WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

NJOY Ace pods review en instructies. Specificaties, eigenschappen, prestaties, voor-en nadelen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 65 | Danielle Alhiraki

De NJOY Ace is een pod systeem dat ontworpen is om gebruikt te worden door mensen die proberen te stoppen met roken. Ze hebben het proces van stoppen met roken toegankelijker gemaakt met het pod systeem.

De pods zijn voorgevuld en hebben een zeer geraffineerde look die meer stealthy, compact en solide is. Het apparaat is een drop pod ontwerp, en je kunt vapen wanneer je klaar bent.

De pod is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: klassieke tabak, bosbes, koele menthol, en watermeloen twist. Elk van de pods bevat 1,9 ml vloeistof en 5% nicotinegehalte. Het nicotinegehalte is enigszins vergelijkbaar met de JUUL pods.

Specificaties en kenmerken van de pods

Een volledig bevestigd Ace-apparaat meet 3,5 inch x 1,1 inch x 0,5 inch en weegt ongeveer 60 gram. Met een hoogte van 3,5 inch is de Ace niet significant als zodanig, maar ook hier kan het niet worden gecategoriseerd als een klein apparaat dat gemakkelijk kan worden verloren. Dit is een ander geval dan zijn concurrent, Juul, die veel kleiner is.

De NJOY Ace is een premium design vape unit in vergelijking met apparaten van een vergelijkbaar kaliber. Ze hebben de term slank volledig geïmplementeerd, en dit is hoe het apparaat eruit ziet. Het ziet er altijd fris uit, alsof het net uit de ontwerpkamers komt. Hoewel het pod systeem geen knoppen heeft, zou je in de war kunnen worden gebracht om te denken dat het een of andere clicker uit de toekomst is. Het kan gemakkelijk worden rondgedragen zonder dat mensen zich zorgen maken om te weten wat er in je bezit is.

Het apparaat heeft niet zo veel kleurvariaties; ze zijn alleen verkrijgbaar in grijs en zwart. Het zwarte ontwerp is een gehard plastic dat glanzend lijkt, terwijl het grijze ontwerp zachter is en met contrasterende texturen.

Je kunt het comfortabel vastpakken wanneer je een hit wilt nemen, en je zult ook merken dat het iets omvangrijker is dan de Juul. Dit fenomeen is waar omdat de batterij uitgebreider is en voor een langere periode kan werken. De batterij is nog steeds een afweging, het lijkt afgeplat te zijn met een ovale vorm die gemakkelijk te verbergen is.

Smaakkwaliteit van de NJOY Ace pod

Ook al zijn de smaken voor de NJOY beperkt voor Amerikaanse vape gebruikers, de tabak en menthol smaken zijn nog steeds goed. Hieronder staan enkele van de meest uitstekende smaken waarvan u kunt genieten met de Ace pods.

Klassieke tabak

Deze smaak is heerlijk; het smaakt een beetje naar een noot en zoet, wat ruikt naar een verse partij sigaretten. Echter, omdat er geen verbranding is op dit apparaat, zal het niet de werkelijke smaak van een sigaret hebben.

Koele menthol

Als je menthols hebt gerookt, heb je geluk met deze smaak. De koele menthol heeft het gevoel dat de meeste rokers wel kennen. Het is niet erg relaxed als het in de keel komt, maar het heeft een lichte hint van mint.

Watermeloen twist

Dit is de beste smaak die je kunt krijgen op een vape pen. Het heeft een schone en verfrissende smaak die vooral smaakt naar watermeloen. De smaak is generiek, licht zoet, maar met een fellere smaak en wrang. Het is duidelijk, verfrissend, en geeft zo veel plezier. Het aroma is zeer flauw en ook zeer aangenaam.

Bosbes

Deze smaak heeft de initiële geur en smaak van bosbes. Het voelt echter meer aan als een generieke bosbes dan als een echte bosbes. Dit is niet erg omdat veel mensen concluderen dat het een goede selectie is.

Batterij en opladen van de NJOY Ace

Ook al wordt je Ace apparaat geleverd als het volledig opgeladen is of met een bepaalde hoeveelheid lading, het is essentieel om het een tijdje op te laden. Het enige wat je hoeft te doen is de USB lader in de onderkant van het apparaat te steken en het aan te sluiten op een computer of een ander oplaadblok.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vapen terwijl je oplaadt. De NJOY Ace heeft een pass-through oplaadfunctie waarmee je kunt vapen, zelfs terwijl je vertrouwt.

