WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

PG-vrij Vape-sap, Vape-sap PG/VG-groothandel wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 69 | Danielle Alhiraki

Zoals u misschien al weet, zijn de e-sappen er in verschillende nicotinesterktes, flesgroottes, en het belangrijkste, VG/PG-verhoudingen. Bijgevolg valt het op dat er steeds meer PG-vrije sappen zijn. Dit gebeurt als gevolg van het groeiend aantal vapers dat meer zoetheid in hun sappen waardeert in plaats van een throat hit.

Als zodanig is het altijd raadzaam voor vapers om te weten welke VG/PG-verhoudingen het beste voor hen werken. Dit artikel wil ingaan op PG-vrije vape sappen en andere gerelateerde PG/VG-verhouding kwesties. De PG/VG-concentraties spelen een essentiële rol bij vaping.

Bestaat er een vape juice zonder propyleenglycol?

Absoluut JA! Dit betekent dat je voor een e-liquid gaat die 100% VG concentratie heeft. In wezen zal de drager waarin de smaakstoffen worden gemengd ook in VG moeten zijn. VG is namelijk geen geschikt oplosmiddel voor de meeste stoffen, waardoor de smaakstoffen die je zou kunnen gebruiken beperkt zijn.

Het bedrijf dat het meest bekend is voor het produceren van PG-vrije vape sappen is de EC blends. Het bedrijf komt op de eerste plaats in deze categorie, zelfs bij een google-zoekopdracht. PG-vrije vape sappen moeten echter niet worden verward met MAX VG e-juices. De MAX VG e-juices hebben geen PG toegevoegd, behalve de inhoud die nodig is voor de toevoeging van smaakstoffen. Dit kan resulteren in een concentratie tot 20% in het hele sap. Het is echter meestal 15% in de meeste gevallen.

Voor de PG-intoleranten is het raadzaam om uit te zoeken of je een lage concentratie van hetzelfde zou kunnen verdragen. Dit zal je openstellen voor meer opties voor vape sapfabrikanten omdat de meeste van hen de PG gebruiken. Bovendien, als je je vape sap maakt, zal het je meer smaakopties geven omdat, in tegenstelling tot de VG, PG een uitstekend oplosmiddel is voor de meeste smaakstoffen.

Waarom willen vapers PG wegsnijden?

Het hierboven genoemde bedrijf, EC blends, staat aan de top van vele bedrijven die overstappen op PG-vrije vape sappen. Statistieken geven aan dat vaping bedrijven drastisch overstappen op PG-vrije vape sappen. Dit is te wijten aan verschillende gezondheidsproblemen in verband met de PG stoffen in de vape sappen.

Het belangrijkste probleem in verband met de PG stof is het feit dat de PG een synthetisch geproduceerde chemische stof is. Met name op bijna alle fronten van het leven hebben we te maken met synthetisch geproduceerde chemische stoffen. De chemische stoffen zitten in ons huishoudelijk wasmiddel, dieetdrankjes, en vele andere stoffen die we dagelijks gebruiken/consumeren.

Een ander probleem met de PG stof is de hoge PG gevoeligheid onder de gebruikers en consumenten. Onderzoek toont aan dat vapers die PG gevoelig zijn het moeilijk kunnen verdragen. Bovendien zijn sommige mensen, ook de vapers, er allergisch voor. Tot de meest voorkomende PG gevoeligheidssymptomen behoren hoesten, keelpijn of droge keel, misselijkheid en piepende ademhaling, met af en toe huidreacties. De PG stof wordt meestal geconsumeerd door inhaleren; dus, je moet je mond en neus bewaken tijdens het vapen.

PG stof is de essentie die verantwoordelijk is voor de keelklap in een vape sap. Bijgevolg wordt het verminderde gebruik van PG stoffen in vape sappen bijgedragen door het vermijden van harde keelklappen. Sommige vapers houden van de diepe keelklap die de PG stoffen brengen. Dit is echter niet het geval met sommige vapers. De laatste vindt de diepe keelklappen nogal ongemakkelijk. Met name de diepe keelklappen zijn een onderdeel van het roken van tabak sigaretten. Echter, de PG-vrije vape sappen geven ook nicotinegehalte voor een soepele overgang van het roken, terwijl het je een zachte zoete drank geeft.

Wat is VG en PG in vape juice?

Je hebt waarschijnlijk de VG/PG-concentratie en (of) PG/VG-substantie gezien zonder echt te begrijpen wat ze betekenen. Nou, maak je geen zorgen meer.

Propyleen Glycol (PG)is kleurloze, smaakloze alcohol die fungeert als smaakdrager en bron van "throat hits" in e-liquids. Het wordt al decennia lang gebruikt in shampoo, ijs, babydoekjes en theatrale mistmachines. De enige plek waar je het niet zult vinden is de Kind-Juice.

Plantaardige Glycerine (VG)is ook kleurloos en geurloos. Het is een zoet smakende vloeistof die dikker is dan PG. VG reguleert de wolkproductie in damp. Huishoudelijke artikelen die VG bevatten variëren van smaakstoffen voor levensmiddelen tot aftershave en deodorant. De organische VG in Kind-Juice is 100% USP Medical Grade en wordt op natuurlijke wijze gewonnen.

