WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Ozon Vape Pen. Alles wat u moet weten over Ozone Vape Pen

14th Nov 2021 | 58 | upends v

Wat is een ozon vape pen?

Ozon vape pen is een draagbare e-sigaret die wordt gebruikt voor het verdampen van cannabis producten. In de vape industrie zijn veel ondergewaardeerde vape pennen niet goed bekend.

De ozon vape pen is een van deze bijna vergeten vape pennen in de vaping scene. De vape pen is begonnen met het maken van een goede aanwezigheid in de markt en hun verkoop schiet omhoog naar hogere niveaus.

De ozon vape pen werd gebouwd door de ozon bedrijf dat werd opgericht in 2010. Hoewel er weinig informatie is over het bedrijf en wat ze doen, kunnen we bevestigen dat de ontwikkeling van dit product een gezamenlijke inspanning was van medische professionals, ingenieurs en wetenschappers.

Uit de naam van het product, kunnen we zien dat ozon rook is gewijd aan het redden van het milieu door de verkoop van producten die niet uitstoten van koolmonoxide en een groot aantal sigarettenpeuken die onze straten vullen.

Ozon rook bouw en ontwerp

Van de verpakking, de ozon rook vape pen wordt geleverd met een magneet-top kartonnen doos. De magnetische sluiting is ontworpen om uw e-cigs te beschermen en het bovenste gewatteerde niveau heeft sleuven die de lange en korte batterijen en de cartridge kunnen bevatten.

Deze doos bevat alle noodzakelijke componenten die u zal krijgen vaping. U kunt een deluxe kit die wordt geleverd met een normale grootte batterij en een cartomizer, een USB-oplader, een adapter voor wandmontage, en een handleiding voor gebruikers.

De e-sigaretten zijn net zo groot als de normale vape pennen, uitgerust met een groene LED voor de tip en tweedelige constructie. De cartridge stijl maakt gebruik van het cartomizer ontwerp wat betekent dat u zult genieten van gearomatiseerde nicotine oplossingen met wegwerp verstuivers.

Een geweldige eigenschap is dat je de onderdelen zonder gedoe in elkaar kunt schroeven en met de automatische batterij hoef je alleen maar te inhaleren om te activeren. Wanneer u klaar bent met de pen, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Het LED-lampje op de punt gaat uit als je inhaleert en gaat weer aan als je stopt met inhaleren. Er zijn twee kleine rechthoekige openingen op de band waar de patroon en de batterij samenkomen.

Dit punt veroorzaakt een soort piepend geluid als je inhaleert, dus je moet ze bedekken met je vingers als je discreet wilt zijn.

Aroma's damp en nicotinegehalte

De ozon rook vape cartridges komen in vier verschillende nicotine sterktes, vol (16mg), medium (11mg), en licht (8mg). U krijgt ook de nul die geen nicotinegehalte in zich heeft. U bent ervan verzekerd dat de ozon rook vape pen geeft u opties wanneer u zich richt op het verminderen van uw nicotinegehalte inname.

Hoewel sommige rokers wensen dat er sterkere opties, de volledige en medium cartridges zijn genoeg voor de meeste van hun gebruikers.

Als het op smaken aankomt, is dit het belangrijkste onderdeel waar elke vape gebruiker het meest in geïnteresseerd is. De smaak en de damp die door een vape pen geproduceerd worden, zijn bepalend voor de kwaliteit en de ervaring die een gebruiker krijgt bij het gebruik van deze pennen. Je krijgt misschien niet zo veel damp in vergelijking met andere vape merken, maar het is nog steeds bevredigend.

De batterij kit op de mini kit is vergelijkbaar met veel pennen in termen van damp, maar nog steeds niet kan tippen aan de grote merken in het vaping spel. Voor de ozon rook kit, krijg je een aanzienlijke punch, en de damp die het produceert vergelijkbaar overtreft de meeste van de oudere modellen van vape pennen.

Je krijgt een soepele trekking en voor verstokte rokers, zou je meer moeten roken om je zintuiglijke verlangens te bevredigen. De verhoogde nicotineniveaus zijn goed, maar u zult nog steeds een lichte droogheid krijgen na het nemen van een paar trekjes.

