WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Mystica Vape Pen. Review en instructies over de Mystica Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 73 | Danielle Alhiraki

Wat is een Mystica vape pen?

Een mystica vape pen is een draagbare vaporizer gemaakt door de Aristech vape bedrijf en is gemaakt voor gebruik met cartridges. Het is een goede pen die goede prestaties levert werken met 510 schroefdraad cartridges.

De mystic vape pen heeft een verbeterde trekactiveringsbatterij die klein en sterk is. Hij is voorzien van cartridges die gemaakt zijn van sterke materialen zoals glas en een keramische lont voor het mondstuk om u de meest pure smaak te geven.

Als je naar de mystica vape pen kijkt, zit hij in een metalen behuizing die is uitgerust met een enkele knop voor de bediening. Om hem te gebruiken, hoef je alleen maar een trekje te nemen nadat je het apparaat hebt geactiveerd.

Het heeft een voorverwarmingsfunctie die gedurende 15 seconden loopt nadat u het apparaat hebt ingeschakeld. Met de eerste trekkingen, krijgt u een onmiddellijke dikke, hoge kwaliteit en zoete mast van wolk die uw mond raakt.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat deze pen een hervulbare functie voor zijn tanks heeft. Het kan worden gebruikt voor concentraten en het is beschikbaar in vele verschillende maten, ontwerpen en u kunt er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit van vape krijgt. Het is ook gunstig geprijsd en het is uw geld waard

Kenmerken van de Mystica vape pen

  • Heeft het nieuw geïntroduceerde mystica metalen body ontwerp
  • Super lichtgewicht vape pen die gemakkelijk kan worden verborgen
  • Premium lithium ion batterij die u 350mAh capaciteit geeft
  • USB opladen dat een pen in minder dan een uur oplaadt
  • Variabele voltage functie voor het eenvoudig aanpassen van de temperaturen
  • Nieuw ontwerp voor lage voltage output om voorverwarming mogelijk te maken
  • De opwarmtijd duurt slechts 10 seconden terwijl de voorverwarming 15 seconden duurt
  • Verstuiver heeft een kijkvenster om het niveau en gebruik van uw vloeistoffen bij te houden
  • Met één knop te bedienen en gemakkelijk te gebruiken.

Kwaliteit en bouwontwerp van de Mystica vape pen

De Mystica in de hand houden voelt prettig aan, en er zijn nog steeds veel goede functies aanwezig in zijn internals. Je krijgt een metalen behuizing die je een gepolijste, slanke look geeft die zo duurzaam en lichtgewicht is waardoor je hem gemakkelijk in je jas- of broekzak kunt meenemen.

De verstuiver is verborgen achter de metalen behuizing om het te beschermen tegen per ongeluk vallen en vele andere voorvallen die de prestaties van de pen zouden kunnen verstoren. Het apparaat ziet er niet uit als een puur geavanceerde vape pen, maar je bent er zeker van dat het je geld waard is.

In de mystica kit, krijg je een batterij, twee magnetische 510 adapters voor de verstuivers, en een USB-lader die alles is wat je nodig hebt.

Prestaties van de mystica vape pen

We moeten u eraan herinneren dat de mystica vape pen een variabele voltage batterij is en deze vrijheid om het vermogen op de pen te regelen geeft u controle over uw pen. Het heeft vooraf ingestelde verwarmingsbereiken die gaan van 2,3v tot 4,1v. Dit is goed voor elk vape apparaat

Met de verbeterde functies voor voltageaanpassing, zult u bevestigen dat dit apparaat een uitstekende prestatie heeft en u de beste soort vape zal geven. De cel wordt aangedreven door een 350mAh-batterij die geschikt is om uitzonderlijk te presteren.

Van de kernfuncties kunnen we bevestigen dat deze pen u gemakkelijk bijna 100 hits kan geven wanneer hij werkt op 0,2 gram essentiële oliën zonder de noodzaak om uw apparaat op te laden.

Als je een zware gebruiker bent, moet je misschien vaak opladen. Als de pen volledig is opgeladen, kun je er zeker van zijn dat je er een aantal lange uren mee vooruit kunt.

Het opladen van een volledig lege Mystica vape pen duurt niet meer dan een uur. Dit is goed voor de tijdsbesparing. Met het eenvoudige ontwerp dat effectief is, en het compacte ontwerp dat de stroominstellingen niet hoeft te verwijderen.

U zult merken dat de Mystica pen opwindend is om te gebruiken en is ontworpen om keramische verwarming aan te kunnen. De verwarmingsmaterialen geven ruimte voor een goede verwarming om plaats te vinden die op zijn beurt goede damp produceert.

