WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Mr. Fog Max Pro Wegwerp Vape smaken, Prijs, Instructies & Reviews (2022)- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 108 | william wang

Vaping bestaat al jaren maar tegenwoordig komen er veel nieuwe apparaten en technologie op de markt. De afgelopen jaren is vaping een grote hit geworden en het lijkt alsof het uit het niets is gekomen. Enkele jaren geleden bestond het nog niet en een paar maanden later werden mensen er gek van. Het leidt er ook toe dat veel fabrikanten een enorme verscheidenheid aan producten op de markt brengen.

Hoewel er veel vape-merken en productcategorieën zijn, bespreken we in dit artikel de Mr. Fog Max Pro Disposable Vape. Als u een paar interessante dingen over dit apparaat wilt weten, mag u geen enkel detail missen.

Check this out...

Wat is Mr. Fog Max Pro?

Mr. Fog Max Pro Disposable is ontworpen als alternatief voor het roken van traditionele sigaretten. Het wordt aangedreven door een 600mAh oplaadbare lithium-ion batterij. Het bevat een nicotinezout met 5% nicotinegehalte en geeft ongeveer 1700 trekjes per stuk. Het heeft een 5,0ml capaciteit van nicotinezout sap en is verkrijgbaar in veel verschillende smaken.

Het apparaat is draagbaar gemaakt zodat het gemakkelijk kan worden gebruikt en overal mee naartoe kan worden genomen. Het is een zakvriendelijk vape-apparaat gemaakt voor de zakenreizigers voor hun dagelijkse uitstapjes. Dit is een gebruiksklare vape en het afvuurmechanisme kan worden geactiveerd door aan de trekker te trekken.

Welke smaken heeft Mr. Fog Max Pro?

Hoewel er veel wegwerp vape pennen beschikbaar zijn op de markt, bieden ze niet allemaal een geweldige vaping ervaring. Sommigen van hen komen met uitstekende eigenschappen en een enorme verscheidenheid aan smaken. Mr.

Fog Max Pro Disposable Vape is zo'n apparaat op de markt dat in veel verschillende smaken verkrijgbaar is.

Hier hebben we een lijst van de verschillende smaken beschikbaar...

  • Blueberry Raspberry Cherry: Het is een combinatie van frambozen en blauwe frambozen met een vleugje koude sensatie.
  • Strawberry Guava: Het is een traditionele mix van aardbei en guave voor het verstrekken van een verfrissende en zoete tropische damp.
  • FramboosPerzik: Deze smaak is een perfecte combinatie van fruit en bessen ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een smaakvolle zin.
  • FramboosAardbei: Het is een lichtzure maar vooral zoete smaak gemaakt door het mengen van weelderige framboos en sap aardbei voor een tropisch feest.
  • Orange Peach Pineapple Ice: Deze gematigde smaak wordt bereid met verse en biologische sinaasappel, ananas, perzik, en wat klodders ijs.
  • Strawberry Kiwi Dark Berries on Ice: Zoals de naam al doet vermoeden is dit een combinatie van vele fruitsoorten waaronder aardbeien, donkere bessen en kiwi toegevoegd met een scheutje ijs.
  • Apple Grape Lemonade on Ice: Deze smaak wordt gemaakt door verse druiven te mengen met een vleugje ijs en een zachte smaak van appel en limonade.
  • Raspberry Dark Berries on Ice: Het combineert de unieke smaak van ijsframbozen en bramen voor een verrukkelijke smaak.
  • Raspberry Blackcurrant: Deze smaak biedt een verleidelijke en rustige smaak door framboos en zwarte bes te mengen.
  • Mango Pineapple Guava Lemonade: Het is een combinatie van vele fruitsoorten zoals ananas, mango, guave en limonade om een perfecte fruit punch te creëren.
  • Strawberry Kiwi Pomegranate: Deze smaak is ontworpen voor een verfrissende en ontspannende vape ervaring door het mengen van aardbei, kiwi, en granaatappel.
  • Mint Menthol: Dit is een pure muntsmaak ontworpen om uw smaakpapillen te stimuleren en doordrenkt met menthol.
  • Raspberry Strawberry Lychee Ice: Deze bevat de frisheid van zoete lychees gecombineerd met aardbeien en frambozen.
  • RaspberryGreen Apple Watermelon: combineert de smaak van framboos, groene appel en watermeloen.
  • Raspberry Peach Strawberry: Dit is een zoete en pittige smaak gemaakt door het combineren van framboos, perzik, en aardbei en smaakt als een fles mojito.

