WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Mr. Vapor wegwerp vape- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 53 | upends v

Als u een fan bent van de wereld van het vaping en een eenvoudig alternatief wilt vinden dat u gemakkelijk kunt gebruiken zonder het of vloeistoffen met u mee te dragen, kunt u het beste kiezen voor een wegwerpvape.

Dit is ook een uitstekende optie als u een beginner bent in vaping, omdat het een optie is die minder zorg nodig heeft en gemakkelijker te gebruiken is. Wegwerpvapes vereisen niet veel wetenschap als het gaat om hun verzorging.

Dus, als je hebt besloten om te gaan voor een, en je bent overweldigd door het aantal opties op de markt, bent u bij ons aan het juiste adres. Vandaag brengen wij u een review van Mr. Vapor's wegwerp vape die het beste biedt in de wereld van wegwerp vapes.

Lees verder om te leren wat u moet weten over deze eenheden goed.

Mr. Vapor wegwerpvape review

Voordat we beginnen met onze review, is het goed om een beetje het concept van wegwerp vapes en hun voordeel ten opzichte van gewone vapes te bekijken.

Wat is een wegwerp vape?

Vape apparaten kunnen lastig zijn om te gebruiken als je een beginner bent in deze wereld. Voor sommige moet je weten hoe je ze moet vullen met e-vloeistof, opladen, schoonmaken en zelfs onderdelen van het apparaat vervangen die dat nodig hebben.

Zodra u de vape koopt, zou u het bijna zeker zelf moeten monteren om ervoor te zorgen dat alle stukken goed zijn uitgelijnd. Dit kan een moeilijke uitdaging zijn voor bepaalde mensen omdat u de computer kunt vernietigen als het verkeerd wordt gedaan.

Dit is de reden waarom wegwerp vape modellen werden ontwikkeld aangezien dit alternatief veel consumentvriendelijker is, aangezien u het uit de doos moet halen en gebruiken.

Mr. Vapor wegwerp functies

Zoals hierboven vermeld, brengen wij u hier een review die u de beste disposable voor u zal doen kiezen.

De Mr. Vapor wegwerp apparaat wordt gekenmerkt als een alles-in-een, lichtgewicht, en wegwerp vape systeem. Dit handige apparaat wordt geleverd in een pen-stijl om uw ervaring de beste te maken.

Deze wegwerpartikel bevat 1,3 ml e-liquid van nicotinezouten met een concentratie van 5% (50 mg). En het beste is dat er een grote verscheidenheid aan smaken beschikbaar is, die aan al uw eisen zullen voldoen.

Mr. Vapor staat bekend als een van de best verkopende vloeistoffen, en nu is het beschikbaar in een ultra-compacte wegwerp Pod die dezelfde hoge kwaliteit nicotinezout smaken biedt.

Dit inhalatie-geactiveerde apparaat is gemakkelijk te gebruiken en handig. Er zijn geen knoppen om in te drukken en niets om bij te vullen. Deze alles-in-één is zeker om zowel beginners als vape veteranen tevreden te stellen.

Het beste aan wegwerpmodellen is dat ze klaar zijn voor gebruik zodra je ze uit hun verpakking haalt, en dit is niet anders bij de Mr. Vaper, en daarom is het een favoriet geworden onder gebruikers.

Zoals hierboven vermeld, heeft dit model verschillende smaken beschikbaar, dus u zult het in de hand hebben welke u ook zoekt. Dit zijn enkele van de smaken die u kunt vinden:

  • Mango Frost (menthol)
  • Aardbei Limonade Vorst (menthol)
  • Aardbei Watermeloen Vorst (menthol)
  • Perzik ijs (menthol)
  • Berry Frost (menthol)
  • Puur ijs (menthol)
  • Watermeloen vorst (menthol)
  • Appel ijs (menthol)
  • Blauwe framboos vorst (menthol)

Deze menthol opties zijn uitstekend voor degenen die van sterke en verfrissende smaken houden, maar zonder de rijke smaak van tropisch fruit of bessen te verliezen. De smaak van deze e-liquids is heel aangenaam, en vanaf het eerste trekje voel je de smaken als geen ander apparaat op een aangename manier door je mond stromen.

  • Mango
  • Aardbei Limonade

Aan de andere kant, als u niet van sterke menthol smaken houdt, kunt u beter kiezen voor de fruitigere opties. Deze zijn nog steeds fris, maar ze zijn meer belast met het geven van een rijke, zoete afwerking zonder de sterke prikken die menthol kan produceren. Dus, het zal bij u passen als u op zoek bent naar een aangename en zachte sensatie.

