smaak en het soort overschaduwt de banaan smaak. Je kunt het nog steeds voelen, maar het is niet zo direct als je zou verwachten dat een banaan smoothie te smaken. Dit is de beste vape voor menthol en banaan en de smaak id ondertekenaar voor deze vape pen.

  • Bevroren aardbei

Aardbei is een smaak die niet mag ontbreken in een vape pen. De smaak is niet zozeer versterkt, maar je voelt de meer natuurlijke smaak van aardbei. Het is gemengd met milde menthol voor extra smaak en het leveren van de beste ijzige hits die je nooit hebt gedacht.

  • Minty bes

De minty berry zou kunnen zijn de sterkste smaak onder de vele smaken. De blauwe razz en bosbessen komen samen zeer sterk wanneer gemengd met menthol. Dit is een van de beste smaken omdat het sterk is en je kunt de werkelijke fruitige noten te voelen. Het is goed voor het vaping de hele dag.

Conclusie

Ontworpen met een aluminium legering afwerking, zult u beseffen dat deze pennen een eenvoudig onderhoud hebben en zijn even betrouwbaar voor gebruik door een groep mensen. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en je hebt niet veel functies zorgen te maken over.

Dit is een van de beste wegwerpartikelen, gezien het uitzicht en het ontwerp. De smaken zijn zo ijzig en koel, dat maakt posh plus een uniek merk dat zeer betrouwbaar is in vergelijking met anderen.

Als u niet wilt omgaan met alle menthol en koeling spullen, dan kunt u kijken op de andere meerdere smaken van posh plus die er zijn, bent u gegarandeerd nog steeds de beste kwaliteit te krijgen.

Vergeet ook niet om UPENDS producten te bekijken. Zij maken de beste vape pennen. Bezoek UPENDS om meer te zien over hun verschillende vaporizers.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.