WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Pop Vape Pen. Een complete review over de Pop Wegwerp Vaporizer

14th Nov 2021 | 82 | upends v

Wat is een pop vape pen

De pop vape pen is een nieuwe stijl wegwerp pen die nicotine afgeeft door middel van nicotinezouten. Het pop bedrijf is sinds 2018 de toonaangevende dealer in wegwerp nicotine apparaten.

Ze zijn nog steeds toegewijd aan het leveren van het meest haalbare alternatief voor het roken van brandbare sigaretten. Ze hebben vastgehouden aan hun mantra van het bieden van variëteit, kwaliteit en eenvoud.

De pop vape pennen zijn door talloze tests gegaan voor nieuwe smaken die altijd als de beste in de markt naar voren zijn gekomen. Wanneer u pop vape pennen gebruikt, bent u er zeker van dat uw product goed gemaakt is met geschikte fruitextracten en smaken, waardoor u elke keer weer een hoogwaardige ervaring beleeft.

De apparaten zijn eenvoudig in gebruik, en u hoeft ze niet bij te vullen. Het zou het beste zijn als u ze weggooit wanneer u er klaar mee bent.

Specificaties van een pop vape pen

Alles in één apparaat
Trek om te inhaleren activeringssysteem
1.2ml e-juice capaciteit
Nicotine sterkte van 50mg
Niet hervulbare pods
Geeft tot 400 trekjes in een levenscyclus
Volledig wegwerpbaar wanneer het gebruik is voltooid

Kenmerken van de pop vape pen

De wegwerp pop pen is een van de beste wegwerp pennen, uitgerust met een 280mAh batterij die bijna 400 puffs levert. De pen heeft de beste kwaliteit smaak, en u bent in de vrijheid om uw favoriete smaak te kiezen uit de vele smaken beschikbaar.

Dit apparaat is een van de weinige mond-tot-long en direct to lung vape pennen beschikbaar in de markt. Het heeft een klein formaat, en u zult het gemakkelijk vinden om rond te dragen.

Hoe gebruikt u de pop vape pennen

De pop vape pennen zijn niet-hervulbaar en wegwerp vapes. Het enige verschil is dat u niet het hele apparaat weggooit, maar u ontdoet van de pods die het nicotinezout bevatten.

De pod is zeer simplistisch van ontwerp, en je krijgt de batterij en een e-juice gevulde pod dat is de belangrijkste vangst in dit product. De vape pennen kunnen niet worden opgeladen om ruimte te geven voor continue vaping sessies.

Het selecteren van de beste smaak van de pop vape pennen af te hangen van uw persoonlijke voorkeuren en wat u zoekt in een vape pen.

Bij het gebruik van de pop vape pennen, krijg je te kiezen of je de starter kits of de geavanceerde nodig hebt. De starter kits zijn voor mensen die net stoppen met roken sigaretten en proberen om iets te vinden om af te kicken van de verslaving.

De geavanceerde kits worden gegeven aan mensen die hebben gebruikt vape producten voor een tijdje en zou kunnen zijn op zoek naar iets dat ze zullen geen verplichtingen hebben.

Deze vape pennen worden verkocht op basis van het nicotinegehalte en worden beschouwd als een effectieve en betaalbare vorm van vaping.

Met behulp van een hervulbare vape pod zal je door een dag of twee, afhankelijk van hoe sterk je trekt zijn en hoe zwaar een vaper je bent. De batterij op deze pod is ook oplaadbaar, en je kunt blijven gebruiken van tijd tot tijd.

Smaken van de pop vape pen

De pop vapes worden beschouwd als het beste alternatief voor JUUL en leveren nog steeds de beste smaken waar de meeste mensen de voorkeur aan geven. Hun smaak line-up is zwaar doorspekt met vruchten die zo veel prestaties pariteit met de disposables bieden.

Hier zijn een paar smaken die u zou willen overwegen wanneer het kiezen van pop vape pennen te gebruiken.

Iced lychee pop smaak
De introductie van lychee als een nicotine zout smaak was een van de belangrijkste stepping stones in de vaping industrie. Deze bijzondere smaak kan niet gemakkelijk worden uitgelegd zoals je zou mango of aardbei.

De vrucht komt niet veel voor in de Verenigde Staten. De lychee is niet zo zoet voor tropische smaken, maar het draagt enige gelijkenis met de druiven. Bij het proeven zult u merken dat de lychee donkerder en smaakvoller is dan druiven en zeer smakelijk.

Deze smaak is gewoon zichzelf, en je kunt het niet gemakkelijk vergeten. Het is heerlijk en goed genoeg voor dagelijks vaping.

Machtige munt smaak
Mint ik een overheersende smaak onder vape pennen, vooral disposables. De toevoeging van mighty aan de munt is een goede toevoeging. Deze smaak heeft lichte hints van mint en geeft niet het scherpe randje van de menthol smaak.