  • Tabak

Tot slot kan de klassieke tabakssmaak in geen enkele vape-lijst ontbreken, of het nu wegwerp- of gewone vape is. Dit is een perfecte smaak voor degenen die proberen te stoppen met roken, omdat het een zeer subtiele overgang zal zijn die het veel gemakkelijker zal maken. De tabakssmaak is nog steeds lekker en verfrissend. Natuurlijk produceert het die karakteristieke kruidigheid van de component.

Zoals u kunt zien, is de brede selectie geschikt voor alle smaken. Of u nu een fruitigere smaak wilt of een sterkere smaak, alle opties zijn beschikbaar met dit model. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

Dampapparaten met nicotinezouten zijn uitstekende en gezondere alternatieven voor traditionele sigaretten, en u krijgt een aangename throat hit met een hoog nicotinegehalte.

Aan de andere kant zijn dit enkele van de kenmerken van het apparaat:

  • Wegwerp
  • Compact en draagbaar ontwerp.
  • 3ml vloeistof per apparaat
  • Interne batterij 280 mAh
  • Nicotine: 50 mg (5%)
  • Geeft tot 330 trekjes

Bovendien, zodra u het product te kopen, dit is wat je zult ontvangen in het pakket:

  • 1 x Mr. Vapor wegwerp Pod Kit

Hoe gebruik je de Mr. Vapor wegwerp vape?

Het gebruik van dit apparaat is net zo eenvoudig als het gebruik van elke andere wegwerpvape. U hoeft hem alleen maar uit de doos te halen en in gebruik te nemen. Aangezien het een wegwerpvape is, hoeft u hem niet op te laden of er e-vloeistof aan toe te voegen. U hoeft hem alleen maar uit de doos te halen en te beginnen met vapen.

Als u nieuw bent met vaping, kunt u het beste een beetje per keer inhaleren. Begin met rustige trekjes; zodra u zich comfortabel voelt, kunt u met sterkere trekjes beginnen.

Hoe meer u kunt trekken, hoe beter de wolken zullen zijn die u met dit apparaat kunt maken. Het is allemaal een kwestie van oefening.

Waarom Mr. Vapor wegwerp vape gebruiken?

Zoals we al eerder zeiden, is een van de belangrijkste voordelen van een wegwerpvape dat hij niet veel verzorging nodig heeft, u haalt hem uit de verpakking, en hij is klaar voor gebruik. Maar er is altijd een nadeel, en dat is dat als u op zoek bent naar een duurzaam product, u het beste uw toevlucht kunt nemen tot reguliere vapes.

De Mr. Vapor gaat weliswaar veel langer mee dan de meeste versies op de markt, maar is, zoals de naam al zegt, wegwerpbaar. Daardoor kunt u hem maar een korte periode gebruiken, dus als u een model nodig hebt dat langer dan een week meegaat, is dit misschien niet de juiste keuze voor u.

Welke andere modellen zouden goed voor mij zijn?

Hoewel Mr. Vapor een uitstekende keuze is voor thuisgebruik, raden wij u ook aan om het merk UPENDS te proberen. Als u op zoek bent naar een andere optie voor uw vapes en vloeistoffen, is dit een geweldige optie.

Dit merk heeft uitstekende vape-modellen die beter aan uw behoeften zullen voldoen, vooral als u een expert in vaping bent.

Als u UPENDS.com binnengaat, kunt u de juiste vapers vinden om te genieten van een gezonde ervaring tegen een redelijke prijs.

Hun goederen worden geleverd in de vorm van een lichtgewicht en draagbare pen, zodat u uw vape met u overal mee naartoe kunt nemen.

Klaar om deze nieuwe manier van vaping proberen?

Zoals u kunt zien, het is niet altijd zo ingewikkeld om te kiezen, en het zal makkelijker zijn als je de juiste beoordelingen van de beste producten die de markt te bieden heeft. Maak je geen zorgen, want welke optie je besluit te nemen in deze review zal een zeer goede aankoop zijn.

U kunt ook in gedachten houden dat wegwerp apparaten meer vervuilend voor het milieu kunnen zijn dan een vape die veel langer meegaat, dus houd hier rekening mee voordat u een beslissing neemt. Misschien als een eerste keer, kan vaping een uitstekende keuze zijn, maar als je eenmaal ervaring hebt in deze wereld, is het het beste om te kiezen voor een apparaat dat niet wegwerp is en waarmee je het veel langer kunt gebruiken met de nodige zorg.

Dit komt ten goede aan het milieu en uw portemonnee omdat u het niet telkens hoeft te vernieuwen als de e-vloeistof of de batterij op is.

Dus, durf de optie te kopen die het beste past bij wat u zoekt. En begin te genieten van het beste dat deze wereld van vaping voor u in petto heeft.

 

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.