WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Orbit Vape Pen. Een complete review van de Orbit Vaporizer. Groothandel in wegwerp Vape.

24th Jun 2022 | 85 | Danielle Alhiraki

Wat is een Orbit vape pen?

De Orbit vape pen is een ontwerp gemaakt door Atmos die een verscheidenheid aan producten in de markt heeft gemaakt. Deze vape pen is een game-changer voor diegenen die op zoek zijn naar iets verfijnd genot tijdens het vaping.

De Orbit vape pen is gemaakt van het geanodiseerde metalen omhulsel dat een rubberen mondstuk en een keramische kamer heeft. Het rubberen mondstuk zorgt ervoor dat u comfort heeft tijdens het gebruik en beschermt u tegen overmatige hitte wanneer de vaping pen heet wordt.

De isolatie wordt vergemakkelijkt door kunstleer die is verpakt aan de onderkant. Het heeft ongeveer 0,5 "diameter en zijn 7" hoog. De orbit wordt geleverd in twee kleuren alleen, rood en zwart met een strak design dat past in elke zak of tas, kunt u gemakkelijk dragen wanneer u naar feestjes of op bezoek bij vrienden dus uw plezier is altijd en overal gegarandeerd.

De orbit vape pen geeft een gevoel van eigendom en een maximale tevredenheid bij het gebruik ervan. Orbit vape maakt gebruik van droge kruiden en het is beroemd voor het aanbieden van een bevredigende vaping ervaring aan haar gebruikers.

We zullen kijken naar orbit vape en geven u de details van wat er nodig is om u een bevredigende vaping ervaring.

Ontwerp en uiterlijk van de orbit vape pen

De orbit vape heeft een onderste LED die komt van pas om u te helpen weten wat elke kleur betekent, is het makkelijker om te weten wanneer op te laden, wanneer het is op en wanneer u de geoptimaliseerde temperatuur voor een volledige vaping ervaring te krijgen.

Het heeft twee geconfronteerd met LED-verlichting waar een is geïnstalleerd in de power-knop, dit helpt u weten wanneer uw vaping pen is ingeschakeld en wanneer het uit is. De pen is gemaakt van een geanodiseerd metalen omhulsel, siliconen lip bescherming geeft je het extra comfort en vermindert de warmte, de lip beschermer kan ook worden gebruikt wanneer er geen tijd is om het mondstuk schoon te maken.

Het is ideaal in die zin dat je niet midden in de vaping sessies stopt om de vape pen schoon te maken, je kunt genieten van je vaping tijd en hem veel later schoonmaken als je je volle genot hebt gehad. De kruidenkamer is zo ontworpen dat het verwarmingselement de kruiden niet direct raakt.

De pen wordt opgeladen met een mini-USB die in de zijkant van de orbit vape wordt gestoken en wanneer de aan/uit-knop rood wordt, dan weet je dat het tijd is om de oplader in te pluggen.

De pen ligt steviger in de hand en heeft voldoende gewicht, niet te zwaar, niet te licht. Het apparaat kan gemakkelijk uit elkaar gehaald worden en is dus gemakkelijk schoon te maken en bij te vullen.

Kenmerken van orbit vape pen

  • De batterij is 1100mAh dat geeft je een volledige 50-60 minuten van non-stop gebruik en een continue stroom van energie.
  • Het is uitgerust met twee LED-lampjes die aangeven wanneer het is ingeschakeld en de hoeveelheid warmte die u gebruikt.
  • Er is een micro USB oplader aan de onderkant om ervoor te zorgen dat de batterijen volledig worden opgeladen en dat u niet wordt afgesloten tijdens het vapen.
  • Het heeft twee soorten coils om ervoor te zorgen dat u een gelijkmatige verdeling van de warmte in de kamer krijgt.

Prestaties van de orbit vape pen

De orbit vape pen heeft slechts één knop. Zodra u de kruiden laadt, begint het verhittingsproces, waarna u enkele ogenblikken wacht en klaar bent om te gaan. Deze vaporisatie pen is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer ideaal voor degenen die nieuw zijn met vaping. Voor betere prestaties moet u gemalen kruiden gebruiken.