Hoe de mystica vape pen te gebruiken

Wanneer u uw Mystica vape uit de kit haalt, heeft het een kleine hoeveelheid laadcapaciteit in de batterij, zodat u ervoor kunt kiezen om het direct te gebruiken, maar als het niet werkt, sluit u het aan op een oplaadpoort met behulp van de meegeleverde USB-kabels om het op te laden voor gebruik.

Om te beginnen moet u eerst de patroon plaatsen, de 510 patronen met de wijzers van de klok mee op een adapter draaien en stoppen wanneer hij niet draait. Schuif de patroon vervolgens in een voedingspen tot de magneet vastklikt.

Om de opbouw van residu te voorkomen, kunt u de cartridge uit de batterij halen door het apparaat tegen de klok in te draaien. Om de levensduur te verbeteren, reinigt en onderhoudt u de pen dagelijks. Neem een trekje aan het mondstuk om uw verstuiver te activeren. Het LED-lampje op de pen zal de activering van de pen aangeven.

Bij het opladen van uw mystica vape pen sluit u de micro USB lader aan. Sluit vervolgens uw USB kabel aan op een stroombron of een actieve USB oplaadpoort.

Voor goede prestaties, zorg ervoor dat uw apparaat altijd wordt opgeladen na gebruik en zorg ervoor dat de batterij volledig leeg is voordat u deze oplaadt. Tijdens het opladen van het apparaat, zal het LED indicatie lampje u waarschuwen over de oplaadstatus van de pen. Zodra de pen volledig is opgeladen, zal het LED lampje 20 keer knipperen en vervolgens uitgaan.

Het schoonmaken van uw mystica vape pen

Verwijder uw vape patroon van de voeding. Neem een wattenstaafje bevochtigd met verdunde isopropylwrijfalcohol om de buitenkant van de patroon, de voeding en de contactpunten schoon te maken.

Voor- en nadelen van de mystica vape pen

Voordelen

  • Het kleine ontwerp maakt de pen discreet en draagbaar
  • De metalen constructie maakt het tot de meest duurzame vaporizer op de markt
  • De variabele voltage-instellingen op het apparaat kunt u uw vaping ervaring personaliseren
  • De 510 schroefdraad cartridge poort is even breed aan elke cartridge grootte toe te staan
  • U krijgt twee magnetische adapters die ervoor zorgen dat uw patroon en batterij in contact blijven zonder enige problemen
  • De cartridge past op de batterij en heeft nog steeds een venster waarmee u het niveau van de inhoud in uw apparaat kunt zien

Minpunten

  • De 350mAh batterij is klein gezien de grootte van de vape pen, dus u zult het apparaat vaak moeten opladen

FAQs over de mystica vape pen

Hoe lang gaat een mystica vape pen mee?

Met de 350mAh batterij, de mystica vape pen heeft de capaciteit om u te ondersteunen voor bijna een week, en dat is een telling van 100-150 trekt, hoewel de power management is afhankelijk van hoeveel u trekt en de intensiteit van trekt.

Hoe weet je of een mystica vape pen echt is?

Als het gaat om het identificeren van nep vape pennen, zult u zich realiseren dat ze veel in omloop zijn. Daarom moet u ervoor zorgen dat u geen slachtoffer wordt door uw producten van een vertrouwde verkoper te kopen. Koop geen vape pennen van een zwarte markt.

Kijk naar de behuizing van het apparaat, de mystica is metaal, dus als je een materiaal dat niet helemaal metaal dan niet verder gaan met de aankoop. Controleer hoe het apparaat is ontworpen en als er iets lijkt te zijn off, zorg ervoor dat u de transactie te annuleren.

Alternatieve vape: UPENDS

UPENDS UpOX

De UPENDS UpOX is een supervoordelig minipodsysteem dat goed presteert in vergelijking met andere minipods. Het prijskaartje van deze pen is fantastisch en eigenlijk wel interessant. Het heeft een minimalistisch ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken is, duurzaam en het is de beste e-sigaret die je ooit zult vinden.

Conclusie

De mystica vape pen heeft de vele redenen laten zien waarom de Aristech Company een van de beste vape makers op de markt is op dit moment. Het heeft goede functionaliteit laten zien en we kunnen het kwaliteitsontwerp en het gebruik van materiaal zien wanneer dit apparaat in gebruik wordt genomen.

Ze hebben een aantal van de beste vape pennen en de Mystica is een van de kleine apparaten die niet zal falen als het gaat om het leveren van de beste hits. Zorg ervoor dat u het beste van de mystica te krijgen terwijl u geniet van een aantal keramische coil genezende krachten.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)