Mr. Fog Max Pro Disposable Vape komt in een verscheidenheid van smaken wat het een gewild apparaat op de markt maakt.

Wat heeft Mr Fog Max hebben in het?

De nieuwste Mr. Fog Max Pro heeft veel nieuwe functies te bieden en dat is de reden waarom het wint immense populariteit in de vaping wereld. Het houdt meer sap en batterij in vergelijking met soortgelijke apparaten. Het heeft een nieuw design, een betere luchtstroom controle, en een breed scala aan unieke smaken om uit te kiezen. Het is beoordeeld als een van de beste onder Airflow disposables.

Hoe lang gaan Mr. Fog Max Pro's meestal mee?

De gewone Max heeft ongeveer 1000 puffs, maar de Max Pro is ontworpen om ongeveer 1700 puffs te geven. De meeste vape apparaten met 1000 puffs gaan ongeveer 4 dagen mee, maar met 1700 puffs kunt u ergens tussen de 5 tot 6 dagen verwachten. Dit zal echter afhangen van uw gebruik dat hoeveel dagen zal uw vape duren.

In eenvoudige woorden, de levensduur van een wegwerp vape hangt af van de trekjes die het vermeldt evenals uw gebruik. Bij normaal gebruik kan een wegwerp vape met ongeveer 1700 trekjes ook tot 3 maanden duren als u slechts 10 trekjes per dag neemt. Het kan echter zijn dat u het binnen een paar dagen moet gebruiken omdat de batterij kan sterven of de smaak minder sterk kan worden.

Een wegwerpvape-pen betekent dat de batterij niet oplaadbaar is en wanneer de batterij leeg is, heeft de pen zijn doel gediend. Het enige wat u hoeft te doen is de vape-pen weggooien en een nieuwe openen. Het hangt ervan af hoe vaak u vape en hoe lang uw sessies zijn. Als u wilt dat uw apparaat lang meegaat, zoek dan de balans die voor u werkt.

Is Mr. Fog Max Pro goed?

Mr. Fog Max Pro wordt geleverd met een aantal geweldige functies en daarom beschouwd als een van de populaire opties in de wegwerp vape categorie. Het is ontworpen om ongeveer 1700 puffs, die ik ongeveer gelijk aan 120 sigaretten.

Het pluspunt van deze vape pen is dat hij wegwerpbaar is en verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Dit betekent dat u een andere smaak kunt proberen wanneer u maar wilt. Omdat het een wegwerpapparaat is, hoeft u geen vloeistof bij te vullen of een batterij op te laden.

Waar te Mr. Fog Max Pro kopen?

Met zoveel vape fabrikanten en distributeurs op de markt, kan het moeilijk voor u zijn om te kiezen wat geschikt is voor u. Echter, een beetje onderzoek kan wonderen doen en dat hebben wij al voor u gedaan. Hier is de lijst van top 5 winkels waar u kwaliteit vape producten kunt krijgen...

