WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Naked vape sap / E-liquid | Alle Naked 100 smaken Reviews Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 70 | Danielle Alhiraki

Naked 100 E-Liquid is een buitengewoon merk van fruit gevulde smaken, met behulp van unieke en harmonieuze fruit combinaties in elke 60 ml glazen flesje. Gemaakt door Schwartz E-liquid, dit merk heeft twaalf smakelijke mengsels in de Naked 100 e-Liquid lijn, het is moeilijk om te weten waar te beginnen.

Fruitliefhebbers zullen zich zeker binden aan Naked 100 e-juice, omdat ze elke zoete fruitsmaak hebben die je maar kunt wensen. Van de aardbei, kokosnoot, ananas gelukzaligheid van Lava Flow tot de watermeloen, cantaloupe, honingmeloen trifecta van All Melon tot de zoete citroen-limoen smaak van Sour Sweet, het lijkt erop dat Naked Vape sap je gedekt heeft.

Trouwens, misschien wil je je smaakpapillen voorbereiden op de Cream-lijn, die een perfecte metgezel biedt van fruit en zoete, gladde room. Net wanneer je dacht dat je niet enthousiaster kon worden over dit merk, biedt de Cream-lijn de vuisten van dessertwoede met smaken zoals deze:

  • Amazing Mango (mango's, perziken, en room)
  • Go Nanas (je raadt het al, bananen en zware room)
  • Unicorn Naked (klassieke aardbeien en room)

We noemden slechts een paar van de volledige lijnen, Naked 100 E-Juice, als geheel, geeft u het volledige spectrum van fruitige grootheid die u wenst.

Naked 100 E-liquids Review

Een van de meest opvallende kenmerken van deze E-liquids modellen is de smaak, de kwaliteit van het sap, en hoe goed het smaakte. Zodra je een flesje Naked E-sap hebt geprobeerd, wil je alle andere smaken blijven proberen die beschikbaar zijn van het merk. Hier laten we je achter met de uitgebreide lijst van alle smaken die het biedt:

Fruit:

  • Alle Meloen: Aardbei, Honingdauw Meloen, en Watermeloen.
  • Hawaiian Pog: Passievrucht, Sinaasappel, en Guava.
  • Lava Flow: Aardbei, Ananas, en Kokosnoot.
  • Citroen: Limoen en Citroen (voorheen Groene Citroen/Zuurzoet).
  • Mango: Mango, Perzik, en Crème (voorheen Amazing Mango).
  • Maui Sun: Mandarijn, Ananas, en Sinaasappel.
  • Melon Kiwi: Groene appel, kiwi en honingmeloen (voorheen Green Blast).
  • Really Berry: Bosbes, Braambes en Citroen (voorheen Very Berry).
  • Straw Lime: Aardbei en Limoen.

Cream:

  • Blue Berry: Bosbes, Framboos en Crème (Yummy Gum).
  • Banana: Banana en Cream (voorheen Go Nanas).
  • Pineapple Berry: Ananas, Aardbei en Crème (voorheen Berry Lush).
  • Strawberry: Strawberry and Cream (voorheen Naked Unicorn).

Ijs:

  • Apple: Appel, Groene Druif, Aardbei, en Menthol.
  • Berry: Blueberry, Blackberry, Raspberry, en Menthol (voorheen Very Cool).
  • Meloen: Honingmeloen, Ananas, Groene Meloen, en Menthol (voorheen Polar Breeze).
  • Mint: Pepermunt en Menthol (voorheen Arctic Air).
  • Strawberry Pom: Aardbei, Kiwi, Granaatappel, en Menthol (voorheen Brain Freeze).

Tabak:

  • American Patriot: Klassiek gesneden tabak.
  • Euro Gold: Caraïbische tabak.
  • Cuban Blend: Zachte tabak.

Bovendien is het belangrijk om te weten dat Naked E-Liquid speciaal is ontworpen voor sub-ohm tanks (RDA, RTA, RDTA, vape tanks) en een VG / PG verhouding heeft van 70/30, wat een super soepele vape en veel wolken garandeert.

Een ander kenmerk dat het vermelden waard is, is hoe ze in een RDA vapen; de smaken knallen. Ze zijn ook geweldig voor sub-ohm tanks, hoewel ze, zoals veel intens gearomatiseerde US E-sappen, coils sneller kunnen verstoppen dan minder smaakvol spul.

Daarom is het beter om intens gearomatiseerde E-sappen in RDA's te gebruiken, er is minder ruimte voor coil-fouten of verstopping.

Hoewel je met elk van deze smaken een ongelooflijke ervaring zult beleven, geven we je hier enkele aanbevelingen die je de hele dag door zullen laten vapen.

Beste Naked 100 Vape Juice

Ondanks de geweldige kwaliteit van elke aangeboden smaak en de uitgebreide variëteit, is er een lijst van de beste smaken, en hier brengen we het ook aan u:

Alle Meloen

Als u van fruitige en frisse smaken houdt, zal deze perfect voor u zijn. Deze E-liquid werkt de rijke en verfrissende smaak van meloen in combinatie met de aardbei, een smaak die ervoor zal zorgen dat u wilt vapen tot hij op is. Perfect voor gebruik in de zomer en op warme dagen.

