z

Search

  z
  z

  Ooze Vape Pen Instructies & Beoordeling [Ooze 650,1100,900]

  Ooze Vape Pen Instructies & Beoordeling [Ooze 650,1100,900]

  Ooze Life verwijst naar een hoog aangeschreven bedrijf in Michigan, dat sinds 2007 bekend staat om de verkoop van kwaliteitsproducten. Het verkoopt producten die u kunt gebruiken met essentiële oliën, concentraten en tabak. Dit bedrijf streeft ernaar om de vaping sector te stimuleren door de productie van hoogwaardige producten, zoals vaporizer pennen en meer accessoires.

  Maar is Ooze een goede vape pen? Maak je geen zorgen meer! In deze verhelderende review zullen we deze vraag beantwoorden en alles behandelen wat je moet weten over de Ooze vape pen.

  Laten we beginnen!

  Ooze Pen Line Review:Is Ooze een goede vape pen?
  Ooze vape pen valt onder de categorie van de meest goedkope en eenvoudig te gebruiken vape pennen. Daarnaast geven de meeste mensen de voorkeur aan de Ooze vape pen vanwege zijn draagbaarheid en lichtgewicht ontwerp. U kunt deze vape pen gebruiken als back-up wanneer u op reis bent omdat hij gemakkelijk in uw zak/tas past.

  1. Ooze Vape Pen 650

  Ooze vape pen 650 zou je topprioriteit moeten zijn als je een klein formaat of discrete vape batterij wilt, die een significante punch inpakt. Het is een perfecte optie voor veteranen en beginners omdat het goed werkt wanneer het privé en publiekelijk wordt gebruikt.

  Deze vape batterij werkt goed met elke 510 draad cartridge, en het kan vape elke dikste olie cartridge met minder gedoe met behulp van 3,7V spanning. De top-notch functies geassocieerd met deze vape batterij omvatten een over-charge bescherming chip, twintig-seconden voorverwarming modus en een automatische shut-off functie.

  In het algemeen is de Ooze vape pen 650 een ongeëvenaarde vape batterij en iets dat je zou moeten toevoegen aan je rookwaren of vape producten.

  Kenmerken
  3.7V spanning
  5, 650 mAh batterijen ( Grade A)
  0,3 pond gewicht
  Matte afwerking
  Verkrijgbaar in zwart en chroom kleur
  Twee voorverwarmingsstanden
  Automatische uitschakeling van twintig seconden
  Over-charge bescherming fragment
  510 schroefdraad
  Wordt niet geleverd met oplader
  Aan-uit functie

  2. Ooze Vape Pen 1100

  Ooze vape pen 1100 is een andere Ooze oplaadbare batterij met een slanke matzwarte kleur of gepolijst chroom kleur. Het is een discrete en go-to betrouwbare vaporizer batterij die goed werkt met elke 510 dreiging essentiële olie cartridges en concentraat cartridges.

  De meeste mensen geven de voorkeur aan deze vape pen batterij vanwege zijn vermogen om oliepatronen van elke grootte te vapen met behulp van 3,7 V spanning. Daarnaast Ooze vape pen 1100 werkt goed met elke 510 schroefdraad bijlagen en draad cartridges.

  Het is een betrouwbare en zeer discrete vape batterij die elke doorgewinterde veteraan of beginner kan gebruiken met minder gedoe. Daarom is Ooze vape pen 1100 de vape batterij om te overwegen als je op zoek bent naar iets uitstekends om aan je vape producten of rookwaren toe te voegen.

  Kenmerken
  3.7V spanning
  5, 1100 mAh batterijen (klasse A)
  0,4 pond gewicht
  Matte afwerking
  Verkrijgbaar in zwart en chroom kleur
  Twee voorverwarmingsstanden
  Automatische uitschakeling van twintig seconden
  Over-charge bescherming fragment
  510 schroefdraad
  Wordt niet geleverd met oplader
  Aan-uit functie

  3. Ooze Vape Pen 900

  Ooze vape pen 900 is de meest geprefereerde vape batterij vanwege zijn discrete en slanke ontwerp en de mogelijkheid om een significante punch te pakken. Daarnaast is Ooze vape pen 900 de perfecte keuze voor veteranen en nieuwelingen omdat ze hem zowel publiekelijk als privé kunnen gebruiken.

  Bovendien werkt deze vape batterij goed met elke 510 draad cartridge. Daarnaast kan Ooze vape pen 900 snel elke dikste oliecartridges vapen met behulp van 3,7v voltage. Andere top-notch functies geassocieerd met de Ooze vape pen 900 zijn de over-charge bescherming chip, de automatische-shut-off functie, en de twintig-seconden voorverwarming modus.

  Daarom is de Ooze vape pen 900 de vape batterij om te overwegen als je op zoek bent naar iets uitstekends om aan je vape producten of rookwaren toe te voegen.

  Kenmerken
  3.7V spanning
  5, 900 mAh batterijen (klasse A)
  0.35 pond gewicht
  Matte afwerking
  Verkrijgbaar in zwart en chroom kleur
  Twee voorverwarmingsstanden
  Automatische uitschakeling van twintig seconden
  Over-charge bescherming fragment
  510 schroefdraad
  Wordt niet geleverd met oplader
  Aan-uit functie

  Een ander systeem om te overwegen

  UPENDS Upcott

  UPENDS Upcott is een andere top-rated pod systeem te overwegen dat een betrouwbare vaping ervaring levert. De meeste mensen geven de voorkeur aan dit voorgevulde pod systeem vanwege de zes smaken, betrouwbare kwaliteit, langere puffing tijd, geen condensaat / spatten en robuuste, stabiele damp.