  1. MR FOG: U kunt een bezoek brengen aan de website van Mr. Fog of de winkel om een enorme verscheidenheid aan vape-apparaten te vinden. Er zijn veel verschillende productcategorieën, maar Mr. Fog Max Pro is een gewild apparaat van het merk.
  1. Damp BaasOf u nu op zoek bent naar Mr. Fog Max Pro wegwerp vape of andere goede kwaliteit vape apparaten, een bezoek aan Vapor Boss kan helpen. U kunt een enorme verscheidenheid aan producten vinden onder verschillende categorieën.
  1. Groene Kaviaar ClubAls u op zoek bent naar een compact maar krachtig vape-apparaat, kan Mr. Fog Max Pro een goede keuze zijn. En als u op zoek bent naar een betrouwbare winkel om het apparaat te kopen, biedt Green Caviar Club een grote verscheidenheid aan smaken.
  1. Alternatieve Pods: Dit is een geweldige plek om te kopen Mr Fog Max Pro Wegwerp Vape en u kunt kiezen uit verschillende smaken. Het enige wat u hoeft te doen is klikken op de smaak te selecteren en kies de hoeveelheid die u nodig hebt.
  1. ZiipstockAls u op zoek bent naar kwaliteit vape apparaten tegen een scherpe prijs, kan een bezoek aan Ziipstock helpen. Mr Fog Max Pro Disposable Vape is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Strawberry Guava, Blue Raspberry Cherry, en nog veel meer.

Veel websites en winkels verkopen producten van Mr. Fog tegen een redelijke prijs. U kunt verschillende opties verkennen die door hen worden aangeboden om de beste smaak en prijs te vinden.

Andere Mr. Fog Wegwerp Vape

Hier hebben we een aantal populaire Mr. Fog wegwerp vapes op een rijtje gezet...

  1. Fog Max Disposable Vape Pen Moon Drop: Dit is een druppelvormige vape pen die is ontworpen om ongeveer 500 trekjes te geven. Het wordt geleverd met een 2,0 ml capaciteit, 5% niet hervulbaar nicotinezout, en een sappige mix van zoete druivensnoepjes en ijzige menthol. Het is verkrijgbaar als een enkel apparaat en in een doos van 10 apparaten.
  1. Fog Max Air Disposable Vape: Het is ontworpen om een explosie van smaak en prestaties te leveren. Dit ultra-draagbare en lichtgewicht apparaat geeft ongeveer 3000 puffs en wordt aangedreven door een 1100mAh batterij. Het heeft een 8mL e-juice capaciteit bestaande uit 5% of 50mg tabaksvrije nicotine. De instelbare luchtstroomregeling en mesh coil zijn andere geweldige functies.
  1. Fog Disposable Vape Mini: Er zijn veel verschillende smaken beschikbaar in de Mini-serie zoals Apple Peach, Berry Peach Ice, Blackberry Blueberry Lemon, etc. Elk Mr. Fog Mini wegwerpapparaat heeft 5% nicotinezout, 2.0mL e-vloeistof capaciteit, een geïntegreerde 400mAh batterij, en ongeveer 600 puffs per apparaat.
  1. Fog Disposable Vape Elite: Elke Mr. Fog Elite wegwerp apparaat heeft 5% nicotinezout, 2mL e-vloeistof in volume, een trek-geactiveerd afvuurmechanisme, en ongeveer 550-600 trekjes per apparaat. De niet-oplaadbare en niet-hervulbare apparaten hebben een geïntegreerde 420mAh batterij en zijn verkrijgbaar in een enkele verpakking en keuze uit vele verschillende smaken.
  1. Fog Disposable Vape 1.3ML: Mr. Fog's disposable vape 1.3mL is een pod apparaat en wordt geleverd met draw geactiveerd afvuurmechanisme. Het is een soort all-in-one systeem met 1.3mL e-liquid capaciteit, 60mg zout nicotine sterkte, en tot 300 puffs per apparaat. De apparaten onder deze categorie zijn volledig wegwerp en niet hervulbaar.

Afgezien van de hierboven genoemde vape apparaten, zijn er vele andere apparaten ook beschikbaar door Mr. Fog. U kunt ze controleren en kiezen volgens uw unieke behoeften of voorkeuren.

De laatste woorden

Omdat er veel vape-pennen en smaken verkrijgbaar zijn, moet u goed onderzoek doen voordat u er een koopt. Begin met het begrijpen van uw wensen en maak vervolgens een shortlist van producten. Op deze manier kunt u het meest geschikte vape-apparaat voor u kiezen tegen een prijs die u graag wilt betalen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)