U krijgt een breed scala van ozon rook smaken, zoals tabak, menthol, kersen, groene appel, bosbes, aardbei, koffie, perzik, energie, en vanille cartridges. De tabak smaak heeft meer van een sigaret gevoel gebonden aan, maar met een aangename hoeveelheid zoetheid.

 Andere smaken in de lijn zijn vol van smaak en geven je de essentie van een echte smaak. De bosbes is even vol van smaak maar voelt meer synthetisch aan als een bosbessen frisdrank. De energy smaak is goed, maar het is geen keuze voor de mens.

De vanille en perzik smaken vallen wel op tussen de andere smaken en krijgen gemakkelijk de mix van subtiel en herkenbaar.

Een opmerkelijke eigenschap over de ozon rook vape pen is dat ze 10-20% omvangrijker dan de andere merken beschikbaar in de industrie, waardoor ze een goede keuze voor gebruikers

Batterij

Een bijzondere factor over de ozon rook e-cigs is dat de batterij is even voldoende voor de meeste vape gebruikers. Op de documentatie wordt aangegeven dat u bijna 400 trekjes krijgt wanneer een batterij volledig is opgeladen. Dit feit kan alleen waar zijn wanneer u rookt in bepaalde omstandigheden die niet veel stroom lijken te verbruiken.

Als u korte trekjes neemt, zal de batterij langer meegaan, maar het is onwaarschijnlijk dat een volledig opgeladen batterij van normaal formaat het loodje legt bij normaal gebruik. Als u niet zeker bent van de capaciteit van de batterij, kunt u met de reservebatterij rondlopen voor het geval dat.

Als de batterij bijna leeg is, gaat het LED-lampje tien keer knipperen en moet u de batterij in de USB-lader schroeven en op een stroombron aansluiten. Het rode lampje wordt groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

De ozon rookbatterijen zijn de standaard 3,7 volt batterij die een gevoelige schakelaar heeft die de batterij activeert zelfs bij de geringste trekking, hij ontbrandt ook niet bij blootstelling aan sterke wind.

Voor- en nadelen van ozon vape pen

Voordelen

Brede selectie van smaken van volle tot de meer synthetische smaken
De levensduur van de batterij van de pen is zeer verbazingwekkend en langdurig
U krijgt een soepele vaping ervaring bij het gebruik van de ozon vape producten
De nieuwe mini kit wordt geleverd met een batterij die een boost heeft op de damp productie
De smaken zijn authentiek en zeer aantrekkelijk
De cartridges gaan lang mee en u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze leeg raken terwijl u midden in een sessie zit

Nadelen

De throat hit van ozon vape pennen is niet zo sterk als u zou verwachten
De batterij die bij de mini kit wordt geleverd gaat niet lang genoeg mee ondanks dat hij productief is in de damp productie
Het apparaat heeft ruimte voor verbetering van de dampproductie
Er zijn zeer lage nicotineniveaus om uit te kiezen, wat niet gunstig is voor zware vapegebruikers.

FAQs over ozon rook vape

Is de ozon rook de moeite waard?

De ozon rook is een vape pen die u vele smaakopties voor een e-sigaret biedt. De nicotine sterktes zijn er ook in verschillende niveaus waardoor e-cig gebruikers vertrouwd kunnen raken met wat het beste voor hen werkt.

Hoe laad je de ozone smoke vape pen op?

In de ozon verpakking vindt u een USB lader die u op uw pen kunt schroeven en vervolgens kunt aansluiten op een muurblok om op te laden. Het duurt niet lang om het apparaat op te laden en met een volle lading kun je meer dan 400 trekjes doen.

Ozon rook vs. JUUL

Beide apparaten zijn kwaliteit vape apparaten, maar de ozon rook is beter omdat het u toelaat om vape over en weer, maar de Juul wordt wegwerp, moet je het weggooien na elke sessie. De ozon rook geeft je ook veel smaak opties die u kunt kiezen uit in vergelijking met Juul die geannuleerd enkele smaken.

Conclusie

De ozon rook is een gemiddelde vaping apparaat, het is niet duur en het presteert niet zo uitgebreid in vergelijking met de zware spelers in de industrie. Het is goed ontworpen om beginners die een entree maken in de vaping industrie te dienen.

U krijgt een breed scala aan smaken die je kunt proberen met behulp van de pen zonder dat u de pen te veranderen, alles wat je nodig hebt is een smaak cartridge en je bent goed om te gaan.