PG of VG, hoe maak je E-Juice

PG en VG, zoals hierboven besproken, vormen een essentieel onderdeel van vaping. Daarom moet je weten hoe je dit moet aanpakken. Het belangrijkste is dat je in staat bent om te beslissen over de PG/VG concentratie. Ook moet je de procedure van het maken van vape sappen zien. Hieronder staan de hoogtepunten van de stappen die worden gevolgd bij het maken van vape sappen.

  1. Het bepalen van de nicotinesterkte
  2. Extract nicotine uit de container en breng het over naar een flesje
  3. De te gebruiken aroma's kiezen
  4. Smaakconcentraten afmeten en overbrengen
  5. Meet af en voeg de verdunner/basis (VG/PG) toe
  6. Plaats de boor onder het flesje en schroef de dop erop
  7. Schud de fles
  8. Laat weken.

Beste Propyleen Glycol Vrije E-Juices (E-Liquids)

Hieronder vindt u de beste PG-vrije e-juices die niet op de markt verkrijgbaar zijn.

VaporFi

De VaporFi is de beste keuze voor PG-intoleranten. Het e-sap is verkrijgbaar in verschillende VG/PG-concentraties, waaronder MAX VG en 100% VG. Bovendien heeft het e-sap niet alleen een verscheidenheid aan smaken, maar de smaken zijn ook uitstekend. Alle verschillende smaken worden verwerkt in VaporFi's FDA-goedgekeurde laboratoria, zodat u er zeker van bent dat het sap puur is.

Terwijl de 100% VG misschien zeldzaam is bij de VaporFi, zijn de MAX VG grotendeels VG (80%) en kunnen gebruikt worden in elke vaporizer met elke OHM weerstand. Met de VaporFi kan het nooit fout gaan!

Soort Sap

De Kind Juice is een favoriet voor elke vaper als het gaat om 100% VG concentratie e-juices. De Kind Juice is biologisch, volledig natuurlijk met een voortreffelijke smaak, trouw aan de smaak beschrijving. Bovendien heeft de Kind Juice alle ingrediënten die gebruikt worden in de vaping vermeld op het flesje. Dit helpt u bij de besluitvorming bij het maken van een aankoop, en u kunt gemakkelijk detecteren en vermijden waar u intolerant voor bent. Omdat het volledig natuurlijk is, is er ook geen Diacetyl, Acetoïne, Acetyl Propionyl, of Vitamine E olie. De Kind Juice is een bekroond merk voor e-juice smaak, en als zodanig, bent u verzekerd van een goede smaak.

Kai's Virgin Damp

De Kai's Virgin Vapor is een puur organisch sap en is gecertificeerd volgens de Europese biologische normen. Bovendien zijn alle Kai's Virgin Vapor sappen 100% op basis van PG, en als zodanig kun je nooit verkeerd gaan met het als je PG-intolerant bent. Nogmaals, de e-juice wordt geleverd in verschillende smaken, waardoor je een verscheidenheid aan opties hebt om uit te kiezen. Met name heeft het merk verschillende prijzen gewonnen voor het geven van verschillende keuzes op smaken.

In hun verklaring dringt het merk er bij andere merken op aan om toe te geven aan de aanbevelingen van gezondheidsorganisaties om te stoppen met PG-gebaseerde e-liquids. Dit helpt bij het verminderen van PG-geassocieerde gezondheidsproblemen.

Ethos Vapors

Ethos Vapors is een toonaangevend e-vloeistof en lifestyle merk opgericht in 2014. Ethos Vapors heeft haar pad gecreëerd, met de nadruk op uniciteit en innovatie. De meeste van de Ethos Vapors sappen zijn 100% VG gebaseerd, en als zodanig, kun je nooit verkeerd gaan met het als je PG intolerant bent. Bovendien, de e-juice wordt geleverd in verschillende smaken, waardoor u een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen.

Het UPENDS product heeft bewezen betrouwbaar te zijn. Uit de klantenbeoordelingen blijkt dat het merk klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, en dus kan het nooit misgaan met Ethos Vapors.

Ichor Vloeistoffen

De Ichor Liquids geven u meer dan dertig smaakopties om uit te kiezen. Het UPENDS product heeft verschillende VG/PG concentratie-opties, waaronder de MAX VG en 100% VG concentraties. Als zodanig maakt het de lijst van beste PG-vrije vape sappen, dankzij de voortreffelijke smaak. Met name heeft het merk meer dan tweeduizend vijf-sterren beoordelingen, en als zodanig bent u verzekerd van de kwaliteit van de sappen.

Conclusie

Vaping is drastisch een norm aan het worden, zowel onder rokers als niet-rokers. Als u besluit om het eens te proberen, moet u weten wat het beste voor u werkt. Vaping, vooral wanneer u een PG basis gebruikt, heeft verschillende problemen die u zou moeten verminderen door de PG stof te vermijden. Als zodanig zullen de e-juice merken die we hierboven hebben besproken u helpen om de meest plezierige e-juice van uw keuze te krijgen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)