  Het is een innovatieve en ongecompliceerde structuur die ervoor zorgt dat u een aangename vaping ervaring krijgt tegen een redelijke prijs. Met deze pod systeem, zult u genieten van vaping zonder popping, spugen of lekken onderbreking. De organische katoen met dit pod systeem voorkomt popping, spugen en lekken problemen.

  Bovendien kunt u met UPENDS Upcott een ononderbroken en probleemloze vaping-ervaring verwachten omdat de katoenen filter in het mondstuk popping/condensatie voorkomt.

  FAQs
  Hoe laad je een Ooze Vape Pen op?
  Vraag je je af hoe je een Ooze vape pen kunt opladen? Maak je geen zorgen meer!

  Als je je Ooze vape pen oplaadt, is de eerste stap het losschroeven van de grove wax tank of de cartridge als je de cartridge hebt gebruikt. Neem de Oooze-oplader uit de verpakking en lees de specificaties op de achterkant van de oplader door. Vergeet niet om de schroefdraad van de lader en de batterij te inspecteren om er zeker van te zijn dat ze schoon zijn. Vervolgens schroeft u hem vast.

  U kunt in dit geval de dubbele USB AC-adapterlader gebruiken. Zorg ervoor dat u de USB-laders gebruikt met muurpluggen die expliciet zijn ontworpen voor USB-poorten. Denk eraan dat de garantie niet geldt voor game-apparaten, computers en andere elektronica.

  Als je de adapter in een stopcontact steekt en het lampje rood oplicht, dan betekent dit dat je Ooze-batterij opgeladen moet worden. Laat de Ooze-batterij gedurende 1-2 uur opladen. De batterij is volledig opgeladen als het lampje van rood naar groen gaat. Nu kun je je vape pen zonder stress gaan gebruiken.

  Werkt de Ooze vape pen niet?
  De batterij van je Ooze vape pen kan om verschillende redenen stoppen met werken. Deze omvatten:

  Staat de vape batterij aan?

  De batterij van je vape pen kan stoppen met werken als hij niet aan staat. Je kunt je batterij aanzetten door er vijf keer in twee seconden op te drukken. Zorg ervoor dat je niet pauzeert tussen het klikken. Als je Ooze batterij aan staat en je drukt op de knop, dan zal de power atomizer aan gaan, en zal het lampje rond de knop gaan branden.

  Is de aansluiting schoon?

  Het is mogelijk dat de cartridge olie lekt op de vape pen batterij aansluiting en naar beneden via de coil als gevolg van de tijd-tot-tijd verhittingscycli.

  Zelfs het kleinste percentage vuil kan resulteren in verbindingsproblemen en de knop doen knipperen. Maar, het is eenvoudig om dit probleem op te lossen.

  Zorg ervoor dat u uw batterij regelmatig schoonmaakt om dit probleem te voorkomen. Maak de batterij van uw vape-pen altijd schoon als u de cartridge vervangt. Door dit te doen, verlengt u de levensduur van uw vape pen.

  Controleer ook of de batterij van uw vape pen beschadigd is en of de cartridge coil een verbinding maakt. U kunt ervoor zorgen dat de batterij van uw vape-pen naar behoren blijft werken en elke keer voor smaakvolle damp zorgt door:

  Ervoor te zorgen dat u hem niet overlaadt
  Cartridges te plaatsen
  De vape-pen op de juiste temperatuur te bewaren

  Hoe gebruik je een Ooze Vape Pen?
  Het is geen uitdaging om een Ooze vape pen batterij te gebruiken. Na het openen van de Ooze vape pen verpakking, vindt u een Ooze vape pen batterij en een USB-slimme lader. Op de achterkant van de verpakking vindt u instructies die u door het proces zullen leiden.

  Vergeet niet dat de Ooze vape pen goed werkt met elke cartridge met 510 schroefdraad. Om de batterij van de Ooze vape pen naar behoren te laten werken, draai je de lader eraf, en controleer je of de zeefjes voor de schroefdraad van de cartridge en de schroefdraad van de batterij schoon zijn.

  Schroef de cartridge, zet de Ooze vape pen batterij aan en klik vijf keer binnen twee seconden. Schakel de voorverwarmingsmodus in door twee keer op je Ooze batterij te klikken. Door deze modus te activeren, krijg je 15 seconden continue verwarming zonder aan de knop te trekken. Je kunt de verwarmingsmodus echter uitschakelen door één keer op de knop te klikken.

  Meestal variëren de spanningsinstellingen van de Ooze batterij van 3,3 volt tot 4,8 volt. Begin altijd bij 3,3 volt en werk naar boven toe. Schroef de cartridge los en schroef de lader weer op je batterij.

  Overweeg het gebruik van een USB-lader met muurpluggen die expliciet voor USB-poorten zijn ontworpen. Steek nu de USB-stekker in de wandplug. Hierna zal het lampje op de oplader rood oplichten, wat aangeeft dat hij moet worden opgeladen. Als het lampje groen is, betekent dit dat de lader volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik.

  Laatste gedachten
  Ooze life geeft je verschillende apparaten, zoals Ooze vape pen 900, Ooze vape pen 1100 en Ooze vape pen 650, om je te helpen de ongelukkige ervaringen te vergeten die je hebt gehad met systemen die door verschillende merken zijn geproduceerd.

  Dus, vergelijk de bovenstaande drie producten aangeboden door Ooze leven en kies uw favoriete voordat de voorraden opraken. Vergeet ook niet om UPENDS Upcott te overwegen, een ander vaping systeem dat een ononderbroken en probleemloze ervaring garandeert vanwege zijn katoenen filter.

  UpBar Air Disposable vape(Newest)

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.