Veel wegwerp bedrijven hebben een lijn van mint smaak, en schijnbaar, pop vape wil niet te missen op de pret. U krijgt de voldoening van uw zoetekauw en behoudt de frigide kilte die u zoekt bij het kiezen van de pen.

Aardbei mango pop vape

Mango is een van de essentiële nicotine zout smaken, en na het realiseren dat er zeer weinig wegwerp met de mango smaak, zult u haasten om een aantal pop vape pen te krijgen.

De pop vape pen heeft wat u zoekt in een mango smaak, en de toevoeging van de rijke bessen noten die perfect mengen met uw mango maakt de aardbei mango pop een smaak die je niet genoeg van kunt krijgen.

Weelderige ijssmaak
De lush ice smaak is een van de klassieke smaken onder de wegwerp vape pennen, en een vape pen collectie is bijna incompleet zonder deze smaak in hun line-up. De lush ice smaak combineert framboos, watermeloen, en menthol om u een fantastische smaak die nooit wrijft op uw smaakpapillen.



Ijs ananas smaak
Je kunt niet duidelijk uitleggen hoe deze smaken het tot dit punt hebben geschopt, maar je kunt nooit verkeerd gaan met pop vape pennen omdat ze hun punt niet missen. De iced ananas geeft je een mix van tropische fruitnoten en koelte die een onderscheid creëert onder de eisen van vapers.

De ananassmaak is zoet en siroopachtig, en de balans geeft een authentieke smaak. De ijzige throat hit die je krijgt bij het inhaleren en uitademen geeft het kille gevoel zonder dat het laagje menthol wordt afgesloten.

Mango perzik ananas smaak
Fruitsmaken vormen altijd een uitstekende mix voor een vape. En dit is de reden waarom de meeste volwassen vape gebruikers stopten met het gebruik van tabak e-liquids om verslaafd te raken aan smaken van vruchtensappen, vooral mango en ananas.

De pop vape disposables combineren de complementaire smaak van deze vruchten om een superieure smaak te creëren die ongelooflijk formidabel is.

Voor- en nadelen van de pop vape pennen

Voordelen

Gemakkelijk te gebruiken pennen, u hoeft zich niet bezig te houden met lege tanks, cartridges, verbrande coils die knoppen afvuren, en veel andere ingewikkelde dingen die u alleen in een typische vape pen vindt.
De vape pennen zijn klein en discreet, en u kunt er overal en altijd mee vapen zonder op te vallen, vooral voor mensen die niet graag de aandacht trekken als ze aan het vapen zijn.
De pop vape pen biedt consistente puffs. Met een 280mAh batterij, bent u er zeker van dat uw vaping ervaring non-stop zal zijn totdat uw pod besluit dat het tijd is om uit te gaan.
Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze zeer draagbaar je kunt ze zelfs dragen in je borstzak en voel geen impact.
Ze zijn goedkoop in vergelijking met het kopen van hervulbare draagbare vaporizers. Je krijgt om verschillende smaken te kiezen als je wilt worden vaste smaak hervulbare pods en pennen die uiteindelijk te duur.
De mix van smaken is uitstekend, en je krijgt om te kiezen uit vele smaken die je zou kunnen worden verwend voor de keuze. Je kunt genieten van wat je hartje begeert.
De apparaten zijn niet rommelig, dus je zult niet te maken hebben met vloeistof lekkages en morsen, gezien deze lijn van disposables kwam nadat de aanzienlijke lekkage problemen werden aangepakt.
Ze hebben een productgarantie, omdat het zeer delicate producten zijn, geeft de garantie u de kans om uw producten op tijd gerepareerd te krijgen en ervoor te zorgen dat u als klant tevreden blijft.
Nadelen

Er is geen smaakonderscheid in de pop vape pennen, en de smaken voelen nog steeds vergelijkbaar met die van andere merken.

Conclusie

Uit de lijst van smaken die we hebben doorgenomen van de pop vape disposables, en het is waar om te zeggen dat de vape pen het meeste heeft gedaan om de beste te blijven.

Deze formule van het ontwikkelen van apparaten die kunnen worden gebruikt en weggegooid zonder zich zorgen te maken over een verblijf toegewijd aan een pen is een trend die is het plukken van momentum. De wegwerpartikelen zijn handig omdat ze je er niet aan herinneren dat je moet vapen.

Vergeet niet om UPENDS vape pennen te bekijken. Zij hebben de beste vaping apparaten in de markt. Afgezien van tha ze komen in verschillende smaken en soorten. Ook, th vaporizers zijn kosteneffectief. Zorg ervoor dat u uw voorkeur vape pento genieten van vaping te kopen.