Het LED-lampje in de kamer maakt het makkelijk om de kruiden tijdens de sessie te roeren. Deze pen heeft echter geen temperatuurinstelling. Omdat verschillende kruiden bij verschillende temperaturen verdampen, zul je moeten wachten tot de pen uit zichzelf opwarmt totdat de gewenste temperatuur is bereikt.

Dezelfde powerknop wordt gebruikt om de pen aan en uit te zetten. Als je de powerknop ingedrukt houdt, gaat hij aan en vervolgens weer uit.

Orbit vape is goed gebouwd met een solide en een geruststellende heft om u goede service te geven voor vele jaren. Wanneer u de orbit vape pen koopt, krijgt u een USB-oplaadkabel, reinigingsborstel, vervangbare mesh filters, mondstuk covers, en een gebruikershandleiding.

Zo goed als hij in je zak of tas past, is hij ook groot genoeg om hinderlijk te worden.

Voor- en nadelen van Orbit Vape Pen

Voordelen

  • De prijs is zeer betaalbaar in vergelijking met andere vaping pennen.
  • De smaak en de hoeveelheid damp zijn bovengemiddeld.
  • Heeft slechts twee onderdelen waardoor het makkelijker schoon te maken en makkelijk te gebruiken is.
  • Het heeft een uitstekend startersmodel.
  • Hij verbrandt geen kruiden.

Nadelen

  • Wordt een beetje heet en er is geen manier om de temperatuur te reguleren.
  • Het aantal trekjes per vulling is veel lager dan bij andere draagbare vaporizers.
  • De damp wordt soms hard en oncomfortabel heet.

FAQs over de orbit vape pen

Wat betekenen de kleuren van de pen?

De LED kleuren veranderen in verschillende stadia; eerst, als hij groen wordt, dan betekent dit dat de batterij vol is. Naarmate de batterij verder leeg raakt, verandert de kleur naar geel, die vervolgens overgaat in oranje, en uiteindelijk rood, wat betekent dat de batterij volledig leeg is. De beste tijd om hem op te laden is wanneer hij van oranje naar rood gaat.

Hoe lang gaat een batterij van een orbit vape pen mee?

Een vape pen in goed werkende staat zou 8 uur mee moeten gaan tussen oplaadbeurten. Dit is echter geheel afhankelijk van uw stijl van vaping. Mocht u echter problemen ondervinden met de batterij, aarzel dan niet om ons te bellen.

Hoe werkt de orbit vape pen?

  • Verwijder het mondstuk om de verwarmingskamer te onthullen.
  • Vul losjes met kruiden naar keuze en bevestig het mondstuk weer.
  • Druk 5 keer snel op de powerknop om de pen aan te zetten en te beginnen met verwarmen. Als hij klaar is met verwarmen zal hij ongeveer 60 seconden groen oplichten.
  • Terwijl je de aan/uit-knop ingedrukt houdt, breng je je lippen op het mondstuk, zuig je gedurende 5 seconden lucht aan en laat je het dan los.
  • Na 3 tot 5 minuten schakelt de pen automatisch uit om de batterij te sparen.
  • Als je de pen zelf wilt uitschakelen, druk je 5 keer snel op de aan/uit-knop en hij gaat uit.

Wat betekent het als de orbit vape pen blauw knippert?

De pen knippert blauw als je de aan/uit-knop 3 keer continu indrukt. Dit is een indicator dat de pen is overgeschakeld naar de medium power output modus.

Alternatieve vape: UPENDS

De Uppor vape pod mod is een super waarde met een fantastische prijs die de meeste pod mods niet hebben. Het heeft een Etchip 3.0 cloud chaser coil binnen en andere gebruiksvriendelijke componenten. Het is een droom voor vape gebruikers met een dikkere damp ervaring.

Conclusie

We raden de orbit vape pen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een apparaat dat lang meegaat en presteert. Het ontbreken van temperatuurregeling kan een tegenvaller zijn, maar voor beginners kan dit de beste manier zijn om je vaping reis te beginnen.

Als u op zoek bent naar iets dat gemakkelijk te laden is of u bent nieuw in de ervaring dan is dit de beste keuze voor u. Het heeft een uitstekende opwarmtijd, het slanke ontwerp maakt het gemakkelijk om mee te nemen, ongeacht waar u heen gaat.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)