Afhankelijk van de frequentie van het gebruik, kan het u voor een halve dag of een volledige dag. Als u niet zwaar gaan op de vape, kan het u dienen voor een paar dagen. Het duurt slechts minder dan een uur op te laden.

Prestaties van de NJOY Ace pod

Hoe een vape aanslaat is het belangrijkste aspect dat iedereen wil weten. De Ace pakt zowel een winst als een verlies als het wordt gewogen in termen van prestaties. De pods hebben een goede hit, maar de luchtstroom is zeer strak en perfect ontworpen om de hitte van de coil aan te kunnen.

De damp is warm en bevredigend zonder koud of heet te worden. De damp die vrijkomt lijkt meer op die van een sigaret. Je hebt de vrijheid om een stiekem trekje te nemen of een groter trekje. Het is geen onaangename wolk, en je kunt de damp binnenhouden en zelfs uitblazen.

De nicotinesterkte kan mild of substantieel zijn, afhankelijk van uw keuze van krachten. De 2,4% pods hebben niet de sterke hit die wordt gevonden in de 5% vloeistof. Zelfs de sterkte van de 5% pods heeft niet de hardheid die meestal wordt gevonden in sigaretten.

U zult waarschijnlijk in het begin een rush krijgen, wat te verwachten is bij sigaretten, maar na een tijdje zult u eraan gewend raken. U kunt het apparaat minder vaak gebruiken als u enige tolerantie wilt beheersen.

Voor- en nadelen van de NJOY Ace pod

Voordelen

  • Gebouwd met een premium design
  • De smaakselecties zijn goed
  • Het apparaat is eenvoudig in gebruik
  • De levensduur van de batterij is uitstekend en gaat lang mee
  • Goede klantenservice

Minpunten

  • Magneten op de pod worden soms zwakker
  • De kwaliteitscontrole voldoet niet aan de normen
  • Er is inconsistentie in de prestaties van de pod
  • U kunt vaak verbrande hits krijgen
  • Het lijkt erg duur te zijn

Hoe de pod te gebruiken

Neem uw Ace Pod uit de kit, en u zult ook de batterij en micro USB laders vinden. U moet de smaak pods kopen omdat ze niet bij de uitrusting worden geleverd. Neem een pod uit de kit en verwijder de plugs die de boven- en onderkant bedekken. Ze zijn daar geplaatst om lekkage te voorkomen als de pods in transit zijn.

De gebruiksaanwijzing is zeer duidelijk en niet moeilijk te lezen. Je moet het even doornemen en dan beginnen met instellen. Je plaatst eerst je pod in de batterijopening, en zodra deze goed is geplaatst, neem je een trekje van de pod. Het heeft een automatische trek, dus als je trekt, wordt de damp gemaakt. Er is een ingebouwde chip die alle trekactiviteiten regelt.

FAQs over de NJOY Ace pod

Is de NJOY Ace pod de moeite waard?

Een NJOY Ace is een goed apparaat, vooral voor beginners. Het apparaat is klein en compact van ontwerp, waardoor het geschikt is voor discrete sessies. Bovendien heeft het een goede damp- en smaakproductie, ideaal voor mensen die proberen te stoppen met het roken van sigaretten.

Hoeveel kost de NJOY Ace pod?

NJOY maakt gebruik van promoties om nieuwe klanten aan te trekken voor hun ace producten. Het ace apparaat kan gekocht worden op de website voor $7,99. De pods zijn echter veel goedkoper en gaan voor $5 met volle smaken nicotine.

Hoe lang gaat een NJOY Ace pod mee?

De NJOY Ace pod gaat even lang mee als een standaard pakje sigaretten. Het nicotinegehalte van 5% op de 1,9ml pod gaat 325 trekjes mee als deze volledig is opgeladen. Je kunt dus anderhalve dag vooruit als deze volledig is opgeladen.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

UpOX

De UpOx is een goed pod systeem dat gebruik maakt van de etchip coil, die de beste verwarmingsefficiëntie heeft. Daarnaast is het apparaat compatibel met de meeste mainstream eliquids, en de mesh coil levert een mondvol van de originele smaak met slechts een enkel trekje.

Conclusie

Als je wilt stoppen met roken en iets wilt met een stevige hit, dan is de Ace het apparaat waar je naar op zoek was. De pods zijn perfect voor levering met kolossale damp en smaakvolle smaken. Het enige probleem met het apparaat is het wick systeem. De verwarmingselementen zitten bovenop het keramische wicking blok.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)