WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Mr Fog Pods in de buurt van mij: smaken, prijs, batterij, beoordeling, hoeveel hits, en hoe opnieuw te vullen.- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 38 | Danielle Alhiraki

  1. Vind Vape shops die Mr Fog pods verkopen bij mij in de buurt

    Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Mr Fog pods vape winkels in mijn buurt (mijn locatie).

2. Wat is een Mr Fog pod? Hoeveel kost een Mr Fog pod?

De Mr Fog pods zijn pods ontworpen door het bedrijf Mr Fog. De Mr Fog pods zijn gebruikelijk omdat ze een grote verscheidenheid aan producten hebben.

Hier zijn enkele van de producten die Mr Fog heeft

Mr Fog 1.3mL Wegwerp

Dit zijn wegwerp pods ontworpen door de Mr Fog company. Ze hebben een trek geactiveerd afvuurmechanisme, een e=liquid capaciteit van 1.3mL, een nicotine sterkte van 60mg, en ze hebben tot 300 puffs per apparaat.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals; Banana Ice, Blue Raz Ice, Blueberry, Blueberry Mango, Bubble Gum, Grape, Guava Ice, Lush Ice, Lychee Ice, Mango, Mint, en Mixed Berries Ice.

Elke pod kost $6.99.

Mr Fog Drop pods

De Drop pods zijn ook ontworpen door het bedrijf Mr Fog. Ze hebben een trekgeactiveerd afvuurmechanisme, een e-liquid capaciteit van 2ml, een nicotinesterkte van 6mg, en ze hebben tot 500 trekjes per apparaat.

Ze zijn in verschillende smaken zoals; Blue Slushy, Fuzzy Peach, Holy Water, Mojito, Moon Drop, Newton Apple, Refresh, Strawmelon.

Elke pod kost $7.49.

Mr Fog Elite Pods

De Elite pods zijn ook ontworpen door het bedrijf Mr Fog. Ze hebben een trekgeactiveerd afvuurmechanisme, een e-liquid capaciteit van 2ml, een nicotine sterkte van 5%, en ze hebben tot 550 - 600 trekjes per apparaat.

Ze zijn in verschillende smaken zoals; Cola, Grape Blackcurrant, Mango Lychee, Mango Peach Guava, Pink Lemonade, Red Berry, Strawberry Banana, en Watermelon Raspberry.

Elke pod kost $8.49.

3. Mr Fog pods review

De Mr Fog pods zijn alom bekend en geaccepteerd omdat ze een vape pod hebben voor bijna elke categorie persoon. Of je nu nieuw bent met vaping, of je vape al, of je wilt iets anders, Mr Fog dekt je zeker in alle opzichten.

Mr Fog producten zijn grotendeels wegwerpbaar.

4. Mr Fog pod batterij: hoe lang gaat een Mr Fog pod mee?

Elk van de Mr Fog categorieën heeft zijn eigen batterijcapaciteit. De Elite pods hebben bijvoorbeeld een capaciteit van 420mAh. Het apparaat wordt opgeladen met een USB lader, en is volledig opgeladen in ongeveer 40 minuten tot 2 uur, afhankelijk van de categorie van het gekochte apparaat.

  • Hoeveel puffs zitten er in een Mr Fog pod?

Afhankelijk van het gekochte apparaat, heeft de Mr Fog pod een geschatte puf van 500 tot 700 na volledig te zijn opgeladen.

5. Hoe een Mr Fog pod te openen

Aangezien de Mr Fog producten wegwerpproducten zijn, kunnen ze grotendeels niet worden geopend of hervuld. Door ze op welke manier dan ook te openen, zal het apparaat beschadigd raken.

6. Hoe de Mr Fog pod te hervullen

Aangezien de Mr Fog producten zijn wegwerp producten. Ze kunnen grotendeels niet worden geopend, of hervuld. Het openen van hen op enigerlei wijze zal het apparaat beschadigen.

In plaats van hervullen, bent u vrij om een andere pod systeem te kopen, en ga verder met vaping.

7. Waarom slaat mijn Mr Fog pod niet aan (werkt niet)?

Het kan zijn dat de Mr Fog pod niet aanslaat door de volgende redenen, en er zijn ook manieren om ze te repareren;

  1. Als het sap van uw pod op is, zal hij zeker niet vapen. Koop dus een andere pod.
  2. Controleer of het pod systeem goed is aangesloten op het apparaat.
  3. Controleer ook of de batterij niet leeg is, anders zal het vapen niet gebeuren.

8. Waar kan ik Mr Fog bij mij in de buurt kopen?

De Mr Fog producten kunnen overal ter wereld gekocht worden.

Het product kan rechtstreeks in de winkel worden gekocht met de gebruikelijke betaalmiddelen, zoals kaarten en bankoverschrijvingen.

De link naar de online winkel ishttps://www.mrfog.com/shop/

Op zoek naar een Groothandel Mr Fog leverancier: probeer UPENDS

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)