Hersenen bevriezen

Als fruitige smaken niet uw ding zijn, en u wilt gaan voor iets kouder en minder zoet, dan zal de Brain Freeze u dat geven vanaf de eerste smaak. Een rijke combinatie van citrusvruchten met munt zal uw vape tijd tot een onvergetelijke ervaring maken. Het is verfrissend en heeft een perfecte balans tussen fruit en munt.

Naked Unicorn

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze smaak een beetje brutaler en plakkerig. De Naked Unicorn heeft een mix van aardbei en room, die je 's middags naar taart zal laten smaken. Als je van zoete vloeistoffen houdt, mag je deze kans om deze rijke smaak mee te nemen, niet laten liggen.

Amazing Mango

Natuurlijk kon een meer tropische smaak niet ontbreken, en de Amazing Mango komt dat vleugje strand en warmte geven. Samen met de perzik zal deze smaak perfect voor u zijn als u op zoek bent naar een zoete combinatie zonder te overdrijven en tegelijkertijd fris.

Hawaiiaanse POG

Met meer citrus smaken, komt de Hawaiian POG om te concurreren met de Amazing Mango in termen van tropische sensatie, maar het is een zeer bijzondere smaak. Met een combinatie van passievrucht, sinaasappel, en guave, laat deze vloeistof je achter met een citrusachtige en sterke, maar heerlijke sensatie. Als je niet van erg zoete smaken houdt, zal deze optie heel goed bij je passen.

Zure Zoet

Als de Hawaiian POG niet citrusachtig genoeg voor u is, kunt u ook kiezen voor de Sour Sweet. Een rijke combinatie van limoen en citroen, met een evenwicht tussen citrus en verfrissend, mag u deze smaak niet missen die u naar meer zal doen verlangen.

Yummy Gum

Is karamelsmaak meer jouw ding? Dan is Yummy Gum op maat gemaakt voor jou! Met een rijke combinatie van bosbes, framboos en room, heeft deze liquid een rijke karamelsmaak met bubble gum. Klaar om de zoetste verlangens van snoepliefhebbers te bevredigen.

Lava Flow

Kokosnoot kon niet ontbreken in deze lijst. Lava Flow brengt aardbei, ananas, en kokosnoot in zijn formule die dankzij dat vleugje kokosnoot zijn uitgegroeid tot een favoriet van velen. Je moet het zelf proberen om te begrijpen hoe geweldig deze smaak is.

Echt Berry

Dit is misschien wel een van de beste op bessen gebaseerde E-sappen op de planeet, een intense mix van bosbes en braambes gecombineerd met gezoete citroenen. Een unieke balans van citrus, fris en zoet.

Amerika Patriotten

Een zeer succesvolle tabak E-Liquid die smaakt naar de beste premium roltabak. Het is perfect voor degenen die willen stoppen met het roken van gewone sigaren en willen langzaam over te schakelen naar vaping.

Deze smaken zijn de favorieten van de consument, de meest uitverkochte, en de meest gebruikte. Elk van deze smaken laat een unieke smaak in je mond die moeilijk te vinden is in andere vloeistoffen. Dat is waarom als u op zoek bent naar een van deze smaken te proberen, raden wij u beginnen met een van deze lijsten, zult u geen spijt van krijgen.

Een andere van onze aanbevelingen is dat u het merk UPENDS eens moet proberen. Als u op zoek bent naar een ander alternatief voor uw vapes en vloeistoffen, zal dit een uitstekende keuze zijn.

Dit merk heeft uitstekende modellen vapes die zich beter zullen aanpassen aan wat u zoekt, vooral als u een expert bent in de wereld van het vapen.

Op UPENDS.comkunt u de beste vapers vinden om te genieten van een gezonde ervaring tegen een voor u budgetvriendelijke prijs.

Hun producten worden gepresenteerd in een lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen pen ontwerp, zodat u overal toegang heeft tot uw vape. Het beste is dat dankzij de grote verscheidenheid, u in staat zult zijn om veel langer te vapen zonder dat u meer geld hoeft uit te geven dan nodig is.

Een uitstekende keuze die u kan helpen een meer verheven vape ervaring te hebben.

Bent u klaar om de beste smaken voor vaping genieten?

Zoals u kunt zien, heeft u vele opties om te gaan genieten van een unieke ervaring in de wereld van het vaping. Van verfrissende smaken tot heerlijke zoete en fruitige smaken, en natuurlijk kunnen we niet vergeten te vermelden dat u zelfs kunt kiezen voor de drie presentaties met tabak.

En als u zich laat leiden door onze aanbevolen smaken, zult u genieten van nog meer van deze smakelijke vloeistoffen. Een zorgvuldig gekozen lijst op basis van de favorieten van consumenten en frequente vaping klanten.

Het beste deel is dat je ook de mogelijkheid hebt om ze te proberen met UPENDS vapes. Top-kwaliteit apparaten die u de beste vaping ervaring zullen geven. En je hoeft alleen maar hun website te bezoeken om de beste optie voor u te vinden.

Wacht niet langer, haal uw favoriete vloeistof zodat u kunt beginnen met het maken van de beste stoomwolken en tegelijkertijd kunt genieten van een rijke smaak in uw mond.

Een unieke vape ervaring, met unieke producten die voldoen aan de kwaliteitseisen waar u op wacht. Een liquid die net zo rijk en uniek is als de ervaring die het u geeft.

Hawaiian POG, Yummy Gum, Lava Flow, Brain Freeze, Naked Unicorn, en All Melon, al deze geweldige smaken wachten op u.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)